Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlarrr halamın kızınında bebeyi olmuyodu sorun eşindeydi hamileymiş siperm sayısı 8 milyondu ileri hareket yok denicek kadar azdı morfolojide öyle çok sevindim mucizee hatta ben bi ara girememiştim buraya akasya konuşmuştu kuzenimle........bu arada keciboynuzunu hiç bırakmadılar...

ay çokkk güzel ya..... tebriklerimi ilet tüpe başlamıyı düşünüyodu ne güzel gerek kalmadan kendiliğinden gelmiş bebişi

kocacım yine dosyalarına gömüldü bende onu yalnız bırakmamak için direndim..... neyseki toparlanıyo artık yoksa ben koltukta sızıp kalıcam................

günaydın kızlar. bütün gece uyuyamadım. çok sıkıştım ama idrarımı bi türlü yapamıyorum. bu durumla ilgili bi bilgisi olan var mı?

herkese günaydın ben bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktım maalesef 3 kistim olmuş başlayamadım kayseride tüp bebek tedavisi olan varmıı umutlar haziran a inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsinn :)

günaydın kızlar. bütün gece uyuyamadım. çok sıkıştım ama idrarımı bi türlü yapamıyorum. bu durumla ilgili bi bilgisi olan var mı?

günaydın canım sanırım idrar yolları enfeksiyonu olmuşun sanırım doktorunu ara biran önce
önleminizi alın derim
birde hamilelikte çok sık karşılaşacaksın

kızlar gunaydıun hepınızze ...
sabah sabah damladım ama bıraz tedırgnım ..
benım ptesı yumurta toplama oldu ya ..
ıkı gnudr karnımda kı o sısılık ve gergınlık gobek cevremde devam edıyo kasıklarım rahat ama gobegımın etrafı yanlara dogru sıs..

ama sancısız sayılan bı sısılık ..
fakat tuvalete gıttıgım an korkuyorum cunku ıdrarımı yaparken sag bsolugumdan cok acaıp bı baskı oluyo sankı cok sıkısmız wc ye ole gıtmısım gıbı ama kasık degıl sag bel boslugu var ya o taraftan cok agrılı bır baskı var..
gaz falan mı dedım ama o baskı sabıt karnımda dolanan gazı hıssedebılıyom ama sankı bu baska bısey yaa ...

apandıstı falan olmasın o tarafta apandısıt varmıs baktım da .. baska da bısey gelmıyo aklıma bıde kk da bırı yazmıs yumurta toplama sonrası ohss olmus sonra hamıle kalmıs vs ılk haftasında buna benzer bı sancı cekmıs
genel cerrrah apandıs demıs ama emın olamamıslar sonra bebege ragmen amelıyata alın demıs kız ve yumurtalıkları kendı etrafında dolanmıs onun yaptıgı sancıymıs
:18:
valla nedır kı bu en kotu yarın sabah transferım var onun oncesınde sorucam tabıkı ama bı fıkrınızı alayım bole bısey yasayan varmı dıe dedım

günaydın canım...
yaşadığın böbrek ağrısıda olabilir...
ohss böbrekleride etkiliyor...
tuvalet durumun nasıl küçük idrarını aldığın sıvıyla orantılarsan yeterli yaptığını düşünüyormusun?
bel çevresine doğru şişliğin olması ohss yi geitiryor aklıma illa ağrın olması gerekmiyor bende ağrı çekmemiş ama şişmiştim...
bekle bakalım biraz daha nefes sıkıntısıda yaşamaya başlarsan o zaman acile gidersin...
yarını bekle diyorum şimdilik..
kızın yaşadığıda çok olan bişey değil hatta hiç duymadım o kadar ohss tecrübelerime rağmen...
Allah korusun öyle bişey olsa bile yarın önlemini alırlar...

ya benım topıgımınde de denk gelmıs olabılrısın .. 2 mılyondan 76 mılyona topıgınde ılerı hız 0 ken morfolojı 0 ken kendılıgınden hamıle kalan cok arkadas avr hatta bu hafta bı tanesının son testınde 5-6 sperm goruldu yazıyordu 2 hafta oncekı testınde kız 2 gun once hamıle oldugunu ogrendı

canım ya acıkcası su ıcmede sıkıntı yasıyorum dun 1 lt ıctım ama en az 1 lt de cay ıcmıstım ..
yanı sız dıyorsunuz ya gunde 3 lt falan ıcın dıe ben ıcemıyorum ...

o yzuden de wc ye gıdısım orantılı gıbı ama yaparken sankı o ıdrar cıkısı anında ve bıtıs anında cok sancı oluyo ..
belkı bobrekte olabılrı dedıgın gıbı .. neyse sabırla yarını bekleyeyım bakalım ,
kılo artısım yok ama gobekten yanlara yayılan sısılık var ..

bıde gogsume dogru bı agrı sıkıstırma yok ama dun kuran okurken sureklı kısa kısa nefes alarak okudum

izmirde hava çok güzel
her yeri açtım havalandırdım
kahvaltıyı hazırladım annem bende kaldı dün gece
dün üzücü haberlerin ardından insallah güzel haberler gelir

demet döllenme haberini merakla bekliyorum:18::18::18:

hepinizi öpüyorum canlarım

tedavın hayırlı olsun canım benımm..

günaydın güzel insanlar

günaydın güzelimmm nasılsn????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…