iyiyim canım benim sağol.4 gün kaldı ama bende tık yok hala yaa.hiçbişey olmamış gibi hayatıma devam edıyorum valla.oldumu acaba bu sefer dıyorum bazen sonra herhalde olmadı dıgerlerındede boyleydım hiçbir degışıklık yoktu dıyorum. düşünme diyorum sonra kendi kendime elbet Allah zamanı geldiyse verecek.
çok güzel bir bekleyiş canım,,,darısı hepinizin başına,,,,hamileliğin tadını çıkardımmı çıkardım herhalde canım,ilk zamanlar sorunluydum biraz ,çalıştığım içinde zor geçti ama unuttummmm herşeyi,,sonunda meleğime kavuşucam kısmetseee,,çok heyecanlıyımmmmm,,,
artık evdeyim daha çok keyif yapıcamm kızımla
cnm seni takipteyim duamdasın..sende beni takip et peşinden geliyorummm
geçmiş olsun canım,ban demiştim akasya gelir diye..
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım..Aranızda tüp bebekde uzun protokol yaptırıp hamile kalan varmı..ben çarşamba günü başlıyorum ikinci tedaviye ve benim ilk denemem kısa protokoldü yumurta toplama işleminde foliküllerin içi boş çıktı ve tedavim iptal oldu..benim durumumu yaşayıp hamile kalan varmı acaba??
kızlar ben kaçıyorum.hepinizi öpüyorum.iyigecelerrr,tatlı rüyalarrrrr...:116:
akşamınız güzel olsun............ ne kaynatıyosunuz bakayım....
Hoşgeldiinnn sefalar getirdiinn....
inşallah bu kez Allah yüzünü güldürür...
benim 2 tüp denememde uzun protokolle oldu...
birinde negatif birinde pozifi gördüm(değerim düşüşe geçti ve sonlandı)
bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarlar...
seninde canım...
bir ara benden bir ara senden bir ara ziyaretçilerden yani her bişeyden kaynattık...
sen nasıl oldun
Hoşbuldum canım..inş..bu sefer olumlu sonuç alırım ALLAH isteyen herkezin kucağını doldursun inşş..
ben öte tarafa bakıyodum,, baktım hareket var dedim topikte hareketlidir ve hop koştum geldim buraya:)))
aaa şekerim ben olurumda hareket olmazmı
ne kadan şımarıkım dimiiii
ooofffff uykum geldi ama sabah ta erken kalkiciimmm...
hayden bi gayret 5000 ni kutlayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?