Tüp Bebek Günlüğümüz !

:):):) güldenimm aynı şeyi bende yaptım 1 ay çok düzenli içtim ama akıntı falan olmadı insan boş durmaktansa bişeyler yapmak istiyo ama ben hiçbi sonuç alamamıştım...ama herkezde aynı olacak diye bişey yok sende işe yar belkii... öpüldünn..

Selam güzeller,
Yine bulutlu uyuz bir hava istanbulda, yaz ne zaman gelecek meraktayım. Bugün kendime yeni bişiler almam lazım artık jeanlerim sıkıyor. İğneler acayip şişiriyor insanı..
Yeni haberler var mı?

canım bende yapmıştım 3 yıl önce,2 hafta içmiştim,ama bende de bir belirti olmamıştı,,hatta işe yaramadı bende ,boşuna içtim galiba

önce jeanlar sıkıyo..... sonra bi bakıyosun kalçadan yukarı çıkmıyo

meşhuuurrrr soğan kürü ama kimse bişi bilmiyoooo
hemde hamile kalamayanlar gurubu olaraktan
denemkte fayda var tabii..

canım bende bi 10gün kadar yapmıştım ama hiç akıntı falan olmadı bende de.bilemedim yani bende sorunun cevabını :):) inşallah işe yarar sende bu ay kırmızılarını görmezsin hamiş haberini alırız burda kürlerle hamile kalanlar diye bi topik var sanırım bi bak istersen oraya.optum cnm....

bu kadar şeyde mutlaka gözükürdü demek ki değil rahim içindeymiş hem boşu boşuna panik olma şuan görebileceğin en güzel süpriz bebişin ona odaklan ondan başka şey düşünme

ben 21 mayısda dondurulmus transfer oldum ,ikinci denemem ilki taze embryo ile olmustu ,4 haziran test günüm ama ben 2 haziranda yaptırıcam .
sizler arasında test günü bekleyen var mı ?
yada daha once dondurulmus transfer olup psitif sonuc alan var mı ?belirti oldu mu sizde test gününe kadar ..
benim regl tarihime 4 gun kaldı ,kasık agrım var ama bastan beri var agrım..onun dısında biraz iştahım az sanki yani yediğim cogu seyden zevk almıodum gerci son gunlerde istahım arttı biraz regl belirtileri var ..bilemiyorum arkadaslar sizde durum nasıl yada nasıldı?lütfen paylaşin

şekerim ben soğan kürüne başlamaya karar verdim ansızın şu an:)))) şimmmmddiiii nasıl yapıyorum baktım gerçi okudumda sende bana bi anlat daha güvenilir olsun sonra birde en önemlisi soğan kokuyomuyuzz hani tenimizden soğan kokusu çıkarmı hehehehhühühühüh ağzımdan falan böle soğan kokusu ??? yeni pişmiş yemek gibi

analdım cnm ıc ozaman faydasını ıns gorusu ve bebegınde senınledır balımmmmmmmmm
okadar test yaptın dımı ama yaaaaaaaaaa

yok cnm beklıyoz hosgeldınnnnnnnnnnnn

sabah 9 da vermiştim. az önce cesaretimi toplayıp hemsireyi cep telfnundan aradım ama açmadı

ümitlerim tükendi. sanırım olumsuz.. .sabahki heyecanımı da görünce ondan mı acmıyo.

bence sen olumsuz olduğun için herşeyi kötü düşünüyorsun,hemşirenin işi vardır ,duymamıştırr,açmamazlık yapamaz ki,sonuçta sana söylemesi gerekiyor,iyi yada kötü haber vermesi lazım,,sakınn ümitlerin tükenmesin ,,tekrar tekrar ara,kendine stres yapma canımm

sabah 9 da vermiştim. az önce cesaretimi toplayıp hemsireyi cep telfnundan aradım ama açmadı

ümitlerim tükendi. sanırım olumsuz.. .sabahki heyecanımı da görünce ondan mı acmıyo.

bence sen olumsuz olduğun için herşeyi kötü düşünüyorsun,hemşirenin işi vardır ,duymamıştırr,açmamazlık yapamaz ki,sonuçta sana söylemesi gerekiyor,iyi yada kötü haber vermesi lazım,,sakınn ümitlerin tükenmesin ,,tekrar tekrar ara,kendine stres yapma canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…