tşkler canım sağol
hosgeldın cnm yoklugun bellıydııııı
canım bazende arda kaynıyo mesajlar.... çünkü sayfalar çok hızlı ilerliyo... bak mesela ben cicibaby ye cevap yazdım büyük ihtimal okumadı:))))
yok be tatlım neden alıngan olayım yazıyorum yazıyorum ama kimse cevap vermeyince üzülüp kapatıyorumşu izlenimi yaptım burda bir grup oluşturulmuş gruptan başkasıyla pek konuşulmuyor
ben kaçırdım sanırım çabuk çabuk sayfaları geçerken,
noldu canım sana başladınmı tedaviye kist mi olmuş
bu konuda sana katılmıyorum tatlımcım
İnsaallah kiz hamis kaldim doguracagim ayi dusunuyorum goruyo musun
Hosgeldin canim zor gunler gecirmissin Allah yardimcin olsun.Ben de 3 yillik evliyim hic korunmadik gec birr yasta evlendigimiz icinnezaman gelirse basimizla beraber dedik tabii sperm ve yumurtlama takipleri yaptik 1. Yilin sonuna dogru olmayinca hersey yolunda sebepsiz derken benim rahim filmimle tuplerimin tikali oldugu kesfedilip laporoskopi ve hist iile alindi tupbebege gectik yumurtalarim ocak ayinda toplandi. Rahimde yapisiklik olustugu yeterli kalinliga ulsamadigi icin. Kalteli 4 embriyom donduruldu ve transferim iptal oldu..2 histereskopi yapildi sonucta daha kotu yapisti ve rahim daraldi simdi tekrar tedaviye basladim .. İnsaallahbu ay sonunda transferim yapilacak
canım hoşgeldin öncelikle.. hepimiz burda ne badireler atlatıyoruz.. ama Rabbim inde izniyle bebişlerimize kavuşuyoruz bu savaşın sonunda... insallah Rabbim bebişi olmayanlara sağlıklı hayırlı bebiş.. bebişi olanlarada hayırlı sağlıklı hamilelikler ve doğumlar verir...
canım özcelikle aramıza hosgeldin.ben 32 yasındayım ,izmir deyim ,çalişiyorum.eşimle 1,5 yıl denedik olmadı sonra hsg cekildi tüpler tıkalıymıs ,bir hsg ile acılmış ama doktor yine tıkanmaz diyemem dedi.
biraz deneyin ama yaşinı cokda gecirmeyin tüp bebk içinde rezervler azalmasın dedi..,
bahceciye gittik ,ta burdan kalkıp istanbul'a hr gittiğimden saatlerce bekledim her gittiğimde tahliller için ayrı para aldım ve toplamda sözde bana bakacak mustafa bahceci beyi 15 dakika gormusumdur ,oda 9 dakikasi ilk gorusmede (once hemsire konusuo sonra o gelio )sonrakilerde ultrasonlara girip dosyaya sole bi baktıgında..neyse bunlar cok sorun değil..8 yum toplantı 7 dollendi 1 'i kondu.sonuc 12 gun sonra bhcg "0" aradım hemsireyi hemen ulasamadım (zaten doktora ulasmak mumkun değil)
aaa negatiiif ,ilaçlari bırak geçmiş olsun dedi kapadi..ve sonraki 2 gün belki doktor arar diye bekledim tık yok.
ben aradım sonra salak gibi dondurulmus tedavisine hemen baslamak istiyorum diye ,gittim başladik (doktoru gormedim)2.transferde yalvardım 2 tane koyun diye cunku bana dedilerki cozulenlerden biri iyi kalite biri orta diğer üçü zayıf biri öldü..bende dedim orta ve iyiyi koyun bitane dondurulmaz cunku lütfen dedim yalvardım.yok koymadı ..
sonuc 13 gün sonra kimyasal gebelik ,busefer bikere aradı doktor ama hemsireye telofonda agladığım ve isyan ettiğim için olabilir cunku belki riskli bi durumdayım ama doktorumla görüşemiyorum diye konusmustum..bide ustune ustluk bana 2 eniyi kalite emb donduruldu demezler mi e dedim hani en iyi kaliteyi koyduydunuz biri ortaydı diğerleri zayofti noldu,yok dediler boyle..sonra biraz zorlayınca bahceci dondurlan 2 tane eniyi kalite diil yanlıs solemişler iyi ve orta diyebiliriz dedi o nedemekse ...
