Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım biz keçibıynuzun bütün türevlerini denedik zaten keçiboynuzu sperm sayısını artırıyooo bizim onda sıkıntımız yok maşallah en son 292 milyon çıktıönemli olan kalite ve hareketlilik...keçiboynuzun sadece sayı için iyi olduğunu biliyorum ben morfoloji ve hareketlilikte etkili değil sanırsam...incir kürünü soğan küründen sonra yapacam zaten...

valla fundacım bi umut işte belki işe yarar diye yapıyorum..
demek sende de bi işe yaramadı..

noluyooooo uleeennn herkes işe yaramadı diye anlayıyooo soğudum kürden

sperm fısh nedir diye sormuştun yazdım ben sana cicim bak oraya...
adet bitiminden 7 gün sonra başlıyorsun...
sabah akşam aç karnına içiyorsun bir su bardağı...
15 gün kullanıyorsun her defasında taze hazırlıyorsun...
sıcağa yakın bi ılıklığa gelince içiyorsun..
hazırlanışıda şu;
yemeklik bir orta boy soğanın kabuklarını soy 4 e böl kaynamakta olan klorsuz 1.5 su bardağı suyun içine at 5 dk
kapağı kapalı olarak kaynat ve altını kapat kapağını aç ılımaya bırak...
en önemlisi soğan KOKMUYORSUN
bi dahaki ayda tahminen adet tarine 10 gün kala başlayıp 10 gün sabah akşam içiyorsun...

analdım cnm ıc ozaman faydasını ıns gorusu ve bebegınde senınledır balımmmmmmmmm
okadar test yaptın dımı ama yaaaaaaaaaa
yok cnm beklıyoz hosgeldınnnnnnnnnnnn

yok kız ne testi daha test yapmadım evde idrar testi var ama varsa bile bişi şimdi çıkmazki..
adetin 22.günündeyim daha...

ovülasyan testi yaptın kızzz,,onu diyodur ecrinn:))

yumuta testı dedıydım balımmmmmmmmmmm

bana niye 4.gün trasferi yaptılar anlamadım.sanırım merkez pazar çalışmadığı için..

banada öle yaptılar canım merkez çalışmıyordu pazar ve 4.gün transfer ettiler çok ısrar ettim ozaman pazartesi yi bekleyin diye ama dinlemdiler hayırlısı olsun nasipte varsa
3-4-5 fark etmezzz sıkma canını ve kafanı buna yorma bende çok yordum saçma sapan şeyler düşündüm olumsuz düşünce gerçekten negatiflik getiriyor...pozitif ol inşallah bebeklerin seninledir...

İnanmıyorum yaaaa bende işimin arasında hemen bi bakayım diye girdim ama hala belli olmamış...

of kızlar yaa.. tam ben personellerimizi arıyordum iş ile ilgili. hemsire aradı telefona yetişemedim. sonra da ben arıyom arıyomm açmıyo yaaaa.... bu ne böyle yaaa..... hepinizi de diktim ayağa.. inan peşini bırakacam yaa off bide 22 tl bayıldım. ptt hastanesinin aciline gitsendim şimdiye coktaaannnn çıkardı sonuç

diğer iki arkadastan da ses yok sanırım

sağol canım takmamaya çalışıyorum..ama araştırdığım kadarıyla çok fazla yok 4.gün transferi..doğru söylüyorsun 3-4-5 farketmez tutacak olduktan sonra tutar bir şekide..RABBİM boş çevirmesin ellerimizi...

ağaç olduk şekerim kök saldık dikilmek az kalır yani
neyseee müjde vererek bunları affetiricen iinşallah bekliyoz bakalım iş güç yattı ohh bi sigara içem bari

aaaaa yok artık demek istiyorum...
inşallah sonu güzeldirde bu yaşananla bi anlam kazanır...
hatıra olarak anlatırsın..

kızlar ben kaçar hastaneye kendimi deldirmeye gidiyorum sayfayı yenileye yenileye bi hal oldum cal dan haber gelcek diye gelirim az sonra :) öpüldünüz

aaaaa yok artık demek istiyorum...
inşallah sonu güzeldirde bu yaşananla bi anlam kazanır...
hatıra olarak anlatırsın..

gerçekten bu kadarda olmaz yani... hastane yakın olsa gidecem ama çook uzak işyerime bekleyeceğim..

umarım sonu güzel olur.

ay halamı açmıyo...... Senin yüzünden doğuracam şimdi

gerçekten bu kadarda olmaz yani... Hastane yakın olsa gidecem ama çook uzak işyerime bekleyeceğim..

Umarım sonu güzel olur.

ıns canımmmmmmmmmm

yok artıkkkkkkkkkkkkkkkkk

ay halamı açmıyo...... senin yüzünden doğuracam şimdi

call hangi hastane bu yaaa????? ben 16. günümü devlet hastanesinde yaptırdım acilde ve bankodaki kızın cebini aldım onu aradım yaaa... kız diyo asla hastaneden kimse sölemez bende dedimki ama ben senin cebini alsam , arasam sen acarsın )) saolsun verdi ve söledi )

** bu arada benim 19.günüm ve kasık ağrılarım hala devam ediyor normal mi kızlarr? bundan sonra beni neler bekliyor? cuma keseleri görcem..( erdem hast.)

kızlar sonunda hemsireyle konuşabildim ve malesef negatifmiş .......
bebelerimin ikside tutmamış demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…