yok ben karşı değilim artık değişime uğradım son tüp bebek denememde...
şimdi tüp yapsam transferin 7.günü itibariyle test yapmaya başlarım hemde idrar testi..
ama ben bilinçliyim çıkmasada kendimi üzmem sırf merakımdan yani
tabularımı yıktım çok değiştim çooookkkkk
beni özlemişlerdir daha fazla gezmeyim hemen evime gideyim hasret gidereyim dedim
Napıyonuz bakiimmmm
insallah canımm sız hamıle olun kı bızde umut olsun yaaa..
hmm anladım canım bu sus pasalarına mı canımcım heeiyi gunlerde kullann sacınıı sekerimmm..bu arada bende burdaydımm ople yemeği dısında hıc anlamam bende isterımm ecrınınkılerdenn
süpper büyükler riske girmez tam kıvamında olur 22mm e kadar yolu var bi kere...
diğerleride büyüsün bu arada..
hem perşembe opu demek yarın çatlatma iğneni vuracaksın demek o yüzden riske atmış olmuyorsunuz zaten...
çok sevindim ama ben yaaaa
selam kızlarrr.geçmişi okumadan direk size yazıyorum.bugun kontrol vardı.rahim kalınlıgı 10mm olmuş. sagda18mm solda 19-12-11mm folküller var. doktor perşembe opu yapalım dedi. büyükleri riske edicez biraz ama bakarsın hepsini toplarız dedi.perşembe bi aksilik çıkmazsa opu olucak.
hoşbulduk şekerim..
Evet yağmur var ama yanında güneşte var bi yağıyooo bi güneş açıyooo bende şemsiyemle gezdim...
Dibimi boyattım
Burda gizli özne saç
öncesinde mağazalarda vakit geçirdim bir arkadaşımla...
Bende özlediimmmm
Evet canım geliyoooo akşlarım küçük adamlarım benim..
Evim şenlenecek...pek bi sevindirik haldeyim...
Evet canımm farkındayım her daim topikteymişsin hiç boş kalmamış sana bu üstün hizmetlerinden dolayı bu kupayı veriyorum
Aaa bi kupayla olmaz hemen bi de çiçek vermeliyimEki Görüntüle 430004
yok sende o kadar abartma teknik olarak belli olmaz gerçekten..
Ihtimal olan günlerde test yap bari...
Ahhhh ah ben böyle değildim yaşarken oldum
Valla şu an ki ruh halim erken yaparım diyooo iş ciddiye binince naparım bilmem tabii...
evet canım paşarım gelince aaaa teyze dibin gelmiş demesinler diye boyattım
düşüncesizlik etmişim evet sende ecr,n sultanla beraber yemek arası hariç topikteymişsin gözümden kaçmadı...
hemencecik bir çiçekte sana
Eki Görüntüle 430049
bendemi yapsam çarşambadan sonra ne yapsam
hoşgeldin canım nasılsın neler yaptın neler aldın
sağol kuzummm... evet yarın 2230'da catlatma iğnem var.persembe saat9da hastanedeyim.Çok heyecanlıyım.sanki ilk defa denıyomuşum gibiküçükler yetişirmi sence gülden yaa? ne dersin? en son muayeneden sonra yaklasık 3mm ilerlemişler.
canım ben 15 yıldır çalışıyorum dedim ya,,yıllık iznim bir hafta,başka vermiyolar ,parada vermiyolar yani yerine,bende 2 yıl daha çalışayım bırakmayı düşünüyorum burasını,ssk günlerim dolucak 2 yıl sonra..
sen şimdi bebek işini kafana taktın ya,ondan istende soğudun,kafan dolu olduğu için çalışamıyorsun,adapte olmak zor o durumda,6 na az kalmış bak,ilk önce bi git oraya konuş bakalım,sonra dan aklınıza yatmazsa başka yerler araştır,üniv.te olunca ücreti nasıl olucak,özele göre daha farklı dimi?
canımm hayırlısı olsun ınsallah hersey gonlunce olurrrr....
cok tesekkur ederımm canım cok guzelll saol..ama bebiş daha da guzell..ohhh ecrınn kıskann benımkı faha guzellllal güldenım buda sana kızzzzEki Görüntüle 430067
cok tesekkur ederımm canım cok guzelll saol..ama bebiş daha da guzell..ohhh ecrınn kıskann benımkı faha guzellllal güldenım buda sana kızzzzEki Görüntüle 430067
canımm hayırlısı olsun ınsallah hersey gonlunce olurrrr....
hoşbulduuummmm
yok şekerim sen otur oturduğun yerde daha erken test için ben öyle yazıyorum işte doğru olan gününde yaptırmak illa dayanamıyorum öğrenmek istiyorum dersende en erken 10.gün kan testi yaptırmak...
bi önceki çıktığımda bişiler almıştım herhalde gözüm doymuş bugün bişey beğenemedim...
tesekkur ederım balımmmmmmmmmmmmm
hehe bu erken testcıler bozdu bızı yaaaaaaaaaa
dıplerı yaptırdın demekkkkkkkkk bende ıstıyom sarı esım dıpler cıkınca sıyah lcak olamz dıyo ıstemıyoooooo...
hadı gozun aydın pasaların gelecek ya sen onlara suslenıyon dımııııııı
saol canımcımmmcok tesekkur ederımm canım cok guzelll saol..ama bebiş daha da guzell..ohhh ecrınn kıskann benımkı faha guzellllal güldenım buda sana kızzzzEki Görüntüle 430067
kızlar size bişey soracam
ibrahim saraçoğlu bi tv proğramında tüp bebek tedavisine başlayanlar ve hamile olanlar sarımsak yemesin demişti düşüğe sebeb oluyomuş bebek tutsa bile düşebilirmiş:18::18::18::18::18::18::18::18:
siz sarımsak yiyomusunuz sizin fikirlerinizi nedir ben tedaviye başladığımdan beri yemiyorum ama sarımsağıda çok seviyorum hemen her yemeğe katardım önceden:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
he valla bişi oldu bana...
sanırım yaşadıklarımdan olsa gerek çift çizgiyi gördüm ya kaç kez son denememde idrar testinde negatifi görme korkumu yendim o yüzden yapasım gelir sanki
sarı gerçekten uğraştırıyor...
dibin geldimi hemen boyatman lazım yoksa kötü görünür...
illa boyatacaksan sırf sarı boyatma röfle yaptır ama maliyetli olur yani her anlamda sarı zorlar kuzum değiştirmeden önce enine boyuna düşün...
saol canımcımmm
gündüz gözüyle uyumaktan,, bin kilo olmuş kafamla geri geldim...
kızlar size bişey soracam
ibrahim saraçoğlu bi tv proğramında tüp bebek tedavisine başlayanlar ve hamile olanlar sarımsak yemesin demişti düşüğe sebeb oluyomuş bebek tutsa bile düşebilirmiş:18::18::18::18::18::18::18::18:
siz sarımsak yiyomusunuz sizin fikirlerinizi nedir ben tedaviye başladığımdan beri yemiyorum ama sarımsağıda çok seviyorum hemen her yemeğe katardım önceden:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
gündüz gözüyle uyumaktan,, bin kilo olmuş kafamla geri geldim...
aldıklarını güle güle kullan canım saçlarınıda öyle
yok tatlım şaka yapıyorum ben test gününü bekleyecem hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Egunallllll hosgeldinnn canım buraya girdiğimde ilk sana bakıyorum onlinemisin diye :) bizi bırakıp nerelere gittin :)
hehegüldenn bu da dev gıbı bıseymışş yAAaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?