Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yerim ben senin 0+0 ni cnm benimm insallh 40+0 ol koca göbeğinle kıpırdamama yerin den

Aminnnnn inşallah...
canım çektide muhabbetinize dahil olmak istedim...
hem ne belli belkide şu an 3+6 olmadığım belkide göbişte bebiş var son adet tarihimden hesaplarsam 3+6 oluyorum

canım ALLAH hepinizden razı olsun test günüm 8 haziran RABBİM pozitif haberlr vermeye nasip eder inşaallah

bu mesajda bana kapak olsun dimi
ben 9 haziran yazdım ya test tarihini...

yafff benim uçuğum dışarda gittikçe büyüyorr.. yatıyorum..çünkü kulağımın arkasında çenemde bezelerde çıktı... (( ateşim var.. arada ağlama krizim tutuyor....
yarın ne olacak kestiremiyorum ama neden bilmem çok korkuyorum derdim bunca büyükken neden beklentilerimi küçültemiyorum ben kıslarrr....,
İnşallah herkes için sonra da brnim için hayırlısı olur hakkımızda...
bugün hem görümcem hem teyzem hem bilmem kim doğum yaptı küçcük görümcem hamile kusuyormuş :( amann gelde şişirme burnunu ağzını her yerim şişti......(((((((((36:

Günaydın şekerler,

ısrarınız üzerine 14. gün yerine 16. gün hcg beta değerime baktırdım ctesi günü 686 dediler.. ikimiz mi ne dersin. cuma keseleri görmeye gideceğim :)

tebrikler canım değerin çok güzel ikizde olabilir sağlıkla kucağına al...

:)) canım hayırlı olsun bebişler sıkı sıkı tutunsun...

hakkınızda hayırlısı olsun canım benim içinde önce eşimm......

hadi inşallah bize güzel haberler veririsin....

kızlar kaynımı kene ısırmış hastaneye gidiyorum herkezi öpyorum gelince haber veririm ..

geçmiş olsun canım allah iyiliğini versin....

oyunkolik değilim ama olma yolundayım :)) canım benim karnımda çok fazla ameliyat yerleri var oralar ağrıyo bulantı ve iştahsızlık sorunumda var ööle işte .... ye onları teyzesi ısır

Slmlar arkadslarimm bz seker yuklemesi yaptrdik sukur rabbime hic bir sorun cikmadi cook sevindik super bir daha o sekerli suyu icme gerek kalmadi birazdn eve gecicem hepinize guzel bir hafta diliyorumm canlarim

çok şükür canım allah iyiliğinizi artırsın...

hay ağzını öptüğüm nasılda yoga misali yorumlar yaparmış arkidişlerine
napıyım canım yaa bekle bekle çatlıcam artık kurdukça kuruyorum bide benimde ilk aşılamada ohss oldumya ondan bu tırsaklığım :18: tedavi başlamadan cadalozluk başladı allah önce eşime sonra size sabır versin haziranda bittiniz benden ötürü

ya delirtmeyin beni,ben nasıl yatcam ozaman:26:ben ne saga ne sola dönebiliyorum yada yatabiliyorum kasıklarım,karnım acaip agrıyo benim,bide öle dönüp yattımmı kasıklarım patlıycak gibi oluyo(yastık ilavesi hiç bi işe yaramıyo..ayaktamı uyuyim ozaman
nasıl yatcagımı sapıttım,sabaha kadar dönüp duruyom,sabaha karşı dalıyorum,gündüz hiiçççç uyuyamam zaten..

canım benim plesanta öndeymiş biraz ara ara damla şeklinde kan geliyodu ya ondanmış,dr yatak verdi,ilac verdi erken dogum riski için..oyüzden sürekli yatıyorum..

Tmm canim haklisin sorucam zaten bende catlarim yoksa karnim cok aciyo hele wc de ktu oluyo bayagi yaina gecermi hikac gun gidrrmi sislik

çok şükürr bebişleri almana az kaldı tatlım inşallah bu sefer allahın izni ile olacak...

zuzuumm sagoll bitanemmm :):):)

yerim ben senin 3+0 lık bebişini..inşaallah canım paşaların varken gebe olduğunu öğrenirsin onlarda sana
bakarlar

oksijenli suyu pamuğa dök ve sil hemen ilk başta acır ama hemen geçer büyümesini engeller ve daha çabuk iyileşmesini sağlar...ara ara yapacaksın tek bi kez değil...hızı kesilene kadar...
canım yaşadıkların çok zor ve hala bi belirsizlik var bi de etraftan gelen hamile haberleri daha da bi artırıyor olumsuz halini.
yarın Allah yüzünü güldürsün inşallah..
gerçekten çok merak ediyoru...bugün elifle yani millsitone ile seni konuştuk telefonda seni sordu bende yarın gidecek doktora dedim...aklımız sende yani..

kesinnn,hiç te kilo almaz

yok kız alırım hemde seve seve...

ama doğru diyorum...
bu süreçte olumlu olmak düşünmek çok zor birilerinin iyi taraftan bakmayı da göstermesi gerekiyor işte o biri benim
aşılamada nasıl ohss yaptı beceriksizler seni..
75 doz diye anlattığın tedavi anlaşılan aşılamaydı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…