tamam cicim bol bol sürücimm şu fitil işi hiç olmadıı ama nası yapcim bide geniş üçgenn..
ya ben mantar oldumama kimsecikler bana bişey yazmıyo küstüm görürsünüz sizz
heyyyyoooooo HAMİLEYİMMMMMMMM10. gün değerim 427,17 .Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.çok güzel yaaaa
bende bugün hastanedeydim adetin 2.günü lucrin kullanıyordum ya uzun olacak benimki 14 lucrini bitirdim
sağda 8 solda 5 lik iki folikülüm varmış okadar iğneye hala bukadar büyümüşler tebrik ediyorum kendilerini
gonal f lerimide aldım geldim 150 lik başlattılar , çarşamba yine kontolüm var
inşallah yine çabuk büyütürümde az iğneyle bitiririm işi
gerçi sonrasında opu kısmını düşündükçe deliriyorum, hala korkuyorum çoookkk :18:
akıntınmı var canım,ben de kullanıyorum fitil,üçgen,çok yakıyor yaa,pumificun..
heyyyyoooooo HAMİLEYİMMMMMMMM10. gün değerim 427,17 .Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.çok güzel yaaaa
canım arkadaşlarım nasıllar bi bakıyım dedim...
benim bugünkü sanucumda 807 den 698 e düşmüş...
resmen dış gebelik yaşıyorum eğer kimyasal olsaydı şimdiye kadar çoktan değer sıfırlanmıştı...
dakrıtımla daha görüşmedim...
bugünde büyük paşamın doğum günü partisi var pasta süslemler vs...yoğun bi şekilde hazırlıktayız...
dünde giremedim topiğe...
hepinizden ricam durumunda değişiklik olanlar lütfen liste topiklerine mesaj olarak yazsınlar...
sohbet arasında yazılan bilgileri bu aralar görmem mümkün değil...
tişikkür ediyorum ve sizi sevgiyle mıncıklayarak öpüyorum
canım dert etme kendine bu kadar yaa,aileler böyle işte,birbirlerinden saklamak istemiyorlar böyle şeyleri,sen en zorunu atlattın,bişi kalmadı artık
yapamadım ya neyse defne'ye sorarım gelince.ben çıkim de azcık uzanayım belim ağrıyo.sonra görüşürüz.
he heyyy benim başım kel miiii
bugün baya bir yeri gelişiyormuş... iyi besleneyim bari... :)
canım aferın onalrada sen tırsma ya tırsacak bırsey yok hemen bıtıyor yaaaa
hangı hastaneye gıdıyorsun bakım sen neredesınnnn
mantarı var canımmm
nasılsın nasıl gıdıyor ev keyfıııı
iyiyim canım yaa,saolasın,biraz boğazlarım acıyor,inş grip falan olmam,
hastane çantamı hazırladım bugün,çok rahatladım,,,hepinize dua ettim ,Allahım arkadaşlarımada nasip et bu hazırlıkları,kucaklarını doldur diye..
iyiyim canım yaa,saolasın,biraz boğazlarım acıyor,inş grip falan olmam,
hastane çantamı hazırladım bugün,çok rahatladım,,,hepinize dua ettim ,Allahım arkadaşlarımada nasip et bu hazırlıkları,kucaklarını doldur diye..
canım benimki ağzından kaçırdı ya sorma.. amannn önce çok kızdım.. ama şimdi ne yapayım diyorum.. bebişlerim benimle olsunda sağlıcakla varsın herkes bilsin...
ewet ilk başta kızıyor insan hassasiyetten dolayı ama sonra hepsi unutuluyor bak göreceksin,bende baştan saklamak istemiştim ama son koyverdim gitti:)))sen ailelerden de sıkılmışsın canım,ben tam tersi yanlız geçirdim,ama inan yanlız olmakta çok ii değilyani bu ilk zamanlar tam bir duygu fırtınası yaşıyor insan
insallah telaşsız ağrısız gidersin doğumuna canım... insallah sağlıcakkla gelsin hepimizin bebişleri...
oyy Allah razı olsun canım benım cok sagollllllllll
ıns kuzum sız tecrubelı olarak bızı yetıstıreceksınız yaaaaa sızın basınızı agrıtıcaz bız cokkkkk
bal ye cnm ıhlamur ıc dıkkat et amannn
ewet ilk başta kızıyor insan hassasiyetten dolayı ama sonra hepsi unutuluyor bak göreceksin,bende baştan saklamak istemiştim ama son koyverdim gitti:)))sen ailelerden de sıkılmışsın canım,ben tam tersi yanlız geçirdim,ama inan yanlız olmakta çok ii değilyani bu ilk zamanlar tam bir duygu fırtınası yaşıyor insan
hımmm... benziyoruz vallaa ... bir ikizim yok işte o var... bir de 2 kese görünürmüş... 18inde gidiyorum ben... :)
hımmm... benziyoruz vallaa ... bir ikizim yok işte o var... bir de 2 kese görünürmüş... 18inde gidiyorum ben... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?