- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
kızlarrr halamın kızınında bebeyi olmuyodu sorun eşindeydi hamileymiş siperm sayısı 8 milyondu ileri hareket yok denicek kadar azdı morfolojide öyle çok sevindim mucizee hatta ben bi ara girememiştim buraya akasya konuşmuştu kuzenimle........bu arada keciboynuzunu hiç bırakmadılar...
günaydın kızlar. bütün gece uyuyamadım. çok sıkıştım ama idrarımı bi türlü yapamıyorum. bu durumla ilgili bi bilgisi olan var mı?
günaydın kızlar. bütün gece uyuyamadım. çok sıkıştım ama idrarımı bi türlü yapamıyorum. bu durumla ilgili bi bilgisi olan var mı?
kızlar gunaydıun hepınızze ...
sabah sabah damladım ama bıraz tedırgnım ..
benım ptesı yumurta toplama oldu ya ..
ıkı gnudr karnımda kı o sısılık ve gergınlık gobek cevremde devam edıyo kasıklarım rahat ama gobegımın etrafı yanlara dogru sıs..
ama sancısız sayılan bı sısılık ..
fakat tuvalete gıttıgım an korkuyorum cunku ıdrarımı yaparken sag bsolugumdan cok acaıp bı baskı oluyo sankı cok sıkısmız wc ye ole gıtmısım gıbı ama kasık degıl sag bel boslugu var ya o taraftan cok agrılı bır baskı var..
gaz falan mı dedım ama o baskı sabıt karnımda dolanan gazı hıssedebılıyom ama sankı bu baska bısey yaa ...
apandıstı falan olmasın o tarafta apandısıt varmıs baktım da .. baska da bısey gelmıyo aklıma bıde kk da bırı yazmıs yumurta toplama sonrası ohss olmus sonra hamıle kalmıs vs ılk haftasında buna benzer bı sancı cekmıs
genel cerrrah apandıs demıs ama emın olamamıslar sonra bebege ragmen amelıyata alın demıs kız ve yumurtalıkları kendı etrafında dolanmıs onun yaptıgı sancıymıs
:18:
valla nedır kı bu en kotu yarın sabah transferım var onun oncesınde sorucam tabıkı ama bı fıkrınızı alayım bole bısey yasayan varmı dıe dedım
aynen cicim..bende sasırdım maşallah vallahi..
Allahım ol diyince oluyor işte..
ben eşime kür başlim diyorum ama gücüm yok..
k.boynuzuna yine dönüşmü yapsam ne bilmiyorum kafam karışık ya bu aralar herşeye sarıyorum sanırsam..:44:
birde nette satılan şu ilaçtan var eşim ona fena halde kafayı taktı..
bakalım işe yararsa artık..
günaydın canım...
yaşadığın böbrek ağrısıda olabilir...
ohss böbrekleride etkiliyor...
tuvalet durumun nasıl küçük idrarını aldığın sıvıyla orantılarsan yeterli yaptığını düşünüyormusun?
bel çevresine doğru şişliğin olması ohss yi geitiryor aklıma illa ağrın olması gerekmiyor bende ağrı çekmemiş ama şişmiştim...
bekle bakalım biraz daha nefes sıkıntısıda yaşamaya başlarsan o zaman acile gidersin...
yarını bekle diyorum şimdilik..
kızın yaşadığıda çok olan bişey değil hatta hiç duymadım o kadar ohss tecrübelerime rağmen...
Allah korusun öyle bişey olsa bile yarın önlemini alırlar...
herkese günaydın ben bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktım maalesef 3 kistim olmuş başlayamadım kayseride tüp bebek tedavisi olan varmıı umutlar haziran a inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsinn :)
günaydın güzel insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?