seni gören cennetlik................. özletiyosun kendini
anammmmmm.... adı güzel yüreği güzel arkadaşımda burdaymışşşş.........
sen bana no yu göndersene öte tarafta onlıne yim ordan da yazabilirsin..... yakında bu tempoya alışırsın bana gelince bildiğin gibi evin içinde pinekleyip duruyorum:)))) kızım hareketlendi iyice sayesinde gece uyuyamıyorum ama bu bile keyif benim içinGüzel Elif Nazın çook iyi yürekli annişiii bende ösledimm ama napıyimmm
Evde zor vakit buluyorum nete girmeye artık..
en yakın arkadaşım evleniyor onun telaşı var..H.sonu genelde oraya gidiyorum annemle aynı binada çünkü
Zaten biliyosun dersane varr bidee..Ödevler falan..Ayyy hem ev işi hem dışarıı çok zor oturtamadım rutine henüzz..
Sen yani siz napıyorsunuz bakıyım..egunala sordum akasyanın teli vo..ne mu diye ama değilmişsinnBedavalarım sadece onda var diye dayanamıcam diğer ayı dedim arasam ama aynı değilmişizz..Ama ama ama yükler yüklemez seninlee muhabbete akıcam inş
Anlatsana senin günlerin nasıl geçmekte..bebiş için kontrole gidiyomusun yada ne kadar zamanda gidiyorsun..Öpüyorum çok seni..
canımmm o güzellik sensin bikereeeee.canım benimmmm nasılsın bakalım nasıl gidiyor gülüsü.
merhaba arkadaşlar ben geldiimm
iyiyim canımya kızımla birlikte gün sayıyoruz teyzelerimize dualar okuyoruz........
seni çooooookkkkkkk özledim.............
hah hoşgeldin canımm sende uzun protolmüsün
senin nası gidiyo tedavin memnunmusun iki günde bir yarım gün orda olunuyomuş ya şimdiden çöktüm resmen
bu arada muayeneleri yine asistanlarmı yapıyor yoksa proflarmı tüpteselam tatlım.uzman doktorlar yapıyor takipleri.yumurta toplama ve transfer işlemini de pelin hoca yapıyo.kendisi doçent.evet 2 günde bir gidiyosun.önce sırayla muayeneler yapılıyo uzman doktor tarafından daha sonra pelin hoca dosyaları inceleyip ilaç dozlarını ve kontrol günlerini belirliyo.pelin hoca biz muayene olurken yumurta toplama ve transfer işlemlerini yaptığı için onu beklemek zorundayız. o yüzden öğle saatlerini buluyı hastanede işinin bitmesi.ben genel anlamıyla memnun kaldım cerrahpaşadan.bu gece 23'te çatlatma iğnelerini vurucam,perşembe de yumurtalarım toplanacak.heyecanla bekliyorum.inşallah sen de memnun kalırsın.
hoşgeldinİZ..................
haydi sana afiyet olsun ....canım ben çok acı deneyimler yaşadım deneyimliyim stres konusunda ikiz bebeklerimi erken doğumla 1 gün arayla kaybettim hemde normal doğumla
ahhhh ahhh benim içinnn ne kıymetliii bu bebekkk bir bilseniz.Söz halaya 9 ay sonra katılacağımmmm..ayy çok sevdim ben seni yaaa...Geri gelince görüşürükkk....
haydi sana afiyet olsun ....canım ben çok acı deneyimler yaşadım deneyimliyim stres konusunda ikiz bebeklerimi erken doğumla 1 gün arayla kaybettim hemde normal doğumla
ahhhh ahhh benim içinnn ne kıymetliii bu bebekkk bir bilseniz.Söz halaya 9 ay sonra katılacağımmmm..ayy çok sevdim ben seni yaaa...Geri gelince görüşürükkk....
canım cerrahpaşada tüp bebek fiyatları nasıl..
yazdıklarını okurken gözümden yaşlar süzüldüü...bende bebişlerimi kaybettim çünkü erken doğum normal doğum....RABBİM BU SEFER SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İŞŞALLAHH....
Şu an kendisi ne topiğe ne diğer tarafa giremiyoooo...
