Tüp Bebek Günlüğümüz !

Nesem de istanbuldan cekilen gunes gibi kayboldu ..yagmur bulutlari dolasiyor gokyuzunde... Persembe aksamina aldim biletimi memleketime gidecegim insaallah .. Kocis gelmeden yemek yapayim. Evde haril haril camasir yikiyorum 8gun yokum geldigimde bikac gune tedaviye baslayacagim insallah o yuzden cok is kalmasin dedim... Babaannem iyice kotulesmis vucudunda morarmalar olusmaya baslamis tumorun etrafindan dagiliyormus..m insaallah daha da kotulesmezz....

Canim cok gecmis olsun

canım çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.

internette buldum, malesef sonucum 1,2 çıkmış negatif kızlar, tahmin ettiğim gibi. hayırlısı böyleymiş ne yapalım Allahım sağlık versin bize başka birşey diyemiyorum.

çok üzüldüm canım ne denir bilmiyorum Allah yardımcın olsun

kızlar sonunda hemsireyle konuşabildim ve malesef negatifmiş .......
bebelerimin ikside tutmamış demek
internette buldum, malesef sonucum 1,2 çıkmış negatif kızlar, tahmin ettiğim gibi. hayırlısı böyleymiş ne yapalım Allahım sağlık versin bize başka birşey diyemiyorum.

kızlar uzuldum valla ne desek bos Rabbım ınsallah bızım ıcn en guzel zamanı daha ıyı bılıyor ve o zaman muhakkak yollayacak meleklerımı ınanıyorum ben .. sadece yılmadan yolumuza devam edıcez ınslalah ınanan ınsanda umıtsızlık olmaz yakısmaz zaten ..
dualrımızla cabalarımızla yolumuza devam ınsallah
ınsallah degerın saglıklı bı sekılde katlanır canım bugun 3 kısıdının 1 ınden en azından mujdelı haber olması hepımıze ıyı gelecek ınsallah

hayırlısı olsun gec olsun guc olmasın .. doktorunun pozıtıf olmasına sana enerjı vermesıne sevındım ...
ınsallah sonbaharda guzel olru ehrsey senın ıcın belkıde o zamana kadr bı ev tıpı gelır senden de bellımı olur
Rabbım acıl sıfa versın acılarını azaltsın sabır dayanma gucu versın kendısını de sızlere de

canım işşallah değerin katlanır..güzel haberlerle gelirsin...

hayırlısı böleymişş çok zor bi durum gerçekten ama yaşıoz bu hayatta böle kötü olayları..4 kez negatif alan biri olarak tek söliyebilceğim yola bıkmadan isyan etmeden dewam etmen...

Sonuc negatif olan arkadaslarım Rabbim kendiliğinden göndersin insallh bebeklerinizi hepimiz yasadık bunları ama insallh sonucu guzel olucak inanıyorum ben buna sabır sadece hepimiz imtihan oluyoruz yaşadığımız süreç hiç kolay değil ama Rabbim yüzünüzü güldürsün insallh ne denilir bilemiyorum. Cok fazla bana da üzülme dediklerinde yaşadığımı icimde birtek ben biliyordum ve sizler anlarsınız hepsi geçecek biz hepimiz Cook ozel ve guzel anneler olucaz hepimiz bunu hakediyoruz

kuzummm napıonnn?hiç denk gelmioz senle artık yaa.ben bi haftadır giremiom hiç ewde durmuomperşembe aral beye gidiom ama eşimle gitcem o yüzden yine görüşemicez senle saat 10:30 da randevum..bakalım ne zamn yapcaz bi konusalım dedik.bide pıhtılaşma testlerini falan yaptırayım..sen neler yapıonn..prenses nasılll?

durulife canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin kendini topla bidaha sefere inş.
jollllllllllllllllyyyyy haberi senden dört gözle bekliyordum aynı merkezdeyiz inş. devamı gelir çok sevindim çok öpüyorum seni

Ay seni görmek cok isterdim ben uygundum o gün alirdim seni Merkez'den gezerdik balık yemeğe goturebilirdim seni yeni bir yer keşfettim surekli gidiyorum insallh en kısa zamn da başla tedaviye cnm cok selam söyle doktorcugumuzaGercekten cok ilgili Cook Allah razı olsun o kadar cok arkadas var ki şimdi bekliyorlar birkaç ay daha sonra gidickler aral beye Biz de hamdolsun cnm bnm hızlı kilo alışım dişin da sorun yok şükür Rabb'ime insallh hepimiz saglikla alalım bebeklerimizi kucağımıza walla hep yanın da olabilirim sen istediğin sürece gelirim transferine

Hayatım pihtilasma test yaptir bencede aral bey ben d de gerek görmemişti ama bak fiyat al irenbe dn bnm tanıdığım bir labortuvr var ve fiyat uygun ben orda yaptırdım aral beyde biliyor ben hep orda yaptırıyorum seni de gonderebilirim ücret öğrenmeden irenbede yaptırma ben de sana tlf No veririm arar sorarsın ücret irenbe le arasın da cok far oluyor testlerde

selam kızlarr..21/05 transferim vardı bugün 29/05 yani 9.gün ve ben dayanamadım test yaptım 41,17 çıktı sizce sonuçç nasıl.kimyasal olabilir mi?

selam kızlarr..21/05 transferim vardı bugün 29/05 yani 9.gün ve ben dayanamadım test yaptım 41,17 çıktı sizce sonuçç nasıl.kimyasal olabilir mi?

Hadı bakalım gözün Aydın kimyasal olamaz ben de 10. Gun yaptırmıştım 12. Gun zaten katlanmış olur degerin tebrik diyorum Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin insallh

Hatta bu senin 9. Gunu değil 8.gunun transfer oldugun ilk gunu sayma daha yeni geliyor bebegin sana 22si ilk 24 saatin ilk gunun oluyor bebeğinle

ya aslında kendimde gelebilirdim ama eşimde yanımda olsun istedim..şimdi onla gelip o geri dönerse otobüsle dönmem lazımoda bana zor gelir..
eger pıhtılaşma için senin dediğin yere gidersem o zaman buluşuruz adı ne oranın ben yarın arayıp sorayım kaç para die ona göre arada ki farka bakalyım fark yoksa irenbede yptırırım o gün..neresiymiş o balık yerii ya merak ettimm:18:kaçırdım balığı desene

Cnm şimdi ben sana numara veririm fakat aral bey acaba senden hangi kan degerlerini isteyecek bilmiyoruz ki her degerin bakılan ücreti farklı çünkü ama ben sormuştu. 300 tl ye yakın far cikmistiben den istenilen degerlerde irenbe de her tahlil fiyatı yüksek çünkü kendi labovtrarlar değil dışarı gönderiyorlar bak mesala ben 2 li test 45 tl yaptırdım irenbede 135 tl di dün 20 tl yeseler yükleme yaptırdım irenbede 78 tl di sen aral Bey'den al hangi degerlere baktiricak ara bnm dediğim yeri ismimi de ver dün seker yükleme yaptırma dersin yardımcı olurlar fiyatta hatta orda yaptırıcak olursan gelirim ben yanına him söylemem balıkçıyı ben götürürüm seni walla hamile olmasam ben evine bırakırım seni ne kadar yol sorun yok ama suanda sadece sehir ici dolanıyorum Keske görüşebilseydik neyse başka sefere olsun cnm esinle git tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…