ya delirtmeyin beni,ben nasıl yatcam ozaman:26:ben ne saga ne sola dönebiliyorum yada yatabiliyorum kasıklarım,karnım acaip agrıyo benim,bide öle dönüp yattımmı kasıklarım patlıycak gibi oluyo(yastık ilavesi hiç bi işe yaramıyo..ayaktamı uyuyim ozaman
nasıl yatcagımı sapıttım,sabaha kadar dönüp duruyom,sabaha karşı dalıyorum,gündüz hiiçççç uyuyamam zaten..
oksijenli suyu pamuğa dök ve sil hemen ilk başta acır ama hemen geçer büyümesini engeller ve daha çabuk iyileşmesini sağlar...ara ara yapacaksın tek bi kez değil...hızı kesilene kadar...
canım yaşadıkların çok zor ve hala bi belirsizlik var bi de etraftan gelen hamile haberleri daha da bi artırıyor olumsuz halini.
yarın Allah yüzünü güldürsün inşallah..
gerçekten çok merak ediyoru...bugün elifle yani millsitone ile seni konuştuk telefonda seni sordu bende yarın gidecek doktora dedim...aklımız sende yani..
yok kız alırım hemde seve seve...
ama doğru diyorum...
bu süreçte olumlu olmak düşünmek çok zor birilerinin iyi taraftan bakmayı da göstermesi gerekiyor işte o biri benim
aşılamada nasıl ohss yaptı beceriksizler seni..
75 doz diye anlattığın tedavi anlaşılan aşılamaydı....
ama doğru diyorum...
bu süreçte olumlu olmak düşünmek çok zor birilerinin iyi taraftan bakmayı da göstermesi gerekiyor işte o biri benim
aşılamada nasıl ohss yaptı beceriksizler seni..
75 doz diye anlattığın tedavi anlaşılan aşılamaydı....
yafff benim uçuğum dışarda gittikçe büyüyorr.. yatıyorum..çünkü kulağımın arkasında çenemde bezelerde çıktı...(( ateşim var.. arada ağlama krizim tutuyor....
yarın ne olacak kestiremiyorum ama neden bilmem çok korkuyorum derdim bunca büyükken neden beklentilerimi küçültemiyorum ben kıslarrr....,
İnşallah herkes için sonra da brnim için hayırlısı olur hakkımızda...
bugün hem görümcem hem teyzem hem bilmem kim doğum yaptı küçcük görümcem hamile kusuyormuş :( amann gelde şişirme burnunu ağzını her yerim şişti...... ((((((((( 36:
tebrikler canım değerin çok güzel ikizde olabilir sağlıkla kucağına al...
:)) canım hayırlı olsun bebişler sıkı sıkı tutunsun...
hakkınızda hayırlısı olsun canım benim içinde önce eşimm......
hadi inşallah bize güzel haberler veririsin....
geçmiş olsun canım allah iyiliğini versin....
oyunkolik değilim ama olma yolundayım :)) canım benim karnımda çok fazla ameliyat yerleri var oralar ağrıyo bulantı ve iştahsızlık sorunumda var ööle işte .... ye onları teyzesi ısır
çok şükür canım allah iyiliğinizi artırsın...
bende de endo var laparoskopi sonrası rezerv sıkıntım oldu.içimi çok rahatlattın teşekkür ederim.
evet canım o tek başına da rezervleri azaltıyor bide müdahale olunca iyice zorluyor ama önemli değil sayılara takılma ben 2 ay önce sol tüpümü aldırdım çok fazla yapışıklığım vardı karına giremeyebiliriz bile dediler tabi en kötüsü menopoz tehlikesi idi ben herşeyi göze almıştım varolan kistlerimde alındı yapışıklıklar açıldı çok şükür rabbime sonra hemen tedaviye başladım aklımda tek şey vardı bir yumurtam bile olsa kaliteli olsun benim olsun. elhamdülillah 7 yumurtam toplandı 6 sı işleme girdi 5 tane embriyo ya dönüştü ve aralarında ikisi beni anne yaptı
sende demi endo var,kaç cm?
benimkiler yukarıda anlattığım ameliyatta temizlendi canım toplamda 3 kez ameliyat oldum .....
