Hepiniz cok sagolun kİzlar
Simdi geldim narkozdan biraz midem bulaniyo sade azicikta kasik agrim var bisey anlamadim zaten .. Yrn 11 de yumurtalar hakkunda bilgi verecekler bakalim saolun hepiniz azicik uyuyayim simdi
huu şekerımm nasılsın???heycan varmı?değişiklik var mı??? nasıl gecıyor gunlerın
kızz ecrın turginur un doğumuna mı son hafta??kaldı yanlış anldım demıı benn...:
LH-5.2
E2-530
ENDOMETRIUM 5.5
EN BÜYÜK 12 EN KÜÇÜK 6 MM YUMURTALAR VAR
SAG TARAFTA 6 ADET
SOL 3 ADET
merional devam
yarın da 2 farklı iyneye baslayacagım
estroferm tetrodayte olabilir isimleri
persembe sabah kontrol var
ne diyorsun durumuma yorumlarını bekliyorum:18::18::18::18:
ewet canım sonnn haftam,,,,çok heyecanlıyımmm,günleri sayıyorum artık,evde olmak için,çokkkk yoruldumm,,amin inşşşş
:) bnde dıorumm ne oluyoo boyleee..ohh ne guzell calıştın hamıleyken canım masallah sana senın meslek neydı tatlım unuttum daa
çalıştım valla,Allah yardım ediyormuş insana gerçekten,bazen dayanamadığım günler oldu ama geçti çok şükür,canım ben inşaat firmasında çalışıyorum,sekreter ve tekniker karışık olarak,ne iş olursa yapıyorum:)
canım bence hersey normal e2 de 530 cıkmıs 15-17 arası olunca opu zamanı demek bence bıarz daha buyutursun sen yumılerııııı
canım can tasıyon ıcınde kolaymı hanıııı
ne kadara ızın yapcan sut ıznıde bırlestır ıstersen yada yakınmı ev ıs gıt gel olcakmı
ben geldiiiiimm bacılaarrrr
canım hayırlı uğurlu olsun bunuda atlattın bak şimdi sırada bebişlerini alman var herşey çok güzel olacak ve bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak
heyecan olmazmı canım hemde nasıl var
değişiklik olarak kasıklarım bugün çok batıyo inşallah bu iyi bişeydir
izin aldım evde vakit geçiriyorum işe gitmedim test sonucuna kadar da gitmeyecem
sen nasılsın neler yapıyosun karar verdinmi bursa acıbademe gidecekmisin
Slm KiZlar ben geldim:)
Hamilelik takvimi yapan olmuş 1.ve 2. Hafta hamilelik tablosu cok hoşuma gitti benimde eğer oyleyse 2+4 gunluk :)hemen yapalım geldi sizi görünce ama ya negatif çıkarsa üzülürüm diye yapmadım
KiZlar bsy sorcam benim ellerim ve ayaklarım sanki buz kütlesi icinde gibi cok soğuk isitamiyorum normalmi bu((
şu aşağıdaki takvimler gerçekten çok yararlı,,,bende diyorum bugünden beri çok karnım ağrıyor,normalmiş meğerse,
çalıştım valla,Allah yardım ediyormuş insana gerçekten,bazen dayanamadığım günler oldu ama geçti çok şükür,canım ben inşaat firmasında çalışıyorum,sekreter ve tekniker karışık olarak,ne iş olursa yapıyorum:)
anladım canım haklısın ama sekreter olmakta zor bazen arkadas gelmıyor yerıne ben bakıyorum telefon hıc mı susmaz arkadass..ben buyuk konusmayım ama hamıle kalırsam calışmak ıstemıyorum tabı ozelde yaptırırsak borcumuz olur ozamn calışmak zorunda kalırım belkı :26:
evet cnm sızın sayenızde bızde ogrenıyozzzzzzzzz
sezeryanmı olcak cnm dogummmmmmmmmm
ewet canım sezeryan olucak,şu haziranı atlatayım da,temmuzun ilk haftalarında olabilir
geçen gün patronum sordu,bize haber verirsin diye iznini,bende dedim 4 ay rapor veriyolarmuş falan diye,oda şey dedi,sen kendine göre ayarla,4 olur 5 ay olur dedi,bakarız,,bende hayret ettimmmm:)ev uzak işime,büyük ihtimalle 5 ay falan alırım izin
evet cnm sızın sayenızde bızde ogrenıyozzzzzzzzz
sezeryanmı olcak cnm dogummmmmmmmmm
ewet canım sezeryan olucak,şu haziranı atlatayım da,temmuzun ilk haftalarında olabilir
TATLIMM doktormu sezeryan ıstedıı sen mı?
hoşgeldınızz efemmm nasılsınızz bakalımm???
anladım canım haklısın ama sekreter olmakta zor bazen arkadas gelmıyor yerıne ben bakıyorum telefon hıc mı susmaz arkadass..ben buyuk konusmayım ama hamıle kalırsam calışmak ıstemıyorum tabı ozelde yaptırırsak borcumuz olur ozamn calışmak zorunda kalırım belkı :26:
iyizz canıım sen nasılsıın
TATLIMM doktormu sezeryan ıstedıı sen mı?
ewett canım,sezeryanmı diye sordum,ee tabi dedi,kıymetli bir gebeliğin var,riske atamam dedi,
sut ıznı 2 ay dıye bılıyorum canım 4 ayda raporun 6 ay 1 ayda patron versın 7 ay ohhhhhhhhhhh
bazen cok kotu olsalrda bı hısımla ıyı oluyorlar kuzummmm
hoşgeldınızz efemmm nasılsınızz bakalımm???
iyizz canıım sen nasılsıın
bizde iiyiz çok şükür,işyerinde son haftam da,haftaya raporluyum artık,evdeyim,,onun sveinci var bu aralar,senin oğluşun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?