Tünaydın güzel insanlar.. ne var ne yok herkes iyimi? biz iyiyiz çok şükür sadece fazlaca yoğunuz şirkette pek giremiyorum o yüzden... sizlere bir merhaba diyeyim dedim
başım çok ağrıyo.... biraz uzanayım......
selam kızlar. benim transferime insallah bir aksilik 13 gun kaldı. 11 ya da 12 si gibi dusunuyor doktor. dondurulmus tedavisi oldugu icin sadece lucrin igne ve estarfem midir nedir oyle bir hap kullanıyorum. igne ve haplardan once cok sakinlemistim ama yine arada bir kaygı korku uzuntu geliyor. bu yolda ne cok yorulduk.. artık gulmek istiyorum
bu kadar olmuszluktan sonra inanmıyorum mutlu olacagıma. 4. denemede olur mu diyorum nasıl olacak.
kusura bakma canım hem yazdığını görmedim hemde seni yalnız bıraktım. ben oyuna dalmışımben çok şükür iyiyim canım biraz sıkıntılarım var ama geçecek .....
sen nasılsın canım nasıl gidiyor......
allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirisn...
Günaydın şekerler,
ısrarınız üzerine 14. gün yerine 16. gün hcg beta değerime baktırdım ctesi günü 686 dediler.. ikimiz mi ne dersin. cuma keseleri görmeye gideceğim :)
kızlar çıkıyorum... bebişlerim annelerini süslü görsün...beğenirlerse daha sıkı tutunurlar....
annemler izin verdikçe nete girerim.. sizleri haberdar ederim..ilk 3 gün beni yerimden bile kaldırmazlar sanırsam...
delikız vardı ya bızm hanı oda tüp bebek yaptırmış transferi olmus bugunn altıncı gunuymus msjlastık azoncee...
kızlar kaynımı kene ısırmış hastaneye gidiyorum herkezi öpyorum gelince haber veririm ..
Tünaydın güzel insanlar.. ne var ne yok herkes iyimi? biz iyiyiz çok şükür sadece fazlaca yoğunuz şirkette pek giremiyorum o yüzden... sizlere bir merhaba diyeyim dedim
selam kızlar. benim transferime insallah bir aksilik 13 gun kaldı. 11 ya da 12 si gibi dusunuyor doktor. dondurulmus tedavisi oldugu icin sadece lucrin igne ve estarfem midir nedir oyle bir hap kullanıyorum. igne ve haplardan once cok sakinlemistim ama yine arada bir kaygı korku uzuntu geliyor. bu yolda ne cok yorulduk.. artık gulmek istiyorum
bu kadar olmuszluktan sonra inanmıyorum mutlu olacagıma. 4. denemede olur mu diyorum nasıl olacak.
Merhaba,ben de başladım mini tüp bebek tedavisine...Bu akşam klomenin ilk günü olacak..5 gün günde 1 defa alacakmışım...Hayırlısı herkes için...Baharcım, ayın 31 inde karşılaşırız yine inşallah...
canım, çok geçmiş olsun şimdiden. Inşallah eşinin sonuçları iyi çıkar..
slmlar arkadslarimm bz seker yuklemesi yaptrdik sukur rabbime hic bir sorun cikmadi cook sevindik super bir daha o sekerli suyu icme gerek kalmadi birazdn eve gecicem hepinize guzel bir hafta diliyorumm canlarim
hayırlı olsun canım tedavin
bende hastaneden geldim simdi persembe kontrol var tekrar
yumurta sayım arttıkca artıyor bakalım
cumartesı opu olur sanırım
31 de ısrael bey tv programı ıcın erken cıkacak
bana ıstek kagıdı hazırladılar sabah 7 de acilden kan verecegım
sende gec kalma ıstersen saat 10 gıbı cıkacakmıs
Slmlar arkadslarimm bz seker yuklemesi yaptrdik sukur rabbime hic bir sorun cikmadi cook sevindik super bir daha o sekerli suyu icme gerek kalmadi birazdn eve gecicem hepinize guzel bir hafta diliyorumm canlarim
Hepiniz cok sagolun kİzlar
Simdi geldim narkozdan biraz midem bulaniyo sade azicikta kasik agrim var bisey anlamadim zaten .. Yrn 11 de yumurtalar hakkunda bilgi verecekler bakalim saolun hepiniz azicik uyuyayim simdi
selam benim yarın 8.45 de opu var sen nasılsın baharkus.Heyecan dorukta
kızz hayırlısı olsun bakalım umarım hersey yolunda gıderr..
ooo superr canımmmaşallah sızee ınsallah hep boyle güzel giderr
canım ınsallah guzel olacak hersey merak etme
tesekurler canım
sımdıye kadar her sey guzel oldu ınsallah boyle devam eder
Hepiniz cok sagolun kİzlar
Simdi geldim narkozdan biraz midem bulaniyo sade azicikta kasik agrim var bisey anlamadim zaten .. Yrn 11 de yumurtalar hakkunda bilgi verecekler bakalim saolun hepiniz azicik uyuyayim simdi
Canım ya ben de klomene başladım..Bu akşam 3.sünü alıcam ama umarım çok yumurta olmaz benim..Gerçi sanmıyorum ama tek yumurta gelişsin onu alsınlar istiyorum..Tek embriyo döllencekse döllensin yani nasipte varsa...
Bahar ben de senden özenip yaptım gebelik takvimini :)) Daha fol yok yumurta yok ama....İyi motive ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?