ya bısey sorucam benım opudan sonra dunde bugunde kahverengı akıntı gıbı bıseyler geldı az az ama canımı sıktı
cokmu kurcaladılar acaba ıcımı yahuu
sızde de olmusmuydu yada az kanama olabılır dedıler omu durdukca koyulastıda bu progestan jelı sıkınca onla bırlıkte akıntı gıbı geldı kı :26:
Npıyon şekerim nasılsın bakiimmm...
tesekkur ettım ...jelden dolayı olur canım 2/3 güne geçer üzülecek bişi yok yani hemen hemen hepimizde olmuştur.
kahverengi lekelenme doğal canım benden 3 gün ara ara geldi..
operasyona girdin çok normal...
amin canım...senin şimdiki durumun nedir peki.eski yazıları okumadığım için bilmiyorum.
kızlar iyi geceler..
ben kaçıyorum..cnm eşim uyudu çoktan..bende bulaşıkları yerleştireyim ve yanına kıvrılayım..
öpüyorum sizleri Allaha emanet olunnn
kızlar sonunda hemsireyle konuşabildim ve malesef negatifmiş .......
bebelerimin ikside tutmamış demek
yaa tam gidecekken topiklere daldım..
bir kızı okudum % 0 morfoloji ile doğal yoldan hamile kalmış...
inanılır gibi değil..hemde tam tedaviye başlayacağı ayda:44: tüm bildiklerim iptalll
Slm canim cok sasirdim vallahi allaha gore gucluk varmiya baksana kiz hamile kalmis demek allah kucagina almayi nasip etsin
aynen cicim..bende sasırdım maşallah vallahi..
Allahım ol diyince oluyor işte..
ben eşime kür başlim diyorum ama gücüm yok..
k.boynuzuna yine dönüşmü yapsam ne bilmiyorum kafam karışık ya bu aralar herşeye sarıyorum sanırsam..:44:
birde nette satılan şu ilaçtan var eşim ona fena halde kafayı taktı..
bakalım işe yararsa artık..
Tatlim durum gercekten sasilcak gibi evet ama allahim cok buyuk ya insan boyle seyler duyunca ne cok umitleniyor dimi ama artik herseyden care arar olduk allahim bize de yardim et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?