Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok sagol kuzum allahım duysun sesimizii..

ah zuzum ya... gözüm senin takvime takıldı ... 2şer gram senin kuzucuklar....rabbim nazarlardan saklasın yazıyı kocişede okudum şükür diyorum rabbime 2 gramlardan bir kilolara geldik

evet canım 2 şer grlar ama yerlerini genişlettiler rabbime şükürler olsun bende inanamıyorum düşün bu halleri ile kalpleri güm güm rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın
çok şükür canım maşallah süphanallah elifim büyüdü az kaldı aramıza katılmasına darısı bizimkilere .... önce ağlamaları ile sonra agu buguları ile evinizi dolduracak

hemen bakıyorum canım Allah nazarlardan korusun onları ve sizlere çok bağışlasın tez zamandada sanada öyle şirin evlatlar nasip etsin inşallah

dimi ama çok tatlılar ya da ben teyzeleriyim diye bana öyle geliyorlar...
güzel sözlerin içinde çok teşekkür ediyorum güzel yürekli arkadaşım
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşallah..
ben şimdilik paşalarımla idare ediyorum...
onlarla annelik provası yapıyorum...

gözünaydın canım paşaların geliyormuş.....
bu arada hadi ben deyim kalk namazını kıl egunall şeytana uyup oturma

saol kuzum...
bir hafta sonra bu saatlerde uyurken izleyebilecem onları...
Allah kabul etsin kıldım geldim namazımı...

nerden çıktı bu reklamlar??????**

reklam anlaşması yaptım topiğe..
makyaj malzemeleri ilgimizi çeker diye düşündüm...
gerçi makyaja ihtiyacımız yok hepimiz güzeliz ama olsun bakım olur yani

:13:

aminnnnnnn............. günler azaldıkça heycan artıyo bizde...... gerçi daha çok var ama nebileyim grip duygular içerisideyim.......

Merak ediyorum anlat bakiiimmm..
Çok uzun olmasın bak uykum var okurken uyur kalırım

hoşşşşşşşşşşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn............. yediğin içtiğin senin olsun.. gezdiği gördüğün bizim olsun..........

aminnnnnnn............. günler azaldıkça heycan artıyo bizde...... gerçi daha çok var ama nebileyim grip duygular içerisideyim.......

ben bile heyecanlanıyorum sizin ki çook normal ayy allahımm nasıl bir mucize ve hayatınızı tamamen değiştirecek öyle çokta kalmadı canım sen önden tecrübe et bizlere anlat rabbim hepimize bu duyguları yaşatsın

Allah kabul etsin canım namazını ve dualarını

Allah razı olsun canımmmm....

ya ben o paşalara bittim Rabbim esirgesin onları Maşallahhhhh barekallahhh.... sen de cidden çok güsel ve tatlısınnn.. Allahım kaderini de güsel eylesin İnşallahhhh....

Allah razı olsun canımmmm....
ya ben o paşalara bittim Rabbim esirgesin onları Maşallahhhhh barekallahhh.... sen de cidden çok güsel ve tatlısınnn.. Allahım kaderini de güsel eylesin İnşallahhhh....

saol canım benim...
az kaldı onları mıncıklamama...

Merak ediyorum anlat bakiiimmm..
Çok uzun olmasın bak uykum var okurken uyur kalırım
cuma akşam köyde kapı önünde kemençe orkestra kına oldu..
c.tesi akşam restrontta yemekli düğün oldu ordADA oynama boldu horonlar tepildi..
benimde uykum var gece geç yattık sabahta erken kalktık,mutfaktada köyden bahçeden bişiler
topladık onları hallettim lahana haşladım,tazecik marullar yeşillikle rtopladım.kaynanamda bezelye topladı..
hoşşşşşşşşşşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn............. yediğin içtiğin senin olsun.. gezdiği gördüğün bizim olsun..........
hoşbulduk canım..keşke yediklerim senin olsa yöresel yemeklerdi ama alıştım bende..fazla kaçırıdm ya salonda evde olsun.
çoktanıd rokadar yememiştim ama dalından dut yedim ishal oldum hepsi gitti:)))
karadezini mutlaka gez bence seenin olsunnnn

hoşgeldin cnmmmmmmm...
ayy cnm lahana sarması istedi offfffff

ne güzel yaa demek bol bol oynadılar...
bende oynamak isterdim...
bi de taze bahçeden organik yeşillik vs..toplamışsın onlara imrendim...
fena koksada karalahana haşlamışsın bak ondan da isterdim...
anneciğim sarmasını çok güzel yapar...

kızlar size bişey soracam hibor iğne çok yakıyor siz de de aynı mı?kola mı bacağa mı göbeğe mi vuruyorsunuz.....eğer bebğim tutunursa 9 ay nasıl devam edecem bu iğneye kara kara düşünüyorum....

sanırım kan pıhtılaşması için iğne vuruyorsun...
o fena bişey bende vurdum göbekte çok sorun olmadı ama bacakta ciddi morarma şişlik yapma bi tuhaf iğne valla Allah kolaylık versin diyorum...

tatlım dr.a söyle fraxaparıne versin sana..... benn genelde bacaktan vuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…