valla ben 0+0 olmama sizden önde olmama rağmen herşekilde yatabiliyorum abartıyosunuz bence
Yerim ben senin 0+0 ni cnm benimminsallh 40+0 ol koca göbeğinle kıpırdamama yerin den
Yerim ben senin 0+0 ni cnm benimminsallh 40+0 ol koca göbeğinle kıpırdamama yerin den
canım ALLAH hepinizden razı olsun test günüm 8 haziran RABBİM pozitif haberlr vermeye nasip eder inşaallah
evet canım ya dün gece doğru dürüst uyuyamadım,, gündüz uyumayı hiç sevmem ama o kadar yorgundumki mecbur yattım... şimdi gece nereme uyucam bilmiyom... gerçi benim kız başlar gece olunca tepinmeye:)
bende uyuyamıyorum yaa,,dönmek zor oluyor,benim kızda gece gündüz tepiniyor:))ama çok uykum geliyor gündüz uyusamda
Günaydın şekerler,
ısrarınız üzerine 14. gün yerine 16. gün hcg beta değerime baktırdım ctesi günü 686 dediler.. ikimiz mi ne dersin. cuma keseleri görmeye gideceğim :)
kızlar çıkıyorum... bebişlerim annelerini süslü görsün...beğenirlerse daha sıkı tutunurlar....
annemler izin verdikçe nete girerim.. sizleri haberdar ederim..ilk 3 gün beni yerimden bile kaldırmazlar sanırsam...
sagol canım valla once esım sonra bebek
belkı kızlar kızacak bana ama once o yanıııı
canım 3500 olur dedıelr ama pesın oda taksıt olursa kredı kartı olur dıler 1900 pakette taksıt olursa 2200 oluyor yanı anlıycan kdv sız dıyorlar bugun alev hanım arıycak bakalım benı beklıyorum
rabbım yardımcın olsun kuuzmmmmmm
sıkı sıkı tutunsunalr sana bebelerınnnn
evet canım yarın test günüm... Hiç birşey hissetmiyorum ama . Sadece biraz batma var ve kasılıyo. Hasta olacakmısım gibi hissediyorum. Altım açık sanki
Hmm acık kumral bi hamsire var hilal hemsire. Ona demiştim bi arkadas gelecek die:) diğeri de iyidir. Her kontrolde de doktor muayene edip konusuyo.. Yinede hayırlısı olsun canım en azında nfikir oldu senin için.
kızlar kaynımı kene ısırmış hastaneye gidiyorum herkezi öpyorum gelince haber veririm ..
Oyun kolik seniiiii İnşallah sıkıntılarında geçer cnm.. ne var? gaz filan mı? yerim senin bebişleri.. maşallah onlara
Galiba ikiz olacak ... Tebrik ederim cnm...
Çok heyecanlı yaaane güzel... İnşallah sımsıkı tutunacaklar annesi sana
Bende merak ediodum nerelere kayboldu o diye... Hadi hayırlısı olsun... İnşallah güzel haberlerinide alırız
Geçmiş olsun, kene sezonu açıldı dikkatli olmak lazım
Canım ya.. Özletiyorsun kendini ama ... Nasıl geçiyor hamileliğin? Her şey yolundadır inşallah
Bu yolda en önemlisi moralinin pozitif olması.. Bunu asla aklından çıkarma.. Hafif depresyon halleri ilaç kaynaklı olabilir ama her zaman olumlu düşün.. Hamile olacaksın .. Ve inşallah 9 ay sonra kucağında olacak bebeğin.. Hep bunun hayalini kur, rahatlarsın
Slmlar arkadslarimm bz seker yuklemesi yaptrdik sukur rabbime hic bir sorun cikmadi cook sevindik super bir daha o sekerli suyu icme gerek kalmadi birazdn eve gecicem hepinize guzel bir hafta diliyorumm canlarim
ohh sefann olsuuunnn çok sevindim senin adınaa canım . bizde iyizz oğlumla dün alışverişimizin çoğunu bitirdikk çok şükürr odamızın siparişini vericez . ya bişe sorcAM bebek telsizleri zararlımı
güle güle kullansın canım hayırlı uğurlu olsun....
selam kızlarrr.geçmişi okumadan direk size yazıyorum.bugun kontrol vardı.rahim kalınlıgı 10mm olmuş. sagda18mm solda 19-12-11mm folküller var. doktor perşembe opu yapalım dedi. büyükleri riske edicez biraz ama bakarsın hepsini toplarız dedi.perşembe bi aksilik çıkmazsa opu olucak.
