geçmiş olsun..kaliteli kaliteli döllensinler inşallah...
inşallah yarın öğrenicez bakalım kalitelerini.
tebrikler canım değerin çok güzel ikizde olabilir sağlıkla kucağına al...
:)) canım hayırlı olsun bebişler sıkı sıkı tutunsun...
hakkınızda hayırlısı olsun canım benim içinde önce eşimm......
hadi inşallah bize güzel haberler veririsin....
geçmiş olsun canım allah iyiliğini versin....
oyunkolik değilim ama olma yolundayım :)) canım benim karnımda çok fazla ameliyat yerleri var oralar ağrıyo bulantı ve iştahsızlık sorunumda var ööle işte .... ye onları teyzesi ısır
çok şükür canım allah iyiliğinizi artırsın...
resmen teyze olyorum :) Allahım nazardan kem gözlerden esirgesin bebeklerimiziGeçmiş olsun cnm.. bulantı iyidir hamilelikte.. iyiye işarettir..
canlarım ... geldik sizlere haber verelim diye... bebelerim benimle..... güldeninde yazdığı gibi ayın 9 u test günüm... belirti felan yok şimdilik.. anneler bana iş felan yaptırmıyo.. yatıyom acık gezinip yine yatıom...
sizleri seviyom.... dua edin ne olur bebelerim bana sımsıkı sıkı sıkı sarılsınlar hiç bırakmasınlar... tek sıkıntım evde öylece yatmak... öpüyorum sizleri.... hemde kocaman.......ara ara gelicem yine...
Canım bence senden pozitif haberler alacağız :) Hayırlısı olsun hakkında.. Dinlen bolca..
meşhuuurrrr soğan kürü ama kimse bişi bilmiyoooo
hemde hamile kalamayanlar gurubu olaraktan
denemkte fayda var tabii..
Soğan kürünü bende bir ara yapmıştım, kistim biraz küçülmüştü ama gözle görülür pek bir etkisi olmadı.. bende bıraktım zaten, sıkıldım her sabah her akşam uğraşmaktan :)
kızlar sonunda hemsireyle konuşabildim ve malesef negatifmiş .......
bebelerimin ikside tutmamış demek
Hakkında hayırlısı.. Zamanını bekliyor demekki... Allah güç, sabır versin..
kızlar bende sonuç için haber bekliyorum az sonra arayacaklar, ama negatif gibi :44: dün idrar testim negatif çıkmıştı zaten.
Kızlar bugün test günümdü. Sonuç 26,6 Çıktı. Yaf bi doğru düzgün pozitif görsem olmıycaktı yani . İğnelere ilaçlara devam. Çatlama iğneside kullanmadığım için değer biraz düşük hatta resmen düşük :) Katlanırsa ne ala katlanmazsa umudumuzu bir dahaki aya devettik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?