Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selam.bugün kontrole gittim.yumurtalarum büyümüş.doktor çok beğendi bu kez.en büyükleri 18 en küçüğü de 12 olmuş.bugün son kez gonal f yaptım.lucrini yarında vurucam.yarın gece 23'de çatlatma iğnemi yapıcam.2 tane yapıcakmışım.perşembe sabah 9'da opu için çağırdılar.embriyoların gelişimine göre transfer günü belli olcak.cerrahpaşa'da şimdiye dek gördüklerim hep ikinci günü transfer edildi.hakkımızda hayırlısı olsun.heyecandan mı bilmiyorum çok midem bulanıyo size de oldu mu?ilaçların yan etkisi desem şimdiye dek hiç olmadı.bu arada folik asit kullanmaya başla demedi. ben de hiç kullanmadım.sizler ne zaman başlamıştınız?

Ay inanamıyorum okuduklarıma tebrik ediyorum bu degisim kararını oohhh cok sevindim herkes erken test yapsın dimii ne gerek var sonuna kadar beklemeye ki

hemende mesajlarımın arasından bunu seçip cevapladın dimiiiiii
hayat işte noldum değil ne olacam diyeceksin gerçi ne alaka ama olsun yani
evet artık erken test yapmaya karşı değilim ama ben yinede kendim olsam erken test yapmam...
kan testimi gider paşa paşa gününde veririm ama idrar testlerinden hergün bi tane yaparım yani

benim kuaförüm sarı saç kullanıp koyuya çevirmek isteyenler sonradan alışamadıklarını ve tekrar sarıya boyatmak istediklerini söylediler dedi bende hep bu kararla gitsemde cesaret edemedim valla..
en iyisimi gerçekten kararlı olduğun zamanı bekle bi de hemen koyuya çevirme yavaş yavaş tonuyla oyna gözün alışsın...

geçmiş olsun canım...
uçuğun çıkması normal artık o kadar sıkıntı bi de hormon takviyesi bi yerden patlayacaktı o da fena yerden patlamış ama
içindemi burnunun görünür bi yerindemi ona göre gülecem
ama acını paylaşıyorum inan

kıslarrrr sigarasızlık beni delirtiyorrrrrrrrrrr.................... aranısda içerken bırakan var mı? deliriorummmm:)))) arada 1 tane içsem nolar ki(((((((((((((((((((

neeeeeyyyyyyyyyyyyy.....
ohh may gaattttttttttt......

nasılsınız kızlar benim bugün transfer oldu 2 tane yerleşti ALLAHIM İNŞAALLAH tutunurlar bebelerim haber verim dedim şimdi uzanyorum RABBİM dualarımızı kabul etsin

hay Maşallah arkadaşım göbişine koymuş iki bebiş gelmiş...
geçmiş olsuuuuunnnnnn....
hayırlı olsuuuuunnnnnn.....
banada seni hamileler listesine eklemek nasip olsunnn...
inşallahhhh maşallahhhh

Son düzenleme:
canlaaarrr ben geldimmm.ne var ne yok bakalımmmm.bende durumlar aynı 3 gündür annemler burdaydı gezdik bi güzelll.ohhh.
tedavi öncesi çok iyi oldu valla haaaa.

yani benim şimdiden uzunmu kısamı belli değil , ben 21.gün çağırdılar diye aha dedim kesin uzun olacak ama ogün belli olucak diyosun anladım canım

lucrin dediğin iğnemi hapmı ?? 14 gün bayada kullanılıyomuş bee of
bizde sorun erkekte canım sperm sayımız ve morfolojimiz çok düşük , iki kere orda aşılama yaptılar 5 gün 75 ml gonal f yaptım 2 büyük 5 küçük yumurtam vardı oyüzden bunda çok ilaç verirlerse patlatırlar beni diye tırsıyom söylüyom ama lafta dinlemiyolar :18:

yarım günün orda geçiyo yani napıyolarki canım bukadar uzun sürüyo ?

yapma yaaa şansa bak sağlamı dururken öteki döllenmiş vardır mutlaka bundada bir hayır ne diyelim sabır sabırrrrr

canlaaarrr ben geldimmm.ne var ne yok bakalımmmm.bende durumlar aynı 3 gündür annemler burdaydı gezdik bi güzelll.ohhh.
tedavi öncesi çok iyi oldu valla haaaa.

