Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ay inanamıyorum okuduklarıma tebrik ediyorum bu degisim kararını oohhh cok sevindim herkes erken test yapsın dimii ne gerek var sonuna kadar beklemeye ki

çokta olmamış canım yaa.. ben ailemi en son eylülde filan gördüm galiba ((
inşallah hiç ayrılmayacağınız günlerde gelir cnm...
saç konusunda çok kararsızım ben.. bir kere boyattım ama çok kötü hissettim kendimi... şimdide ne yapsam diye diye saçlarıma taktım kafamı.. ama galiba yine bir değişiklik yapamayacağım ... her zamanki gibi yaptırırım herhalde..

kıslar okuldan geldimm... burnumda koccaman bir uçuğum var ( yarında yumoşların son kontrolü var..... yarın son kontrol sayılır değil mi kıslar? yoksa devam mı eder ... öbür aya mı kaldı yeniden başlamak..... pilav yapmaya gidiom birasdan kocişim de gelicekkk :))))9herkesleri kocaman öpüyorum....

Son düzenleme:

kıslarrrr sigarasızlık beni delirtiyorrrrrrrrrrr.................... aranısda içerken bırakan var mı? deliriorummmm:)))) arada 1 tane içsem nolar ki(((((((((((((((((((

normalde adet tarihim 22 siydi. 17sinde transfer oldu. adet tarihi ne olucak şimdi onu anlamıyorum. tutmayınca kaç gün içinde oluyosun.
yanı fazlasıyla hormon ılacalrı aldıgımız ıcın 1 hafat oynuyor canım ama sen tam ortada transfer olmus neden oyleoldu genelde transfer gunun adet gunun dur hanı sen 5 gun sonra olacakmısın olmadıgına gore tuttu yanı

kıslarrrr sigarasızlık beni delirtiyorrrrrrrrrrr.................... aranısda içerken bırakan var mı? deliriorummmm:)))) arada 1 tane içsem nolar ki(((((((((((((((((((

Ahh cnmm alışılsın bu duruma ben gunde 1 paket içiyordum transfer dn sonra da ilk 4 gun hiç içmedim sonraki günler bir kahve bir iki sigara ictim ama hiç abartmadım 2 yi gecmedim yani sonra pozitif olunca sonuc Ogün de ictim eşimle birlikte bir daha hiç içmedim kendini kasma bence ne yapmk istersen yap

ben cerrahpaşada tedavi oluyorum canım ama şu anda beklemedeyim genetik testlerim yapılacak sormak istediğin ne varsa cevaplarım canım

bende orda başlıcam canım merak ediyorum nası bir tedavi yolu izliyorlar
senin kaçıncı denemen daha önce yaptırdıysan ordamı yaptırdın , bide nie sana genetik yapıyolar bana öle bişi demediler

canım transfer olana kadar içtin mi??????????

bende orda başlıcam canım merak ediyorum nası bir tedavi yolu izliyorlar
senin kaçıncı denemen daha önce yaptırdıysan ordamı yaptırdın , bide nie sana genetik yapıyolar bana öle bişi demediler

cerrahpaşadan ben memnunum canım tedaviler kişiye göre degişir canım benimki uzun protokol oldu 1 kere denedim benim yumurtalarım kalitesiz ve kılıfın dan çıktı oyüzde genetik test yaptıracam

banada uzun dediler ama hiçbişey sormadan söylemeden, iki aşılama sonrası adetin 3.günü gittim hemen başlıcam diye sekreter midir hemşiremidir o önde duran bayan elime evrak listesini verdi 21.günü gel dedi gönderdi, bende baya sinir oldum niye hemen başlamıyoruz diye

senin yumurta rezervinde sorun varmıydı canım, ilaç çok verdilermi bide kaç günde bir çağırdılar ortalama ?? en sıkıntılı kısmı bu zaten çalışınca

sekreter mutlu dan bahsediyorsun canım ilk gittiğimde bende kızmıştım canım 21 ci gün yumurta sayına bakacaklar ondan sonra uzunmu kısamı karar veriyor doktor uzun olursa lukrın kullanacaksın 14 gün sonrada gonal başlayacak 2 gündebir kontrolün oluyor sabah 9.00 gidiyordum 12.00 de işim bitiyordu benim canım sorun kimde canım??

nasılsınız kızlar benim bugün transfer oldu 2 tane yerleşti ALLAHIM İNŞAALLAH tutunurlar bebelerim haber verim dedim şimdi uzanyorum RABBİM dualarımızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…