Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar sonunda hemsireyle konuşabildim ve malesef negatifmiş .......
bebelerimin ikside tutmamış demek

canım Allah hayırlı olacaksa sağlıklı olacaksa versin diyoruz değil mi?demekki senin için hayırlı değilmiş.sabret yüce allah bizi görüyor.herkesin bi imtihanı var bu da bizim imtihanımız.çok şükür sağlığımız yerinde yeniden denersin.bu tedavileri yaptıramayanları düşün canım....zor biliyorum ama üzmemeye çalış kendini.

herkese merhaba .hastaneden şimdi geldim.opu yapıldı.biraz ağrım var.9 yumurta toplanmış.şimdilik her şey yolunda gibi.bakalım Allah sonunu da hayırlı etsin inşallah.

Son düzenleme:
herkese merhaba .hastaneden şimdi geldim.opu yapıldı.biraz ağrım var.9 yumurta toplanmış.şimdilik her şey yolunda gibi.bakalım Allah sonunu da hayırlı etsi inşallah

hayırlısı olsun cnm ıns onlar sana bebek duygusunu tatdırır 1. kalıte embırıyo olsunlar ınsss sonu pozıtıf olsunnnn

herkese merhaba .hastaneden şimdi geldim.opu yapıldı.biraz ağrım var.9 yumurta toplanmış.şimdilik her şey yolunda gibi.bakalım Allah sonunu da hayırlı etsi inşallah

geçmiş olsun canım...
Yarında döllenme haberlerini alırız inşallah...
sıvı ağırlıklı ve proteinle beslen lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…