ewet canım sezeryan olucak,şu haziranı atlatayım da,temmuzun ilk haftalarında olabilir
ewett canım,sezeryanmı diye sordum,ee tabi dedi,kıymetli bir gebeliğin var,riske atamam dedi,
hmm...ee doktor ole dıyosa bıldiği vardırr dımı ama hayırlısı olsun canımm..bızmkıler nazlı bebekk valla
ben geldimmm kızlar doktordan daha yeni geldim yumoşlarımın maşşallahı varen büyüğü 24 ml ek küçüğü 15ml olmuş
yaklaşık 18-20 tane yumurtam varmış e2 değerimde 1413 çıktı iğnelere yarın devam çarşamba tekrar e2 kan tahlili ve muayene muhtemelen cumaya opu olurum :)
maşallhh maşallahh çok güzel haber buuu
bizim telefonlar o kadar çalmıyor da,dışarda çok işimiz oluyor bizim,banka işleri falan ,çok yordu beni,birde ben hamile kalınca yanıma bir kız aldılar,5 ay oluyor kız geleli,ama para işleri yine bende,güvenemiyorlarmı nedir kıza anlamadım gitti,hep beni yolladılar yine,
canım bizim evin borcu olmasa bende çıkardım herhalde,gerçi 15 yılım oldu işyerinde,hamile olacaksan devlet memuru olacaksın,böyle özelde çok zorrrr,
bizde iiyiz çok şükür,işyerinde son haftam da,haftaya raporluyum artık,evdeyim,,onun sveinci var bu aralar,senin oğluşun nasıl?
ohh sefann olsuuunnn çok sevindim senin adınaa canım . bizde iyizz oğlumla dün alışverişimizin çoğunu bitirdikk çok şükürr odamızın siparişini vericez . ya bişe sorcAM bebek telsizleri zararlımı
hmm...ee doktor ole dıyosa bıldiği vardırr dımı ama hayırlısı olsun canımm..bızmkıler nazlı bebekk valla
vardır bir bildiği,,hem benim kistim var,onuda alın dedim doktora,bir daha operasyon geçirmek istemiyorumm
ohhhh ne güzell 7 ay evde ,bebişimle birlikte olsam,süper olur yaaa,,şansımıza artık , genelde anlayışsız bizimkiler ama bazen yapıyuo işte böyle şaşırtıyor benidiyeyimde inş caymaz dediğinden
ewett canım,sezeryanmı diye sordum,ee tabi dedi,kıymetli bir gebeliğin var,riske atamam dedi,
ben geldimmm kızlar doktordan daha yeni geldim yumoşlarımın maşşallahı varen büyüğü 24 ml ek küçüğü 15ml olmuş
yaklaşık 18-20 tane yumurtam varmış e2 değerimde 1413 çıktı iğnelere yarın devam çarşamba tekrar e2 kan tahlili ve muayene muhtemelen cumaya opu olurum :)
Canım ızının var zaten 6 ay sıkıntı yok 4 ay devlet sut ıznınde 2 ay ...
bızım bebeler hep sezeryanmı olcek yaaaaaaaaaa
bilmiyorum ki be canım,tüpleri genelde sezeryan yapıyolar sanırım,,
maşallah maşallahhh,çok güzel yumoşlar,,,opu da yaklaşmış,,ne heyecanlı,,ayy benim opu ve transfer günlerim geldi aklıma,Allah yardımcınız olsun hepinizinn
ohh sefann olsuuunnn çok sevindim senin adınaa canım . bizde iyizz oğlumla dün alışverişimizin çoğunu bitirdikk çok şükürr odamızın siparişini vericez . ya bişe sorcAM bebek telsizleri zararlımı
ohhh ohh sizinde sefanız olsun canım,,alışveriş bitti demek,neler aldınız bakayım:)bebek telsizi neden zararlı olsun ki?hiç sanmıyorum zararlı olsun
o kadar özeniyorum ki sana anlatamam :) inş. bende hamileyim çığlıkları atarım burda
bilmiyorum ki be canım,tüpleri genelde sezeryan yapıyolar sanırım,,
15 yıl mımaşallah canımmmm burdan su anlasılıyo ben calışmayı sevmeyen bı bayanımm 15 yıl helekı aynı yerde calışmam ben sıkılırımm en fazla 3 yıl verıyorum kendıme aynı yerde ne bıleyımm burda da 2 yıldır calışıyorum sıkıldım valla..ıyı kı erkek olmamısım ev falan bakamazmısm benn.. aynen canım devlet memuru en ıyısı ama bence en ıyısı oğretmen olmak gorumcem oyle valla yarım gun calışıyo h.sonu yok ozel gunler yok yaz tatılı varr aferın onlaraa
ohhh ohh sizinde sefanız olsun canım,,alışveriş bitti demek,neler aldınız bakayım:)bebek telsizi neden zararlı olsun ki?hiç sanmıyorum zararlı olsun
ya ne bileyiim dün geldik alışveriştenn kayınvalidem dedi bebeklere zazarlymış nie aldınızz bende internetten bakıyorum zararlımı die
canım bakım ürünlerini zıbınlar tulumlar hastane çıkışını ateş ölçer bebek telsizi küvet emzik bakalım daha bilmiom neler alıncak
ya ne bileyiim dün geldik alışveriştenn kayınvalidem dedi bebeklere zazarlymış nie aldınızz bende internetten bakıyorum zararlımı die
canım bakım ürünlerini zıbınlar tulumlar hastane çıkışını ateş ölçer bebek telsizi küvet emzik bakalım daha bilmiom neler alıncak
ohh ohh maşallah bıtırdınızz demekk cok sevındım ya ne guzell duygular bunlarr..uff su kaynanalarda cok bılıyo hee
ben ıyı bısey dıe bılıyorum canım burda herkes yazıyo cnku senın gıbı belırısı olup hamıle olan cok kısı varr..
ben carsamba gıtcem canım fıyat alcam sahın beyle falan bı konusalım tanısalım bakalım ne olcak ne bıtcek esım sımdı bıde pembe mavı cıkardı basıma bı arkdasının esı orda yaptırmış hamıle kalmış bılmıorum valla benım ne olacağım daha bellı bıle değill
slmm tatlımm valla benım bu konuda hıc bılgımm yokkk ama hamılelık belırtısı olabılır dıye dusunuyorum
ohh ohh maşallah bıtırdınızz demekk cok sevındım ya ne guzell duygular bunlarr..uff su kaynanalarda cok bılıyo hee
valla ha moral bozacaklarya iştee amaaannn
bugün kimse test yapmadı heralde sabahtan beri dikizliyom ama yok
üç kişi gördüm listede 1 gün kalmış sonuna kadar bekliyolar demek bravo ben 7.günden başlarım teste beynimi yirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?