Tüp Bebek Günlüğümüz !

biz çoktan başladık kutlamaya canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tebriklerrrrrrr GÜLDENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN GÜLDENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN GÜLDENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN AYY ınanmıyorumm yaaaa valla kendınden geldı yavrunnnnnnn nnnn nn n n n n n n n n n n n n n n n n nn nn n n n n n nn n n nn n n

veeeeeeeeeeeeeee hayat dıurdu güldenin telleri durmazzzz
rabbim tamamına erdirsin yerim ben senin evtipi beebeğinii...
maaşalah canım rabbinm tamamına erdirsin yaaaaa harikaaaaaa

YaRabbim şükürler olsun...gözyaşlarıma engel olamıyorum.tabrik ederim.

allahım sana sukurlerr olsunn arkadasımınn yuzune guldunnn..gobeğine bebeği koydunn..sana sukurlerrr olsun..sen herseye kadirsinn sen herseyı bılensınn sen herseyı zamanında nasip edesınnn cok buyuksun rabbimmm cokk..bize de nasip et bu mutluluğuuuu...tekrarr tebriklerrr güldenimmm.....

nasıl nasıl ciddi misiniz yaaa :)))))))))) ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR ... AĞLAYACAĞIM RESMEN MUTLULUKTAN GÜLDEEEENN :)))))))))))))

ALLAHIM BİN KERE ŞÜKÜRLER OLSUN YA, MUCİZE MUCİZEEEEEE

Canımsın maşallah ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar sevindim ki anlatamam sana Allah nazarlardan saklasın sağlıkla tamamına erdirsin inşallah ayy rüya gibi ovulasyon kitleri işe yaradı valla

GÜLDEN KIZ ŞAKA YAPMIOSUN DİMİ... :)))) YA RESMEN KALDIM BÖYLE AĞZIM AÇIIIKKK....

MAŞALLAAH SANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :119::119::119::119:

şimdi bu bebek kendiliğinden geldi dimi?? ya maşallah

Canım Güldenim çok ama çok sevindim.

Allah öyle güzel bir zamanda gönderdi ki mucizeni,tüm sevdiklerinle doya doya kutla,tadını çıkar canım benim.

Tebrik ederim,sağlıkla kucağına al inşallah.

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Canımsın maşallah ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar sevindim ki anlatamam sana Allah nazarlardan saklasın sağlıkla tamamına erdirsin inşallah ayy rüya gibi ovulasyon kitleri işe yaradı valla
hehn hee hepsi sebep canım yaaa rabbim negüzle buay nasip edecekmiş onaa....iyiki ben dedim alsakmı diye yinede ovulasyon testi..

çalışana verdi rabbim amaşallahh......

ama şapkalı 35 izmirciğiminnn rabbim onada ssanada hepimizede nasipe tsin ekincimmmmm...

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

canım cok ama cok sevındım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve ve degerın super yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ıkızmı gelıyor aceppppppppppppppppppp

Son düzenleme:
resmen Mucize oldu inşallah bana bir mucize gelir,
12 de kan vericem bende :) ama 5 de alıcam sonucu iş çıkışı ,işde aglamayım diye :)

dua edin kızlar,,
ben Egunal ile oyle bir havaya girdim ,iştekiler noldu cok keyfin yerinde diyor:))

duydum geldim hemen mucize bebek hoşgelmiş, inanılmaz sevindim güldencim ne zaman nasıl oldu tüm tedayları öğrenmek istiyorum maşallah sana allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…