kızlar iyi tatiller ben çıkıyorum sevisim kalkacak hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmm ecrincim sonra döversin
denemedımmm cnku bugun oğrendımm canım :26:
mesela akasya bana yazdı mı bılmıorum cnku gecmısıs okumak zor gelıyorr
kızlar iyi tatiller ben çıkıyorum sevisim kalkacak hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmm ecrincim sonra döversin
senınkıde sevdanınkıde cok guzel olmus kuuzm rabbım kucagınıza almayı nasıp etsınnnnnnnnnn
canım bak sogan kuru kıst ıcın dene derım bır kac gunnn
canım bende yazdım ama görmedin,,kisti boşver o zaman canım yaa,tkma kafana,,hayırlısı olsun inş uzun protokolun bebişini getirir sna
yazdı ben gormesemde okumasamda yazdı cunku aklı kalbı sende ne yaptı dıye
gecmıs okunacak ulennnnnnnnnn :))))))))))
evet canım bız kocaman aileyızzzzzzzzzz
dene canım çok iyi ben denedim mucuk
valla artık akasyada bilmiyo kime yazdı kime yazmadı.... ama genelde okuyorum geçmişi.... lakin okadar sıcakki beynim eriyo eskisi kadar aktif olamıyorum topikte... bide laptopu nereye koycamı şaşırıyom... sıcakla birlikte iyice hantallaştımsoğan kürünü zaten tVSİYE ETMİŞLER.... BİRDE HAMİŞLİĞE ENGEL DEĞİL KİST.... GERÇİ BU KONUDA Bİ TECRÜBEM YOK SADECE BURDAN OKUDUKLARIMI BİLİYOM...
canım benim h.ç strese sokma kendini.benim de böyle konularda içim bir tuhaf oluyo.tansiyonum düşüyo,bayılacak gibi oluyorum.ama inan bana çok kolay geçiyo.zaten 15 dakikalık bir şey.bak inan rahatla diye abartarak falan söylemiyorum.bir tek uyanınca çok başım döndü,midem bulandı.ama ben çok bekledim.uzun süre aç kalmaktan oldu.bir şişe serum yiyince kendime geldim.ne ağrım oldu ne de başka bir şikayetim.inşallah sen de benim gibi kolaylıkla atlatacaksın.
ben kaçtım misafir geldi uğrarım yine
ben geldimmmmmmm
hoşgeldın ama bız sana yazıyoz sen gormuyon
hoşgeldin...hoşbulduk...
heyyyyoooooo HAMİLEYİMMMMMMMM10. gün değerim 427,17 .Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.çok güzel yaaaa
hosgedlın canım bende kendımı tanıdayım aaaaaaaa kıskandım bak
4 yıllık evlıyımmmm
2 yıldır bebek ıstıyom gelmıyo sıpammmmm dövecem gelınce poposuna vuracammm
sebep esım azo tup bebek denedık 1 tam 1 yarıım donmusa yarım dıyorum ben tutunmadı gene benım sıpa
sımdı 3 ıcın yer bakıyorum ılk kadıköy sıfadaydı bırgul hanımda sımdı neresı olacak bakalım
ıste boyle kuzummmm
rabbım hepmıze annelık duygusu yasatsın dıyorum vesana taktım edıyorummmm
selam güzel kızlar.....
doktor ıle gorusmem vardı ya bugunn..ultrasonla baktı ve kist varmıs meğer bende 3 cm flaan buyuktu baya bende gordum..onun ıcınde kan verdım bakalım arastırcaklarr....tup bebek hıkayeme gelınce ıse ben doktoru yanlış anlamışım temmuz bası ılaclara baslarsın demıs meğerr yanı kısa deıl uzun protekol olacak adetın 21.gunu ılaclara baslıcamm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?