Tüp Bebek Günlüğümüz !

Tünaydın güzel insanlar.. ne var ne yok herkes iyimi? biz iyiyiz çok şükür sadece fazlaca yoğunuz şirkette pek giremiyorum o yüzden... sizlere bir merhaba diyeyim dedim

sukur halımıze ıyıyız canım ne olsunnnnnnnn
kolay gelsın sana yorma kendını fazla tatlımmmm

başım çok ağrıyo.... biraz uzanayım......

ıyı dınlenmeler canımmmmmmmm

hayırlısı olsun cnm takama dusunme desemde bos ama kendını de cok yıpratma kuzum bılkı bız ve doktorlar bır yere kadar gerısı rabbımın elınde ıns bu tedavınde olur mınıgın senı bulurrr...

Oyun kolik seniiiii İnşallah sıkıntılarında geçer cnm.. ne var? gaz filan mı? yerim senin bebişleri.. maşallah onlara

Günaydın şekerler,

ısrarınız üzerine 14. gün yerine 16. gün hcg beta değerime baktırdım ctesi günü 686 dediler.. ikimiz mi ne dersin. cuma keseleri görmeye gideceğim :)

Galiba ikiz olacak ... Tebrik ederim cnm...

Çok heyecanlı yaaa ne güzel... İnşallah sımsıkı tutunacaklar annesi sana

delikız vardı ya bızm hanı oda tüp bebek yaptırmış transferi olmus bugunn altıncı gunuymus msjlastık azoncee...

Bende merak ediodum nerelere kayboldu o diye... Hadi hayırlısı olsun... İnşallah güzel haberlerinide alırız

kızlar kaynımı kene ısırmış hastaneye gidiyorum herkezi öpyorum gelince haber veririm ..

Geçmiş olsun, kene sezonu açıldı dikkatli olmak lazım

Tünaydın güzel insanlar.. ne var ne yok herkes iyimi? biz iyiyiz çok şükür sadece fazlaca yoğunuz şirkette pek giremiyorum o yüzden... sizlere bir merhaba diyeyim dedim

Canım ya.. Özletiyorsun kendini ama ... Nasıl geçiyor hamileliğin? Her şey yolundadır inşallah

Bu yolda en önemlisi moralinin pozitif olması.. Bunu asla aklından çıkarma.. Hafif depresyon halleri ilaç kaynaklı olabilir ama her zaman olumlu düşün.. Hamile olacaksın .. Ve inşallah 9 ay sonra kucağında olacak bebeğin.. Hep bunun hayalini kur, rahatlarsın

Keşke sözcüğü yerine, bir dahaki sefere demeyi dene. . .

• Yenileceğinden korkan daima yenilir. . .
• Gülmek için mutluluğu beklersen tebessüm bile edemeden ölürsün. . .
• Karamsar olmak zor değil Zor olan, çılgın bir fırtınadan sonra gökkuşağı gibi gülümseyebilmektir. .
• Zamanı ve sözleri dikkatsizce kullanma, ikisi de geri alınamaz. . .
• Bazıları hayattaki fırsatlarda zorluğu bazıları her zorlukta bir fırsat görür. . .
• Aşılmasına imkan olmayan hiçbir duvar yoktur. . .
• Güneşin sana ulaşmasını istiyorsan, gölgeden çıkmalısın...
• Yapman gereken hayırlı ve yararlı işleri yarına bırakma. Bakarsın yarın olur da, sen olmazsın...
• Ya karanlığı aydınlatırsınız Ya da karanlıkta kaybolursunuz...
• Hayatın amacı bir şeyler başarmaktır, kaç kez başarısızlığa uğradığının bir önemi yok...
• Karşınıza ne çıkarsa çıksın, cesaretsizliğe ve ümitsizliğe teslim olmayın. Kimsenin hayallerinizi çalmasına izin vermeyin...
• Düşündüğünüzden daima daha büyüksünüzdür. . .
• Korkularına doğru yürü o zaman uçmayı öğrenirsin. . .
• Her şeyin bir güzelliği vardır herkes göremese de. . .

hayırlı olsun canım tedavin
bende hastaneden geldim simdi persembe kontrol var tekrar
yumurta sayım arttıkca artıyor bakalım
cumartesı opu olur sanırım
31 de ısrael bey tv programı ıcın erken cıkacak
bana ıstek kagıdı hazırladılar sabah 7 de acilden kan verecegım
sende gec kalma ıstersen saat 10 gıbı cıkacakmıs

Slmlar arkadslarimm bz seker yuklemesi yaptrdik sukur rabbime hic bir sorun cikmadi cook sevindik super bir daha o sekerli suyu icme gerek kalmadi birazdn eve gecicem hepinize guzel bir hafta diliyorumm canlarim

Hepiniz cok sagolun kİzlar
Simdi geldim narkozdan biraz midem bulaniyo sade azicikta kasik agrim var bisey anlamadim zaten .. Yrn 11 de yumurtalar hakkunda bilgi verecekler bakalim saolun hepiniz azicik uyuyayim simdi

kızz hayırlısı olsun bakalım umarım hersey yolunda gıderr..

Slmlar arkadslarimm bz seker yuklemesi yaptrdik sukur rabbime hic bir sorun cikmadi cook sevindik super bir daha o sekerli suyu icme gerek kalmadi birazdn eve gecicem hepinize guzel bir hafta diliyorumm canlarim

ooo superr canımm maşallah sızee ınsallah hep boyle güzel giderr

canım ınsallah guzel olacak hersey merak etme

Canım ya ben de klomene başladım..Bu akşam 3.sünü alıcam ama umarım çok yumurta olmaz benim..Gerçi sanmıyorum ama tek yumurta gelişsin onu alsınlar istiyorum..Tek embriyo döllencekse döllensin yani nasipte varsa...

Bahar ben de senden özenip yaptım gebelik takvimini :)) Daha fol yok yumurta yok ama....İyi motive ediyor beni

ınsallah rabbım gonlune gore verır canım
kızına ve ogluna kardes gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…