Tüp Bebek Günlüğümüz !

mahvettin beni...
şu saate kadar gayet olgun vakur bi şekilde takılırken ağlak moda geçtim sayende...
Allahım çok büyük verdiğinde neden veriyorsun diye sormadan hemen mutluluğunu yaşıyorsak vermediğinde de neden vermedin deyip isyan edemeyiz...
evlat hasretiyle yanan tüm arkadaşlarıma kardeşlerime Rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın...
Şu an çok duyguluyum...
Bebeğim(bebeklerim) gerçekten hepinize umut olsun...
Canım arkadaşım herşey yoluna girecek inan buna...

bebeğim,senin için bu kadar gözyaşı döküyorsam,kendim ne olurum diye düşünüyorum...ellerim titriyor,yerimde duramıyorum,evin içinde dolanıp duruyorum ne yapacağımı bilmeden...rabbim sonuna kadar sürdürsün mutluluğunu..sanırım ikiz olacak bu değerle...yosa sen şu ovulasyon testlerinin içinden çıkan hamilelik testinden mi yapıp kan verdin..ne olu bize de dua et olur mu güzel arkadaşım....

ben senin bebeğine mektup yazmak isteim sadece...
ağlaman mutluluktan olsun canım...
aynen öyel dedim ya lüffunda hoş kahrında hoş diyebilelim herzaman...
senin umutlaırnı yirriim yirim ben...
inşaallah girecek canım girmelide.....
AMİN..AMİN...HERKES YAŞASIN HERKES ANNE OLDUM BEN DESİN...
üzdüysem üzgünüm canım ama çok duygulandırdı senin bıdık yada bıdıkların napayımmmmkarışık oldum yaniii

Hayatıma bir kez daha çiçek çiçek açan meleğim…
Sana karşı hissettiğim sevgiyi,... şefkati, merhameti anlatmak isteyip de , kelimelerimin kifayetsiz kaldığı demdeyim…
Kelimeler yetersiz belki…
Ama sen, sana her sarılışımda,seni her koklayıp öpüşümde,güzel gözlerine her bakışımda , bunu derinden hissediyorsun e...minim.
Ne çok şey öğrendim seni beklerken…
Beklemenin ne kadar güzel olduğunu, sabrı, çekilen her türlü sıkıntının sonunun ferahlık olacağını…
Ve dokuz ay sonra, seni kucağıma aldığımda her derdin unutulacağını…
Cennete ulaşmak gibiydi sana kavuşmak…
Hani sonunda cennet olduğunu bilince insan her derde katlanır ya…
Hani cennet ucuz değil ya…
Sen de benim dünyadaki cennetim oldun ayyüzlü meleğim…
Anneler hep söyler ya :” Anne olunca anlarsın.”…
Anladım…
Sen yaralı gönlümün her derdine dermansın..
.Gecelerce dilediğim “İmdadıma” emansın…
Kendimi toplamam için Rab’den gelen fermansın…
Senin gülücüklerin gönlümün sûruru…
Senin varlığın,varlığımın gururu…
Sen bana emanet edilip, avuçlarıma bırakılan bir gül yaprağısın…
Sen bunca yıldır heba ettiğim ömrümün kârısın…
Sen kara kışları yaşayan yüreğimin , taptaze baharısın…
Varsın gecelerim uykusuz geçsin…
Sen kapkara gecelerin ardından gelen sabahımsın…
“Gönlümün Gülü”nden sonra , en değerli goncamsın…
Canımsın, cananımsın, kuzumsun, balamsın…
Meleğim…
Bil ki en büyük dileğim, seni Yaradana lâyık bir kul olarak yetiştirebilmek…
Allah ve Resulullah sevgisini ruhuna işlemek istiyorum ilmek ilmek…
Amacım ikimizin de gurbetini bitirebilmek…
Çünkü sen cennetten geldin , gurbet eldesin…
Seni sılana kavuşturmak için tüm emeklerim…
Ki…
Belki senin hürmetine Rabbim bana da “GEL ” desin…

kırkbirkere maşallah canım gözün aydın olsun hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin kuzum

o kadar yardımsever ve iyi kalplisinki Allahım bunun mükafatı olarak bebeğini gönderdi bak

inşallah sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip olsun sana canım

kızlar merhaba...benimde yarın kontrol var...transfer günü belli olcak...bugün e2 ve progesteron testi istemişlerdi kontrole gelirken getirin demişlerdi. e2:346 progesteron:0,15 çıkmış transfer öncesi iyimi bu değerler bilmiyorum....:18:

buna dAHA çok ağlıycak şimdi....ekinimm canım hasretin bitsin seninde inşaallah....
gülden yaza giriyor bebişiyle güneşi geliyor ne güzell.....:)))

Son düzenleme:

iştee sız cıkmadınızz ama ben basardımm ohhhh gorun bakalım kım kımden ustunn heeheee kafayı yedım ya eklentılerle o kadr mutluyum kı ne eklesem bılemıorum bı ara baktım regaip kandılı resmını eklemısımm ama allahtan farkettım ve sıldım rezıl olcaktım burdaaaa

çığlık atmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:119::119::119::119::124::124::124::124:

Canım arkadaşlarım bütün mesajlarınızı tek tek okudum ama tek tek alıntı yapıp cevap vermeyi istesemde çok zaman alır...
O yüzden hepinize birden yazıyorum...
Allahrazı olsun dularınız güzel sözleriniz ve temennileriniz için...
Rabbim evlat hasreti çeken bütün arkadaşlarıma bu güzel duyguyu yaşatsın...
Söylenecek çok söz var ama çok duyguluyum şimdilik bu kadar yazabiliyorum...
Biraz alışayım formumu yakalar herşeyi cevaplarım..
Arada soru soranlar olmuş hepsine cevap verecem hatta unuttuklarım olabilir lütfen
bana hatırlatın...Hepiminizi çok seviyorum...

ben cevabımı aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm elifle çıgılgımızıda attıkkkkkkkkkkkkkkkkk ohhhhhhh ohhhhhh sefamız olsunnnnnnnnnn

güldenimmm canım arkadaşıımmm hepimiz bir kez daha rabbimin mucizesini senin sayende gördükk rabbim sen ne kadar büyüksüünn bundan güzell bir hediye varmıı 7 yılınn minik mucizesi göbüşünde inşallah rabbim onu korusunn nazarlardan değeriinn mükemmeell şu an ben okadar duyguluyumki ağlak modundayım sana sıkı sıkı sarılmak geliyo içimden keşke yanında olabilsem canım arkadaşıım senii çokk seviyoruuummm oğlumunn güzell teyzesiiii rabbim analı babalı büyütsün inşallahh sağlıklı doğumlar nasip etsinn AMİN

64::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119:64::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119:64::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119:

:124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…