oyyyy canııımmm cann gelmiş...
annenlerle güzel zaman geçirmene sevindim canım dediğin gibi tedavi öncesi doping olmuştur...
az kaldı he şaka maka...

kız Allah iyiliğini versin sen şimdiden söylenmeye başladın yok erken test yok iğne dozu
bi kere 2 büyük 5 küçük yumoş fazla değil yani 75 dozla gayet normal...
e2 değerin iyi çıktığı müddetçe verilen dozun bi önemi yok yumoş çok olursada olur zararı yok dondurular pek bi güzel olur...
lucrin iyi bişi aslında kontrollü büyümelerini sağlar yumoşların...
erkek infertilisinde gebelik şansı daha yüksek çünkü kadında olup bitiyor herşey kadında sorun yoksa tutma olasılığını daha çok görüyor daktırlarımız...

hayırlı uğurlu bebişlii olsunn bakalımm

ıns 1 kalıte embıryo olur cnm...

canım hayırlı uğurlu olsun bunuda atlattın bak şimdi sırada bebişlerini alman var herşey çok güzel olacak ve bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak
[/I][/I][/B][/COLOR]

Hadi bakalım,hayırlısı olsun..

Nasılsınnn neden bişi yazmıyosuunnnnn....

saolasınız kızlar uykudan kalkınca bırz kotu oldumnamaz kılacaktım bayılıyoduö nerdeyse bırden ter bastı basım dondu hemen mutfakta yere oturup kesme seker attım agzıma aclıktan oldu sanırım.
sonra bıraz dınkendım namaz yemek vs.. yemek oncesı narkozu attım tam oalrak sukur kendıme geldım ..

guldencım yemek yedık esım geldı gecmısı yavas yavas okudum bı yandan da sımdı esımı kızdırmadan ara ara bakıp yazıom
kasıklarım da agrım var bayagı mnormal sanırım ...
ayakta daha cok agrıyo ozellıkle yatıs yada uzun oturus pozıusyonundayım

yarın kac yımırta deıcekler merak edıuom bakalım hayırlısı
nasılsınız kızlar benim bugün transfer oldu 2 tane yerleşti ALLAHIM İNŞAALLAH tutunurlar bebelerim haber verim dedim şimdi uzanyorum RABBİM dualarımızı kabul etsin

masallah Rabbım saglıkla ıkısnı de sana bebelerın olarak armagan etsın ınsallah

cok gecmıs olsun sadaka versınler bolbol yada bı kurban falan kessınler barii :26:

selam arkadaşlar.ben kararımı verdim acı badem maslak bülent tıraş.haziranda tedaviye başlıyorum.benim rezerv azlığı var ama uzun protokol başlıyalım dedi doktorum.benim gibi uzun protokol tedavi gören varmı.ilk tedavide 5 yumoş vardı opuda 3 toplandı.uzunla daha mı iyi olur.....

geçmiş olsun canım en zorunu atlattın..
e tabii narkoz aldın bugün etkisinde olman normal...
kaç tane yumoşumuz oldu peki???

Hayırlı olsun canım...
uzun protokolü rezerv azlığında yapmazlar ya da ben duymadım..,demek doktorunun vardır bir bildiği diyeceğiz..sonuçta doktorun bilinmiş tecrübeli bir doktor onun kararının üzerine bişi söylemek olmaz...

slm,hayırlısı olsun,bülent tıraşı duyunca atladım hemen:))) çok severim kendisini...benimde rezerv azdı,kısa protokol uyguladı bana,inşallahh hayırlı olur canım senin için

uzun prt. bülent bey yamıyo.benim kendi doktorum yapcak.o bülent beyi tanıyor her şeyi ayarlayacak opu ve transfer için bülent beye gideceğim.bende hiç duymadım o yüzden kararsız kaldım.

canım yumurta sayın bence güzel doktorlar çok yumurta istemiyolar olan lar sağlıklı olsun diye uğraşıyolar bizim sorunumuzda erkek faktörlü canım lucrin yumurtalarını baskılayor canım doktor yumurtanın büyümesine göre iğne sayın degişiyor her şey gönlünce olsun ama bu kadar heyecan yapma heyecan bile etkiliyor tedavini

slm,hayırlısı olsun,bülent tıraşı duyunca atladım hemen:))) çok severim kendisini...benimde rezerv azdı,kısa protokol uyguladı bana,inşallahh hayırlı olur canım senin için

inşallah canım.benim doktorum tavsiye etti.araştırdım gerçekten hep olumlu yorumlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…