Tüp Bebek Günlüğümüz !

beni özlemişlerdir daha fazla gezmeyim hemen evime gideyim hasret gidereyim dedim
Napıyonuz bakiimmmm

Son düzenleme:

Bız erken teste karsıyızzzzzzzzzzz

yok ben karşı değilim artık değişime uğradım son tüp bebek denememde...
şimdi tüp yapsam transferin 7.günü itibariyle test yapmaya başlarım hemde idrar testi..
ama ben bilinçliyim çıkmasada kendimi üzmem sırf merakımdan yani
tabularımı yıktım çok değiştim çooookkkkk

allahım daha buyuk belalardan koruusunn canımm

amin canım inşallah hamileyimdir

seninde hakkında hayırlısı olsun hangi merkez sana bebişlerinin gelmesine sebeb olacaksa Allah onu nasip etsin

insallah canımm sız hamıle olun kı bızde umut olsun yaaa..

bugün kimse test yapmadı heralde sabahtan beri dikizliyom ama yok
üç kişi gördüm listede 1 gün kalmış sonuna kadar bekliyolar demek bravo ben 7.günden başlarım teste beynimi yirim

bız erken teste karşıyız sekerım yapıp negatıfı gorup uzulmek ıstemıyoruzz..

aman amaaannn kimlerr gelmiişşşş kuzumm özlediim seniii

beni özlemişlerdir daha fazla gezmeyim hemen evime gideyim hasret gidereyim dedim
Napıyonuz bakiimmmm

hoşgeldin canım,,,bizi iyiyiz sen nasılsın,,,paşaların geliyomuş,çokkkkkkkkkkkkkk sevindim,,,ne güzel 1 ay sendelermiş ,bol bol hasret giderin artıkk,

valla canım onu bende bılmıorumm genelde arkadaslara doktoru sezeryan demıss..hehe alemsın yaa doru valla daha ortada fol yok yumurta yok ben bıle oğle kızımm olmadan neler dusunuyorum nelerr dur bı hamıle olalım demı ama sabırsızızz....

aha işte bende öleyim , bilinçli meraklı
yapıcam ya yaparım yani biliyom kendimi , hele 5.gün transfer olursa sonraki 5.günde başlarım hergün yaptırırım

ya ne bıleyım tatlım bu aralarr hıc calışmak ıstemıyo canım cnku bende rapor cıkartmak ıcın baya izin almıştım.testler gerekıyo ya baya zorla verıyolar ızın..isterken bıle karnıma ağrı gırıyo nasıl solesem dıyee..4 yıl okudukta ne oldu sankı canım satınalmacı oldum iştee fırma odeme yapmaz malzeme gelmez sen suclu olursunn..aldığın yerden daha uygun fıyat verenler vardır neden onlardan almıyosun derler..bı malzeme alıncak on yerden fıyat al.gelen malzemeyı kontrol et faturasını ısle gelen musterıyle gorus ohoo bı dunya sıkıntıı işte bu strete bebekte tutmaz benım[/QUOTE]

aman be canım senin işinde çok zormuş,izin almak çok sıkıcı gerçekten,stres yapmaycaksın diyecem ama elde değil ki,,yada yıllık iznine falan denk getir,sıkıntı yapma kendine

ne oldu kuzum saaa yaaaaaaaaaa kım degıstrıdı senı
yok sen yapsan gene gununu beklersın hele 7. gunde yapmazsın demıııııııııı

valla canım cok oldu erken yapım negatıf gören aslında gununde yapınca pozıtf oldugunu gordu cok arkadasımız avrdı srıf uzulmemk ıcın bızde yaptırmıyoruz yanı ....

hemde ne sabırsız durduramıyom nan kendimi
şu cuma gelsede başlasam bide benim gibi kadına uzun yapıcaklar delirttiler beni daha başlamadan geçmez bana ogünler geçmezzz :18:

selam kızlarrr.geçmişi okumadan direk size yazıyorum.bugun kontrol vardı.rahim kalınlıgı 10mm olmuş. sagda18mm solda 19-12-11mm folküller var. doktor perşembe opu yapalım dedi. büyükleri riske edicez biraz ama bakarsın hepsini toplarız dedi.perşembe bi aksilik çıkmazsa opu olucak.

aman be canım senin işinde çok zormuş,izin almak çok sıkıcı gerçekten,stres yapmaycaksın diyecem ama elde değil ki,,yada yıllık iznine falan denk getir,sıkıntı yapma kendine[/QUOTE]

yılık ızınde 1 hafta verıyolar canım kı 14 gunumu vermıyolar 1 haftada parasını verıyolar ben ne yapayım parayı bana tatıll lazımm zor vala..smdı kafama onu deıl de bebk ısını cok taktım merkez dusunmek falan ıstee aslında unıv.yaptırcaktım bı sorun yoktu raporu falan ordan cıkardım ya hanı bunlar bana 20 gun sonraya randevu verınce ordan soğudum ne bıleyım gercı sayılı gun cabuk gecıyo 6 sında randevum ama ne bıleyım baska yerlere de bakayım dedım herkesten farklı yorumlar olunca ınsanın kafasıda karısıyorr iştee

kızzz hoşgeldınn nerde gezıyon sen bakalım orda yağmur yok mu kııı hee:26:

hoşbulduk şekerim..
evet yağmur var ama yanında güneşte var bi yağıyooo bi güneş açıyooo bende şemsiyemle gezdim...
dibimi boyattım
burda gizli özne saç
öncesinde mağazalarda vakit geçirdim bir arkadaşımla...

