- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
cnm merhaba senin ikizlerin mi var?
Allah bağışlasın..ne kadar güzel..
tüp bebiş mi seninkilerde?
Dualarimiz eksik etmeyin
Evet canım.Mikroenjeksiyon bebekleri..Çok sağolasın..Allah sizlere de nasib eder inşallah..
egunal burdasınn seni görünce mutlu oldum::) sorcak soru da kalmadı ki.. umarım salı günü yeni gelişmelerim olur da hep soru sorarım size...
canıımmmm evet burdayımmm
biz susuyoruz ve yumoşlar konuşuyor artık...
ve burdan inaçtı FSH ve onun etkisinde kalan yumoşlarına sesleniyorum...
Büyüyüüüüüüüüünnnnnnn....
Eki Görüntüle 429428
bayıldım resimlere iğnemi yaptı eşim geldimm:)) e okul da bir dünya işim var yaff ama okul bitiyor az kaldı:)))
öğrencimisin sen bakiimmm
öğretmenimm:)))
canıımmmm evet burdayımmm
biz susuyoruz ve yumoşlar konuşuyor artık...
ve burdan inaçtı FSH ve onun etkisinde kalan yumoşlarına sesleniyorum...
Büyüyüüüüüüüüünnnnnnn....
Eki Görüntüle 429428
öğretmenim canım benim canım benim
seni ben pek çok pek çok severim
e tabii daha var okulun bitmesine...
inşallah göbişe bebişleri koyunca tatilde bol bol yatar dinlenirsin kuzularınla...
Ezanlar okunuyor Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ben kaçayım namazımı kılıp bol bol dua edip geleyim... öptüm canmmm:)
nasılsın canım yeğenlerin geliyomuş gözün aydın
Ezanlar okunuyor Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ben kaçayım namazımı kılıp bol bol dua edip geleyim... öptüm canmmm:)
zuzuuuu :) nasıl gidiyor hamişlik
kimse yok mu yaa
Şu anda bir haber izliyorum, inanılmaz kızlar ya.... Çin'de, anneyle bebeği yürüyorlar, park etmiş bir aracın arkasından yeşillik bir alana doğru geçerlerken başka bir araç gelip park halindeki arabaya çarpıyor ve anneyle bebek arabanın altında kalıyor!!!... Ama inanılmaz kötü bir şekilde!!!... Ama çok şükür annede bebeğide burnu bile kanamadan kurtulmuş o kazadanAllahın bir mucizesi başka hiç bir şey değil....
koskoca topiğimizde kimse yok resmençok ayıp
e bende köpek gezdirmeye gideyim madem
bu arada sokaktaki 2 kedimiz de doğurdu yavruların fotosunu bile çektim...toplamda 7 tane yavrumuz daha oldu
Dualarimiz eksik etmeyin
saol canım valla süper zamanlama oldu gelişleri ihtiyacım var onlarla zaman geçirmeye..
tam yemelikler...sana resimlerini göstermek istiyorum..
topiğin 41.sayfasına bak paşalarım ordalar...
Aminnnn canım Allah kabul etsin bende biri bana kalkta namazını kıl desin diye bekliyorum
saol canım valla süper zamanlama oldu gelişleri ihtiyacım var onlarla zaman geçirmeye..
tam yemelikler...sana resimlerini göstermek istiyorum..
topiğin 41.sayfasına bak paşalarım ordalar...
Aminnnn canım Allah kabul etsin bende biri bana kalkta namazını kıl desin diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?