dün yazmıştı..kolum ağrıyor demişti sanırım...geçmiş olsun...
iyi yapmışsın canım,gitmememkleilk önce kendin önemlisin boşver düğünü akrabalarıi,ben hiç bir yere gitmemiştim ilk zamanlarda,,,zaten hamilesin sen canımm,,niye yalancı çıkıcan boşver,çok yeni diye söylemedim kimseye dersinn
dua et olur mu arkdaşım..tüm arkadaşlarım dua edin de yarın güzel bir değerle geleyim...anneme söylemeyecektim eşime söz vermiştim ama olmadı..mecbur kaldım...sonra çok üzülüyor çünkü...
Hay Allah ne oldu koluna acaba,,merak ettimm
Hay Allah ne oldu koluna acaba,,merak ettimm
dua et olur mu arkdaşım..tüm arkadaşlarım dua edin de yarın güzel bir değerle geleyim...anneme söylemeyecektim eşime söz vermiştim ama olmadı..mecbur kaldım...sonra çok üzülüyor çünkü...
sanırım kan sulandırı iğneden..kolum felçli gibi ağrıyor diyordu..ama hemen çıktı soramadım..
canım sanırım kan sulandırıcı iğnenin yan etkilerini yaşıyor...
herkeste olmuyor ama onda bariz sıkıntı yaratıyor..
bende test gününe kadar kullandım sıkıntı çektim resmen...
canım benimmm Allah yüzünü güldürsün inşallah...
yarın güzel bir gün olsun...
canım sanırım kan sulandırıcı iğnenin yan etkilerini yaşıyor...
herkeste olmuyor ama onda bariz sıkıntı yaratıyor..
bende test gününe kadar kullandım sıkıntı çektim resmen...
kıyamam yaaa,,,benim o kadar kötü değil çok şükür,ağrı falan yapmadı,sadece biraz beze yapıyor kollarıma,herkes soruyor birde sinir oluyorum bazen:)acıdığını düşünüyorlar morarıyor ya,ama ağrı yok
Eğer aranızda bizim kızlardan bir tane bile olmasın kendimi topikten aşağı atarım
çıkın çabuk ortaya...
Eğer aranızda bizim kızlardan bir tane bile olmasın kendimi topikten aşağı atarım
çıkın çabuk ortaya...
ya lütfen bizdenseniz giriş yapın..5000.sayfayı kutlayacağız.....
benim şöyle bir durumum var..opu gününe kadar gögüslerim ağrıyordu ...sonra yavaş yavaş ağrısı azaldı ve kayboldu..iki gündür gögüslerimin damarlarında ince tatlı bir sızlama var...iyiye yoruyorum..inş..öyle olacak diyorum..sonra da iğne ye başladım ondan mı diyorum..ama progestanı hiç bırakmamıştım ki..iğnenin dozu daha mı fazla acep..ya kusura bakmayın iyi bir belirti arıyorum işte...
sen herşeyi iyiyie yor canım,ama çok belirti arama derim,progestan jeli baya bir yan etkilidir,göğüs ağrısı mide bulantısı yapar,asıl belirtilier 6-7 .haftadan sonra daha çok çıkıyor canım,
kıyamam yaaa,,,benim o kadar kötü değil çok şükür,ağrı falan yapmadı,sadece biraz beze yapıyor kollarıma,herkes soruyor birde sinir oluyorum bazen:)acıdığını düşünüyorlar morarıyor ya,ama ağrı yok
yapıyolarmı öyle şeyyyyyyyyyyyyyyyyy yoksaaa
benim şöyle bir durumum var..opu gününe kadar gögüslerim ağrıyordu ...sonra yavaş yavaş ağrısı azaldı ve kayboldu..iki gündür gögüslerimin damarlarında ince tatlı bir sızlama var...iyiye yoruyorum..inş..öyle olacak diyorum..sonra da iğne ye başladım ondan mı diyorum..ama progestanı hiç bırakmamıştım ki..iğnenin dozu daha mı fazla acep..ya kusura bakmayın iyi bir belirti arıyorum işte...
İyi akşamlar kızlar Muabbetiniz bol olsun Birazcık bende hamiş arkadaşlarla sohbet edeyim belki hamilelik bulaşıcıdır Bana da bulaşır ne dersiniz
belki de kanarlarda giriş yaparlar...sen de at onları aşağıya tamam mı?
ben opudan sonra bıraktım progestan jeli.şimdi sadece iğne oluyorum da ondan şeey ettim...umut arıyorum işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?