dr.umu aradım az evvel gözün aydın olsun dedi:)) yupppiiiii fimyasal olabilir mi dedim kimyasal olma şansı yok gibi dedii erken baktığın halde 41,17 yse 02/06 tkrarla dediiiii.......oleyyyyyy beeee inşalllaaahhh sonuna kadar 9 ay süper giderrrrrrrrr.......
o zaman ben fiat çıkarırım orda sonra seni arar oranın numarasını alırım bide oraya sorarım..baya uygunmuş orda fiatlar..Cnm şimdi ben sana numara veririm fakat aral bey acaba senden hangi kan degerlerini isteyecek bilmiyoruz ki her degerin bakılan ücreti farklı çünkü ama ben sormuştu. 300 tl ye yakın far cikmistiben den istenilen degerlerde irenbe de her tahlil fiyatı yüksek çünkü kendi labovtrarlar değil dışarı gönderiyorlar bak mesala ben 2 li test 45 tl yaptırdım irenbede 135 tl di dün 20 tl yeseler yükleme yaptırdım irenbede 78 tl di sen aral Bey'den al hangi degerlere baktiricak ara bnm dediğim yeri ismimi de ver dün seker yükleme yaptırma dersin yardımcı olurlar fiyatta hatta orda yaptırıcak olursan gelirim ben yanına him söylemem balıkçıyı ben götürürüm seni walla hamile olmasam ben evine bırakırım seni ne kadar yol sorun yok ama suanda sadece sehir ici dolanıyorumKeske görüşebilseydik neyse başka sefere olsun cnm esinle git tabii
dr.umu aradım az evvel gözün aydın olsun dedi:)) yupppiiiii fimyasal olabilir mi dedim kimyasal olma şansı yok gibi dedii erken baktığın halde 41,17 yse 02/06 tkrarla dediiiii.......oleyyyyyy beeee inşalllaaahhh sonuna kadar 9 ay süper giderrrrrrrrr.......
Allahımmmmmm çok heyecanlıyım daha eşime haber vermedimm bilee birtek annem ve drum biliyorrrr ve sizlerrrrrrrr
Allahımmmmmm çok heyecanlıyım daha eşime haber vermedimm bilee birtek annem ve drum biliyorrrr ve sizlerrrrrrrr
o zaman ben fiat çıkarırım orda sonra seni arar oranın numarasını alırım bide oraya sorarım..baya uygunmuş orda fiatlar..
saol canım düşünmen yetereet başka sefere işşallahh...
o zaman haberleşiyoruz seninle perşembe günüü
gözün aydınnn..RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işşallahhh
selam kızlarr..21/05 transferim vardı bugün 29/05 yani 9.gün ve ben dayanamadım test yaptım 41,17 çıktı sizce sonuçç nasıl.kimyasal olabilir mi?
Tşkler kızlar.....ağlıyorum inanın.....yalnız haydi halaya süperdiiiii.....şimdi hem ağlayıp hem gülüyorummmmm neden dir acepppp...mutluluktannnn mutluyummm çokkk çokkkkk
Yuhhh sende sanki annenleyaptın bebegiiiii hemen ara hadiiii kocanı yazık adama sevindir ben hmn kocacigimi aramıştım hemen uçtu yanıma geldiii Sıkıca sarıldı bana zipladik beraber
hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallahh
yuhhh bana değiii canım benimm teste annemle gittiğim için annem biliyor eşimde yolda eli kulağındadır yüzyüze söyleyerek tepkisi görmek istiyorum.......sende iyi cesaret etmişsin zıplamayııı aaayy ben çok korkarım zıplayamam 7 senedir bekliyorum ben bebişimiiiiiii:)))
Bende ne yapacagını şaşkınım yanılızdim öğrendiğim de Fax gelmişti sakındım ağladım güldüm esim gelince zip zip yaptıkSonra aksam yemeğe gittik sonra da bir knama uzun süre yattım stres yapmaa cok sevin ama sen halaya katılamazsın Otur bakım yerine sen taze annesin daha sonraki aylar katılırsın halay ekibine 64:
Ben cok açıktır kaçtım yemeğe ilaç alıcam hemen yemek yiyip ateşimiz var yeteniz oldu bugün 2.dozGeri gelirim optummmm
canım ne güzelll.hayırlı olsun vee Allahıö tamamıına erdirsin inşallahhhhh.darısı başımızaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?