Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne yapalım canım ya tek başına birşeyin tadı olmuyor bizde akşama saklıyoruz normalde ben yerimde durmam hep hareket halindeyimdir oyüzden yakarım ama artık sürekli yatar haldeyim çayıda asla boş içemeyiz illa birşey olacak yanına

onlar benim yaşam kaynağım yaşama sevinçlerim

neyse hatanı farketmen ve kabullenmende güzel bişi..
bidaha olmasın mümkünse
olur şekerim öyle şeyler lafını bile etmeye değmez bi de özür mesajı yayınlamışş...
Allah zihin açıklığı versin ders çalışırken lazım olur diye bi dua edeyim dedim

canım özre gerek yok o kadar yorgunluğun üstüne gece gece çarpmayla uğraşmaman normalll
biz çayı çerezi tatlıyı geçirdik sırada meyve var buyurun gelin....

ama ben meyve sevmiyom başka bişi yedir bana

tamam şekerim açık büfe ne yersen

hehh hee ben hatamı telaffi ederim böyle...
sizdende beklerimAllah razı olsun ben mülakata giriceğim zaman size diycme çarşmab günü bana toplu dua
ediceksiniz bende jüriyi arkamda ordu var uleyyyn deyip ürkütücemm

Bedenim uykuya esir olmamak için direndi son yarım saattir ama pes ediyorum artık...
Daha da durmam buralarda...
Hepinize iyi geceler sevgili cici arkadaşlarım...
Allah rahatlık versin...

çok sagol canım sadakada verdik kurbanda kestik allahım korusun inşallah

Hayirli geceler arkidesler okadar ugrasla siteye giremeyen telefonum ben vazgecince yanlislikla giriverdi bavul hazirlamaya baslamistim onu derle bunu topla bu saat olmus bugun kizkardesimle pazara gittik herkese ufak twfek biseyler aldik... Duzenlerken baktim ki valizin yarisini dolduruyor aldiklarim cogu da bebeklere hediye alirken de paketlerken de icim gitti ne yalan soyleyeyim...Insaallah kendi bebislerime aldigim gunleride nasip eder bana Rabbim..
Kimse de kalmamis zaten. Isiklari sondurup cikayim hepinize tatli ruyalar yarin gorusmek uzere insaallah

Kimsecikler kalmamis hala projelerle uğraşmaktayim geç olmuş bende yatayım artık bana özet geçseniz canlarım iyi olscak giremez oldum buralara sizi coooook seviyorum

Herkeslere günaydın çok mutlu bir gün olsun test günü olan arkadaşlarım hayırlı haberlerle gelsin herkes çooooooookkk mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…