Tüp Bebek Günlüğümüz !

ah canım senin işin de zor....rabbim kolaylık versin..... tam tanımını hatırlamıyorum ama sırt üstü yatınca sanırım damarlar su hortumunun üzerine basılmış gibi olurmuş

Allah razı olsun canım benim .. şu halime bak stresten değildir umarım iki seksen yatıorum okulda yordu beni bugün.. terapi gibisin vallahi...:)))) seviyom seni:)) elife çok selam İnşallah yarın bir ışığımız olur::))) bizim durumda olanlara bir umut:))

yaptılar bacım bende kendilerine tebriklerimi ilettim zaten ama cevap bile veremediler kem küm deyip geçiştirdiler, ikincisinde bişey olmadı yine aynı doz kullandım ee dedim bunda olmadı işte belliolmuyo falan deyip beni yine salladılar tüpe yolladılar

tamamm no stres diyorum ozaman nefes al nefes verr sakinimmm

sagol akasyacım ama inan artık yatmak,uyumak o kadar zor ki,bi tarafa dönüyorum biri tekmeliyo,diger tarafa dönüyorum digeri tekmeliyo:))arada kaldım napcagımı şaşırdım bende mecbur sırtüstü yatıyorum..aklına gelen fikir olursa yaz bana:))

canım inş...rabbim senin 26 haftalara gelipte bizim gibi şişmenden,uyuyamamandan şikayet ettigin günleri gösterir,,başına gelince görcem ben seni:))sen şimdi rahat rahat yat:))totonu yay bakalımcıtır arkadaşım,inş.hamile kalda seve seve istedigin kadar kilo al,bunu canı yürekten istiyorum senin için..seni seviyorum

hepinize iyi geceler hanımlar,biz cıktık cok bile kaldım artık agrılar şiddetini arttırdı..hoşcakalın..aeo

canım onlara kulağını tıka hamile olduğunda bile lüzumsuz imalara maruz kalıyorsun onları allaha havale edip bebişlerine odaklan...

Tmm canim haklisin sorucam zaten bende catlarim yoksa karnim cok aciyo hele wc de ktu oluyo bayagi yaina gecermi hikac gun gidrrmi sislik

aslında yarın itibariyle şişliğin kalsa bile daha rahat hissetmen lazım ama tam bişey diyemiyorum çok yumoş aldılarsa ve ohss yi hafif yaşıyor olabilirsin bundan bişey olmaz endişelenme hemen...o nedenlede hemen geçmeyebilir şişlik ve gaz hali...

yerim ben senin 3+0 lık bebişini..inşaallah canım paşaların varken gebe olduğunu öğrenirsin onlarda sana
bakarlar

hayır benim bebeğim bugün itibariyle 3+6 bi kerem...
neden 6 günümü yazmadın
ayyyy ne güzel bir hayal bu yaaa...
paşalarımın yanında o güzel haberi alacam mikemmel olur yani..

inşallah canım Allahın izniyle yarın güzel bir haber alsak hepimiz çok sevinecez..

evet sakin olalım lütfen...
tüp bebişte umarım herşey yolunda gider..
bir ohss maduru ve riski taşıyan hatun daha katılmış çoktan aramızada haberim yokmuş..

canım tahmin edbiliyom halini... ben bitaneyle uykusuzluk çekiyom sen kimbilir neler yaşıyon... yastıklar işe yaramıyo demişsin ama ben birine sarılıyom birinide bacağımın arasına alıyom başka türlü hiç yatamıyom...... yatakta dönmek dersen 3 yada 4 hamlede anca dönüyom:))))))

Zuzucummm sağol canım benimm.... ben çok sterli ve takıntılı oldum ya ota çöpe ağlıyom hemen.... sen nasılsın??????????

aminnnnn inşallah ervacım...
bende şikayetlenmek istiyorum o günler gelsin istiyorum...
iyi geceler kızlarınla sana sarılın birbirinize mışıl mışıl uyuyun bakiimmm..

Zuzucummm sağol canım benimm.... ben çok sterli ve takıntılı oldum ya ota çöpe ağlıyom hemen.... sen nasılsın??????????

haha oto çöpe ağlamak benim normal halim bide şimdiki halimi düşün takıntı ile alakası yok canım insanlar ne anlıyor bilmiyorum ama başka insanların yaralarına tuz basmayı seviyorlar...
bende çok şükür iyiyim canım ......

Son düzenleme:
Ben kalkayım bi çay koyayım hepimize karşılıklı hüpletelim...
Birinizde yemelik bişiler çıkarın ayollll öyle kuru kuru muhabbet olurmu...
Bi sürü kadınız şurda
Neyse ben geliyorum birazdan...

dün gece yorgunluktanmı uykudanmı senin bebişleri aklımda 4 gr hesap etmişken 2 gr yazdığım için...
3+6 gördüğüm halde ^3+0 yazdığım için...özür dilerim6 gün az değil yani neler olur okadar günde
aslında bugün öğlen 2.30dan akşam 19.30 kadar arkdaşımdaydım kamp yaptık ders çalıştık herşeyde yolundaydı
ama burda hata yapıyorum...
umaırm sınav günümü unutmam şaşırmam:26:

canım özre gerek yok o kadar yorgunluğun üstüne gece gece çarpmayla uğraşmaman normalll

Ben kalkayım bi çay koyayım hepimize karşılıklı hüpletelim...
Birinizde yemelik bişiler çıkarın ayollll öyle kuru kuru muhabbet olurmu...
Bi sürü kadınız şurda
Neyse ben geliyorum birazdan...

biz çayı çerezi tatlıyı geçirdik sırada meyve var buyurun gelin....

biz geç kalmış yemekle çay içtik sonrasındada devam ediyoruz hala:))
tabi benim menüm tavuklu salataydı sadece o saatte..zatne düzneim şaştı trabzonda herşey doğal
mis somunuyla...
zuzu her akşam menü sıranız böylemi oluyor
he valla matematiğimde kötü zaten:)))o kadar büyükki seninkiler çözemedim...

Son düzenleme:

evet canım 5:00- 5:30 akşam yemeği sonra türk kahvesiydi (artık içmiyoruz)sonra çerez ve abur cubur eşliğinde çay (artık abur cubur yemiyorum) arada bazen dondurmalı şerbetli tatlı bazen etsiz çiğ köfte bazen boşş sonra meyve arada bitki çayı içiyorduk(artık oda kalktı) en son yatarken ballı süt

çok büyüdüler kendileri hafif olsa da manen çook ağırlar

tam diyetisyenlerin doktorların tavsiye ettiği yeme tarzı akşam ful dolu
maaşallah...işte şans nolcek biz bukadarını yapmıyoz şişkoyuz kocişle..
eşim yemek yedimi tamamdır çayla bişey sevmez yine ebnseverim ama yapmam bu kiloyla artık...
meyveyi zorla yer benim sayemde......
tabiki iyi yapmışın senin içinde var aburcubur çerezlikler napcan daha yeyipte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…