Tüp Bebek Günlüğümüz !

izmir yine karanlığa gömüldü yaaa offf yağmurlardan sıkıldımmm artık .....haziran ayı marmara ve ege için serin ve yağışlı geçecekmişşşş

2.t. bebek denemem ,ilki taze embryo idi bu dondurulmuş oldu ,21 mayısda 5.gün 1.kalite embryo koyduk dediler..bekliyorum.Kasık agerım var ama daha cok gaz gibi ..başaka bi belirti yokkk
sizde nasıl durumlar?
dondurulmusla hamile kamlmiş olan varsa oda nasıl belirtiler oldu kac gunde test yaptı yazabilir mi lutfen

sevgiyle

donduurlmuşlarla hamiş kalan arkadaşlar var canım,ama şuan burda değiller sanıırm,cvp yazacaklardır sana

arkadaslar hadi paylaşin lütfen

canım ben varım bu perşembe trasver oldu 4 emriyom var inşallah rabbim onlara birinden birisi ikisine can verir trsaver gününü saymazsak 5. günüm progostan fitil estrofem kullanıyorum coraspirin elevit folbiol ilaçlarım bunlar kasıklarda kıpraşım var gibi dünden beri batma var arada bide su geliyor kiloduma inşallah tutunma belirtileridir allahım herkeze göstersin şu test günü bi gelse bide var deseler offf ne güzel olur evden çıkmıyorum yat otur evde dolaş ediyorum çikulata ananas kabak çekirdegi filan yiyorum sık idrarım oluyor yumurta toplandıgından beridir var sık idrar onlar harici bişey yok bakalım allah ne gösterecek..

canım ALLAH yüzünü güldürsün...benim de cumartesi oldu transferim..bekliyoruz hayırlısı olsun artık..ama dondurulmuş değildi benim ki..4.gün transferiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…