Tüp Bebek Günlüğümüz !

kdr ccanım cok gecmıs olsun rabbım en once saglık sıhat ve daha sonra bebıslerımıze bıze versın ..................

aldım haberlerini millstone den kuzum hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun diyorum..
demek 10 tane bebiş adayımız var...
büyük talihsizlikler yaşamışsın sonu pozitif olsun ve çektiklerine deysin inşallah...

Canim arkadasım neler yasamissin Rabbim Sabri'ni versin inşallah bu günlerde geçecek Rabb'imin izniyle seni çok ama cooook seviyorum

Aminnn canım Aminnn...
bende seni çooooooook seviyorum biliyorsun...

hadı hayırlısı olsun canımmmmm
senı cok sevıyorum tatlımmmm
bunuda atlatıcaksın sen rabbım ve bızım dualarımız senınle kuzummm

inşallah canım atlayacam Allahın izni ve yardımıyla...
napalım bunuda yaşamak varmış...
bi kere ben senden daha çok seviyorum taammıııııı...

canım ne denirki rabbim yardımcın olsun arkadaşım.Allahım sana ve eşine sabır versin inşlhh en kısa zamanda tekrar bebişlin olucak ve seni hiç bırakmıycak....

çok saol canım...
Rabbim beterinden korusun hiç birimizi evlatsız bırakmasın...

Canım benim hepimizin duaları seninle...Allah yar ve yardımcın olsun...

Hep birlikte aşacağız bu yaşananları...Seni çok seviyoruz....

saol canım benim...
her daim dularınızla yanımda oldunuz ne kadar teşekkür etsem az...

evet canım üzücü olayların tam ortasındayım...
bunlarda geçecek inşallah...
sanada geçmiş olsun ne güzel test gününü bekleme sıran gelmiş...

Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle

Allahrazı olsun kuzum...

sana ayrıca bi dönüş yapacam...

canııımmm çok saol...
Allahın izniyle bende anne olmak için çaba sarfedip gerisini Allaha bırakacağım...

aslında ne gerek var teste ben sana deyivereyim sonucu hamilesiiiiinnn...
şimdiden Maşallah...

canım bu durumu yaşamış ve şu an dış gebelikle uğraşan biri olarak ne hissetiğini emin ol çok iyi anlıyorum...
daha çekeceğimiz var demekki...

3. denememe başladım....hakkımızda hayırlısı:))

hayırlı olsun canım...
yeni bir başlangıç olacak...
sonuda güzel hayırlı olsun inşallah...

çok kaşınıyom kızlar....

hamilesin ya ondandır...
hamile kalınca bhcg artıyor ve kaşınıyosun...
bu mesajda yazılanlar tamamen hayal ürünüdür
ama ben kendi gerçeğimi paylaşayım seninle...
son 2 aydır bhcg salgılıyorum ve 2 aydırda kaşınıyorum...

Selam Kızlarrr yarın cinsiyet öğrenmeye gideceğiz inşallah öğrenebiliriz :) azıcık heyecanlıyım da

inşallah güzel haberle gelin...

şimdi listelere baktım da...
içim cız etti...
hergün itinayla değiştirilen listeler....ahh gülden ah... inan bizde senin kadar üzülüyoruz canım..Allah sabır ve güç versin sana canım...

Aminnn canım saol...
valla pek bi salladım topiği...
bugünleri telafi edecem inşallah...

canım söylenecek çok söz yok aslında başa gelen çekiliyor işte...
iyi yapmışsın yanına birini çağırarak..
riske atmamalısın...

haklısın canım hepimiz bi sınav içindeyiz...
ve yazdığın gibi vardır bunda da bir hayır...
Allah yardımcımız olsun...

Yarın yine kan vermeye gidecem sabah erkenden...
Öğleye kadar sonuç çıksın daha fazla gecikmeyelim gerekeni yapalım dedi doktorum...
Hepinize iyi geceler canım arkadaşlarım...
Allah rahatlık versin...
Zaten topikte kimse yok bende kapatmaya geldim...

Gece kuşu geldi yine ya ben bu ayrılığa dayanamıyorum isyaaaaan :) çok özledim sizi ya

Hakkında hayırlısını versin Rabbim benim melek yüzlü arkadasım yanında olamıyorum senin ne kadar kötü biriyim

canım büyük ihtimalle benim dr. umda böyle diyecek...dur bakalım... bugün neler olacak....?

canım insallah senin için en kolayı başına gelir.. inan bana her şey güzel olacak ve kolaycacık geçecek...

