Tüp Bebek Günlüğümüz !

bendemi yapsam çarşambadan sonra ne yapsam

beni özlemişlerdir daha fazla gezmeyim hemen evime gideyim hasret gidereyim dedim
Napıyonuz bakiimmmm

hoşgeldin canım nasılsın neler yaptın neler aldın

insallah canımm sız hamıle olun kı bızde umut olsun yaaa..

canım

Son düzenleme:
hmm anladım canım bu sus pasalarına mı canımcım hee iyi gunlerde kullann sacınıı sekerimmm..bu arada bende burdaydımm ople yemeği dısında hıc anlamam bende isterımm ecrınınkılerdenn

evet canım paşarım gelince aaaa teyze dibin gelmiş demesinler diye boyattım
düşüncesizlik etmişim evet sende ecr,n sultanla beraber yemek arası hariç topikteymişsin gözümden kaçmadı...
hemencecik bir çiçekte sana

sağol kuzummm... evet yarın 2230'da catlatma iğnem var.persembe saat9da hastanedeyim.Çok heyecanlıyım.sanki ilk defa denıyomuşum gibi küçükler yetişirmi sence gülden yaa? ne dersin? en son muayeneden sonra yaklasık 3mm ilerlemişler.

canımm hayırlısı olsun ınsallah hersey gonlunce olurrrr....

tesekkur ederım balımmmmmmmmmmmmm
hehe bu erken testcıler bozdu bızı yaaaaaaaaaa
dıplerı yaptırdın demekkkkkkkkk bende ıstıyom sarı esım dıpler cıkınca sıyah lcak olamz dıyo ıstemıyoooooo...
hadı gozun aydın pasaların gelecek ya sen onlara suslenıyon dımııııııı

Son düzenleme:

cok tesekkur ederımm canım cok guzelll saol..ama bebiş daha da guzell..ohhh ecrınn kıskann benımkı faha guzellllal güldenım buda sana kızzzz

bendemi yapsam çarşambadan sonra ne yapsam

hoşgeldin canım nasılsın neler yaptın neler aldın

hoşbulduuummmm
yok şekerim sen otur oturduğun yerde daha erken test için ben öyle yazıyorum işte doğru olan gününde yaptırmak illa dayanamıyorum öğrenmek istiyorum dersende en erken 10.gün kan testi yaptırmak...
bi önceki çıktığımda bişiler almıştım herhalde gözüm doymuş bugün bişey beğenemedim...

zaten son zamanlarda atağa kalkar yumoşlar 3mm büyümeleride bunun kanıtı...
14 mm i bulurlar diyorum ben zaten 14 ve üzerini işleme alıyorlar..
inşallah öyle olur ve en az 4 yumoşun olur çok istiyorummm çoookkkk

hmm anladım canım senınde ısın zormus vallahı h.sonu calışma varmı sende???ohh ohh masallah 2 yıl ne kı canım hayırlsnla tamamlarsın gunlerını ınsallah.ben daha yolun basındayım ozele gore fıyatı yarı yarıya değişiyor canım ya bıde sunuda dusunuyorum unıv.hastanesı sonucta sıstemlerı guzeldır yanı labratuvarı flan hem ordakı doktorda y.dısnda falan eğitim alımş bide en onemlısı ısı tıcarete dokmuyorlar ya o yuzden kafam yatıyo oraya da bakalım hakkımzda hayırlısı neyse o olsunn dedım artıkın[/QUOTE]

cumartesi öğleye kadar geliyorum,,boşu boşuna geliyorum vallahi,hani bir haftada gelme demiyolar , iş yok sonuçta,,

vallahi üniv.hastanesini anlatınca banada mantıklı geldi,sen bir dene orasını,hem az kalmış randevunada,

Egunallllll hosgeldinnn canım buraya girdiğimde ilk sana bakıyorum onlinemisin diye :) bizi bırakıp nerelere gittin :)

aldıklarını güle güle kullan canım saçlarınıda öyle

yok tatlım şaka yapıyorum ben test gününü bekleyecem hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

kızlar size bişey soracam

ibrahim saraçoğlu bi tv proğramında tüp bebek tedavisine başlayanlar ve hamile olanlar sarımsak yemesin demişti düşüğe sebeb oluyomuş bebek tutsa bile düşebilirmiş:18::18::18::18::18::18::18::18:

siz sarımsak yiyomusunuz sizin fikirlerinizi nedir ben tedaviye başladığımdan beri yemiyorum ama sarımsağıda çok seviyorum hemen her yemeğe katardım önceden:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

he valla bişi oldu bana...
sanırım yaşadıklarımdan olsa gerek çift çizgiyi gördüm ya kaç kez son denememde idrar testinde negatifi görme korkumu yendim o yüzden yapasım gelir sanki
sarı gerçekten uğraştırıyor...
dibin geldimi hemen boyatman lazım yoksa kötü görünür...
illa boyatacaksan sırf sarı boyatma röfle yaptır ama maliyetli olur yani her anlamda sarı zorlar kuzum değiştirmeden önce enine boyuna düşün...

cok tesekkur ederımm canım cok guzelll saol..ama bebiş daha da guzell..ohhh ecrınn kıskann benımkı faha guzellllal güldenım buda sana kızzzzEki Görüntüle 430067
saol canımcımmm

e tabii haklı adam ye sarımsağı bebe içerde kokudan fenalık geçirsin
Allahım ben nereye düştüm böyle vazgeçtim gidiyom işte desin...
bu sebeple saraçoğlu yemeyin diyoooo...
çok bilimsel açıkladım kendimle ve engin bilgilerimle gurur duyuyorum
şaka bi yana valla ilk kez duydum bunu...
adam soğan kürcü olunca sarımsağa pek sıcak bakmıyooo herhalde

yok canım dugunumde rofle yaptım sonra cıktı dıpler uste gene rofle sonra sacım cok yıprandı sımdı gene heves ettım hanı ama
dedıgın gıbı malıyetlı o yuzden beklemede

gündüz gözüyle uyumaktan,, bin kilo olmuş kafamla geri geldim...

duyamdım cnm duyan varsa yazar sımdı kızlarrrrrr
olabılır yanııııııı....

gündüz gözüyle uyumaktan,, bin kilo olmuş kafamla geri geldim...

gündüz uykusu benide fena yapar iyi kalkamam hiç...
elifnaz hanım hareketli şekerim şimdiden seni ayakta dikiyooo...

saol canım...
evet bekle test gününü...en doğrusu çünkü...

Egunallllll hosgeldinnn canım buraya girdiğimde ilk sana bakıyorum onlinemisin diye :) bizi bırakıp nerelere gittin :)

hoşbulduk canım...
hemen sarılalım o zaman

hehe güldenn bu da dev gıbı bıseymışş yAAaaa

yok kız bana anca yeter bu kalp...
SİZ SEVGİLİ CANIM ARKADAŞLARIMI YÜREĞİMDE TAŞIDIĞIMDAN VE KALABALIK OLDUĞUNUZDAN ANCA YETER BU KALP BANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…