Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok güldüm kız gülden Allahda seni güldürsün

canım sarımsağın bile genetiğiyle oynanmıştır hormonlu olduğundan düşüğe sebep olabilir dediydi

bende aslı astarı varmıdır diye merak ediyorum

:44::44::44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
yok canım dugunumde rofle yaptım sonra cıktı dıpler uste gene rofle sonra sacım cok yıprandı sımdı gene heves ettım hanı ama
dedıgın gıbı malıyetlı o yuzden beklemede

....

Evet canım yıpratıyor sarı ben çok uğraşıyorum...
zaten ince telli ve zayıftır saçlarım son zamanlarda daha bi söndü döküldü bunalımdayım yanii..
koyu rengede gönemiyorum alıştım fena halde napcam bilmiyorum yaniii..

noldu kız niye kafanı kaşıyon yoksa bitlendinmi
gülelim eğlenelim hep mutlu olalım inşallahhh...
bi sarımsak kaldıydı genetiğiyle oynanmadık...
valla bizde hormon yükleniyoruz e o zaman bizimdemi genetiğimizle oynanmış oluyoooo
oyyyy pek bi saçma oldu buuuu...
soğudum birden kendimden

bugün kimse test yapmadı heralde sabahtan beri dikizliyom ama yok
üç kişi gördüm listede 1 gün kalmış sonuna kadar bekliyolar demek bravo ben 7.günden başlarım teste beynimi yirim

evet canım çogumunuz test tarihi yarın....sonuna kadar bekliyoruz . Sabırlıyız biz. Bırak erken yapmayı ben yarın yapmamayı bile düşünüyorum :)

burayı sel götürüyoooooo deli gibi yağıyoooo sizin orası nasıllll...
imdaaattttt güldeni sell aldıııııı

evet canım çogumunuz test tarihi yarın....sonuna kadar bekliyoruz . Sabırlıyız biz. Bırak erken yapmayı ben yarın yapmamayı bile düşünüyorum :)

ama niye yaaa yapında rahatlayalım
walla bravo tebrikler sabır küpüsünüz azcık banada sürtünürmüsünüz

sarımsakta beb dusuruyo bende yemıycemmmmmmmmmm
Ondan durmuyo demekkı
Cnm bı hısımla yaptrı koyu rengı basta sıkıntı cekersın ama sonra alsırısınnnn

yarın guzel haberlerle gel kuzummmmmmmmmmm

heee bitlendim du bi koşu yıkanıp paklanıp gelem

ne bileyim canım ya insan her duyduğuna inanmasa bile acabamı diyo işte hep bi soru işareti Allah yardımcımız olsun

Hepiniz cok sagolun kİzlar
Simdi geldim narkozdan biraz midem bulaniyo sade azicikta kasik agrim var bisey anlamadim zaten .. Yrn 11 de yumurtalar hakkunda bilgi verecekler bakalim saolun hepiniz azicik uyuyayim simdi

Hadi bakalım,hayırlısı olsun..

Allah allah yaaaa... İlk defa duyuyorum :S maydanoz ve bitki çaylarını duymuştum da bunu duymadım valla... Ama bana çok mantıksız geliyor ya.. Böyle önemli bir şey olsa doktorlarımız muhakkak söylerdi , şunu şunu sakın yeme diye.. Bilemiyorum tabi ama yinede yememekte yarar var :44:

güldenciğim, gözün apaydııın

ne güzel bir duygudur kimbilir... İnşallah senin bebeğinlede oynayacaklar...

Saçlarında hayırlı uğurlu olsun... Güzel günlerde kullan... Bu ara bende saçlarıma taktım kafamı... Kahveye mi boyatsam ne yapsam diye ... Bir türlü karar veremiyorum :44:

oooo muhabbetin dibine vurmuşsunuz ben yokken patron geldi kapattım daha yeni gelebildim ecrin_mert aradılar mı hastaneden canım?

Canım ben cıkacam bırazdan eger sen gelırsen gecmıste okursun ....
Aradılar benı ama once testlere bakalım dedıler ona gore karar verıcez dedıler ...
Ben oraya hıc bı evrak vermedıgım ıcın hangı yol ızlenecek sızde bılmıyoruz dedı ona gore karar verıcez dedı

hmm ıyı ozamn sekerımm madem oylee sorun yokkk sevıorumm ulenn sızıı

burayı sel götürüyoooooo deli gibi yağıyoooo sizin orası nasıllll...
imdaaattttt güldeni sell aldıııııı

kızzz dua et eve gelınce sellerr yağmurlarr basladı ya gezerkene olsaydıı goturuverırdı senıı ayy sarı şekersız kalırdık ayoll

kızlarrrr ben cıkıorummm optum sızııııı yarın gorusuruk artıkınn by by...test yapacaklarrr yarın sızden guzel haberler beklıorum ona goreeee callll duyy sesımııııı

sarımsakta beb dusuruyo bende yemıycemmmmmmmmmm
Ondan durmuyo demekkı
Cnm bı hısımla yaptrı koyu rengı basta sıkıntı cekersın ama sonra alsırısınnnn
yarın guzel haberlerle gel kuzummmmmmmmmmm

eğer düşünürsem yaptıramam ama düşünmeden kuaförde bir anda hadi boyayalım koyuya dersem anca öyle olur yoksa ben sarıdan zor geçerim yani...

heee bitlendim du bi koşu yıkanıp paklanıp gelem

ne bileyim canım ya insan her duyduğuna inanmasa bile acabamı diyo işte hep bi soru işareti Allah yardımcımız olsun

napıyoruuuzzz test gününe kadar sarımsak yemiyoruzzz....
nolur nolmaz dimi ama...

şuan sakin ama her an indirebiliir bi hava var..... gece ve sabah çok fenaydı sel götürdü buraları...........

gece burasıda öyleydi..
kızılaydaydım bugün orayada dolu yağdı ben son anda kurtuldum
şimdide eve geldim burayı sel aldı...

kaybolma sakın bır yerlere sıkı sıkı tutun kuzummmmmmmmm

son anda akut tuttu elimden

saol canım aydınladım apaydın dileğinden sonra
karşılaştığımız anın hayalini kuruyorummm taaaa şubatta gördüm kuzularıma yaaa...
eğer sarıdan döneceksen röflemin ara rengi var benim ben çok beğeniyorum..
kumral+karamel onu denemelisin..
tabii bu saç işi çok ta bişi diyemem benim beğendiğimi sen beğenmezsin felan filan yani...

Herkese merhabalar.nasilsiniz arkadaslar?
Insallah herkes iyidir.
Opuyorum hepinizi.

iyiyiz şekerim sen nasılsın bakiimm..

sen gidersen daha da kalmam nuralarda bende giderim
evet sarı şekerinizi yağmur eritecekmiş biraz geç kalsam...

İkindi namazımı icraa edeyim sonra biraz okuyayım ve geleyim...
Hadi size iyi muhabbetler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…