Tüp Bebek Günlüğümüz !

15 yıl mı maşallah canımmmm burdan su anlasılıyo ben calışmayı sevmeyen bı bayanımm 15 yıl helekı aynı yerde calışmam ben sıkılırımm en fazla 3 yıl verıyorum kendıme aynı yerde ne bıleyımm burda da 2 yıldır calışıyorum sıkıldım valla..ıyı kı erkek olmamısım ev falan bakamazmısm benn..aynen canım devlet memuru en ıyısı ama bence en ıyısı oğretmen olmak gorumcem oyle valla yarım gun calışıyo h.sonu yok ozel gunler yok yaz tatılı varr aferın onlaraa[/QUOTE]

çok hoşşun vallahi güldürdün beni burda:))ama bence çalışmayı seven bir bayansın,haksızlık etme kendine,benimde çok sıkıldığım zamanlar oldu ama sabrettim,sende sabret ,daha gençsin sen,
doğru söylüyosun en iyisi öğretmen olmak,hem yaz tatillleri var,süper yaa,keşke okusaydık ta öğretmen olsaydık

ohhhh ne güzell 7 ay evde ,bebişimle birlikte olsam,süper olur yaaa,,şansımıza artık , genelde anlayışsız bizimkiler ama bazen yapıyuo işte böyle şaşırtıyor benidiyeyimde inş caymaz dediğinden

Canım ızının var zaten 6 ay sıkıntı yok 4 ay devlet sut ıznınde 2 ay ...

ewett canım,sezeryanmı diye sordum,ee tabi dedi,kıymetli bir gebeliğin var,riske atamam dedi,

bızım bebeler hep sezeryanmı olcek yaaaaaaaaaa

hadı hayırlısı olsun canımmmmmmm

maşallah maşallahhh,çok güzel yumoşlar,,,opu da yaklaşmış,,ne heyecanlı,,ayy benim opu ve transfer günlerim geldi aklıma,Allah yardımcınız olsun hepinizinn

sagolun arkadaşlar hastaneden geldim durumu iyi bir sorunu yok allahım bi hastalıktır gidiyo çok üzüldüm gecensenede diyarbakırda askerlik yaparken vurulmuştu bacagında 58 tane dikişi vardı platin koydular ALLAHIM BETERİNDEN KORUSUN...

o kadar özeniyorum ki sana anlatamam :) inş. bende hamileyim çığlıkları atarım burda

canım benim ya,,,inşallahh atarsın,canı gönülden diliyorum inan hepiniz için,,,benim için o kadar özelki burda ki arkadaşlarım,,,hep dualarımdasınız,ben hamileyim diye yazamadım buraya,o süreçlerde buraya girmemiştim yanni bilmiyordum burasını,sonradan katıldım,o heyecanları yaşayamadım ama sizler yaşayacaksınız inş,,,hamileyim yazıp kutlamalar yapıcaksınızzz hepinizz

çok hoşşun vallahi güldürdün beni burda:))ama bence çalışmayı seven bir bayansın,haksızlık etme kendine,benimde çok sıkıldığım zamanlar oldu ama sabrettim,sende sabret ,daha gençsin sen,
doğru söylüyosun en iyisi öğretmen olmak,hem yaz tatillleri var,süper yaa,keşke okusaydık ta öğretmen olsaydık[/QUOTE]

ya ne bıleyım tatlım bu aralarr hıc calışmak ıstemıyo canım cnku bende rapor cıkartmak ıcın baya izin almıştım.testler gerekıyo ya baya zorla verıyolar ızın..isterken bıle karnıma ağrı gırıyo nasıl solesem dıyee..4 yıl okudukta ne oldu sankı canım satınalmacı oldum iştee fırma odeme yapmaz malzeme gelmez sen suclu olursunn..aldığın yerden daha uygun fıyat verenler vardır neden onlardan almıyosun derler..bı malzeme alıncak on yerden fıyat al.gelen malzemeyı kontrol et faturasını ısle gelen musterıyle gorus ohoo bı dunya sıkıntıı işte bu strete bebekte tutmaz benım

amin canım inşallah hamileyimdir

seninde hakkında hayırlısı olsun hangi merkez sana bebişlerinin gelmesine sebeb olacaksa Allah onu nasip etsin

bugün kimse test yapmadı heralde sabahtan beri dikizliyom ama yok
üç kişi gördüm listede 1 gün kalmış sonuna kadar bekliyolar demek bravo ben 7.günden başlarım teste beynimi yirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…