uzun prt. bülent bey yamıyo.benim kendi doktorum yapcak.o bülent beyi tanıyor her şeyi ayarlayacak opu ve transfer için bülent beye gideceğim.bende hiç duymadım o yüzden kararsız kaldım.
selam hanımlar sizi özledik,şöyle bi bakalım dedik..nasılsınız?ne var ne yok topikte..biz iyiyiz yatıyoruz akşama kadar..artık dikkat ediyorum,zaten kasıklarımda cok agrıyo,geceleri hiç dönemiyorum dümdüz yatıyorum:))ama şikayetci degilim yeterki kızlarıma bişey olmasın..onlar dogana kadar yatarım..inş.sizlerde iyisinizdir..
selam hanımlar sizi özledik,şöyle bi bakalım dedik..nasılsınız?ne var ne yok topikte..biz iyiyiz yatıyoruz akşama kadar..artık dikkat ediyorum,zaten kasıklarımda cok agrıyo,geceleri hiç dönemiyorum dümdüz yatıyorum:))ama şikayetci degilim yeterki kızlarıma bişey olmasın..onlar dogana kadar yatarım..inş.sizlerde iyisinizdir..
Erva cm som hayirdr şen neden yatıyorsun ben kaçırdım galiba bende geceleri cok zor donüyorum sırt üstü yatmk zararlımı korkuyorum bir tanıdı B'nden 1 ay onde gidiyor Dr demişki 30. Hafta yatma sırt üstü nasılsın
geçmiş olsun canım en zorunu atlattın..
e tabii narkoz aldın bugün etkisinde olman normal...
kaç tane yumoşumuz oldu peki???
Erva cm som hayirdr şen neden yatıyorsun ben kaçırdım galiba bende geceleri cok zor donüyorum sırt üstü yatmk zararlımı korkuyorum bir tanıdı B'nden 1 ay onde gidiyor Dr demişki 30. Hafta yatma sırt üstü nasılsın
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnİZZZZZZZZZZ.........
canım o an soramadım hemen kendımde degıldımde zaten yarın 11 de arayınn bılgı vercez yumrutalar hakında dedı hemsıre bakalım
canım sırt üstü yatmayın... nette araştırırsanız pek tavsiye edilmiyo........
bende geceleri zor dönüyorum..ama düz yatmak ii değil diyolar,genelde sola yatın diyorlar,yada sağa tabiki,
evet canım ya dün gece doğru dürüst uyuyamadım,, gündüz uyumayı hiç sevmem ama o kadar yorgundumki mecbur yattım... şimdi gece nereme uyucam bilmiyom... gerçi benim kız başlar gece olunca tepinmeye:)akasyam sen nasılsın...uyumuşun bugün gündüzden,bende dün uyudum bütün gün,çok güzeldi,yağmurlu havada uyumak başkabir güzel
Sagol cnm yaa ben de merak ediyorum Pazartesi sorucm Dr umuza Benm kalçalarım ciddi cok ağrıyor surekli sol tarafıma yatıyorum ama arada sık sık donüyorum kemiklerim acıyor benim arada sırt üstü yatıyorum zaten o zaman da kızım beni tepikliyor arada az hareket edince özellikle yatıyorum oynayinca donüyorum t ederim yazdığın icin dikkt etmek lazim
arkadaşlar selam benim trans verimin 3 ünçü günü ikinçi günü çok kötü başım döndü midem bulan dı terleme geldi sonra rahatladım acaba ohs olma durumum varmı karnımın içinde gaz varmış gibi şişlik var bu şekilde olanınız varmı tes gününü merakla bekli yorum allahtan hayırlısı allah herkezin muradını versin elifce arkadaşım senin durumun nemerak ediyorum nete fazla giremiyorum
doktorun aslında buna bülent hocayla ortak karar vermeli neye göre bu kararı aldı acaba?
Him anladım cnmmm ben de uzun yatmıyorum genel de sola yatıyorum arada azıcık yatıyorum sırt üstü
evet canım ya dün gece doğru dürüst uyuyamadım,, gündüz uyumayı hiç sevmem ama o kadar yorgundumki mecbur yattım... şimdi gece nereme uyucam bilmiyom... gerçi benim kız başlar gece olunca tepinmeye:)
kağan kocatepenin hafta hafta gebelik sitesinde de okumuştum tavsiye edilmediğini... bazen ben sırtımı belimi dinlendireyim diye sırt üstü yatıyorum sıpa anında rahatsız olup kıpraşmaya başlıyo:))))
evet canım ya dün gece doğru dürüst uyuyamadım,, gündüz uyumayı hiç sevmem ama o kadar yorgundumki mecbur yattım... şimdi gece nereme uyucam bilmiyom... gerçi benim kız başlar gece olunca tepinmeye:)
kağan kocatepenin hafta hafta gebelik sitesinde de okumuştum tavsiye edilmediğini... bazen ben sırtımı belimi dinlendireyim diye sırt üstü yatıyorum sıpa anında rahatsız olup kıpraşmaya başlıyo:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?