Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ya.... kutlamadasın herhalde... sıkı sıkı sarıl kocana.... tam bir süpriz....tam bir mucize......

transferden sonra jel kullanıyorum biliyorsunuz...sizde de oldu mo bilmiyorum ama bu jel pütür pütür halde peçeteyle silince geliyor arada... sizce normal mi? yoksa ben mi beceremiyorum jeli?

KIZLAR, Gülden ne yaptı şimdi bu ay bilen varsa anlatsın :) şu ovülasyon testlerinden bende alacam :)))

Birde bana akıl verin nolur ... 17 mayısta kürtajım oldu 15 gün geçti aradan.. henüz regl olmadım... ne yapsam ne zaman başlasam çalışmalara acaba... doktor regl olunca gel dedi... ama acaba hemen başlasak ne olur ki? belki tedaviden hemen sonra tekrar olur şansım :44:

transferden sonra jel kullanıyorum biliyorsunuz...sizde de oldu mo bilmiyorum ama bu jel pütür pütür halde peçeteyle silince geliyor arada... sizce normal mi? yoksa ben mi beceremiyorum jeli?

normal cnm.. akmaması kötüymüş hatta.. içerde birikmesi sorun çıkarırmış... bende bazen ceviz büyüklüğünde bile gelirdi...

canım çok normal merak etme
ilerleyen günlerde daha yoğun gelecek
jelin fazlasını geri atıyormuş rahim

canım bilmiyorum ki... kürtajdan sonra 2 ay hamile kalmayın diyor dr.lar...benim bildiğim öyle en azından...

normal cnm.. akmaması kötüymüş hatta.. içerde birikmesi sorun çıkarırmış... bende bazen ceviz büyüklüğünde bile gelirdi...

ohh... içim rahatladı.. bende beceremiyorum herhalde diye düşünüyordum...sağol canım...

canım bilmiyorum ki... kürtajdan sonra 2 ay hamile kalmayın diyor dr.lar...benim bildiğim öyle en azından...

ohh... içim rahatladı.. bende beceremiyorum herhalde diye düşünüyordum...sağol canım...

uf ya her geçen gün aleyhime işliyormuş gibi geliyor...

rica ederim ne demek

Son düzenleme:
rabbime şükürler olsun...
güldenle çok ortak noktamız var inşaallah bukez 7 yılı bitmeden anneliği tatttı 8.senesinde kucağınd aolucak...
mubarek gün rabbim hepimiizn sesini duysun,RABBİMİZDEN ÜMİDİ kesmeyelim canlarım....
şu an okadar duyguluyumki işte azmin sabrın karşılığı..arkdaşımız bidaha üzülmesin sonunda kucağında olsun...
heyyy 1298lik bebek
biliyomusun sen benim yaralı kalbime merhem oldun...
sen benim belki diyen yanıma doğdun,güneş oldun...
sen burda annelik hasreti çekenlere umut oldun ışık oldun....
iyiki geldin bebek annen seni nasıl hasretle bekliyordu..
.güzel sağlıklı büyüde kucağına gel annenin babanın inşaallah..
mubarek cuma günü rabbim sen duy sesimizi dulaırmızı kabul eyle bize şer gelenler sende hayırdır biliyoruz...
hakkımızda hayırlı olanı verir...bebişlerimiz geç geliceksede sabır ver rabbim...
senden gelene razıyız diyelim herzaman katlanalım..kahrında hoş lütfunda diyenlerden olalım....
burda benim gibi içi yanan kalplari buruk kardeşlerimin hepsine yaşat annelik duygusunuu.....
kalkıp bend e2 rekat şükür namazı kılıcam hamdolsun rabbimize......güldenciğimin günlerdir işlerini bile ağır yaptı nolur nolmaz diye...
annesinin sakındığı bebeği koruyan sensin rabbim onları koru kolla....nazardan,beladan...

Son düzenleme:
guldennn masalllah canım ev tıpı ev tıpı dedın basardn valla helal olsun ...
Rabbım saglıklı hamılelık ve sonnrasında bebegınle huzurlu omur versın ısnalah
degerede bakınca hakketn ınsan ıkızmı dıye dusunmeden alamıyo kendını
hadı hayırlısı valla...
ayrıntıları belırtı vs .. hıssettıklerını beklıyoruz...

sogan kurunde bıtmısmıtydı bak Rabbım ol dedı tabıkı ama belkıde o da vesıle oldu cok sukur

evet zeyneop kamılde oldu benım .. 2 asılamam vardı ıgnelı 2 asılama olunca 3. gerek olmuyo dırek tupe gecıyorsun ...
tup bebek tabıkıde zahmetlı bı tedavı ama zahmet olmadan rahmet olmaz deyıp gogusluyorsun hepsını ...
toplamada anestezılı oluyosun bısey anlamıyosun ama sonrasın da sısıkınlık ve sancı oluyo tabıkı ama dayanılmıcak seyler degıl .
transfer 5 -10 dk lık bı ıslem normal muayene gıbı yanı .. sadece ondada kasık sancısı olabılıyo...

ee bu kdr zorlukları olacak .. zorakı gebelık gıbı bısey tup bebek dedıgın yanı

defnecım sen jelı sıkınca bıraz yuruyorsun dımı ...
bızı doktor kesın uyardı hersefrınde kalkıp bı yarım saat dolanın ılac erısın puturcuk olmasın dedı ..
ama bazısı yuruse bıle cabuk erımeyebılıyomus
sen yıne de sıktıktan sonra yurumeye calıs bıraz
ama ıllakı jelın bı kısmı peceteye gelıo dert etme cok normal yanı

canım yaaa ağlattın beni .....rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin sana da en kısa zamanda birtanemmm çok güzel duların allah razı olsun senden..

ayyy cok guzell cok ıcten yazmıssın canım yaaa...her harfıne katılıyorum yazdıklarınınnn bızede nasip etsın allahımm amınn

leke geldi diye hemen bozma moralini benim de kanamam olmuştu ama hamileydim. sen yine ilaçlarını al, dinlen ve bol su iç

Cok moralim bozuk eşimde hep olumsuzunu düşündün oldu diyip kızdı iyicene moralim bozuldu ins dediğin gibidir ins adet olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…