Tüp Bebek Günlüğümüz !

Benim bugun 12 hafta doldu. 3 lu test yaptirmiycam, direk 4 lu test yaptiricam. O da 16-18 hafta arasi yapiliyormus. Gerekirse amniyosentez de yaptiricam. Arkadasim jinekolog, devlet de calisti uzun sure, yuzlerce amniyosentez gordum, hic dusuge sebep oldugunu gormedim dedi. Kendi 3 cocuguna da yapti. O yuzden iyi birine yaptirdiktan sonra korkmaya gerek yok diye dusunuyorum. Insallah gerek kalmaz..

Başbakan 3 çocuk yapın diyor, kürtaja karşıyım diyor ama tup bebek denemelirinde devlet 3 denemeyi karşılarken bunu 2'ye düşürdü. 35 yaş ustu kadınlarda doktor gerekli gördüğü kadar embriyo koyarken bunu 35 yaş altı 1 35 yaş ustu 2 ile sınırladı. Boylece tup bebek başarı oranları ciddi derecede düştü. Çocuk isteyen bizler paramızla bile istediğimiz kadar embriyo kodurtup hamile kalmayı başaramıyoruz. Devlet engel koyuyor üstüne üstlük doktorların ve ailelerin isyanına rağmen. Çoğul gebelik onlemekmiş amaç. İyi de ben çoğul gebeliği istiyorum. tesaduf eseri hamile kalsam bile devlet senin cocugun var deyip 2. denemeyi odemiyor ben de 3 cocuk istiyorum. başbakan sözlerinde hakiki olsa bu kadar kısıtlama getirmez her halde. Bu nasıl bir çelişki...
üstüne üstlük bazı ulkelerde tup bebek denemesi sınırsızken...
ne diyeyim her şey bir kandırmaca sanki...

canım bizi ancak bizler anlıyoruz... evladını kolayca kucağına alanlar ise hiç anlamıyor...

canlarım ben çıkıyorum.. bu şişkinliğimden oturamıyom bile bazen.. acık dinleneyim yine gelirim...

inşallah yarın sende güzel haber al nerde isteyen olmayan varsa olsun benim gibi çok zaman geçirmeden olsun bebeklerin seninle pozitif düşün ben baştan beri olacagına çok inandım trasver gününde bile karnımı sevdim ama trasvere gitmeden trasver sırasında çıktıktan sonra bildigim bütün süreleri elimi karnıma koyup koyup dua ettim kuru yumurtaya can veren allahım benim yumurtalarımada can ver diye anne olayım diye yalvardım duanın gücüne inanıyorum halen elim karnımda dua ediyorum belki duam kabul oldu sizlerde çok dua edin faydası var ..

Bakalım hayırlısı inşallah dediğin gibi gerek kalmaz.. Allah hepimizin gönlüne göre versin:)

yemek vakti..... öptüm sizi....belki bu gece uğrayamam.. yarın test günüm.. ne olur dualarınızdan benide esirgemeyin...

dr uma sordum sonunda :) sevtapçığım olur onlar çok çok çok rahatsız ederse hemen gel tamam mı dedi temam dedim :) bu arada hep tek çizgiyi görüp çöpe fırlattığım testleri yaptım bugün inadına pozitif çıktı ... sevincim 2 kat...

egunalımm uzulme rabbım herkezın sabrını ayrı ayrıdenıyor bol ca sabır dua sı oku tek caremız dua..LA İLAHE İİLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTİ MİNEZ ZALIMIN..IINSL...HZ.YUNUS ALEYSELAMA VERDIGI SABIR GIBI BIZIDE SABIRLA DOLDURUR CUNKU BIZ GUN GELECEK SABRIMIZIN RABBIM DEN GELEN HERSEYE BUNDADA VARDIR BIR HAYIR DIYEREK UMUTLA SABRETTIGIMIZIN MUKAFATINI COKK IYI ALACAGIZ INSL..BIZI BIZDEN BASKASI ANLAYMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Canım benım annelerbazen öle yapabılıryorne yapalım anne sende anne olucaksın bır kac ay sonra ınsl..nu anlarsın sabret ya sabır ınsl...

