Tüp Bebek Günlüğümüz !

mesela akasya bana yazdı mı bılmıorum cnku gecmısıs okumak zor gelıyorr

valla artık akasyada bilmiyo kime yazdı kime yazmadı.... ama genelde okuyorum geçmişi.... lakin okadar sıcakki beynim eriyo eskisi kadar aktif olamıyorum topikte... bide laptopu nereye koycamı şaşırıyom... sıcakla birlikte iyice hantallaştım soğan kürünü zaten tVSİYE ETMİŞLER.... BİRDE HAMİŞLİĞE ENGEL DEĞİL KİST.... GERÇİ BU KONUDA Bİ TECRÜBEM YOK SADECE BURDAN OKUDUKLARIMI BİLİYOM...

senınkıde sevdanınkıde cok guzel olmus kuuzm rabbım kucagınıza almayı nasıp etsınnnnnnnnnn

canım bak sogan kuru kıst ıcın dene derım bır kac gunnn

valla canım güldenın yaptığı gıbı mı yapcam..aman be ıcemem kı benn offf...

canım bende yazdım ama görmedin,,kisti boşver o zaman canım yaa,tkma kafana,,hayırlısı olsun inş uzun protokolun bebişini getirir sna

ayy kuzum gormedım valla bak..k.bkmaaa ben bosvercemde esım takıntılı ay ne olcak smdı ay coluk cocuk onemlı deıl sen ıyı ol dıyoo delı ya insallah gelır canım yaa

yazdı ben gormesemde okumasamda yazdı cunku aklı kalbı sende ne yaptı dıye
gecmıs okunacak ulennnnnnnnnn :))))))))))

evet canım bız kocaman aileyızzzzzzzzzz

cok saolunn kızlarr ya sevıorum sızııı yaa ama okuyamam hıhh cok konusuyosunuzz pardon konusuyoruzz

kızlar iyi tatiller ben çıkıyorum sevisim kalkacak hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmm ecrincim sonra döversin

dene canım çok iyi ben denedim mucuk

iyi tatıllerrrrrrr canım..bılmem ıcebılırsemm denerımm tatlım yaaaa

kıyamam sızeee ya tamam askımcım bılme yazma ya ne olcak sana lafımzzz yok bazen takılıorzz o kadarrrr..valla engel deılmıs evettt bende umursamıcam bananeee bebek ıstıyom ben

sağol canım inşallah seninki gibi kolay olur hemde mutlu son olur , sen zaten beni çok rahatlatıyon çok moral veriyon

tuana geçmiş olsun canım,
şimdi pat diye öğrenince canın sıkılmıştır ama sıkmamaya çalış kötü bişi olsaydı dr derdi onu yapalım bunu yapalım diye 4 temmuzda ilaçlara başlarız demezdi diye düşünüyorum, demek sende uzun protokol olacan 21.günü bekleme kısmı baya sıkıyor

selam güzel kızlar.....

selam canım. bu kadar eziyetle kavuştuktan sonra bırak poposuna vurmayı afedersin ama bokunu bile yiyebilcek kıvamda olcaz bence :))) İyi şanslar ecrincim inşallah bu defa başarırsınız...Hayırlısı olsun diyelim tabi yine de.

üzme canım kendini vardır herşeyde bir hayır önce kisti temizler doktorun hem yazın tüp bebek yaptırmayı önermiyorlar daha iyi olur kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…