çok şükürr bebişleri almana az kaldı tatlım inşallah bu sefer allahın izni ile olacak...
kızlar size bişey soracam
ibrahim saraçoğlu bi tv proğramında tüp bebek tedavisine başlayanlar ve hamile olanlar sarımsak yemesin demişti düşüğe sebeb oluyomuş bebek tutsa bile düşebilirmiş:18::18::18::18::18::18::18::18:
siz sarımsak yiyomusunuz sizin fikirlerinizi nedir ben tedaviye başladığımdan beri yemiyorum ama sarımsağıda çok seviyorum hemen her yemeğe katardım önceden:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
bende yemedim normalde sarımsak soğan severim ve katılabilecek herşeye katarım ama transferden sonra sarımsağı neredeyse hiç kullanmadım soğanıda zorunlu yemeklere normalde koyduğumdan daha az ekledim ayrıca maydanoz dereotu nane (taze)den uzak durdum, katkı maddesi barındıran şeyleri yemedim abur cuburdan uzak durdum kafein almadım daha doğal ve mevsime uygun meyvelerden yedim hatta gülebilirsiniz ama tavuk bile yemedim :)))
nasılsınız kızlar benim bugün transfer oldu 2 tane yerleşti ALLAHIM İNŞAALLAH tutunurlar bebelerim haber verim dedim şimdi uzanyorum RABBİM dualarımızı kabul etsin
hayırlı ve sonu bebişli olsun.....
canlaaarrr ben geldimmm.ne var ne yok bakalımmmm.bende durumlar aynı 3 gündür annemler burdaydı gezdik bi güzelll.ohhh.
tedavi öncesi çok iyi oldu valla haaaa.
canısı çok güzel olmuşş iyi yapmışsın.....
bilmiyorum haziranda adetin 21. günü gideceğim ozaman konuşacağım.araştırdım ço az uzun yaptıran var folikül sayısı daha iyi olmuş.offfff kafam karıştı yaaaaaaaa
benim kide uzun protokoldü hemde 3 tedavimde önceleri rezerv sıkıntım yoktu ama çikolata kiti ve yumurtalıklarıma tüpüme yapılan müdahalelerden dolayı rezervimde azalma oldu. dr. lar hasta profiline göre en uygun tedavi ve ilaçları belirliyorlar senin için önemli olan bebişine kavuşman o yüzden . zaten uzun ile kısa rasındaki fark bir 10 günlük süre önce lucrinle başlıyorsun hem çok kontrollü ilerliyorsun.
ben gidiyorummmm
gülden kesin hamişkende çıtır bi hatun olur...........
tebrikler canım değerin çok güzel ikizde olabilir sağlıkla kucağına al...
:)) canım hayırlı olsun bebişler sıkı sıkı tutunsun...
hakkınızda hayırlısı olsun canım benim içinde önce eşimm......
hadi inşallah bize güzel haberler veririsin....
geçmiş olsun canım allah iyiliğini versin....
oyunkolik değilim ama olma yolundayım :)) canım benim karnımda çok fazla ameliyat yerleri var oralar ağrıyo bulantı ve iştahsızlık sorunumda var ööle işte .... ye onları teyzesi ısır
çok şükür canım allah iyiliğinizi artırsın...
bende de endo var laparoskopi sonrası rezerv sıkıntım oldu.içimi çok rahatlattın teşekkür ederim.güle güle kullansın canım hayırlı uğurlu olsun....
