canım ask olsun benım basımdan neler gectı anladıp ınsanların canını sıkmak ıstemedım cunku zaten topık sıkıntılı gunler gecırıyo benım tup bebek raporumda pazartesıden berı sorun cıktı devletın verdıgı raporu devletı dıyer kurumu ıl ssk kabul etmıyo ben calısan oldugum ıcın ve 900 ıs gununu tamamlamadgım ıcın raporum ıptal edılıyodu ısın kotu tarafı hastane ve bana usulsuz rapor@ cıkarmaktan dava acacaklardı sureklı karsıdakı ıl ssk gıt yanlıslıgı duzel ne oldu ne bıttı hıc anlamdım stresten yanı dogru duzgun yasayamadım carsamba opum oldu ama o opuya ben nasıl gırdım hala anamıs degıldım cıkarken kadın lutfen aglama artık dıyodu stres benı ,ahvettı col sukur 16 yumurtam toplandı 10 dollendı tranferım bellı degıl zaten onuda bugun ogrendım ıste boyle
Canim arkadasım neler yasamissin Rabbim Sabri'ni versin inşallah bu günlerde geçecek Rabb'imin izniyle seni çok ama cooook seviyorum
hadı hayırlısı olsun canımmmmm
senı cok sevıyorum tatlımmmm
bunuda atlatıcaksın sen rabbım ve bızım dualarımız senınle kuzummm
canım ne denirki rabbim yardımcın olsun arkadaşım.Allahım sana ve eşine sabır versin inşlhh en kısa zamanda tekrar bebişlin olucak ve seni hiç bırakmıycak....
Canım benim hepimizin duaları seninle...Allah yar ve yardımcın olsun...
Hep birlikte aşacağız bu yaşananları...Seni çok seviyoruz....
Egunal canım İnan çok üzüldüm
Benim Çarşamba gunü transferim yapıldı
1.kalite 2 emriyo kondu
Bekliyorum artık
Bu kez esim çok dikkat ediyor winn aldı bilgisayar yasak yataktan kaldırmıyor
Dinleniyorum artık
Tel den bakıyorum size
İnşallah güzel haberler gelir
Dua etmekten başka yapacak birsey yok
Öpüyorum sizi
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle
hayırlı cumalar kızlar..
sabah telefonal uyandım emarımın sonucu çıkmış bide
sıkışık ultrasonla bakalım demiş ultrason doktroru..
...gülden canım sanada bişey yazamadım ekndi derdime düşmüş gibi oldum ama
akşamda giremedim emar sonrası serserm gbiydim..hep aklımdasın...
seninkinin yanında tabiki benimkinin lafı olmaz,yaşadığın kolay değil rabbim hasarsız atlamanı nasip etsin..
yardımcın olsun sana....
kendiliğnden kalabilme umudun olucka enazından ve bu son olucka yaşadığın kötü olaylar canımmmm..
beni,mde inşaalalh kötü bişeyçıkmaz içme iyi şeyler doğmasadaa:2:
egunalim .. tatlım.. sen o temiz kalbinle İnşallah en doğalından hamiş olacaksın .. sadece Rabbim bizim ona daha çok yakın olmamızı istiyo biz rabbimin sevdiği kullarındanız öyle değil mi... Rabbim gücünü kuvvetini arttırsın ..... dualarımdasınnn...
sabah topiğe girdim msj yazdım kimlere cevap verebildim bilmiyorum bile.. kapanıp durdu topik.. çok sinir oldum bende çıktım...
nasılsınız bakalım...?
ben hala beklemedeyim...
yarın büyük gün.. sabahtan dayancam kapılarına.. ama size ancak öğlen haber verebilirim.. sonucun çıkması dr. la görüşme derken..zaman geçer diye düşünüyorum..
arkadaşlar maalasef sonuç negatiff diyecek hiç bişey bulamıyorum artık bıktım usandım bu sonucu görmekten ve duymaktan 3 tüp bebek ve hepsi negatif artık vazgeçtim bidaha deneme yok kendi haline bırakıyorum elimden gelen bu kadar çok üzgünüm tıbba inanmıyorum benden bu kadar herkese sevgiler herşey gönlünüzce olsun
3. denememe başladım....hakkımızda hayırlısı:))
çok kaşınıyom kızlar....
Selam Kızlarrr yarın cinsiyet öğrenmeye gideceğiz inşallah öğrenebiliriz :) azıcık heyecanlıyım da
şimdi listelere baktım da...
içim cız etti...
hergün itinayla değiştirilen listeler....ahh gülden ah... inan bizde senin kadar üzülüyoruz canım..Allah sabır ve güç versin sana canım...
canım ne desem bilmiyorum,vücudunu ne kadar iyi tanıyosun...ama rabbime dua ediyoruz senin ve herkes için inş.bigün kavuşacaksın bebegine..tam gecmişi okuyamadım ama dış gebelikten bahsetmişsin...sende bu anne olma arzusu varken rabbim muradını vercek sana:)))bize gelince hep yatıyoruz artık agırlaştım kalkıp dogrulamıyorum,annemi cagırdım bikac güne gelcek..ara ara kanamamız oluyo yine,dün falan kötüydüm cok agrım vardı,,bugün biraz daha iyiyiz şükür..hepinizi özledik..aeo..