Doktora gitmiş ve 3.aşılamaya karar vermişler...
yani 3. aşılama yollarına tekrar düşecek arkadaşımız..
tabii yine bedava
DÜZELTMEEE PSİKOLOJİK DESTEĞİ KENDİ İMKANLARIYLA ALACAKMIŞ...
inşallah cnm bnm...hadi inşallah bu sefer yüzü güler arkadaşımızın
geçmiş olsun cnm..Allahım şifa versinnnbitmek bilmeyen sıkıntılarım yine başladı
2-3 gündür bel ağrısı şikayetim vardı dün sabah iyice artınca
doktorumuzu ziyaret ettik biraz endişe yaptı kendisi herzamanki gibi
bu haftalarda ağrı olması normal değilmiş rahimağzında bir problem çıkmadı çok şükür
doktor böbrek ve idrar yolları enfeksiyonunda şüphelendi
geceyi hastanede geçirdik tahliller falann yapıldı şükür birşey çıkmadı
sabahta evime geldim yine yatmaya devam
hayırlısı olsun cnm..sımdı konustum ... dollenme olmus persembe transfrınız olacak dedı kız .. kac toplandı kacı dollendı onun bılgısını doktorunuz o gun verır dedı .. ben veremem dedı ..
geçmiş olsun cnm bnm..dikkat et kendine..Ohhh bee sonunda topicteyimBen çok hastayım yine :2: oldum ve ateşim çıkmaya başladı bugün erken çıkıcam kızları çok merak edicem test sonucu alan olmadı mı daha?
cnm..sımsıkı tutunurlar inşallah sana..canlarım ... geldik sizlere haber verelim diye... bebelerim benimle..... güldeninde yazdığı gibi ayın 9 u test günüm... belirti felan yok şimdilik.. anneler bana iş felan yaptırmıyo.. yatıyom acık gezinip yine yatıom...
sizleri seviyom.... dua edin ne olur bebelerim bana sımsıkı sıkı sıkı sarılsınlar hiç bırakmasınlar... tek sıkıntım evde öylece yatmak... öpüyorum sizleri.... hemde kocaman.......ara ara gelicem yine...
cnm üzüldüm...kızlar sonunda hemsireyle konuşabildim ve malesef negatifmiş .......
bebelerimin ikside tutmamış demek
kaliteli embriyolar olsun inşallah...herkese merhaba .hastaneden şimdi geldim.opu yapıldı.biraz ağrım var.9 yumurta toplanmış.şimdilik her şey yolunda gibi.bakalım Allah sonunu da hayırlı etsin inşallah.
cananım gelmiş hoşgelmiş..mrb kızlar ben geldim sonunda.nasılsınız sizinle muhabbeti çok özledim ama neden bilmiyorum hiç topiğe giresim gelmiyodu 5-6 gün oldu memleketten döneli geldiğimden beri öyle depresif bi halde oturuyorum canım hiç bişey yapmak istemiyo bu aralar belli bi sebebi de yok ama öyle sıkılıyorum.hastaydım iyleştim ama kardeşim hala hasta perşembe günü de annemin göğüs ultrasonu var mamografi den sona ultrason istenince korktuk geçen senekine göre değişme varmış galiba perşembe iy bi haber alırsam rahatlarım biraz. siz napıyonuz ne değişiklikler var ? çoğunuzdan bihaberim merak ediyorum
sonuç iyi cnm..inşallah katlanacak gün geçtikçe..tebrik ederim...Kızlar bugün test günümdü. Sonuç 26,6 Çıktı. Yaf bi doğru düzgün pozitif görsem olmıycaktı yani . İğnelere ilaçlara devam. Çatlama iğneside kullanmadığım için değer biraz düşük hatta resmen düşük :) Katlanırsa ne ala katlanmazsa umudumuzu bir dahaki aya devettik :)
çok üzüldüm..bu son negatifin olur inşallah arkadaşım...internette buldum, malesef sonucum 1,2 çıkmış negatif kızlar, tahmin ettiğim gibi. hayırlısı böyleymiş ne yapalım Allahım sağlık versin bize başka birşey diyemiyorum.
hayırlısı olsun cnm bnm...geç olsun ama güç olmasın...ben geldim iyi haberlerle gelemedim galibayumoşlar büyümedi... ama doktorum süper bir adam benden daha pozitif daha inançlı ve asla soyguncu değil..... 3 ay ilaçlarla deniycez olmazsa bir değişiklşik eylülde tüp bebek çalışmalarına yeniden başlıcaz... umarım bu sefer her şey yolunda gider...
hayırlı olsun cnm..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasib etsin...dr.umu aradım az evvel gözün aydın olsun dedi:)) yupppiiiii fimyasal olabilir mi dedim kimyasal olma şansı yok gibi dedii erken baktığın halde 41,17 yse 02/06 tkrarla dediiiii.......oleyyyyyy beeee inşalllaaahhh sonuna kadar 9 ay süper giderrrrrrrrr.......
herkese hayırlı akşamlarrr.. egunal canım sen nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?