Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet ben oynayamadım hem horon çok bilmem ben erzurum halayları biliirm
hemde erkek kaıdn kaırışıkjtı yani bana göre değildi..
oynamadığımdna dondum kapıda
baya var haşladım kötü olmasın diye çarşmba mülakıtm var dolmayla vakit kaybedemem
belki yaırn az kocişe yaparım ama gerisini dolaba atıcam...
evet lahanalar kötü kokAR HAşlanırken ama pişince mis olurlar..
ben beyaz lahanaya alışıktım ama karaya burda alıştım kocam seviyor diye geçensene gelinmiz
geldi daha önc eyemiş başka illerde sevmiyom dedi..eşimde "bizim hatun yapsın bi demezmi"yaptım
gerçekten çok beğenidliyor artık dolmam..karadenize layık oldum yani

hoşgeldin cnmmmmmmm...
ayy cnm lahana sarması istedi offfffff

hoşbulduk canım..nasılsın sen
canım yaa yakın olsanızda yedirsem size yaa

sanırım kan pıhtılaşması için iğne vuruyorsun...
o fena bişey bende vurdum göbekte çok sorun olmadı ama bacakta ciddi morarma şişlik yapma bi tuhaf iğne valla Allah kolaylık versin diyorum...

çok sağol canım.bende de çok morarmalar var gerçekten berbat bi iğne..sen bıraktın mı iğneyi ?kusura bakma yeniyim durumunu bilmiyorum arkadaşım.

iyiyim cnm..geldi bugün kırmızılar..acaip sancım var ilaç içicem yoksa uyuyamıyorum..
ayy cnm bnm sağol yemiş kadar oldum

Kızlar ben yatıyorum...
Hepinize iyi geceler...
Allah rahatlık versin
iyi geceler balımmm........

canım o da kan pıhtılaşması için mi?eğer öyleyse inan sana hep dua edecem......

evet canım kan pıhtılaşması için... ben 6 aydan fazladır kullanıyorum.... bende beze yapıyo ve bezeler deli gibi kaşınıyo ama genel anlamda çokk yakmıyo... artık vicudum isyan ettiği için bazen çok canımı yakıyo ama bildiğim kadarıyla senin kullandığın daha çok yakıyo bide bunu dene derim.

kiz arkadasim mumkunse o genis bilgilerinden yararlanmak istiyorum
once sana bi soruyum dedim olmazsa sali gun hastaneye giderim
benim acaip sag kasigim agriyor ara sira gelip gidiyor dun gece nerdeyse adami uyandirip acile gidecektim
belki apandistmidir diye
ama sukurler olsun gecti
ara ara gelip gidiyor elimi bastirdim midea agriyor sag tarafim korkuyorum ,belki sen benim icimi rahatlatirsin
hastaneye gitmeyede korkuyorum ne zaman gitsem bi aksilik oluyor ya bu seferde beni yine yatirirlarsa diye
kotu bisey cikarsa diye,oyle cahilce oturyorum evdeilla fenalasacam ben ondan sonra doktora gidecem
???????????????????????????????????????

ohhh maşallah .....hoşgeldin canımmm....

canım bende cleaxane kullanıyorum kan sulandırıcı iğneler hali ile içeriğinden dolayı yakıyor bebişler gelsinde onuda çekecez artık...ben karnıma yapıyorum yapacağım yeri elimle iyice sıkıp iğneyi batırıyorum sonra serbest bırakıp yavaşca enjekte ediyorum sonra biraz bekleyip çıkarıyorum ....

Kızlar ben yatıyorum...
Hepinize iyi geceler...
Allah rahatlık versin

iyi geceler.......

canım bence sen dr. git sadece kasık hamilelikten olabilir ama mide tarafında da varsa apandisit olabileceği gibi safra kesesi ile ilgili bir sorunda olabilir ..

Avatarini degistirmissin hayirdir tanimadim yaaa...

Selam herkese, bugun kaynanamla gorumcem vardi misafir o yuzden giremedim topige.
Bir turlu gitmediler anam, bir de cok siki fiki olmak istiyorlar, ben istemiyorum yaaa. Mutfaga giriyor, is yapmaya calisiyor falan ben rahatsiz oluyorum. Kibarca lutfen rahatsiz olmayin ben getiririm falan diyorum, ozellikle gorumceme, yok anam hala israrla devam ediyor dolaplarima el atmaya. Bir de sinir oldum gecen gun, hic benden izin almadan ust kata yatak odalarinin oldugu kata cikti, efendim ustunu degistirecekmis. Ters geliyo bana boyle seyler. Ben kimsenin dolabini acmam, odasina girmem... Ben daha onlarin evinde salon, mutfak, tuvalet harici hicbiryere girmedim, nedir bu is yaaaa...
Hhahhhahahah bir de kaynanami hafiften tersledim oh canima degsin. Yegenim geldi 2.5 yasinda, dustu bahcede aglamakli oldu. Benim kaynana hemen aaaa erkekler aglamaz falan dedi. Ben de dondum, oyle cinsiyetci seyler soylemiyoruz biz oglana dedim. Hani oyle denir ya falan dedi.... aslinda normalde pas gecerdim lafini bisey demezdim ama, pek tahammulum kalmamis sanirsam

desene stresli bir gündü hamile olduğun için yardım etmek istemelerini anlarımda özel alanlara girilmesinden bende hoşlanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…