Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkese ii geceler demet3574 İnşallah her şey yolunda gider... Rabbim yardımcın olsunn...
Narmik bebeilerinin cinsiyeti ne? ikiz bebek keyifli değil mi?zordur muhakkak ama keyiflidir diye düşünüyorum ve ikizim olmasını hayal ediyorum heppp...

egunal burdasınn seni görünce mutlu oldum::) sorcak soru da kalmadı ki.. umarım salı günü yeni gelişmelerim olur da hep soru sorarım size...

egunal burdasınn seni görünce mutlu oldum::) sorcak soru da kalmadı ki.. umarım salı günü yeni gelişmelerim olur da hep soru sorarım size...

canıımmmm evet burdayımmm
biz susuyoruz ve yumoşlar konuşuyor artık...
ve burdan inaçtı FSH ve onun etkisinde kalan yumoşlarına sesleniyorum...
Büyüyüüüüüüüüünnnnnnn....

öğretmenim canım benim canım benim
seni ben pek çok pek çok severim
e tabii daha var okulun bitmesine...
inşallah göbişe bebişleri koyunca tatilde bol bol yatar dinlenirsin kuzularınla...

Ezanlar okunuyor Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ben kaçayım namazımı kılıp bol bol dua edip geleyim... öptüm canmmm:)

nasılsın canım yeğenlerin geliyomuş gözün aydın

saol canım valla süper zamanlama oldu gelişleri ihtiyacım var onlarla zaman geçirmeye..
tam yemelikler...sana resimlerini göstermek istiyorum..
topiğin 41.sayfasına bak paşalarım ordalar...

Ezanlar okunuyor Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ben kaçayım namazımı kılıp bol bol dua edip geleyim... öptüm canmmm:)

Aminnnn canım Allah kabul etsin bende biri bana kalkta namazını kıl desin diye bekliyorum

zuzuuuu :) nasıl gidiyor hamişlik

koskoca topiğimizde kimse yok resmen çok ayıp

e bende köpek gezdirmeye gideyim madem

bu arada sokaktaki 2 kedimiz de doğurdu yavruların fotosunu bile çektim... toplamda 7 tane yavrumuz daha oldu

kusura bakma canım hem yazdığını görmedim hemde seni yalnız bıraktım. ben oyuna dalmışım ben çok şükür iyiyim canım biraz sıkıntılarım var ama geçecek .....
sen nasılsın canım nasıl gidiyor......

Dualarimiz eksik etmeyin

allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirisn...

hemen bakıyorum canım Allah nazarlardan korusun onları ve sizlere çok bağışlasın tez zamandada sanada öyle şirin evlatlar nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

gözünaydın canım paşaların geliyormuş.....
bu arada hadi ben deyim kalk namazını kıl egunall şeytana uyup oturma

canıım maşallah barekallah çok tatlılar tam ısırmalıklar ikiside yaaaaaa benim yerimede mıncıkla onları

sendel çok tatlı ve güzelsin Allah eşine bağışlasın seni canım inşallah eviniz çocuk sesleriyle şenlensin mutluluğunuz bebeklerinizle taçlansın

biliyomusun insanı kalbi nasılsa yüzüde öyle olurmuş bu yüzden insanı yüzü kalbinin aynasıdır derler seninde kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…