Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam ecrinim,,patronunda ilgili adammış bak,ne güzel ilgileniyor,,benimki nerdeeee:)inşallh kötü bişi çıkmaz canım yaa,hakkınızda hayırlısı inşallahhh

selam ecrinim,,patronunda ilgili adammış bak,ne güzel ilgileniyor,,benimki nerdeeee:)inşallh kötü bişi çıkmaz canım yaa,hakkınızda hayırlısı inşallahhh

tedavıye basladıgım negatıf aldıgım zamana kaadr sagolsun nasıl durum fln dıye hep sordu .... soruyorda saogolsunnnn oan desem su doktoru bana arastırın dokt. arkaadsları var hemen soruyo ıste .... amın canımmm hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsunnn

çok güzel bir şey ilgilenmeleri,insan daha çok motive olur,,,ben çok zorluğunu yaşadım işyerimin,hemde 4 tane patronla(hala da çekiyorum ya,neyse son haftam artıkkk,rahatlayacağım,Allah insanı anlayışlı insanlarla ,patronlarla karşılaştırsın

amın canımmmmmmmmmmm
demek son haftan kaldı ayyyyyy hyecan yaptım ben yaaaaaaa
rabbı sorunsuz bır sekılde kurtarsın sızı ıns cnm

kızlar mesajlarınıza bayıldım. sizler ne kadar iyi ve ne kadar pozitifsiniz. insallah bu sefer olur. sizlerin de insallah sınavlarınız bir an evel son bulur.

bir umut işte canım
hem beni motive ediyor hemde günlük bilgiler veriyor
inşallah 4.haftada kalmaz takvim hayırlısıyla 5.hafya geçer

ınsallah tatlımm e eder tabı etmez mı yaaa...ah ahh hamılee olmak kadar guzell bişey varmı acabaa hayattaa..he bıde anne olmak kadarr

canım hangi acıbademi düşünüyosun sen ?

tatlım ben bursada yasıyorum bursa acıbadem şahın beyden fıyat almak ıcın carsamba gıdıcemm ama pembe mavi die bi merkez var orayada gitmek istiyorumm mavielle orda yaptırmıs sanırım oyle yazıyor ama bılmıorm işte :26:

amın canımmmmmmmmmmm
demek son haftan kaldı ayyyyyy hyecan yaptım ben yaaaaaaa
rabbı sorunsuz bır sekılde kurtarsın sızı ıns cnm

kızz ecrın turginur un doğumuna mı son hafta??kaldı yanlış anldım demıı benn...

kızlar mesajlarınıza bayıldım. sizler ne kadar iyi ve ne kadar pozitifsiniz. insallah bu sefer olur. sizlerin de insallah sınavlarınız bir an evel son bulur.

ınsallah olur canım allahım ısteyen tum kullarına nasip etsın anne olmayııı..ayrıcaa evett cok pozitif ınsanlarızdırr..burda kızlarr neler yasıyorr ama hepsi cok pozitif ve neşeli insanlar...

LH-5.2
E2-530
ENDOMETRIUM 5.5
EN BÜYÜK 12 EN KÜÇÜK 6 MM YUMURTALAR VAR
SAG TARAFTA 6 ADET
SOL 3 ADET
merional devam
yarın da 2 farklı iyneye baslayacagım
estroferm tetrodayte olabilir isimleri
persembe sabah kontrol var

ne diyorsun durumuma yorumlarını bekliyorum:18::18::18::18:

tunaydinlar guzel hatunlarrrrrrrrrrr ,rabbim hepnizin gonlune gore versin,allahim hepnizin isini gucunu rast getirsin.

hosgeldın canımmmmmmmmmmmmmm
amın hayatım senınde ısın rast gıtsın ıns

bız hep pozıtıfız kuzunnnn

şu aşağıdaki takvimler gerçekten çok yararlı,,,bende diyorum bugünden beri çok karnım ağrıyor,normalmiş meğerse,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…