baharcım nasılsın?
nasıl gidiyor tedavin?
transferden sonra jel kullanıyorum biliyorsunuz...sizde de oldu mo bilmiyorum ama bu jel pütür pütür halde peçeteyle silince geliyor arada... sizce normal mi? yoksa ben mi beceremiyorum jeli?
transferden sonra jel kullanıyorum biliyorsunuz...sizde de oldu mo bilmiyorum ama bu jel pütür pütür halde peçeteyle silince geliyor arada... sizce normal mi? yoksa ben mi beceremiyorum jeli?
KIZLAR, Gülden ne yaptı şimdi bu ay bilen varsa anlatsın :) şu ovülasyon testlerinden bende alacam :)))
Birde bana akıl verin nolur ... 17 mayısta kürtajım oldu15 gün geçti aradan.. henüz regl olmadım... ne yapsam ne zaman başlasam çalışmalara acaba... doktor regl olunca gel dedi... ama acaba hemen başlasak ne olur ki? belki tedaviden hemen sonra tekrar olur şansım :44:
normal cnm.. akmaması kötüymüş hatta.. içerde birikmesi sorun çıkarırmış... bende bazen ceviz büyüklüğünde bile gelirdi...
canım bilmiyorum ki... kürtajdan sonra 2 ay hamile kalmayın diyor dr.lar...benim bildiğim öyle en azından...
ohh... içim rahatladı.. bende beceremiyorum herhalde diye düşünüyordum...sağol canım...
canım anladığım kadarıyla sen zeynep kamilde tüp bebk yaptın. yanlışmı anladım yoksa. oranın şartı sevlet olduğu için en az 2 kez aşılma yaptırmış olman gerek bu durumda tüp yapıyolar. benimde aman aman bi problemim olmadığı için 2 kez aşılama yapıldı aslında 1 hakkım daha var ama uzman dr. yumurtalıklarda küçülme var dedi ve 3. aşılamaya gerek yok direkt tüp yapalım dedi. bende tüp pek istemiyordum (normal yolla olur umudu vardı) oranın tüp bebek bölümüde çok yoğun olduğu için acaba özelemi gitsem fikri oluştu. birde tüpğ bebeğim aşamaları zor. yumurta toplama falan narkozlu yapıyolar. ondan sonra ağsı sancı çok oluyormu. yada transferden sonra sancılar oluyormu sonraki günlerde. bir çok soru var kafamda tabiki kişiden kişiye değişir ama vaktin varsa deneyimleri paylaşırsan çok memnun olurum.
rabbime şükürler olsun...
güldenle çok ortak noktamız var inşaallah bukez 7 yılı bitmeden anneliği tatttı 8.senesinde kucağınd aolucak...
mubarek gün rabbim hepimiizn sesini duysun,RABBİMİZDEN ÜMİDİ kesmeyelim canlarım....
şu an okadar duyguluyumki işte azmin sabrın karşılığı..arkdaşımız bidaha üzülmesin sonunda kucağında olsun...
heyyy 1298lik bebek
biliyomusun sen benim yaralı kalbime merhem oldun...
sen benim belki diyen yanıma doğdun,güneş oldun...
sen burda annelik hasreti çekenlere umut oldun ışık oldun....
iyiki geldin bebek annen seni nasıl hasretle bekliyordu..
.güzel sağlıklı büyüde kucağına gel annenin babanın inşaallah..
mubarek cuma günü rabbim sen duy sesimizi dulaırmızı kabul eyle bize şer gelenler sende hayırdır biliyoruz...
hakkımızda hayırlı olanı verir...bebişlerimiz geç geliceksede sabır ver rabbim...
senden gelene razıyız diyelim herzaman katlanalım..kahrında hoş lütfunda diyenlerden olalım....
burda benim gibi içi yanan kalplari buruk kardeşlerimin hepsine yaşat annelik duygusunuu.....
kalkıp bend e2 rekat şükür namazı kılıcam hamdolsun rabbimize......güldenciğimin günlerdir işlerini bile ağır yaptı nolur nolmaz diye...
annesinin sakındığı bebeği koruyan sensin rabbim onları koru kolla....nazardan,beladan...
canım ben sana veriyim istiyosan.. hem izmirdesin sende galiba....bende bebe paylaşyom senin gibi...
rabbime şükürler olsun...
güldenle çok ortak noktamız var inşaallah bukez 7 yılı bitmeden anneliği tatttı 8.senesinde kucağınd aolucak...
mubarek gün rabbim hepimiizn sesini duysun,RABBİMİZDEN ÜMİDİ kesmeyelim canlarım....
şu an okadar duyguluyumki işte azmin sabrın karşılığı..arkdaşımız bidaha üzülmesin sonunda kucağında olsun...
heyyy 1298lik bebek
biliyomusun sen benim yaralı kalbime merhem oldun...
sen benim belki diyen yanıma doğdun,güneş oldun...
sen burda annelik hasreti çekenlere umut oldun ışık oldun....
iyiki geldin bebek annen seni nasıl hasretle bekliyordu..
.güzel sağlıklı büyüde kucağına gel annenin babanın inşaallah..
mubarek cuma günü rabbim sen duy sesimizi dulaırmızı kabul eyle bize şer gelenler sende hayırdır biliyoruz...
hakkımızda hayırlı olanı verir...bebişlerimiz geç geliceksede sabır ver rabbim...
senden gelene razıyız diyelim herzaman katlanalım..kahrında hoş lütfunda diyenlerden olalım....
burda benim gibi içi yanan kalplari buruk kardeşlerimin hepsine yaşat annelik duygusunuu.....
kalkıp bend e2 rekat şükür namazı kılıcam hamdolsun rabbimize......güldenciğimin günlerdir işlerini bile ağır yaptı nolur nolmaz diye...
annesinin sakındığı bebeği koruyan sensin rabbim onları koru kolla....nazardan,beladan...
uf ya her geçen gün aleyhime işliyormuş gibi geliyor...
Canım kürtajdan dolayı rahim inceliyor toparlanmadan oldu ki hamile kaldın sorunlu oluyor eşimin teyzesi öyle hamile kaldı ve doğurana kadar kanamalıydı hep sorun oldu...bence dinlen ve ondan sonra harekete geç
KiZlar bugun transferin 8. Gunu ve sabah kahve leke geldi adetim mı gelio cok moralim bozuk
leke geldi diye hemen bozma moralini benim de kanamam olmuştu ama hamileydim. sen yine ilaçlarını al, dinlen ve bol su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?