egunalımm uzulme rabbım herkezın sabrını ayrı ayrıdenıyor bol ca sabır dua sı oku tek caremız dua..LA İLAHE İİLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTİ MİNEZ ZALIMIN..IINSL...HZ.YUNUS ALEYSELAMA VERDIGI SABIR GIBI BIZIDE SABIRLA DOLDURUR CUNKU BIZ GUN GELECEK SABRIMIZIN RABBIM DEN GELEN HERSEYE BUNDADA VARDIR BIR HAYIR DIYEREK UMUTLA SABRETTIGIMIZIN MUKAFATINI COKK IYI ALACAGIZ INSL..BIZI BIZDEN BASKASI ANLAYMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Yarın yine kan vermeye gidecem sabah erkenden...
Öğleye kadar sonuç çıksın daha fazla gecikmeyelim gerekeni yapalım dedi doktorum...
Hepinize iyi geceler canım arkadaşlarım...
Allah rahatlık versin...
Zaten topikte kimse yok bende kapatmaya geldim...
dr uma sordum sonunda :) sevtapçığım olur onlar çok çok çok rahatsız ederse hemen gel tamam mı dedi temam dedim :) bu arada hep tek çizgiyi görüp çöpe fırlattığım testleri yaptım bugün inadına pozitif çıktı ... sevincim 2 kat...
Öğleye kadar sonuç çıksın daha fazla gecikmeyelim gerekeni yapalım dedi doktorum...
Allah rahatlık versin...
ışıkları kapamaya geldim...........
canım benim ya çok geçmiş olsun ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN inş kolaylıkla atlatırsın çok üzülüyorum ya RABBİM bize sabır versinYarın yine kan vermeye gidecem sabah erkenden...
Allah rahatlık versin...
canlarım.. bugün test günü... bakalım neler olacak?
çok heyecanlıyım... ayrıcada koca bir göbeğim var... dr. "ne oldun kızım sen "dicek bana.. bende bebeleri büyüttüm dicem..insallah pozitif haberini verebilirim sizlere.......
kan verip eve geliriz büyük ihtimalle.. iki saat beklemem hastanede....o arada görüşürüz eve gelirsek... öptüm sizi....
Guldencimm insaallah hayirlisiyla bu zor gunleri de atlatacaksin seni cok seviyorum canim elimizden birsey gelmesdigi icin de kursagimizda bir aciyladua etmekten baska yapabildigimiz birsey yok maalesef...bu acilar cektigin son acilar son negatfin olsun insaallah ..Sabah cok yakin gulecek yuzun birtanem ..Doktorundan guzel hberlerle gelmni bekliyoruzYarın yine kan vermeye gidecem sabah erkenden...
Allah rahatlık versin...
Defne elma beebegim insaallah guzel haberlerle doner de topigimizdeki bu huznlu bulutlari dagitirsin Rabbim yuzunu guldursun kucagini doldursun evinizi senlendirsin insallahcanlarım.. bugün test günü... bakalım neler olacak?
çok heyecanlıyım... ayrıcada koca bir göbeğim var... dr. "ne oldun kızım sen "dicek bana.. bende bebeleri büyüttüm dicem..insallah pozitif haberini verebilirim sizlere.......
kan verip eve geliriz büyük ihtimalle.. iki saat beklemem hastanede....o arada görüşürüz eve gelirsek... öptüm sizi....
Canim. Cok uzuldum ama lutfeen pesetme mutlaka negatiflerininb bir sebebi vardir..Atlatacaksin bir sure sonra bu kotu gunler gececek ve insaallah Rabbim bebeigini kucagina verecek umitsizlik bize yakismaz hepimiz saavasci hatunlariz vazgecmek yok Zamaninin gelmesini bekliyoruz... Opuyorum seni bebisimmm
canlarım.. bugün test günü... bakalım neler olacak?
gecen seferlerde nasildi belirti varmiydi?
sanki ilk defasinda kasıklarim daha cok agrimisti bu sefer tik yok
Allah rahatlık versin...
canım benim ya çok geçmiş olsun ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN inş kolaylıkla atlatırsın çok üzülüyorum ya RABBİM bize sabır versin
inş iyi haberlerle gelirsin canım ALLAH gönlüne göre versin
Guldencimm insaallah hayirlisiyla bu zor gunleri de atlatacaksin seni cok seviyorum canim elimizden birsey gelmesdigi icin de kursagimizda bir aciyladua etmekten baska yapabildigimiz birsey yok maalesef...bu acilar cektigin son acilar son negatfin olsun insaallah ..Sabah cok yakin gulecek yuzun birtanem ..Doktorundan guzel hberlerle gelmni bekliyoruz..
Defne elma beebegim insaallah guzel haberlerle doner de topigimizdeki bu huznlu bulutlari dagitirsin Rabbim yuzunu guldursun kucagini doldursun evinizi senlendirsin insallah
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Benimde Pzt. günü testim. Dün ve bugün bende hafif bir lekelenme oldu.(pembe gibi su gibi bir şey)
canım sabırsızlıkla beklıyoruz sonucunu.İnşallah güzel haberlerle gelırsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?