egunal pekmez içmesin pekmezini ve kendisini yemen hiç farketmiyomuş emin ol günlerce araştırdım neler denemedik olacaksa doğrusu olsun özellikle taze olsun diye eminönünden aldıkkeçiboynuzun kaynatıp suyunu içmesi lazım yanii özünü içmeli .... bide vitamin var morfolojik özellikleri bozulmasın diye bu keçiboynuzu kürüde sayıyı çok fazla çoğaltmaz yazıyodu bi yerde ileri hareketliliği çoğaltırmış yani hareketli olanlar daha fazla hareketli olup yumurtaya ulaşabilsinler diye zaten sayı değil bir tane bile olsa oraya ulaşıp döllemesi önemli incir kürüde yumurtalıklar için birebir iyi geliyormuş
:):):) güldenimm aynı şeyi bende yaptım 1 ay çok düzenli içtim ama akıntı falan olmadı insan boş durmaktansa bişeyler yapmak istiyo ama ben hiçbi sonuç alamamıştım...ama herkezde aynı olacak diye bişey yok sende işe yar belkii... öpüldünn..
canım bende bi 10gün kadar yapmıştım ama hiç akıntı falan olmadı bende de.bilemedim yani bende sorunun cevabını :):) inşallah işe yarar sende bu ay kırmızılarını görmezsin hamiş haberini alırızburda kürlerle hamile kalanlar diye bi topik var sanırım bi bak istersen oraya.optum cnm....
şekerim ben soğan kürüne başlamaya karar verdim ansızın şu an:)))) şimmmmddiiii nasıl yapıyorum baktım gerçi okudumda sende bana bi anlat daha güvenilir olsun sonra birde en önemlisi soğan kokuyomuyuzz hani tenimizden soğan kokusu çıkarmı hehehehhühühühüh ağzımdan falan böle soğan kokusu ??? yeni pişmiş yemek gibi
analdım cnm ıc ozaman faydasını ıns gorusu ve bebegınde senınledır balımmmmmmmmm
okadar test yaptın dımı ama yaaaaaaaaaa
yok cnm beklıyoz hosgeldınnnnnnnnnnnn
canım biz keçibıynuzun bütün türevlerini denedik zaten keçiboynuzu sperm sayısını artırıyooo bizim onda sıkıntımız yok maşallah en son 292 milyon çıktıönemli olan kalite ve hareketlilik...keçiboynuzun sadece sayı için iyi olduğunu biliyorum ben morfoloji ve hareketlilikte etkili değil sanırsam...incir kürünü soğan küründen sonra yapacam zaten...
valla fundacım bi umut işte belki işe yarar diye yapıyorum..
demek sende de bi işe yaramadı..
noluyooooo uleeennn herkes işe yaramadı diye anlayıyooo soğudum kürden
sperm fısh nedir diye sormuştun yazdım ben sana cicim bak oraya...
adet bitiminden 7 gün sonra başlıyorsun...
sabah akşam aç karnına içiyorsun bir su bardağı...
15 gün kullanıyorsun her defasında taze hazırlıyorsun...
sıcağa yakın bi ılıklığa gelince içiyorsun..
hazırlanışıda şu;
yemeklik bir orta boy soğanın kabuklarını soy 4 e böl kaynamakta olan klorsuz 1.5 su bardağı suyun içine at 5 dk
kapağı kapalı olarak kaynat ve altını kapat kapağını aç ılımaya bırak...
en önemlisi soğan KOKMUYORSUN
bi dahaki ayda tahminen adet tarine 10 gün kala başlayıp 10 gün sabah akşam içiyorsun...
yok kız ne testi daha test yapmadım evde idrar testi var ama varsa bile bişi şimdi çıkmazki..
adetin 22.günündeyim daha...
canım biz keçibıynuzun bütün türevlerini denedik zaten keçiboynuzu sperm sayısını artırıyooo bizim onda sıkıntımız yok maşallah en son 292 milyon çıktıönemli olan kalite ve hareketlilik...keçiboynuzun sadece sayı için iyi olduğunu biliyorum ben morfoloji ve hareketlilikte etkili değil sanırsam...incir kürünü soğan küründen sonra yapacam zaten...
Valla fundacım bi umut işte belki işe yarar diye yapıyorum..
Demek sende de bi işe yaramadı..
