ben en iyisi içmeyeyim hiç :) tek iyi yanı 3 senedir ağrıyan boynumun ağrısı geçti.. gerçi bende boyun düzleşmesi çıktı.. bu ağrı hep olacakmış...
evet doğru diyorsun cnm vucudumuz çok önemli.. iyi bakmamız lazım ki bebişlerimiz gelsin
benim son 3 günüm test yapmaya hayırlısıyla ama şey sorcam ben çok normal yaşadım geçen haftadan beri,yani hareketliydim aşırı değil tabi koşup yada saatlerce ayakta kalmadım ama çok da kasmadım,ama yanlışmı yaptım,gerçi keşke ilk 3 gün bari hç kalkmasaydım dedim ama geçti artık,siz neler yapmıştınız,günlük hayatına rahat rahat devam edip benim gibi tutan varmı cevap verirseniz çok sevinirim öptm,sağlıklı hamilelikler herkese...[/QUOT
ben ilk tedavimde kasmıştım son tedavimde kasmadım ama yine rapor aldım evin içindeydim hep ama hiçbirinde olmadı sonuçta...genelde çoğumuz korkudan dikkat ediyoruz içimiz rahat etsin diye...sonradan kafamızda soru olmasın diye ama doktorlar şimdi hep günlük hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar...nasıl olsa geçmiş artık şimdi bunu kafana takma en iyisi...güzel haberlerini bekliyoruz...
saol cnm amin inşallah hepimizin yüzü güler! senin şuan tedavin ne durumda,devam ediomusun,ALLAH gönlüne göre versin,herşey yolunda gitsin bu sefer inşallah,kib.öptm..
evet canımcım haklısınnn ben yanlış anlamışımm iştee 4 temmuzda baslıcam ılaclaraa:18::18: ama su kıst kfama takıldı gerekırse laparoskopi ıle alırız dedı yanı adetle kaybolcak gıbı olsa solerdı hatta elle muayene yaptı dokundu ona bılıomusnn offf cok kotuyduu...
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm affet beniiiiii
ya belimde ağrıyor bu aralar ama hamilelik olursa diye tırsıyorum şimdide.. bir iki ekşın oldu da öyle
Ellerim için iyontoforez cihazını yeniden yapmaya başladım bebek gidinceşimdi bir problemim yok.. o aleti yapmayı bırakınca tekrar terlemeye başlayacak.. ameliyatları çok araştırdım sanki pek iyi bir şey değil gibi geldi.. sonradan pişman olmaktansa böyle yaşamayı tercih ettim bende şimdilik
ecrin mert ben cerrahpaşadayım canım
ne biliyim daha önce hiç narkoz almadımya kim ne derse desin o an sakinleşiyom kendi kendime bak burdaki herkez yaptı aynısını bi cesaret yaw diyom on dakka sonra yine başa dönüyom , ay bugün bile yanımda opuya girecek olanı çağırdılar onun yerine ben bayıcaktım anında midem bulanmaya başladı stresten
ayy.... hiçte beceremem canım...birtek haroşe örmeyi bilirim.. onuda ancak el bezi felan örerim... teyzeleri cinsiyeti belli olsunda bebişlere öreriz el birliğiyle ne yapalım....:44:
ben en iyisi içmeyeyim hiç :) tek iyi yanı 3 senedir ağrıyan boynumun ağrısı geçti.. gerçi bende boyun düzleşmesi çıktı.. bu ağrı hep olacakmış...
evet doğru diyorsun cnm vucudumuz çok önemli.. iyi bakmamız lazım ki bebişlerimiz gelsin
ben çıkıyorum kızlar... azcık uzanııyım...benim vınım yok biliyorsunuz...
canım benimmmmm,,çok tşk ederimm
canım benim test günüme kadar sağolsun çevrem moralimi bozmak için bilerek ya da bilmeyerek ellerinden ne geldiyse yaptılar... onlar da endişelendi yani haklılar aslında kızamıyorum .... yengem arıyordu sen neden kalkıyorsun sadece tuvalete git hatta ördek al ona yap. benim arkadaşım öyle yaptı.. eee yenge tuttu mu, hayır... öbürü arar sakın hareket etme, şöyle yapma böyle yapma...oturma kalkma.... allahım .... yok dedim yaaa ben öyle yapmıycam... ha tabi koşmadım kendimi ordan oraya atmadım ama çok da sıkmadım kendimi... ha doğrusu bu mu bilemem... sen dikkat et yine de pişman da olma... iyi düşün..
şekerim ne kisti?
arkadaşlar merhaba bugün çok yoğundum takılamadım çıkmadan sizinle konuşayım dedim tabi bana cevap veren olursa
canım sen niye sürekli böyle alınganlık yapıyorsun cevap veriyoruz biz sana dünde konuştuk seninle dimi
arkadaşlar merhaba bugün çok yoğundum takılamadım çıkmadan sizinle konuşayım dedim tabi bana cevap veren olursa
yok be tatlım neden alıngan olayım yazıyorum yazıyorum ama kimse cevap vermeyince üzülüp kapatıyorumşu izlenimi yaptım burda bir grup oluşturulmuş gruptan başkasıyla pek konuşulmuyor
Hemen vereyim cevap:)))
alınganlık yapmıyorum demişsin ama yapmışsınnn,,senin dediğin gibi değil canım yani,grup falan yok burda,mesele ne sormak istiyorsan yazacaksın,,kızlar böyle böyle bir durumum var,ne yapmam gerekiyor dersen,o konuyla ilgisi olan biri muhakkak yazacaktır,ama bir soru sorucam deyip beklersen ,kim ne yazsın dimi ama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?