Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hepiniz cok sagolun kİzlar
Simdi geldim narkozdan biraz midem bulaniyo sade azicikta kasik agrim var bisey anlamadim zaten .. Yrn 11 de yumurtalar hakkunda bilgi verecekler bakalim saolun hepiniz azicik uyuyayim simdi

canım hayırlı uğurlu olsun bunuda atlattın bak şimdi sırada bebişlerini alman var herşey çok güzel olacak ve bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak

huu şekerımm nasılsın???heycan varmı?değişiklik var mı??? nasıl gecıyor gunlerın

heyecan olmazmı canım hemde nasıl var

değişiklik olarak kasıklarım bugün çok batıyo inşallah bu iyi bişeydir

izin aldım evde vakit geçiriyorum işe gitmedim test sonucuna kadar da gitmeyecem

sen nasılsın neler yapıyosun karar verdinmi bursa acıbademe gidecekmisin

Slm KiZlar ben geldim:)
Hamilelik takvimi yapan olmuş 1.ve 2. Hafta hamilelik tablosu cok hoşuma gitti benimde eğer oyleyse 2+4 gunluk :)hemen yapalım geldi sizi görünce ama ya negatif çıkarsa üzülürüm diye yapmadım
KiZlar bsy sorcam benim ellerim ve ayaklarım sanki buz kütlesi icinde gibi cok soğuk isitamiyorum normalmi bu((

kızz ecrın turginur un doğumuna mı son hafta??kaldı yanlış anldım demıı benn...:

canım bence hersey normal e2 de 530 cıkmıs 15-17 arası olunca opu zamanı demek bence bıarz daha buyutursun sen yumılerııııı

ewet canım sonnn haftam,,,,çok heyecanlıyımmm,günleri sayıyorum artık,evde olmak için,çokkkk yoruldumm,,amin inşşşş

canım can tasıyon ıcınde kolaymı hanıııı
ne kadara ızın yapcan sut ıznıde bırlestır ıstersen yada yakınmı ev ıs gıt gel olcakmı

geçen gün patronum sordu,bize haber verirsin diye iznini,bende dedim 4 ay rapor veriyolarmuş falan diye,oda şey dedi,sen kendine göre ayarla,4 olur 5 ay olur dedi,bakarız,,bende hayret ettimmmm:)ev uzak işime,büyük ihtimalle 5 ay falan alırım izin

ben ıyı bısey dıe bılıyorum canım burda herkes yazıyo cnku senın gıbı belırısı olup hamıle olan cok kısı varr..
ben carsamba gıtcem canım fıyat alcam sahın beyle falan bı konusalım tanısalım bakalım ne olcak ne bıtcek esım sımdı bıde pembe mavı cıkardı basıma bı arkdasının esı orda yaptırmış hamıle kalmış bılmıorum valla benım ne olacağım daha bellı bıle değill

slmm tatlımm valla benım bu konuda hıc bılgımm yokkk ama hamılelık belırtısı olabılır dıye dusunuyorum

ben geldiiiiimm bacılaarrrr

hoşgeldınızz efemmm nasılsınızz bakalımm???

sut ıznı 2 ay dıye bılıyorum canım 4 ayda raporun 6 ay 1 ayda patron versın 7 ay ohhhhhhhhhhh
bazen cok kotu olsalrda bı hısımla ıyı oluyorlar kuzummmm

anladım canım haklısın ama sekreter olmakta zor bazen arkadas gelmıyor yerıne ben bakıyorum telefon hıc mı susmaz arkadass..ben buyuk konusmayım ama hamıle kalırsam calışmak ıstemıyorum tabı ozelde yaptırırsak borcumuz olur ozamn calışmak zorunda kalırım belkı :26:[/QUOTE]

bizim telefonlar o kadar çalmıyor da,dışarda çok işimiz oluyor bizim,banka işleri falan ,çok yordu beni,birde ben hamile kalınca yanıma bir kız aldılar,5 ay oluyor kız geleli,ama para işleri yine bende,güvenemiyorlarmı nedir kıza anlamadım gitti,hep beni yolladılar yine,
canım bizim evin borcu olmasa bende çıkardım herhalde,gerçi 15 yılım oldu işyerinde,hamile olacaksan devlet memuru olacaksın,böyle özelde çok zorrrr,

sut ıznı 2 ay dıye bılıyorum canım 4 ayda raporun 6 ay 1 ayda patron versın 7 ay ohhhhhhhhhhh
bazen cok kotu olsalrda bı hısımla ıyı oluyorlar kuzummmm

ohhhh ne güzell 7 ay evde ,bebişimle birlikte olsam,süper olur yaaa,,şansımıza artık , genelde anlayışsız bizimkiler ama bazen yapıyuo işte böyle şaşırtıyor benidiyeyimde inş caymaz dediğinden

ben geldimmm kızlar doktordan daha yeni geldim yumoşlarımın maşşallahı varen büyüğü 24 ml ek küçüğü 15ml olmuş
yaklaşık 18-20 tane yumurtam varmış e2 değerimde 1413 çıktı iğnelere yarın devam çarşamba tekrar e2 kan tahlili ve muayene muhtemelen cumaya opu olurum :)

bizim telefonlar o kadar çalmıyor da,dışarda çok işimiz oluyor bizim,banka işleri falan ,çok yordu beni,birde ben hamile kalınca yanıma bir kız aldılar,5 ay oluyor kız geleli,ama para işleri yine bende,güvenemiyorlarmı nedir kıza anlamadım gitti,hep beni yolladılar yine,
canım bizim evin borcu olmasa bende çıkardım herhalde,gerçi 15 yılım oldu işyerinde,hamile olacaksan devlet memuru olacaksın,böyle özelde çok zorrrr,[/QUOTE]

15 yıl mı maşallah canımmmm burdan su anlasılıyo ben calışmayı sevmeyen bı bayanımm 15 yıl helekı aynı yerde calışmam ben sıkılırımm en fazla 3 yıl verıyorum kendıme aynı yerde ne bıleyımm burda da 2 yıldır calışıyorum sıkıldım valla..ıyı kı erkek olmamısım ev falan bakamazmısm benn..aynen canım devlet memuru en ıyısı ama bence en ıyısı oğretmen olmak gorumcem oyle valla yarım gun calışıyo h.sonu yok ozel gunler yok yaz tatılı varr aferın onlaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…