Tüp Bebek Günlüğümüz !

ya ben mantar oldumama kimsecikler bana bişey yazmıyo küstüm görürsünüz sizz

canım ben sana yazdım ama görmedin sen beni....

heyyyyoooooo HAMİLEYİMMMMMMMM 10. gün değerim 427,17.Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.çok güzel yaaaa

canım geliyor galiba seninde ikizler....hadi bakalım sağlıcakla kucağına al insallah....

canım aferın onalrada sen tırsma ya tırsacak bırsey yok hemen bıtıyor yaaaa
hangı hastaneye gıdıyorsun bakım sen neredesınnnn

akıntınmı var canım,ben de kullanıyorum fitil,üçgen,çok yakıyor yaa,pumificun..

mantarı var canımmm
nasılsın nasıl gıdıyor ev keyfıııı

nice mutlu sağlıklı uzunnn yıllar olsun paşalarına allah sizleri hiç ayırmasın allahım en kısa zamanda sana evlat onlarada dünya güzeli bir kuzen nasip etsin kocaman bir aile olun sevgi yumağı içinde ....kendine dikkat et ve lütfen doktorunla konuş değer az az düşüyor gibi geldi gelişmelerden haberdar et ve lütfeen resim paylaş bizimleee dört gözle bekliyorum bakım ağliimm acıkkk çok özledim bende kuzularımı

canım dert etme kendine bu kadar yaa,aileler böyle işte,birbirlerinden saklamak istemiyorlar böyle şeyleri,sen en zorunu atlattın,bişi kalmadı artık

canım benimki ağzından kaçırdı ya sorma.. amannn önce çok kızdım.. ama şimdi ne yapayım diyorum.. bebişlerim benimle olsunda sağlıcakla varsın herkes bilsin...

yapamadım ya neyse defne'ye sorarım gelince.ben çıkim de azcık uzanayım belim ağrıyo.sonra görüşürüz.

sor canım hangisini istiyorsun.. benim yazdığım msjlardan bak alttakini mi üsttekini mi?

he heyyy benim başım kel miiii
bugün baya bir yeri gelişiyormuş... iyi besleneyim bari... :)

ayyyy... bende bugün araştırdım magnezyum nerde var diye.. yiyim bari dedim.. kız ne çok benziyoz biz senle... aynı gün doğurursak hiç şaşmam...topiği ikiye bölcez valla...kızlar hangimizin doğumuna yetişeceğini şaşacak....

iyiyim canım yaa,saolasın,biraz boğazlarım acıyor,inş grip falan olmam,
hastane çantamı hazırladım bugün,çok rahatladım,,,hepinize dua ettim ,Allahım arkadaşlarımada nasip et bu hazırlıkları,kucaklarını doldur diye..

insallah telaşsız ağrısız gidersin doğumuna canım... insallah sağlıcakkla gelsin hepimizin bebişleri...

oyy Allah razı olsun canım benım cok sagollllllllll
ıns kuzum sız tecrubelı olarak bızı yetıstıreceksınız yaaaaa sızın basınızı agrıtıcaz bız cokkkkk
bal ye cnm ıhlamur ıc dıkkat et amannn

inşşş başım ağrır canım:))ben razıyım,,inşşş sizlerde görün bu günleri

canım aynen öyle ya... ama çok sıkıldım inanın ki... Allah başımdan hiç birini eksik etmesin..ama ben artık kaç aydır eşimin yanında olamamasına deliriyorum artık sanırsam...insallah geçecek bu günlerde..eşim insallah temmuzda yanımda olacak.. buna inanıyorum çok....

hımmm... benziyoruz vallaa ... bir ikizim yok işte o var... bir de 2 kese görünürmüş... 18inde gidiyorum ben... :)

19 unda da ben gidiyorum... insallah güzel haberler veririz.. canım sağlıklı hayırlı olsunlarda bir iki fark etmez...gerçi değerler yüksek çıkınca kendimi ikize o kadar çok alıştırdım ki...insallah sonuna kadar sağlıkla gider canım... sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride görürüz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…