Tüp Bebek Günlüğümüz !

dr.umu aradım az evvel gözün aydın olsun dedi:)) yupppiiiii fimyasal olabilir mi dedim kimyasal olma şansı yok gibi dedii erken baktığın halde 41,17 yse 02/06 tkrarla dediiiii.......oleyyyyyy beeee inşalllaaahhh sonuna kadar 9 ay süper giderrrrrrrrr.......

İnsallh cnmmm oleyy bee tabiki kimyasal olamaz insallhcnm oldu insallh Rabbim sonunu da görmeyi nasip etsin insallh hadı halay cekelimmm huhuhuuuuuuu kızlar hade halaylara hamile geldi hamileeee

o zaman ben fiat çıkarırım orda sonra seni arar oranın numarasını alırım bide oraya sorarım..baya uygunmuş orda fiatlar..
saol canım düşünmen yetereet başka sefere işşallahh...
o zaman haberleşiyoruz seninle perşembe günüü

gözün aydınnn..RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işşallahhh

Allahımmmmmm çok heyecanlıyım daha eşime haber vermedimm bilee birtek annem ve drum biliyorrrr ve sizlerrrrrrrr

Yuhhh sende sanki annenle yaptın bebegiiiii hemen ara hadiiii kocanı yazık adama sevindir ben hmn kocacigimi aramıştım hemen uçtu yanıma geldiiiSıkıca sarıldı bana zipladik beraber

Allahımmmmmm çok heyecanlıyım daha eşime haber vermedimm bilee birtek annem ve drum biliyorrrr ve sizlerrrrrrrr

Yuhhh sende sanki annenle yaptın bebegiiiii hemen ara hadiiii kocanı yazık adama sevindir ben hmn kocacigimi aramıştım hemen uçtu yanıma geldiiiSıkıca sarıldı bana zipladik beraber

Teşekkür ederim arkadaşlar...ağlıyorum inanın şimdiiii.......yalnız haydi halaya süperdiiii harikasın tatlım hem ağlayıp gülen bişii oldummm:)))

Tşkler kızlar.....ağlıyorum inanın.....yalnız haydi halaya süperdiiiii.....şimdi hem ağlayıp hem gülüyorummmmm neden dir acepppp...mutluluktannnn mutluyummm çokkk çokkkkk

Ok cnmmm ara beni bekliyorum belki esın seni bırakıp gider ben sana eşlik ederim hersey icin sen ara beniii

Tşkler kızlar.....ağlıyorum inanın.....yalnız haydi halaya süperdiiiii.....şimdi hem ağlayıp hem gülüyorummmmm neden dir acepppp...mutluluktannnn mutluyummm çokkk çokkkkk

Bende ne yapacagını şaşkınım yanılızdim öğrendiğim de Fax gelmişti sakındım ağladım güldüm esim gelince zip zip yaptık Sonra aksam yemeğe gittik sonra da bir knama uzun süre yattım stres yapmaa cok sevin ama sen halaya katılamazsın Otur bakım yerine sen taze annesin daha sonraki aylar katılırsın halay ekibine 64:

Ben cok açıktır kaçtım yemeğe ilaç alıcam hemen yemek yiyip ateşimiz var yeteniz oldu bugün 2.doz Geri gelirim optummmm

yuhhh bana değiii canım benimm teste annemle gittiğim için annem biliyor eşimde yolda eli kulağındadır yüzyüze söyleyerek tepkisi görmek istiyorum.......sende iyi cesaret etmişsin zıplamayııı aaayy ben çok korkarım zıplayamam 7 senedir bekliyorum ben bebişimiiiiiii:)))

hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallahh

canım ne güzelll.hayırlı olsun vee Allahıö tamamıına erdirsin inşallahhhhh.darısı başımızaa...

haydi sana afiyet olsun ....canım ben çok acı deneyimler yaşadım deneyimliyim stres konusunda ikiz bebeklerimi erken doğumla 1 gün arayla kaybettim hemde normal doğumla
ahhhh ahhh benim içinnn ne kıymetliii bu bebekkk bir bilseniz.Söz halaya 9 ay sonra katılacağımmmm..ayy çok sevdim ben seni yaaa...Geri gelince görüşürükkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…