Tüp Bebek Günlüğümüz !

ohhh ne guzell vala annecınle guzell bır kahvaltı yapınn günaydın bu aradaaaaa hihh

[QUOTE=pelenay;Eefileciğim hayırlı uğurlu olsun umarım hayırlı sonuç alırsın bebeğine hayırlısıyla kavuşursun. Timurda devam ettin sanırım. transferini kim yaptı?güzel sonuçlarını duyarız umarım
canım saol transferime timur hoca girdi

Herkese gunaydinnnnn guzel bir gun olsun insallh hepimiz icin bir bakıyorum hafta basılır bakıyorum hafta ortası ve sonrada sonu günler sanki bana hiç geçmiyor gibi geliyor ama aslında zamn ne kadar çabuk ilerliyor biran once Ağustos sonu gözüksün
Neyse optummmm ben hepiniziiii

ya demı canım cok cabuk gecıyo valla..sız kucağına alacağınız gnu sayıyorsunuz ben daha tedavıye bıle baslayamadımm önüm karanlık sankı ıcım hep sıkıntılıı hep mutsuzumm sankı umıtım yok puff bunalımlardayımmm

ohh ne guzel burda da bugun hava guzel acıkdun gece yagmur yagmıs ama suan gunes gırıyo eve ...

canım yaaa bebelerin sana sımsıkı tutunsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum...

günaydın canım...
ama ben seni arıyorum tel meşguuuuulllllll kapa artıııkkkkkk...

bugün 29 cu günüm hala bişey yok ama korkuyorum olacan diye belirtilerde var biraz takmamaya çalışıyorum ama elimde değil dua edin kızlar

Naynn bunalmak olumsuz düşünmek yokkkkk Biz hepimiz anne olucaz sende buna inanacaksın hepimizin onu karanlıkti umut yada yolumuz açık olsaydı tedavi olmazdık ki hiç biriminiz insallh senin de başlayacağın gun gelicek elbetteki cok yakında hüzünlü olabilirsin ama umutsuz asla bizhepimiz kucağımıza alıcaz bebeklerimizi insallh lütfen hep pozitif ol ne olur inanmak başarmanın yarısidir sen inanki herseysorunsuz gelsin önüne

günaydın canım...
ama ben seni arıyorum tel meşguuuuulllllll kapa artıııkkkkkk...
Gülüm kocamla konuşuyorduk yok yaaa yanimda yine Sorry beklettim seniii ben kaciyorummm birazcık Kur'an okucm annem gelene kadarnsonra mama yemem lazımmkarnim acıkıyor gibiii optummmm seniiiii

o balıkçıyı bana özelden yazabilirmisin,bir izmirli olarak çok merak ettim neresiymiş...

günaydın kızlar ben yeniyim aranızda 25 yaşımdayım 4 yıllık evliyim geçen ay çikolata kistim olduğunu öğrendim 4cm cumartesi hsg yapılacak tüplerim tıkalı değildir inşallah bugün 1 saat kadar sonra medicana dan görüşme randevusu aldım tüp bebek için sizce çokmu acele ediyorum çünkü doktorum 6 ay doğal yollarla dene demişti ben 3 aydır deniyorum yok bebiş yorum yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…