çok şükürr bebişleri almana az kaldı tatlım inşallah bu sefer allahın izni ile olacak...
bende yemedim normalde sarımsak soğan severim ve katılabilecek herşeye katarım ama transferden sonra sarımsağı neredeyse hiç kullanmadım soğanıda zorunlu yemeklere normalde koyduğumdan daha az ekledim ayrıca maydanoz dereotu nane (taze)den uzak durdum, katkı maddesi barındıran şeyleri yemedim abur cuburdan uzak durdum kafein almadım daha doğal ve mevsime uygun meyvelerden yedim hatta gülebilirsiniz ama tavuk bile yemedim :)))
hayırlı ve sonu bebişli olsun.....
canısı çok güzel olmuşş iyi yapmışsın.....
benim kide uzun protokoldü hemde 3 tedavimde önceleri rezerv sıkıntım yoktu ama çikolata kiti ve yumurtalıklarıma tüpüme yapılan müdahalelerden dolayı rezervimde azalma oldu. dr. lar hasta profiline göre en uygun tedavi ve ilaçları belirliyorlar senin için önemli olan bebişine kavuşman o yüzden . zaten uzun ile kısa rasındaki fark bir 10 günlük süre önce lucrinle başlıyorsun hem çok kontrollü ilerliyorsun.
gülden kesin hamişkende çıtır bi hatun olur...........
kız Allah iyiliğini versin sen şimdiden söylenmeye başladın yok erken test yok iğne dozu
bi kere 2 büyük 5 küçük yumoş fazla değil yani 75 dozla gayet normal...
e2 değerin iyi çıktığı müddetçe verilen dozun bi önemi yok yumoş çok olursada olur zararı yok dondurular pek bi güzel olur...
lucrin iyi bişi aslında kontrollü büyümelerini sağlar yumoşların...
erkek infertilisinde gebelik şansı daha yüksek çünkü kadında olup bitiyor herşey kadında sorun yoksa tutma olasılığını daha çok görüyor daktırlarımız...
tebrikler canım değerin çok güzel ikizde olabilir sağlıkla kucağına al...
bende de endo var laparoskopi sonrası rezerv sıkıntım oldu.içimi çok rahatlattın teşekkür ederim.
sende demi endo var,kaç cm?
anladım canım...
valla ohss tehlikenden çok çektik çok yumoşmu çıktı acaba diye merak ediyorum..
yarın sana döllenen sayıyı söyleyebilirler sadece sen kaç yumurtanın toplandığını da sor yani peşine düş yumurtalarının ve embriyolarının ne derlerse he deme...sorgula mutlaka...ben hala 11 embriyoma gerçekten ne oldu bilmiyorum...
sende demi endo var,kaç cm?
canım ben lap. olduğumda evre 2 idi çikolata kisti yoktu ama çok yaygın endo odakları vardı bu nedenle yapışıklıklar çoktu.bu yüzden uzun ve kanamalı bir lap oldu.ilk tüp denememi 7 ay sonra yaptık bu süre içinde ilerledi ve kist oluşmaya başladı 1-2cm di opuda aspire ettiler
Aminnnnn inşallah...
canım çektide muhabbetinize dahil olmak istedim...
hem ne belli belkide şu an 3+6 olmadığım belkide göbişte bebiş var son adet tarihimden hesaplarsam 3+6 oluyorum
bu mesajda bana kapak olsun dimi
ben 9 haziran yazdım ya test tarihini...
yafff benim uçuğum dışarda gittikçe büyüyorr.. yatıyorum..çünkü kulağımın arkasında çenemde bezelerde çıktı...(( ateşim var.. arada ağlama krizim tutuyor....
yarın ne olacak kestiremiyorum ama neden bilmem çok korkuyorum derdim bunca büyükken neden beklentilerimi küçültemiyorum ben kıslarrr....,
İnşallah herkes için sonra da brnim için hayırlısı olur hakkımızda...
bugün hem görümcem hem teyzem hem bilmem kim doğum yaptı küçcük görümcem hamile kusuyormuş :( amann gelde şişirme burnunu ağzını her yerim şişti...... ((((((((( 36:
kesinnn,hiç te kilo almaz
hay ağzını öptüğüm nasılda yoga misali yorumlar yaparmış arkidişlerine
napıyım canım yaa bekle bekle çatlıcam artık kurdukça kuruyorum bide benimde ilk aşılamada ohss oldumya ondan bu tırsaklığım :18: tedavi başlamadan cadalozluk başladı allah önce eşime sonra size sabır versin haziranda bittiniz benden ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?