Tmm canim haklisin sorucam zaten bende catlarim yoksa karnim cok aciyo hele wc de ktu oluyo bayagi yaina gecermi hikac gun gidrrmi sislik
yerim ben senin 3+0 lık bebişini..inşaallah canım paşaların varken gebe olduğunu öğrenirsin onlarda sana
bakarlar
Allah razı olsun canım benim .. şu halime bak stresten değildir umarım iki seksen yatıorum okulda yordu beni bugün.. terapi gibisin vallahi...:)))) seviyom seni:)) elife çok selam İnşallah yarın bir ışığımız olur::))) bizim durumda olanlara bir umut:))
yaptılar bacım bende kendilerine tebriklerimi ilettim zaten ama cevap bile veremediler kem küm deyip geçiştirdiler, ikincisinde bişey olmadı yine aynı doz kullandım ee dedim bunda olmadı işte belliolmuyo falan deyip beni yine salladılar tüpe yolladılar
tamamm no stres diyorum ozaman nefes al nefes verr sakinimmm
sagol akasyacım ama inan artık yatmak,uyumak o kadar zor ki,bi tarafa dönüyorum biri tekmeliyo,diger tarafa dönüyorum digeri tekmeliyo:))arada kaldım napcagımı şaşırdım bende mecbur sırtüstü yatıyorum..aklına gelen fikir olursa yaz bana:))
canım inş...rabbim senin 26 haftalara gelipte bizim gibi şişmenden,uyuyamamandan şikayet ettigin günleri gösterir,,başına gelince görcem ben seni:))sen şimdi rahat rahat yat:))totonu yay bakalımcıtır arkadaşım,inş.hamile kalda seve seve istedigin kadar kilo al,bunu canı yürekten istiyorum senin için..seni seviyorum
Zuzucummm sağol canım benimm.... ben çok sterli ve takıntılı oldum ya ota çöpe ağlıyom hemen.... sen nasılsın??????????
galiba ben yorgunum...
dün akşam zuzumun bebeklerinin toplamını aklımda 4 gr hesap etmişken buraya 2 gr yazdığım için...
şimdide 3+6 yı görüpte 3+0 yazdığum için...özür dilerim...
aslında bugünde iyim arkdaşla öğlen 2den akşam 7.30a kadar ders çalıştık arada çay keyfi oldu ama..herşeyde
yolundaydı noldu bana burda hata yapıyom anlamadım inşaallah sınav günümü unutmam
Ben kalkayım bi çay koyayım hepimize karşılıklı hüpletelim...
Birinizde yemelik bişiler çıkarın ayollll öyle kuru kuru muhabbet olurmu...
Bi sürü kadınız şurda
Neyse ben geliyorum birazdan...
biz geç kalmış yemekle çay içtik sonrasındada devam ediyoruz hala:))
tabi benim menüm tavuklu salataydı sadece o saatte..zatne düzneim şaştı trabzonda herşey doğal
mis somunuyla...
zuzu her akşam menü sıranız böylemi oluyor
he valla matematiğimde kötü zaten:)))o kadar büyükki seninkiler çözemedim...
evet canım 5:00- 5:30 akşam yemeği sonra türk kahvesiydi (artık içmiyoruz)sonra çerez ve abur cubur eşliğinde çay (artık abur cubur yemiyorum) arada bazen dondurmalı şerbetli tatlı bazen etsiz çiğ köfte bazen boşş sonra meyve arada bitki çayı içiyorduk(artık oda kalktı) en son yatarken ballı süt
çok büyüdüler kendileri hafif olsa da manen çook ağırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?