Tüp Bebek Günlüğümüz !

delikızda ikizlere gebeymiş...hayırlı olsun..kız küsüp gitmişti bir zamanlar..hey gidi hey....

Allah tamamını erdirsin...
gidişi kendinden cicim bizden değil...
seviye meselesi..
millet burda negatif sonucu almış acı çekiyorum diye yazarken kendisi farklı konulara girdi
sonra tepki alınca küstü adınada gülelim istemiştim koydu...
herşeyin bi yeri var...

10 dk sonra geliciimmmm...
lütfen eksilmeyelim...
bak beni yarın bulamazsınız yarın paşalarım beni rezerve ettiler ona göre

biliyorum..kız benim herşeyden haberim var..okumadığım sayfa yok...

herşeyin zamanı var bizim burda gülmekten karnımıza agrılar girdiyi de olduu..... ama negatiff haber alınca benim aglamktan gözlerimin şiştiğini biliyorummm....

herşeyin zamanı var bizim burda gülmekten karnımıza agrılar girdiyi de olduu..... ama negatiff haber alınca benim aglamktan gözlerimin şiştiğini biliyorummm....

bende onu diyorum işteee....
herşeyin bi yeri ve zamanı var...
duyarlı olmak lazım...

ewet ewet eksilmemek lazımm,,hazır bulmuşken seni,sensiz hiççç tadı yok buralarınnn

anaaammm eksilmişiz amaaa
neyse artışa geçeriz birazdan...
ama ben seni yirimmmm

Nörüyonnn kuzum nasılsın heyecan ne durumda kamuoyuna bi açıklama yapıver bakiimm...
bak dış da olsa gebeyim beni merakta bırakma

bende onu diyorum işteee....
herşeyin bi yeri ve zamanı var...
duyarlı olmak lazım...

anaaammm eksilmişiz amaaa
neyse artışa geçeriz birazdan...
ama ben seni yirimmmm

hemen kaçaklar olmuşşşş,,geçeriz geçeriz artışaa,,
ben seni yerimmmmm
paşalarınla yeni resimler yokmu canım,,

çokk yalın akrabamın düğünü vardı dün...kanamam var diye gidemedim..annem de buradaydı...mecburan söyledim anneme ama tüp demedim tedavi dedim..düğünde beni soranlara annem beli ağrıyor demiş..düğün salonu da yakın bize..düğünden sonra bir sürü akrabam gelmez mi bakmaya..numaradan belimi tutup acı çekiyor numarası yaptım..çook korkunçtu ya milletin gözünün içine baka baka numara yaptım...annem de abartıyor kalkamıyor ağrıdan diye...çok tuhaftı ya bir de dayım da gelmişti..milletin içinde kız hamile olmayasın demez mi?anam gebeliğim devam ederse yalancı çıkacam millete...

iyi yapmışsın canım,gitmememkleilk önce kendin önemlisin boşver düğünü akrabalarıi,ben hiç bir yere gitmemiştim ilk zamanlarda,,,zaten hamilesin sen canımm,,niye yalancı çıkıcan boşver,çok yeni diye söylemedim kimseye dersinn

hemen kaçaklar olmuşşşş,,geçeriz geçeriz artışaa,,
ben seni yerimmmmm
paşalarınla yeni resimler yokmu canım,,

paşalarımla koşuştumaktan resim çekmek aklıma gelmiyor çoğu zaman...
var bi kaç tane ama çok beğenmedim çeker koyarım canım...

akasyaa,,bu aralar pek gelmiyor galiba,,,neden acaba??egunal biliyormusunn neden uğramıyor akasya

dün kolum ağrıyor demişti bugün arayacaktım ama pazar kocasıyla plan yapmıştır rahatsız etmeyim dedim...
muhtemelen bi planı vardır bugün...
bi de bu ara ben yokum ondan uğramıyodur

olsun kız yalancıda olsan anne ol da sen
o kadar olur cicim millet bi cinsiyeti belli olsunda öyle söyleriz diyoooo sende şimdiden paylaşmamakla iyi etmişsin...
o pembe yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…