ışıkları kapamaya geldim...........

canım hakikaten kapatmışsın.. son yazan sensin...

canlarım.. bugün test günü... bakalım neler olacak?
çok heyecanlıyım... ayrıcada koca bir göbeğim var... dr. "ne oldun kızım sen "dicek bana.. bende bebeleri büyüttüm dicem.. insallah pozitif haberini verebilirim sizlere.......
kan verip eve geliriz büyük ihtimalle.. iki saat beklemem hastanede....o arada görüşürüz eve gelirsek... öptüm sizi....

canım benim ya çok geçmiş olsun ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN inş kolaylıkla atlatırsın çok üzülüyorum ya RABBİM bize sabır versin

inş iyi haberlerle gelirsin canım ALLAH gönlüne göre versin

Guldencimm insaallah hayirlisiyla bu zor gunleri de atlatacaksin seni cok seviyorum canim elimizden birsey gelmesdigi icin de kursagimizda bir aciyladua etmekten baska yapabildigimiz birsey yok maalesef...bu acilar cektigin son acilar son negatfin olsun insaallah ..Sabah cok yakin gulecek yuzun birtanem ..Doktorundan guzel hberlerle gelmni bekliyoruz ..
Defne elma beebegim insaallah guzel haberlerle doner de topigimizdeki bu huznlu bulutlari dagitirsin Rabbim yuzunu guldursun kucagini doldursun evinizi senlendirsin insallah

Son düzenleme:
Canim. Cok uzuldum ama lutfeen pesetme mutlaka negatiflerininb bir sebebi vardir..Atlatacaksin bir sure sonra bu kotu gunler gececek ve insaallah Rabbim bebeigini kucagina verecek umitsizlik bize yakismaz hepimiz saavasci hatunlariz vazgecmek yok Zamaninin gelmesini bekliyoruz... Opuyorum seni bebisimmm

canım arakadaşlarm geçmişi okumaya çalıştım yazılarınızı ağlayrak okudum ne kadar iyisiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum eşim birdaha deneme istemiyo 8 yıldır olmuyo şimdi mi olacak dyo gerçi bende artık denem yapasım yok 3 aşılama 3 tüp bebek oldu bide önceleri gebeliği hızlandırıcı hapla tedavi ,negatif görmekten bunaldım biliyorum ALLAHIM BÜYÜK HERŞEYİN HAYIRLISINI VERİR başlarken tedaviye çok umutluydum transferden sonra belirti olmayınca umut tükenmeye başladı ben çok üzüldüm RABBİM bize yardım etsim YÜCE ALLAHIM

canım benim çok sağol doktor bişey bulamadı bide genetik test yaptırın dedi ama bilmiyorum öptüm canım

İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Benimde Pzt. günü testim. Dün ve bugün bende hafif bir lekelenme oldu.(pembe gibi su gibi bir şey)

gecen seferlerde nasildi belirti varmiydi?
sanki ilk defasinda kasıklarim daha cok agrimisti bu sefer tik yok

hayır canımmalesef diğerlerindede hiçbişey olmamıştı ne agrı ne sızı.o yüzden bunuda diyorum herhalde olmadı.

canım sabırsızlıkla beklıyoruz sonucunu.İnşallah güzel haberlerle gelırsin.....

Canım benim Allah yüzünü güldürsün biran önce inşallah.En kısa sürede tekrar bebeğine kavuşmanı diliyorum

canım benim ya çok geçmiş olsun ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN inş kolaylıkla atlatırsın çok üzülüyorum ya RABBİM bize sabır versin

inş iyi haberlerle gelirsin canım ALLAH gönlüne göre versin

İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Benimde Pzt. günü testim. Dün ve bugün bende hafif bir lekelenme oldu.(pembe gibi su gibi bir şey)

canım sabırsızlıkla beklıyoruz sonucunu.İnşallah güzel haberlerle gelırsin.....

canım arkadaşlarım.. kan verdim geldim... insallah güzel haberler alırım.. bu son saatleri beklemek daha zor sanırım... canlarım... bebişlerim benimledir insallah.. inanın hep dua ediyorum.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin diye...

bu ara giremedim kızlar...
negatif alanalra sabır diliyorum inşaalalh bo son olsun diyorummm
pozitif alan varsa rabbim tamamına erdirsin...
vee defnecik sıra sende inşaallah gzle haberler gelicek bugün bizeeee
ee kaşınıyosun şişsin daha nolsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…