e tabii haklı adam ye sarımsağı bebe içerde kokudan fenalık geçirsin
Allahım ben nereye düştüm böyle vazgeçtim gidiyom işte desin...
bu sebeple saraçoğlu yemeyin diyoooo...
çok bilimsel açıkladım kendimle ve engin bilgilerimle gurur duyuyorum
şaka bi yana valla ilk kez duydum bunu...
adam soğan kürcü olunca sarımsağa pek sıcak bakmıyooo herhalde
yok canım dugunumde rofle yaptım sonra cıktı dıpler uste gene rofle sonra sacım cok yıprandı sımdı gene heves ettım hanı ama
dedıgın gıbı malıyetlı o yuzden beklemede
duyamdım cnm duyan varsa yazar sımdı kızlarrrrrr
olabılır yanııııııı....
yok canım dugunumde rofle yaptım sonra cıktı dıpler uste gene rofle sonra sacım cok yıprandı sımdı gene heves ettım hanı ama
dedıgın gıbı malıyetlı o yuzden beklemede
....
çok güldüm kız gülden Allahda seni güldürsün
canım sarımsağın bile genetiğiyle oynanmıştır hormonlu olduğundan düşüğe sebep olabilir dediydi
bende aslı astarı varmıdır diye merak ediyorum
:44::44::44::44::44::44::44::44:
bugün kimse test yapmadı heralde sabahtan beri dikizliyom ama yok
üç kişi gördüm listede 1 gün kalmış sonuna kadar bekliyolar demek bravo ben 7.günden başlarım teste beynimi yirim
evet canım çogumunuz test tarihi yarın....sonuna kadar bekliyoruz . Sabırlıyız biz. Bırak erken yapmayı ben yarın yapmamayı bile düşünüyorum :)
evet canım yıpratıyor sarı ben çok uğraşıyorum...
Zaten ince telli ve zayıftır saçlarım son zamanlarda daha bi söndü döküldü bunalımdayım yanii..
Koyu rengede gönemiyorum alıştım fena halde napcam bilmiyorum yaniii..
Noldu kız niye kafanı kaşıyon yoksa bitlendinmi
Gülelim eğlenelim hep mutlu olalım inşallahhh...
Bi sarımsak kaldıydı genetiğiyle oynanmadık...
Valla bizde hormon yükleniyoruz e o zaman bizimdemi genetiğimizle oynanmış oluyoooo
Oyyyy pek bi saçma oldu buuuu...
Soğudum birden kendimden
evet canım çogumunuz test tarihi yarın....sonuna kadar bekliyoruz . Sabırlıyız biz. Bırak erken yapmayı ben yarın yapmamayı bile düşünüyorum :)
Evet canım yıpratıyor sarı ben çok uğraşıyorum...
zaten ince telli ve zayıftır saçlarım son zamanlarda daha bi söndü döküldü bunalımdayım yanii..
koyu rengede gönemiyorum alıştım fena halde napcam bilmiyorum yaniii..
noldu kız niye kafanı kaşıyon yoksa bitlendinmi
gülelim eğlenelim hep mutlu olalım inşallahhh...
bi sarımsak kaldıydı genetiğiyle oynanmadık...
valla bizde hormon yükleniyoruz e o zaman bizimdemi genetiğimizle oynanmış oluyoooo
oyyyy pek bi saçma oldu buuuu...
soğudum birden kendimden
Hepiniz cok sagolun kİzlar
Simdi geldim narkozdan biraz midem bulaniyo sade azicikta kasik agrim var bisey anlamadim zaten .. Yrn 11 de yumurtalar hakkunda bilgi verecekler bakalim saolun hepiniz azicik uyuyayim simdi
kızlar size bişey soracam
ibrahim saraçoğlu bi tv proğramında tüp bebek tedavisine başlayanlar ve hamile olanlar sarımsak yemesin demişti düşüğe sebeb oluyomuş bebek tutsa bile düşebilirmiş:18::18::18::18::18::18::18::18:
siz sarımsak yiyomusunuz sizin fikirlerinizi nedir ben tedaviye başladığımdan beri yemiyorum ama sarımsağıda çok seviyorum hemen her yemeğe katardım önceden:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
burayı sel götürüyoooooo deli gibi yağıyoooo sizin orası nasıllll...
imdaaattttt güldeni sell aldıııııı
Imdaaattttt güldeni sell aldıııııı
burda cerrahpaşaya giden bi arkidiş vardı kim idi acaba o hatırlıyormusunuz :26:
oooo muhabbetin dibine vurmuşsunuz ben yokken patron geldi kapattım daha yeni gelebildimecrin_mert aradılar mı hastaneden canım?
gündüz uykusu benide fena yapar iyi kalkamam hiç...
elifnaz hanım hareketli şekerim şimdiden seni ayakta dikiyooo..
yok kız bana anca yeter bu kalp...
SİZ SEVGİLİ CANIM ARKADAŞLARIMI YÜREĞİMDE TAŞIDIĞIMDAN VE KALABALIK OLDUĞUNUZDAN ANCA YETER BU KALP BANA
imdaaattttt güldeni sell aldıııııı
sarımsakta beb dusuruyo bende yemıycemmmmmmmmmm
Ondan durmuyo demekkı
Cnm bı hısımla yaptrı koyu rengı basta sıkıntı cekersın ama sonra alsırısınnnn
yarın guzel haberlerle gel kuzummmmmmmmmmm
heee bitlendim du bi koşu yıkanıp paklanıp gelem
ne bileyim canım ya insan her duyduğuna inanmasa bile acabamı diyo işte hep bi soru işareti Allah yardımcımız olsun
şuan sakin ama her an indirebiliir bi hava var..... gece ve sabah çok fenaydı sel götürdü buraları...........
kaybolma sakın bır yerlere sıkı sıkı tutun kuzummmmmmmmm
güldenciğim, gözün apaydııın
ne güzel bir duygudur kimbilir... İnşallah senin bebeğinlede oynayacaklar...
Saçlarında hayırlı uğurlu olsun... Güzel günlerde kullan... Bu ara bende saçlarıma taktım kafamı... Kahveye mi boyatsam ne yapsam diye ... Bir türlü karar veremiyorum :44:
Herkese merhabalar.nasilsiniz arkadaslar?
Insallah herkes iyidir.
Opuyorum hepinizi.
hmm ıyı ozamn sekerımm madem oylee sorun yokkksevıorumm ulenn sızıı
kızzz dua et eve gelınce sellerr yağmurlarr basladı ya gezerkene olsaydıı goturuverırdı senıı ayy sarı şekersız kalırdık ayoll
kızlarrrr ben cıkıorummm optum sızııııı yarın gorusuruk artıkınn by by...test yapacaklarrr yarın sızden guzel haberler beklıorum ona goreeee callll duyy sesımııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?