Tüp Bebek Günlüğümüz !

İlk tüp bebek denememin sonuçlarını bu sabah aldım ve negatif... Hazırlıklıydım ama genede ilk öğrendiğimde üzülmedim desem yalan olur. Ama sonuçta daha 31 yaşındayım. Donuk 6 yumurtam var onlar olmasa bile daha deneyebileceğim önümde yıllar var diye düşünüyorum. Hatta en kötüsünü düşünüp herkes çocuk sahip olamayabilir bende eşimle çocuksuz daha farklı bir gelecek kurarım yada evlatlık gibi daha farklı alternatifler düşünürüm diyorum. Ve etrafımdaki insanların beni daha çok gerdiğini farkettim. Sanki olma ihtimali yüzde 99 da sadece isim seçmem lazım gibi davrandılar ve olmayınca nerdeyse benden çok tepki verdiler. Gizli saklı iş yapmayı hiç sevmem ama sanırsam bir daha ki denemem de kimseye söylememeyi planlıyorum.

Geçmiş olsun cnm.birdahaki sefere inşallah.Allahın takdiri.Benim 4.denemem mesela kısmet demek lazım.Ahh şu etraftakiler ahhh tedavi olunca aynı dediğin gibi kesin yaklaşıp olmayınca adetaaa senden çok üzülmüş modları yokmu hadiii ordann seni gidi samimiyetsiz diyesi geliyor insanın
isim seçmenin yanında birde o süreçte milletin bebeğin cinseyitine dair görünen rüya yorumları yok mu aaayy uyuz oluyorum uyuzz..Etrafa fazla yaymamak lazım bizim sıkıntımız bize yetiyor bir bu tipler insanı çok yoruyor.

Bende yeni katıldım aranıza. Transferin 7.8. 9. günü bende dayanamadım idrar testi yaptım. (çıkma ve çıkmama ihtimalini bildiğim halde sabırsızlıkdan yaptım.) Yaklaşık 10 tane idrar testi yaptım, kimini parçaladım. çift çizgiyi görmek için (taransferin 6.ci günü yaptığımda belli belirsiz gölge var gibi idi) diğerlerinde (7.ci gün, 8.gün, 9.gün) hiç bir şey yok. Benim durumumda bir çok arkadaş var ama bende onlar gibi şanslı olurmuyum acaba. Öncelikle dualarınızı, tecrübelerinizi ve desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar!!!! acilll yardım lütfennnnnnnnn!!!!!

Bende yeni katıldım aranıza. Transferin 7.8. 9. günü bende dayanamadım idrar testi yaptım. (çıkma ve çıkmama ihtimalini bildiğim halde sabırsızlıkdan yaptım.) Yaklaşık 10 tane idrar testi yaptım, kimini parçaladım. çift çizgiyi görmek için (taransferin 6.ci günü yaptığımda belli belirsiz gölge var gibi idi) diğerlerinde (7.ci gün, 8.gün, 9.gün) hiç bir şey yok. Benim durumumda bir çok arkadaş var ama bende onlar gibi şanslı olurmuyum acaba. Öncelikle dualarınızı, tecrübelerinizi ve desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar!!!! acilll yardım lütfennnnnnnnn!!!!!

canım insallah idrar testleri yanılıyordur.. ama kan testi tek kesin sonuç.. bence bu kadar strese gireceğine gününü beklemeden kan testi yaptır canım...ben sabırla bekliyorum test günümü...

valla canım ıdrar testı herzmn doğru bılgı vermeyebılıyor o yuzden canını sıkma bencee az kalmış sabret bıraz dahaaaa.....

Canım öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun.Allah yüzünü güldürsün inşallah.:16:

Kesinlikle idrar testine itibar etme,moralini bozma,asıl olan kan testidir.

9.gündeymişsiniz az daha sabır canım:70:

sabah topiğe girdim msj yazdım kimlere cevap verebildim bilmiyorum bile.. kapanıp durdu topik.. çok sinir oldum bende çıktım...
nasılsınız bakalım...?
ben hala beklemedeyim...
yarın büyük gün.. sabahtan dayancam kapılarına.. ama size ancak öğlen haber verebilirim.. sonucun çıkması dr. la görüşme derken..zaman geçer diye düşünüyorum..

9.gündeymişsin yerine 9.gündeymişsiniz yazmışım dilerim Allah söyletmiştir ve bebeğin seninledir.:16:

canım beni sormadan geçmemişsin.. bekliyorum.. insallah bebişlerim benimledir.. çok istiyomm.. çookkkk....

