izmirde hava çok güzel
her yeri açtım havalandırdım
kahvaltıyı hazırladım annem bende kaldı dün gece
dün üzücü haberlerin ardından insallah güzel haberler gelir
demet döllenme haberini merakla bekliyorum:18::18::18:
hepinizi öpüyorum canlarım
ohhh ne guzell vala annecınle guzell bır kahvaltı yapınngünaydın bu aradaaaaa hihh
herkezin 3 5 kalbi var benim neden 1 tane???
çok az mı mesaj yazıyorumm
sağol canımm
annem güzel uykusundan bir uyansa yapacagız ama hala derin uykuda
herkezin 3 5 kalbi var benim neden 1 tane???
çok az mı mesaj yazıyorumm
Herkese gunaydinnnnn guzel bir gun olsun insallh hepimiz icin bir bakıyorum hafta basılır bakıyorum hafta ortası ve sonrada sonu günler sanki bana hiç geçmiyor gibi geliyor ama aslında zamn ne kadar çabuk ilerliyor biran once Ağustos sonu gözüksün
Neyse optummmm ben hepiniziiii
izmirde hava çok güzel
her yeri açtım havalandırdım
kahvaltıyı hazırladım annem bende kaldı dün gece
dün üzücü haberlerin ardından insallah güzel haberler gelir
demet döllenme haberini merakla bekliyorum:18::18::18:
hepinizi öpüyorum canlarım
canlarım ... geldik sizlere haber verelim diye... bebelerim benimle..... güldeninde yazdığı gibi ayın 9 u test günüm... belirti felan yok şimdilik.. anneler bana iş felan yaptırmıyo.. yatıyom acık gezinip yine yatıom...
sizleri seviyom.... dua edin ne olur bebelerim bana sımsıkı sıkı sıkı sarılsınlar hiç bırakmasınlar... tek sıkıntım evde öylece yatmak... öpüyorum sizleri.... hemde kocaman.......ara ara gelicem yine...
Herkese gunaydinnnnn guzel bir gun olsun insallh hepimiz icin bir bakıyorum hafta basılır bakıyorum hafta ortası ve sonrada sonu günler sanki bana hiç geçmiyor gibi geliyor ama aslında zamn ne kadar çabuk ilerliyor biran once Ağustos sonu gözüksün
Neyse optummmm ben hepiniziiii
ya demı canım cok cabuk gecıyo valla..sız kucağına alacağınız gnu sayıyorsunuz ben daha tedavıye bıle baslayamadımm önüm karanlık sankı ıcım hep sıkıntılıı hep mutsuzumm sankı umıtım yok puff bunalımlardayımmm
günaydın arkadaşlar
bugün 29 cu günüm hala bişey yok ama korkuyorum olacan diye belirtilerde var biraz takmamaya çalışıyorum ama elimde değil dua edin kızlar
günaydınnnn..
ama strese sokma lütfen kendini...
etkiliyorsun süreci...
Allahın izniyle herşey yolunda gidecek arkadaşım...
Gülüm kocamla konuşuyorduk yok yaaa yanimda yinegünaydın canım...
ama ben seni arıyorum tel meşguuuuulllllll kapa artıııkkkkkk...
Ay seni görmek cok isterdim ben uygundum o gün alirdim seni Merkez'den gezerdik balık yemeğe goturebilirdimseni yeni bir yer keşfettim surekli gidiyorum insallh en kısa zamn da başla tedaviye cnm cok selam söyle doktorcugumuza Gercekten cok ilgili Cook Allah razı olsun o kadar cok arkadas var ki şimdi bekliyorlar birkaç ay daha sonra gidickler aral beye Biz de hamdolsun cnm bnm hızlı kilo alışım dişin da sorun yok şükür Rabb'ime insallh hepimiz saglikla alalım bebeklerimizi kucağımıza walla hep yanın da olabilirim sen istediğin sürece gelirim transferine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?