- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
insallahh canımmmsenın su hamılelık takvımıne de bayılıyorumm ayrıcaaaaa
yemek saatımm geldıı..masallah ymekten baska bısey yaptığım yok sankı..zaten acayıp kılo aldım yaa puff ama napayım acıkıyorumm nese gelıcemm bekleyınn benıı
ıns canım yaaaaaaaaaa rabbım ona saglık versın yaaaaaaaaa patronum sordu ne yaptınız dedı dedım boyle boyle kızım hersey sızımı buluyo ya dedı napalım dedım valal o ızı yolsun ben sıtemıyom bısey dedım... carsamba gıdecez bakalım ne cıkacak ...
yerım ben senın kızını yaaaaaaaaaaa eee ananesı ne yapsın daraldı orda yavrumuzzzz rahat edemıyo
canlar nasılsınızz felaket yağmur yadı gök gürledi burda korktum vallahi...
selam ecrinim,,patronunda ilgili adammış bak,ne güzel ilgileniyor,,benimki nerdeeee:)inşallh kötü bişi çıkmaz canım yaa,hakkınızda hayırlısı inşallahhh
tedavıye basladıgım negatıf aldıgım zamana kaadr sagolsun nasıl durum fln dıye hep sordu .... soruyorda saogolsunnnn oan desem su doktoru bana arastırın dokt. arkaadsları var hemen soruyo ıste .... amın canımmm hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsunnn
çok güzel bir şey ilgilenmeleri,insan daha çok motive olur,,,ben çok zorluğunu yaşadım işyerimin,hemde 4 tane patronla(hala da çekiyorum ya,neyse son haftam artıkkk,rahatlayacağım,Allah insanı anlayışlı insanlarla ,patronlarla karşılaştırsın
bir umut işte canım
hem beni motive ediyor hemde günlük bilgiler veriyor
inşallah 4.haftada kalmaz takvim hayırlısıyla 5.hafya geçer
canım hangi acıbademi düşünüyosun sen ?
amın canımmmmmmmmmmm
demek son haftan kaldı ayyyyyyhyecan yaptım ben yaaaaaaa
rabbı sorunsuz bır sekılde kurtarsın sızı ıns cnm
kızlar mesajlarınıza bayıldım. sizler ne kadar iyi ve ne kadar pozitifsiniz. insallah bu sefer olur. sizlerin de insallah sınavlarınız bir an evel son bulur.
tunaydinlar guzel hatunlarrrrrrrrrrr ,rabbim hepnizin gonlune gore versin,allahim hepnizin isini gucunu rast getirsin.
amın canımmmmmmmmmmm
demek son haftan kaldı ayyyyyyhyecan yaptım ben yaaaaaaa
rabbı sorunsuz bır sekılde kurtarsın sızı ıns cnm
kızz ecrın turginur un doğumuna mı son hafta??kaldı yanlış anldım demıı benn...
:))))evet canım yanlış anladın,izine çıkıyorum ben,haftaya evdeyim kısmetse,,sonrada 1 ayım kalıyor kısmetse doğum için
tunaydinlar guzel hatunlarrrrrrrrrrr ,rabbim hepnizin gonlune gore versin,allahim hepnizin isini gucunu rast getirsin.
kızlar mesajlarınıza bayıldım. sizler ne kadar iyi ve ne kadar pozitifsiniz. insallah bu sefer olur. sizlerin de insallah sınavlarınız bir an evel son bulur.
kızz ecrın turginur un doğumuna mı son hafta??kaldı yanlış anldım demıı benn...
:))))evet canım yanlış anladın,izine çıkıyorum ben,haftaya evdeyim kısmetse,,sonrada 1 ayım kalıyor kısmetse doğum için
:) bnde dıorumm ne oluyoo boyleee..ohh ne guzell calıştın hamıleyken canım masallah sana senın meslek neydı tatlım unuttum daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?