Canım sende çoğumuz gibi erken davranmışsın idrarda 10.ila 12 günden sonra çıkar diye bir kanı var sen 9.güne kadar beklemisin madem 12.gün kana bakarsın garanti olur.şimdiden dert etme kendine.

iyiyim canım.. şiş göbeğim ve ben beklemedeyiz işte..yarını bekliyorum...
sen nasılsın canım...

Teşekkür ederim bende iyiyim...

Dilerim 9 Haziran hep tebessümle hatırlayacağın birgün olur bundan sonraki yaşamında:16:

İnşallah yarın hayırlı haberlerle dönersin.:16:

Teşekkür ederim bende iyiyim...

Dilerim 9 Haziran hep tebessümle hatırlayacağın birgün olur bundan sonraki yaşamında:16:

İnşallah yarın hayırlı haberlerle dönersin.:16:

insallah canım.. eşime doğum günü hediyeside olacak 10 haziran eşimin ve annemin doğum günü.. ikisine de nur topu gibi bebiş vermiş olcam...:16:

Defnelma canım hoşgeldin nasılsın?:3:

Tşk ederim. İyi olmaya çalışıyorum. Çok zor bir süreç yaşıyoruz. İdrar testine takıldım kaldım anlayacağınız. Pzt günü kan testim var. Pek umutlu değilim.
6.7.8.9. günlerde idrardaki pozitifi gören arkadaşları okuyunca umudum azalıyor.

Tşk ederim. İyi olmaya çalışıyorum. Çok zor bir süreç yaşıyoruz. İdrar testine takıldım kaldım anlayacağınız. Pzt günü kan testim var. Pek umutlu değilim.
6.7.8.9. günlerde idrardaki pozitifi gören arkadaşları okuyunca umudum azalıyor.

canım şimdiden pes edilmez ki ama....bence sen gününü bekle sabırla.. sonra kan testinde gör bebişlerini insallah.. ve mutlu ol...

hayırlı cumalar kızlar..
sabah telefonal uyandım emarımın sonucu çıkmış bide
sıkışık ultrasonla bakalım demiş ultrason doktroru..
...gülden canım sanada bişey yazamadım ekndi derdime düşmüş gibi oldum ama
akşamda giremedim emar sonrası serserm gbiydim..hep aklımdasın...
seninkinin yanında tabiki benimkinin lafı olmaz,yaşadığın kolay değil rabbim hasarsız atlamanı nasip etsin..
yardımcın olsun sana....
kendiliğnden kalabilme umudun olucka enazından ve bu son olucka yaşadığın kötü olaylar canımmmm..
beni,mde inşaalalh kötü bişeyçıkmaz içme iyi şeyler doğmasadaa:2:

guzel sonuclarla gel canımmmmmmmmm

HTML:
Cnm arkadaslarım herkese günaydın ve hayrli cumalar dualarinz kabul olsun insallhh

amın canımmmmmmmmmmm hepımızın ınssssss

bu kadar sabırsızsan kan ver sonucta kendı dıyon ıdrar testı yanıltıyor dıye
eee ne bu stres bebege zarar degılmı bekle gununu az kalmıs
pozıtıfdır ınssss

sabah topiğe girdim msj yazdım kimlere cevap verebildim bilmiyorum bile.. kapanıp durdu topik.. çok sinir oldum bende çıktım...
nasılsınız bakalım...?
ben hala beklemedeyim...
yarın büyük gün.. sabahtan dayancam kapılarına.. ama size ancak öğlen haber verebilirim.. sonucun çıkması dr. la görüşme derken..zaman geçer diye düşünüyorum..

ah canım ıns pozıtıftır yaaaaaaaaaaaa
bugun vereydın ıyıydı ben naısl ogrencem yarınnnnnnnn
gıremıycem gunduzzzzzzz
ogrencemde aksama :1:

Allah dualarınızı kabul ediyorsa bu sizin imanınızı artırır,geciktiriyorsa sabrınızı artırır,eğer kabul etmiyorsa biliniz ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır.unutmayalım ki rabbim ihmal değil imtihan eder.​

hayırlı cumalar kıslarr....

canım.. valla bende çok isterdim bugün olmasını.. ama nasıl bir sabırsa benimkisi bekledim valla.... birazda annemin katkılarıyla tabi....:1:alıvermedi bana iki test.. bekletti...:20:

Back
X