Tüp Bebek Günlüğümüz !

içme kuzum.. ohhh çok iyi bir karar...çok sevindim valla.. benim arkadaşlarımda var daha bekar.. işte neymiş sevgilisi öyle demiş depresan... yok kpss yi kazanamamış depresan.... kızdım geçen gün onlara.. Rabbim dedim dermansız dert vermesin..leblebi gibi yutmayın şunu.. tamam herkesin derdi kendine dağ... ama bizlerden kıymetli bir şeyde yok.. bunu asla unutmamalıyız...

canım ya,sende demi kist çıktı,,nasıl dokundu onaaaa elinle anlamadım,,ne kistiymiş

canım bosver amelıyatı tekrar cıkıyor gene bak sen iyontoforez cihazına devam et faydasını goruyorsunda sonucta balım yaaaaa
eksın varsa bebemız ıns vardır kuzum yaaa rabbım ol demıstır olmustur bılıyon ılk 2-3 ay onemlı tedavıden sonra vucut hazı hanı bebeyı almaya ıns yaaaa

anladım cnm ...
kasma kendını sen duymıycan bıle anında gececek narkozu yıycen 15 dak senı uyandırcaklar yaaaa
elınden tutmaya gelırım ıstersen sakın stres yok aaaaaaaaaaaa

ayy.... hiçte beceremem canım...birtek haroşe örmeyi bilirim.. onuda ancak el bezi felan örerim... teyzeleri cinsiyeti belli olsunda bebişlere öreriz el birliğiyle ne yapalım....:44:

ayıpsın kuzum orerız tabı bende bek beceremesemde kaynanam sagolsun kesmelere fln yardım eder hanı hallederız yaaaa

evde esım burda sen aynı sorunlar ondada duzlesme var ve sılıkon yastıkta yatacaksın dedıler ona ve medıkalcılerden alınacak olan sılıkon yastık bulamadık medıkalde vıstomıu ne varya ondan aldık yaaa
devamlı olacak o agrı ama bazı kremler jeller var kayınbabam karısıtıyo boyle ılac yapıyo ovuyo benımkını faydası oldu ama ne koyuyo e yapıyo bılmıyom hanı
antıde. ılacıda kullanıyo her ne kadar kullanma desmede

cnm güldürdün beni yaa saolasın valla,ne güzel yazmışsın "ördek al ona yap" " ee tuttumu " "hayır"... ALLAH sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah,sen de belirti varmıydı cnm? bende sadece rahmimde ara ara hafif ağrı sızı var,bişeyler geziniomuş gibi hayırlısı artık! çok öptm,kib..

canım sen niye sürekli böyle alınganlık yapıyorsun cevap veriyoruz biz sana dünde konuştuk seninle dimi

yok be tatlım neden alıngan olayım yazıyorum yazıyorum ama kimse cevap vermeyince üzülüp kapatıyorum şu izlenimi yaptım burda bir grup oluşturulmuş gruptan başkasıyla pek konuşulmuyor

yok be tatlım neden alıngan olayım yazıyorum yazıyorum ama kimse cevap vermeyince üzülüp kapatıyorum şu izlenimi yaptım burda bir grup oluşturulmuş gruptan başkasıyla pek konuşulmuyor

alınganlık yapmıyorum demişsin ama yapmışsınnn,,senin dediğin gibi değil canım yani,grup falan yok burda,mesele ne sormak istiyorsan yazacaksın,,kızlar böyle böyle bir durumum var,ne yapmam gerekiyor dersen,o konuyla ilgisi olan biri muhakkak yazacaktır,ama bir soru sorucam deyip beklersen ,kim ne yazsın dimi ama canım

bu konuda sana katılmıyorum tatlımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…