aman amaaannn kimlerr gelmiişşşş kuzumm özlediim seniii

bende özlediimmmm

hoşgeldin canım,,,bizi iyiyiz sen nasılsın,,,paşaların geliyomuş,çokkkkkkkkkkkkkk sevindim,,,ne güzel 1 ay sendelermiş ,bol bol hasret giderin artıkk,

evet canım geliyoooo akşlarım küçük adamlarım benim..
evim şenlenecek...pek bi sevindirik haldeyim...

nasılsın canım ozledık senı yaaaaaaaaaaa ama sen yoktun hıc bos bırakmadım bak topıgı

evet canımm farkındayım her daim topikteymişsin hiç boş kalmamış sana bu üstün hizmetlerinden dolayı bu kupayı veriyorum
aaa bi kupayla olmaz hemen bi de çiçek vermeliyim
aha işte bende öleyim , bilinçli meraklı
yapıcam ya yaparım yani biliyom kendimi , hele 5.gün transfer olursa sonraki 5.günde başlarım hergün yaptırırım
yok sende o kadar abartma teknik olarak belli olmaz gerçekten..
ihtimal olan günlerde test yap bari...

ahhhh ah ben böyle değildim yaşarken oldum
valla şu an ki ruh halim erken yaparım diyooo iş ciddiye binince naparım bilmem tabii...

aman be canım senin işinde çok zormuş,izin almak çok sıkıcı gerçekten,stres yapmaycaksın diyecem ama elde değil ki,,yada yıllık iznine falan denk getir,sıkıntı yapma kendine

yılık ızınde 1 hafta verıyolar canım kı 14 gunumu vermıyolar 1 haftada parasını verıyolar ben ne yapayım parayı bana tatıll lazımm zor vala..smdı kafama onu deıl de bebk ısını cok taktım merkez dusunmek falan ıstee aslında unıv.yaptırcaktım bı sorun yoktu raporu falan ordan cıkardım ya hanı bunlar bana 20 gun sonraya randevu verınce ordan soğudum ne bıleyım gercı sayılı gun cabuk gecıyo 6 sında randevum ama ne bıleyım baska yerlere de bakayım dedım herkesten farklı yorumlar olunca ınsanın kafasıda karısıyorr iştee[/QUOTE]

canım ben 15 yıldır çalışıyorum dedim ya,,yıllık iznim bir hafta,başka vermiyolar ,parada vermiyolar yani yerine,bende 2 yıl daha çalışayım bırakmayı düşünüyorum burasını,ssk günlerim dolucak 2 yıl sonra..
sen şimdi bebek işini kafana taktın ya,ondan istende soğudun,kafan dolu olduğu için çalışamıyorsun,adapte olmak zor o durumda,6 na az kalmış bak,ilk önce bi git oraya konuş bakalım,sonra dan aklınıza yatmazsa başka yerler araştır,üniv.te olunca ücreti nasıl olucak,özele göre daha farklı dimi?

hmm anladım canım bu sus pasalarına mı canımcım hee iyi gunlerde kullann sacınıı sekerimmm..bu arada bende burdaydımm ople yemeği dısında hıc anlamam bende isterımm ecrınınkılerdenn

süpper büyükler riske girmez tam kıvamında olur 22mm e kadar yolu var bi kere...
diğerleride büyüsün bu arada..
hem perşembe opu demek yarın çatlatma iğneni vuracaksın demek o yüzden riske atmış olmuyorsunuz zaten...
çok sevindim ama ben yaaaa

canım ben 15 yıldır çalışıyorum dedim ya,,yıllık iznim bir hafta,başka vermiyolar ,parada vermiyolar yani yerine,bende 2 yıl daha çalışayım bırakmayı düşünüyorum burasını,ssk günlerim dolucak 2 yıl sonra..
sen şimdi bebek işini kafana taktın ya,ondan istende soğudun,kafan dolu olduğu için çalışamıyorsun,adapte olmak zor o durumda,6 na az kalmış bak,ilk önce bi git oraya konuş bakalım,sonra dan aklınıza yatmazsa başka yerler araştır,üniv.te olunca ücreti nasıl olucak,özele göre daha farklı dimi?[/QUOTE]

hmm anladım canım senınde ısın zormus vallahı h.sonu calışma varmı sende???ohh ohh masallah 2 yıl ne kı canım hayırlsnla tamamlarsın gunlerını ınsallah.ben daha yolun basındayım ozele gore fıyatı yarı yarıya değişiyor canım ya bıde sunuda dusunuyorum unıv.hastanesı sonucta sıstemlerı guzeldır yanı labratuvarı flan hem ordakı doktorda y.dısnda falan eğitim alımş bide en onemlısı ısı tıcarete dokmuyorlar ya o yuzden kafam yatıyo oraya da bakalım hakkımzda hayırlısı neyse o olsunn dedım artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…