Tüp Bebek Günlüğümüz !

kahverengi lekelenme doğal canım benden 3 gün ara ara geldi..
operasyona girdin çok normal...

Npıyon şekerim nasılsın bakiimmm...

cnmmm napim valla...
oyun oynuyorum topiğe bakıyprum ama pek bi sessiz bugün..heralde epey kaynatmışlar öğlenden..o yüzden sustu kızçeler..
eşim uyuya kaldı..bende öylee takılıyorum..
sen nasılsın??

jelden dolayı olur canım 2/3 güne geçer üzülecek bişi yok yani hemen hemen hepimizde olmuştur.
tesekkur ettım ...
senın de mesajını okudum az once cok sevındım masallah ..
Rabbım sonuna kadr saglılka devam etmesını nasıb etsın hamılelıgının ınsllah
kahverengi lekelenme doğal canım benden 3 gün ara ara geldi..
operasyona girdin çok normal...

dogru dıyorsun canım ne bıleyım sorayım dedım herseyden huylanıyoruz malum

amin canım...senin şimdiki durumun nedir peki.eski yazıları okumadığım için bilmiyorum.

benim durum kısaca şöle anlatayım....
ilk gebeliğim doğal yolla oldu.tek yumurta ikiziydi kızlarım ama su fazlalığım yüzünden 7. ayda erken doğum yaptım ve normal doğum oldu..doğum sırasında içerde plesenta parçası kalıo ve tekrar ameliyata alındım rahimimi kaybetme riskim bile wardı ama çok şükür bişi olmadı..ameliyattan önce aynı gün nerdeyse 10 kere kürtajla parçayı almayı denediler.1.5 ay hastanede kaldım.kendimi toparlayınca tekrar denemeye başladık olmayınca anladık ki geçirdiğim operasyonlardan sonra tüplerim tıkanmış ve içlerinde sıvı wardı.her iki tüpümde bağlandı ve tüp bebeğe geççtik.şuan 5. denememi yapıcam.ilk 3 denemm izmir irenbede oldu 2. ve 3. dondurulmuşlarla. 3. kimyasal oldu.4 denem içinde bahçeci kliniğine istanbula gittim oda olmadı..doktorlara gööre hamile kalma şansı en yüksek gruptayım çünkü herşey normal sadece tüpler bağlı ama olmadı işte bi türlü..şuan 5 tane izmirde 13 tanede bahçecide dondurulmuşlarım var onları denicem yaz sonu gibi ama heralde önce izmirdekileri denerim die düşünüom..perşembe tekrar izmirdeki doktoruma gitcem kontrole bakalım ne zaman başlıcam..benim biraz sık oldu 11 ayda 4 kez denedim...pek kısa olmadı ama anlattım...
işte benim hikayemde bölee...rabbim işşallah bu sefer sana sağlıklı bebekler hayırlı doğumlar nasip etsinnn...

kızlar iyi geceler..
ben kaçıyorum..cnm eşim uyudu çoktan..bende bulaşıkları yerleştireyim ve yanına kıvrılayım..
öpüyorum sizleri Allaha emanet olunnn

yaa tam gidecekken topiklere daldım..
bir kızı okudum % 0 morfoloji ile doğal yoldan hamile kalmış...
inanılır gibi değil..hemde tam tedaviye başlayacağı ayda:44: tüm bildiklerim iptalll

Slmm kizlar butun gun giremedim sinir oldum topike simdi dayanamadim cepten bi bakayim dedim ne var ne yok cal cok uzuldum canim ya allah sabir versin sana ve ailene

yaa tam gidecekken topiklere daldım..
bir kızı okudum % 0 morfoloji ile doğal yoldan hamile kalmış...
inanılır gibi değil..hemde tam tedaviye başlayacağı ayda:44: tüm bildiklerim iptalll

Slm canim cok sasirdim vallahi allaha gore gucluk varmiya baksana kiz hamile kalmis demek allah kucagina almayi nasip etsin

Slm canim cok sasirdim vallahi allaha gore gucluk varmiya baksana kiz hamile kalmis demek allah kucagina almayi nasip etsin

aynen cicim..bende sasırdım maşallah vallahi..
Allahım ol diyince oluyor işte..
ben eşime kür başlim diyorum ama gücüm yok..
k.boynuzuna yine dönüşmü yapsam ne bilmiyorum kafam karışık ya bu aralar herşeye sarıyorum sanırsam..:44:
birde nette satılan şu ilaçtan var eşim ona fena halde kafayı taktı..
bakalım işe yararsa artık..

Tatlim durum gercekten sasilcak gibi evet ama allahim cok buyuk ya insan boyle seyler duyunca ne cok umitleniyor dimi ama artik herseyden care arar olduk allahim bize de yardim et

Tatlim durum gercekten sasilcak gibi evet ama allahim cok buyuk ya insan boyle seyler duyunca ne cok umitleniyor dimi ama artik herseyden care arar olduk allahim bize de yardim et

cnm ben kür çok denedim..o yüzden başlamak beni korkutuyor yani oyalanacak gibi geliyor sanki bana..
ama bunlarıda duyunca işte gelde başlama..

Eğer dayanabiliyorsanız jel yerine en iyisi iğne aslında.... İlk başlarda progynex ampul daha sonra da proluton depot şeklinde haftada 1 iğne yapılıyor..Progestan takviyesi olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…