sarımsakta beb dusuruyo bende yemıycemmmmmmmmmm
Ondan durmuyo demekkı
Cnm bı hısımla yaptrı koyu rengı basta sıkıntı cekersın ama sonra alsırısınnnn
yarın guzel haberlerle gel kuzummmmmmmmmmm
ahhh inşallah canım ... yine pek ümidim yok ama bakacaz
yok ben karşı değilim artık değişime uğradım son tüp bebek denememde...
şimdi tüp yapsam transferin 7.günü itibariyle test yapmaya başlarım hemde idrar testi..
ama ben bilinçliyim çıkmasada kendimi üzmem sırf merakımdan yani
tabularımı yıktım çok değiştim çooookkkkk
eğer düşünürsem yaptıramam ama düşünmeden kuaförde bir anda hadi boyayalım koyuya dersem anca öyle olur yoksa ben sarıdan zor geçerim yani...
napıyoruuuzzz test gününe kadar sarımsak yemiyoruzzz....
nolur nolmaz dimi ama...
gece burasıda öyleydi..
kızılaydaydım bugün orayada dolu yağdı ben son anda kurtuldum
şimdide eve geldim burayı sel aldı...
son anda akut tuttu elimden
saol canım aydınladım apaydın dileğinden sonra
karşılaştığımız anın hayalini kuruyorummm taaaa şubatta gördüm kuzularıma yaaa...
eğer sarıdan döneceksen röflemin ara rengi var benim ben çok beğeniyorum..
kumral+karamel onu denemelisin..
tabii bu saç işi çok ta bişi diyemem benim beğendiğimi sen beğenmezsin felan filan yani...
iyiyiz şekerim sen nasılsın bakiimm..
sen gidersen daha da kalmam nuralarda bende giderim
evet sarı şekerinizi yağmur eritecekmiş biraz geç kalsam...
deme oyle yaaaaaaaaa:2::2::2::2:
yanı fazlasıyla hormon ılacalrı aldıgımız ıcın 1 hafat oynuyor canım ama sen tam ortada transfer olmus neden oyleoldu genelde transfer gunun adet gunun dur hanı sen 5 gun sonra olacakmısın olmadıgına gore tuttu yanı
normalde adet tarihim 22 siydi. 17sinde transfer oldu. adet tarihi ne olucak şimdi onu anlamıyorum. tutmayınca kaç gün içinde oluyosun.
kıslarrrr sigarasızlık beni delirtiyorrrrrrrrrrr.................... aranısda içerken bırakan var mı? deliriorummmm:)))) arada 1 tane içsem nolar ki(((((((((((((((((((
burda cerrahpaşaya giden bi arkidiş vardı kim idi acaba o hatırlıyormusunuz :26:
ben cerrahpaşada tedavi oluyorum canım ama şu anda beklemedeyim genetik testlerim yapılacak sormak istediğin ne varsa cevaplarım canım
Ahh cnmm alışılsın bu duruma ben gunde 1 paket içiyordum transfer dn sonra da ilk 4 gun hiç içmedim sonraki günler bir kahve bir iki sigara ictim ama hiç abartmadım 2 yi gecmedim yani sonra pozitif olunca sonuc Ogün de ictim eşimle birlikte bir daha hiç içmedim kendini kasma bence ne yapmk istersen yap
bende orda başlıcam canım merak ediyorum nası bir tedavi yolu izliyorlar
senin kaçıncı denemen daha önce yaptırdıysan ordamı yaptırdın , bide nie sana genetik yapıyolar bana öle bişi demediler
cerrahpaşadan ben memnunum canım tedaviler kişiye göre degişir canım benimki uzun protokol oldu 1 kere denedim benim yumurtalarım kalitesiz ve kılıfın dan çıktı oyüzde genetik test yaptıracam
banada uzun dediler ama hiçbişey sormadan söylemeden, iki aşılama sonrası adetin 3.günü gittim hemen başlıcam diye sekreter midir hemşiremidir o önde duran bayan elime evrak listesini verdi 21.günü gel dedi gönderdi, bende baya sinir oldum niye hemen başlamıyoruz diye
senin yumurta rezervinde sorun varmıydı canım, ilaç çok verdilermi bide kaç günde bir çağırdılar ortalama ?? en sıkıntılı kısmı bu zaten çalışınca
kılıfından çıkmak nası oluyor canım :26:
Evet hatta benim Cumartesi 13 30 da transferim vardı gece uyku tutmadı beni 3 te mutfakta içiyordumcanım transfer olana kadar içtin mi??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?