İlk tüp bebek denememin sonuçlarını bu sabah aldım ve negatif... Hazırlıklıydım ama genede ilk öğrendiğimde üzülmedim desem yalan olur. Ama sonuçta daha 31 yaşındayım. Donuk 6 yumurtam var onlar olmasa bile daha deneyebileceğim önümde yıllar var diye düşünüyorum. Hatta en kötüsünü düşünüp herkes çocuk sahip olamayabilir bende eşimle çocuksuz daha farklı bir gelecek kurarım yada evlatlık gibi daha farklı alternatifler düşünürüm diyorum. Ve etrafımdaki insanların beni daha çok gerdiğini farkettim. Sanki olma ihtimali yüzde 99 da sadece isim seçmem lazım gibi davrandılar ve olmayınca nerdeyse benden çok tepki verdiler. Gizli saklı iş yapmayı hiç sevmem ama sanırsam bir daha ki denemem de kimseye söylememeyi planlıyorum.
Geçmiş olsun cnm.birdahaki sefere inşallah.Allahın takdiri.Benim 4.denemem mesela kısmet demek lazım.Ahh şu etraftakiler ahhh tedavi olunca aynı dediğin gibi kesin yaklaşıp olmayınca adetaaa senden çok üzülmüş modları yokmu hadiii ordann seni gidi samimiyetsiz diyesi geliyor insanın
isim seçmenin yanında birde o süreçte milletin bebeğin cinseyitine dair görünen rüya yorumları yok mu aaayy uyuz oluyorum uyuzz..Etrafa fazla yaymamak lazım bizim sıkıntımız bize yetiyor bir bu tipler insanı çok yoruyor.