haydi hayırlısı cok guselcanımdaırısı bızlere ınssl... rabbım hayırlıbır sekılde dunyaya getırmenı nasıpetsın ınsl...
depremm olduuuuuuuuuuu ölüyorummmmmmmmmmm korkudan ağlamaya başladım fena salladııııııııııııııııı aşkısııııı
kız ne zman oldu bugun ablamla konustum solemedı oda umranıyede halbısem...amann rabbım korusun ınsl..cumlemısıı:18:

evettt ıste bole bende dunku dr un soyledıgı seylerden sonra bugun daha pozıtıf baktımyenı bır gune ve hayılrısı bundada vardır bırhayır dıyorumm ınsl...dua ıle egunal ımmmm ınsl...rabbım kımseyı korktuguna ugratmasınnn ınsl..

evet bendeduymustum ole bırsey nerey gıdıyoruzz bakalım 3 cocuk ve 2.yı dvelt desdekvermıyor rabbımyardım etsın ınsl...

bende ıstıyorumm omrumde 1 kez de olsa hayılrısında saglıklısın dan cıft cızgı gormekıstıyorummmmmmmmmmm kısmettttttt hayılrısı ıle sonuclansın sevta cımmmm

Her şey üstüne gelip,
seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde,
sakın vazgeçme!
Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir.

- Hz. Mevlana -

iyi geceler kıslarrrrr

canlarım....sabah aradılar gel ultrasona sıkışık bide öyle bakıcaz..suyumu içtim sağolsun arkdaşım vardı benle geldi semrayı aramak istemedim hem son günü hem illeri olur diye....
ultrason doktoru baktı ...et birkintis gibi kesin miyomda demedi ,rahmin yanlaırnda bağ var dedi benimki sol yumurtalıktan sonra tüpün üstüyle bağların tam üstünde ama rahime uzak yerde yerleşmiş...sonucunu yazıcma aemarın kadın doğumcun bakıcak dedi,2saat oyalandık neyse çıktık...doktor baktı..prolaktinmii görünce şok oldu kadın..
çok yüksek dedi,daha önce bakmaıdlarmı dedi bend edaha 5ay önce tüm hormonlara bakıldı dendi ama bilmiyorum dedim elimde delli yok...çok yüksek dedi..dediğiniiz gibi hipofiz için beyin emarı istedi yarın..bide sabah bidaha ver prolaktin yine 1000lerde olursa emarı kesin çektir...o cisme de gelince miyom koydular adını...o öyle duraucka takip edecez dedi erimesi için bişey vermiyomuşlar miyoma???endişe ediyorum inşaallah kötü bişey yokturda...yani hamile kalmamamın sebebi bu şimdilik..her şerde bir hayır vardır dün gitmesem bu hoırmonlarela napıckatım..çok sinirliyim üzgünüm altüstüm bu ay dedim strestenmi olmuştur dedim bu kadar olmaz hemen dedi yüksek çok...çıktık....ben sıkmışım kendimi bi başladım ağlamaya ...buzmaana kadar oyalandığımamı yıllarsa sebp yok denmesine...tamam prolaktin düşecek ilaçla yada makro çıkarsa hipofizdeki burundan girilip alınıyomuş..sakinleşmem zor oldu elimde değildi..rabbim beterinden korusun dermansız dertte vermesin hiçbirimize inşaallah...7yılımda yol katetemdidm sebepsiz sebpsiz ama hala bebeksiz olmaktansa sebepleirmin peşine düşeyim tedavimi olayım daha iyi değilmii....pelinin dediği gibi bişey çıksa ben yıllar sonra öğrensem geçen yıllarıma yanarım gerçekten..kendiliğnden gebelik yaşayan benim 2kere ama sonradan olan oldu gerek ilaçlardan gerek stresimden kolay değil evliliğimiz bile etkileniyor bebek konusu yüzünden....rabbim hepimiizn yardımcısı olsun...

Son düzenleme:
2cm miyom ayrıca...
olsun o sol tüple rahimbağlarmın üstüne konsada..
ben proyu düşüürüp sağ yumurtalıkla gebelik yakalırım ,inşaallah rabbimin izniyle....

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahhh........... kendini yıpratma olan yine bize oluyor.. her şey bir vakti zamanı var değil mi.. hepimiz bununla avunmuyormuyuz.. gücünü yitirme.. Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…