Tüp Bebek Günlüğümüz !

seni gören cennetlik................. özletiyosun kendini

Güzel Elif Nazın çook iyi yürekli annişiii bende ösledimm ama napıyimmm
Evde zor vakit buluyorum nete girmeye artık..
en yakın arkadaşım evleniyor onun telaşı var..H.sonu genelde oraya gidiyorum annemle aynı binada çünkü
Zaten biliyosun dersane varr bidee..Ödevler falan..Ayyy hem ev işi hem dışarıı çok zor oturtamadım rutine henüzz..
Sen yani siz napıyorsunuz bakıyım..egunala sordum akasyanın teli vo..ne mu diye ama değilmişsinn Bedavalarım sadece onda var diye dayanamıcam diğer ayı dedim arasam ama aynı değilmişizz..Ama ama ama yükler yüklemez seninlee muhabbete akıcam inş
Anlatsana senin günlerin nasıl geçmekte..bebiş için kontrole gidiyomusun yada ne kadar zamanda gidiyorsun..Öpüyorum çok seni..

sen bana no yu göndersene öte tarafta onlıne yim ordan da yazabilirsin..... yakında bu tempoya alışırsın bana gelince bildiğin gibi evin içinde pinekleyip duruyorum:)))) kızım hareketlendi iyice sayesinde gece uyuyamıyorum ama bu bile keyif benim için

yazdıklarını okurken gözümden yaşlar süzüldüü...bende bebişlerimi kaybettim çünkü erken doğum normal doğum....RABBİM BU SEFER SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İŞŞALLAHH....

yazdıklarını okurken gözümden yaşlar süzüldüü...bende bebişlerimi kaybettim çünkü erken doğum normal doğum....RABBİM BU SEFER SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İŞŞALLAHH....

amin canım...senin şimdiki durumun nedir peki.eski yazıları okumadığım için bilmiyorum.

cnm bnm haberimi vermişsin cok sağol arkideşimm...
inşallah güzel olur..ama bu sefer sağlam durmam lazım sanırım...

hadi inşallah bu sefer yüzü güler arkadaşımızın
inşallah cnm bnm...

geçmiş olsun cnm..Allahım şifa versinnn

sımdı konustum ... dollenme olmus persembe transfrınız olacak dedı kız .. kac toplandı kacı dollendı onun bılgısını doktorunuz o gun verır dedı .. ben veremem dedı ..
hayırlısı olsun cnm..
Ohhh bee sonunda topicteyim Ben çok hastayım yine :2: oldum ve ateşim çıkmaya başladı bugün erken çıkıcam kızları çok merak edicem test sonucu alan olmadı mı daha?
geçmiş olsun cnm bnm..dikkat et kendine..

cnm..sımsıkı tutunurlar inşallah sana..
güzel haberlerle gelirsin inşallah cnm..Allahım yüzüne gülsün inşallah...

kızlar sonunda hemsireyle konuşabildim ve malesef negatifmiş .......
bebelerimin ikside tutmamış demek
cnm üzüldüm...inşallah en yakın zamanda yüzümüz güler bizlerinde...
herkese merhaba .hastaneden şimdi geldim.opu yapıldı.biraz ağrım var.9 yumurta toplanmış.şimdilik her şey yolunda gibi.bakalım Allah sonunu da hayırlı etsin inşallah.
kaliteli embriyolar olsun inşallah...
sonuda güzel olur inşallahhh

cananım gelmiş hoşgelmiş..
güzel haberler alırsın cnm bnm Allahın izniyle inşallah...içini ferah tut...

sonuç iyi cnm..inşallah katlanacak gün geçtikçe..tebrik ederim...

internette buldum, malesef sonucum 1,2 çıkmış negatif kızlar, tahmin ettiğim gibi. hayırlısı böyleymiş ne yapalım Allahım sağlık versin bize başka birşey diyemiyorum.
çok üzüldüm..bu son negatifin olur inşallah arkadaşım...

hayırlısı olsun cnm bnm...geç olsun ama güç olmasın...

hayırlı olsun cnm..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasib etsin...

ya bısey sorucam benım opudan sonra dunde bugunde kahverengı akıntı gıbı bıseyler geldı az az ama canımı sıktı
cokmu kurcaladılar acaba ıcımı yahuu

sızde de olmusmuydu yada az kanama olabılır dedıler omu durdukca koyulastıda bu progestan jelı sıkınca onla bırlıkte akıntı gıbı geldı kı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…