tam diyetisyenlerin doktorların tavsiye ettiği yeme tarzı akşam ful dolu
maaşallah...işte şans nolcek biz bukadarını yapmıyoz şişkoyuz kocişle..
eşim yemek yedimi tamamdır çayla bişey sevmez yine ebnseverim ama yapmam bu kiloyla artık...
meyveyi zorla yer benim sayemde......
tabiki iyi yapmışın senin içinde var aburcubur çerezlikler napcan daha yeyipte....
dün gece yorgunluktanmı uykudanmı senin bebişleri aklımda 4 gr hesap etmişken 2 gr yazdığım için...
3+6 gördüğüm halde ^3+0 yazdığım için...özür dilerim6 gün az değil yani neler olur okadar günde
aslında bugün öğlen 2.30dan akşam 19.30 kadar arkdaşımdaydım kamp yaptık ders çalıştık herşeyde yolundaydı
ama burda hata yapıyorum...
umaırm sınav günümü unutmam şaşırmam:26:
canım özre gerek yok o kadar yorgunluğun üstüne gece gece çarpmayla uğraşmaman normalll
biz çayı çerezi tatlıyı geçirdik sırada meyve var buyurun gelin....
neyse hatanı farketmen ve kabullenmende güzel bişi..
bidaha olmasın mümkünse
olur şekerim öyle şeyler lafını bile etmeye değmez bi de özür mesajı yayınlamışş...
Allah zihin açıklığı versin ders çalışırken lazım olur diye bi dua edeyim dedim
ama ben meyve sevmiyom başka bişi yedir bana
herkez nereye gitmiş...................
hehh hee ben hatamı telaffi ederim böyle...
sizdende beklerimAllah razı olsun ben mülakata giriceğim zaman size diycme çarşmab günü bana toplu dua
ediceksiniz bende jüriyi arkamda ordu var uleyyyn deyip ürkütücemm
Bedenim uykuya esir olmamak için direndi son yarım saattir ama pes ediyorum artık...
Daha da durmam buralarda...
Hepinize iyi geceler sevgili cici arkadaşlarım...
Allah rahatlık versin...
ben cerrahpaşada tedavi oluyorum canım ama şu anda beklemedeyim genetik testlerim yapılacak sormak istediğin ne varsa cevaplarım canım
saolasınız kızlar uykudan kalkınca bırz kotu oldumnamaz kılacaktım bayılıyoduö nerdeyse bırden ter bastı basım dondu hemen mutfakta yere oturup kesme seker attım agzıma aclıktan oldu sanırım.
sonra bıraz dınkendım namaz yemek vs.. yemek oncesı narkozu attım tam oalrak sukur kendıme geldım ..
guldencım yemek yedık esım geldı gecmısı yavas yavas okudum bı yandan da sımdı esımı kızdırmadan ara ara bakıp yazıom
kasıklarım da agrım var bayagı mnormal sanırım ...
ayakta daha cok agrıyo ozellıkle yatıs yada uzun oturus pozıusyonundayım
yarın kac yımırta deıcekler merak edıuom bakalım hayırlısı
masallah Rabbım saglıkla ıkısnı de sana bebelerın olarak armagan etsın ınsallah
cok gecmıs olsun sadaka versınler bolbol yada bı kurban falan kessınler barii :26:
ballı börek nasıl oluyoooo
günaydın cicim...
he valla bugün testçi çok inşallah hepsi pozitifle gelirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?