nasılsınız kızlar benim bugün transfer oldu 2 tane yerleşti ALLAHIM İNŞAALLAH tutunurlar bebelerim haber verim dedim şimdi uzanyorum RABBİM dualarımızı kabul etsin
burda cerrahpaşaya giden bi arkidiş vardı kim idi acaba o hatırlıyormusunuz :26:
Ay inanamıyorum okuduklarıma tebrik ediyorum bu degisim kararını oohhh cok sevindim herkes erken test yapsın dimii ne gerek var sonuna kadar beklemeye ki
çokta olmamış canım yaa.. ben ailemi en son eylülde filan gördüm galiba((
inşallah hiç ayrılmayacağınız günlerde gelir cnm...
saç konusunda çok kararsızım ben.. bir kere boyattım ama çok kötü hissettim kendimi... şimdide ne yapsam diye diye saçlarıma taktım kafamı.. ama galiba yine bir değişiklik yapamayacağım ... her zamanki gibi yaptırırım herhalde..
kıslar okuldan geldimm... burnumda koccaman bir uçuğum var( yarında yumoşların son kontrolü var..... yarın son kontrol sayılır değil mi kıslar? yoksa devam mı eder ... öbür aya mı kaldı yeniden başlamak..... pilav yapmaya gidiom birasdan kocişim de gelicekkk :))))9herkesleri kocaman öpüyorum....
kıslarrrr sigarasızlık beni delirtiyorrrrrrrrrrr.................... aranısda içerken bırakan var mı? deliriorummmm:)))) arada 1 tane içsem nolar ki(((((((((((((((((((
nasılsınız kızlar benim bugün transfer oldu 2 tane yerleşti ALLAHIM İNŞAALLAH tutunurlar bebelerim haber verim dedim şimdi uzanyorum RABBİM dualarımızı kabul etsin
sekreter mutlu dan bahsediyorsun canım ilk gittiğimde bende kızmıştım canım 21 ci gün yumurta sayına bakacaklar ondan sonra uzunmu kısamı karar veriyor doktor uzun olursa lukrın kullanacaksın 14 gün sonrada gonal başlayacak 2 gündebir kontrolün oluyor sabah 9.00 gidiyordum 12.00 de işim bitiyordu benim canım sorun kimde canım??
tam olarak bende bilmiyorum ama bana söylenen koruyucu zarın dan cıkmış ve tekrar içine koydular benim durumu iyi olan yumurtam döllenmedi kılıfından cıkan yumurtam döllendi canım bana o tırasfer edildi
canlaaarrr ben geldimmm.ne var ne yok bakalımmmm.bende durumlar aynı 3 gündür annemler burdaydı gezdik bi güzelll.ohhh.
tedavi öncesi çok iyi oldu valla haaaa.
yani benim şimdiden uzunmu kısamı belli değil , ben 21.gün çağırdılar diye aha dedim kesin uzun olacak ama ogün belli olucak diyosun anladım canım
lucrin dediğin iğnemi hapmı ?? 14 gün bayada kullanılıyomuş bee of
bizde sorun erkekte canım sperm sayımız ve morfolojimiz çok düşük , iki kere orda aşılama yaptılar 5 gün 75 ml gonal f yaptım 2 büyük 5 küçük yumurtam vardı oyüzden bunda çok ilaç verirlerse patlatırlar beni diye tırsıyom söylüyom ama lafta dinlemiyolar :18:
yarım günün orda geçiyo yani napıyolarki canım bukadar uzun sürüyo ?
hayırlı uğurlu bebişlii olsunn bakalımm
ıns 1 kalıte embıryo olur cnm...
canım hayırlı uğurlu olsun bunuda atlattın bak şimdi sırada bebişlerini alman var herşey çok güzel olacak ve bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak
[/I][/I][/B][/COLOR]
Hadi bakalım,hayırlısı olsun..
Nasılsınnn neden bişi yazmıyosuunnnnn....
sagolun arkadaşlar hastaneden geldim durumu iyi bir sorunu yok allahım bi hastalıktır gidiyo çok üzüldüm gecensenede diyarbakırda askerlik yaparken vurulmuştu bacagında 58 tane dikişi vardı platin koydular ALLAHIM BETERİNDEN KORUSUN...
saolasınız kızlar uykudan kalkınca bırz kotu oldumnamaz kılacaktım bayılıyoduö nerdeyse bırden ter bastı basım dondu hemen mutfakta yere oturup kesme seker attım agzıma aclıktan oldu sanırım.
sonra bıraz dınkendım namaz yemek vs.. yemek oncesı narkozu attım tam oalrak sukur kendıme geldım ..
guldencım yemek yedık esım geldı gecmısı yavas yavas okudum bı yandan da sımdı esımı kızdırmadan ara ara bakıp yazıom
kasıklarım da agrım var bayagı mnormal sanırım ...
ayakta daha cok agrıyo ozellıkle yatıs yada uzun oturus pozıusyonundayım
yarın kac yımırta deıcekler merak edıuom bakalım hayırlısı
selam arkadaşlar.ben kararımı verdim acı badem maslak bülent tıraş.haziranda tedaviye başlıyorum.benim rezerv azlığı var ama uzun protokol başlıyalım dedi doktorum.benim gibi uzun protokol tedavi gören varmı.ilk tedavide 5 yumoş vardı opuda 3 toplandı.uzunla daha mı iyi olur.....
selam arkadaşlar.ben kararımı verdim acı badem maslak bülent tıraş.haziranda tedaviye başlıyorum.benim rezerv azlığı var ama uzun protokol başlıyalım dedi doktorum.benim gibi uzun protokol tedavi gören varmı.ilk tedavide 5 yumoş vardı opuda 3 toplandı.uzunla daha mı iyi olur.....
Hayırlı olsun canım...
uzun protokolü rezerv azlığında yapmazlar ya da ben duymadım..,demek doktorunun vardır bir bildiği diyeceğiz..sonuçta doktorun bilinmiş tecrübeli bir doktor onun kararının üzerine bişi söylemek olmaz...
yani benim şimdiden uzunmu kısamı belli değil , ben 21.gün çağırdılar diye aha dedim kesin uzun olacak ama ogün belli olucak diyosun anladım canım
lucrin dediğin iğnemi hapmı ?? 14 gün bayada kullanılıyomuş bee of
bizde sorun erkekte canım sperm sayımız ve morfolojimiz çok düşük , iki kere orda aşılama yaptılar 5 gün 75 ml gonal f yaptım 2 büyük 5 küçük yumurtam vardı oyüzden bunda çok ilaç verirlerse patlatırlar beni diye tırsıyom söylüyom ama lafta dinlemiyolar :18:
yarım günün orda geçiyo yani napıyolarki canım bukadar uzun sürüyo ?
slm,hayırlısı olsun,bülent tıraşı duyunca atladım hemen:))) çok severim kendisini...benimde rezerv azdı,kısa protokol uyguladı bana,inşallahh hayırlı olur canım senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?