Kızlar soğan kürünü yapmaya başlayalı 9.günüm ama bişi hissetmiyorum ben hani akıntı falan oluyomuş ya bende yok öyle içip duruyorum...
Ne zaman bişiler hissedilir acaba:44:
Şimdi de siz cevap verin bakalım bana
Kızlar soğan kürünü yapmaya başlayalı 9.günüm ama bişi hissetmiyorum ben hani akıntı falan oluyomuş ya bende yok öyle içip duruyorum...
Ne zaman bişiler hissedilir acaba:44:
Şimdi de siz cevap verin bakalım bana
Selam güzeller,
Yine bulutlu uyuz bir hava istanbulda, yaz ne zaman gelecek meraktayım. Bugün kendime yeni bişiler almam lazım artık jeanlerim sıkıyor. İğneler acayip şişiriyor insanı..
Yeni haberler var mı?
meşhuuurrrr soğan kürü ama kimse bişi bilmiyoooo
hemde hamile kalamayanlar gurubu olaraktan
denemkte fayda var tabii..
bu kadar şeyde mutlaka gözükürdü demek ki değil rahim içindeymiş hem boşu boşuna panik olma şuan görebileceğin en güzel süpriz bebişin ona odaklan ondan başka şey düşünme
adetime gecikme olmazsa 6 gün var...
zaten kürü 15 gün kullanıp ardından regl oluyosun...
ona göre ayarlanmış bu gün sayısı...
9 gün içtim 15 i tamamlayım yoksa aklımda kalacak...
bi de başladığım işi yarım bırakamam ben...
Selam güzeller,
Yine bulutlu uyuz bir hava istanbulda, yaz ne zaman gelecek meraktayım. Bugün kendime yeni bişiler almam lazım artık jeanlerim sıkıyor. İğneler acayip şişiriyor insanı..
Yeni haberler var mı?
callllll,,
haber yokmu hala canım,çıkmıştır artık sonuç,
sabah 9 da vermiştim. az önce cesaretimi toplayıp hemsireyi cep telfnundan aradım ama açmadı
ümitlerim tükendi. sanırım olumsuz.. .sabahki heyecanımı da görünce ondan mı acmıyo.
sabah 9 da vermiştim. az önce cesaretimi toplayıp hemsireyi cep telfnundan aradım ama açmadı
ümitlerim tükendi. sanırım olumsuz.. .sabahki heyecanımı da görünce ondan mı acmıyo.
arkadaslar hadi paylaşin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?