Noluyooooo uleeennn herkes işe yaramadı diye anlayıyooo soğudum kürden
Sperm fısh nedir diye sormuştun yazdım ben sana cicim bak oraya...
Adet bitiminden 7 gün sonra başlıyorsun...
Sabah akşam aç karnına içiyorsun bir su bardağı...
15 gün kullanıyorsun her defasında taze hazırlıyorsun...
Sıcağa yakın bi ılıklığa gelince içiyorsun..
Hazırlanışıda şu;
yemeklik bir orta boy soğanın kabuklarını soy 4 e böl kaynamakta olan klorsuz 1.5 su bardağı suyun içine at 5 dk
kapağı kapalı olarak kaynat ve altını kapat kapağını aç ılımaya bırak...
En önemlisi soğan kokmuyorsun
Bi dahaki ayda tahminen adet tarine 10 gün kala başlayıp 10 gün sabah akşam içiyorsun...
Yok kız ne testi daha test yapmadım evde idrar testi var ama varsa bile bişi şimdi çıkmazki..
Adetin 22.günündeyim daha...
bana niye 4.gün trasferi yaptılar anlamadım.sanırım merkez pazar çalışmadığı için..
banada öle yaptılar canım merkez çalışmıyordu pazar ve 4.gün transfer ettiler çok ısrar ettim ozaman pazartesi yi bekleyin diye ama dinlemdiler hayırlısı olsun nasipte varsa
3-4-5 fark etmezzz sıkma canını ve kafanı buna yorma bende çok yordum saçma sapan şeyler düşündüm olumsuz düşünce gerçekten negatiflik getiriyor...pozitif ol inşallah bebeklerin seninledir...
ovülasyan testi yaptın kızzz,,onu diyodur ecrinn:))
yumuta testı dedıydım balımmmmmmmmmmm
of kızlar yaa.. tam ben personellerimizi arıyordum iş ile ilgili. hemsire aradı telefona yetişemedim. sonra da ben arıyom arıyomm açmıyo yaaaa.... bu ne böyle yaaa..... hepinizi de diktim ayağa.. inan peşini bırakacam yaa off bide 22 tl bayıldım. ptt hastanesinin aciline gitsendim şimdiye coktaaannnn çıkardı sonuç
diğer iki arkadastan da ses yok sanırım
of kızlar yaa.. tam ben personellerimizi arıyordum iş ile ilgili. hemsire aradı telefona yetişemedim. sonra da ben arıyom arıyomm açmıyo yaaaa.... bu ne böyle yaaa..... hepinizi de diktim ayağa.. inan peşini bırakacam yaa off bide 22 tl bayıldım. ptt hastanesinin aciline gitsendim şimdiye coktaaannnn çıkardı sonuç
aaaaa yok artık demek istiyorum...
inşallah sonu güzeldirde bu yaşananla bi anlam kazanır...
hatıra olarak anlatırsın..
kızlar ben kaçar hastaneye kendimi deldirmeye gidiyorumsayfayı yenileye yenileye bi hal oldum cal dan haber gelcek diye gelirim az sonra :) öpüldünüz
gerçekten bu kadarda olmaz yani... hastane yakın olsa gidecem ama çook uzak işyerimebekleyeceğim..
umarım sonu güzel olur.
gerçekten bu kadarda olmaz yani... hastane yakın olsa gidecem ama çook uzak işyerimebekleyeceğim..
umarım sonu güzel olur.
ay halamı açmıyo...... Senin yüzünden doğuracam şimdi
gerçekten bu kadarda olmaz yani... Hastane yakın olsa gidecem ama çook uzak işyerimebekleyeceğim..
Umarım sonu güzel olur.
of kızlar yaa.. Tam ben personellerimizi arıyordum iş ile ilgili. Hemsire aradı telefona yetişemedim. Sonra da ben arıyom arıyomm açmıyo yaaaa.... Bu ne böyle yaaa..... Hepinizi de diktim ayağa.. Inan peşini bırakacam yaa off bide 22 tl bayıldım. Ptt hastanesinin aciline gitsendim şimdiye coktaaannnn çıkardı sonuç
arkadaslar hadi paylaşin lütfen
ben 8. gün 1,4 çıkmıştı , 10. gün 41,33 16.gün 686 çıktı.. yani test günü yaptırmayan bennn :)))
ay halamı açmıyo...... senin yüzünden doğuracam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?