suan orda kalan 2 dondurulmusu denemek istemiyorum asla ,yumurta toplma işlemi nekadar zoruma gitsede bidaha tedavi gorucem busefer İzmir'de ,
sen istanbul daysan sana bulent baysal 'i tavsiye ederim.
sevgiyle
sen normal yollarla hamile kaldığına göre eşini sperm sayısı normaldi demek stresten gerileme olmuş olabilir sakin olmakta fayda var yaşını yazmamışsın eğer gençsen strese sokmayın kendinizi öncelikle gebelik oluışmaması poliplerden olabilir onların önlemini almalısın .....eşinde en büyük tavsiyem bu konuda faydasını gören birisi olarak hayatımızın vazgeçilmezi keçi boynuzu kürü bunu uygula internete yazarsan nasıl yapıldığını okursun çok faydalı sayıda ve kalitede çok önemli rolu var bunun dışındada biz tedaviden beri doktorumuzun tavsiyesi ile eşim slip çamaşır giymiyor tamamen pamuk bol boxerlar aldım onları kullanıyor bu çok çok önemli ...onun dışındada gene bizim doktorumuz tavsiyesi ile kullandığımız ilaç vs şeyler var zaman içerisinde istesen hepsini paylaşabilirim canım hakkınızda hayırlısı olsun stres insanı yok eder bunu unutma bebeğini kaybetmiş olman çok üzücü ancak hayatını zindan etme herkesin acısı kendine ama bunun 10 mislini yaşayanlar var beterin beteri var diyip hep şükret ve yoluna öle devam et ...çocuğun olmaz diye korkma herkesin çocuğu olur sadece zaman o vakit geldiğinde bebeğinde sana gelecek....inşallah çok uğraşmadan yavruna kavuşurusn....burdan öğrenceğin çok şey olacak doğru yerdesin yani ...önce sabrı öğrenceksin bu topikte sonra kabullenmeyi sonra paylaşmayı burası çok güzel bir topik:)) tekrar hoş geldin ....
hepinize kocaman merhaba,
aranıza yeni katıldım,42 yaşında annelik göz kırptı bana sanırım..sanırım diyorum çünkü p.tesi 3. kez beta HCG bakılacak ve değerde artış devam ederse benim minik embriyo dünyada kalmaya karar veriyor gibi olacak...hep olasılıklı konuşuyorum,henüz ben hamileyim diyemiyorum,benim için kağıt üzerindeki rakamlardan ibaret şimdilik..ama şunu iyi biliyorum ki,bu bir mucize...bu 3. mikro denemem,ayrıntıları daha sonra anlatırım bir ara,çok güzel duygular yaşıyorum arkadaşlar..Allah tüm kadınlara anneliği nasip etsin inşallah..
ayyy çok heyecanlıyım,başkaları test sonucunu beklerken nasıl dayanıyolar diye düşünüyodum.mecbur dayanuyosun işte ama heyecan çoooook fena :)
hah rahatla canım yaa...bende de oluyor böyle şeyler her seferinde Allah razı olsun annem çok iyi baktı ama oldu bizde de buna benzer şeyler biz de çok hassas oluyoruz o dönemde, hatta bir keresinde ben de sinirimden ağlamıştım...çünkü bizim için çok önemli bir dönemde beni üzdüğü için ağlamıştım kendi anneme...ama yine de iyiki yanımdaydı...kayınvalidem, eltim de çok üzdü beni...son tedavim sırasında eltim hamile kaldı ben sonucumu öğrendiğim gün o hamile olduğunu öğrendi...şimdi onu görmek istemiyorum ama mecburen görüyorum...kayınvalidem de bütün tedavi boyunca yemek getiricem deyip durdu en sonunda sadece 1 kez getirdi o gün de sabahtan akşama kadar o yemek getirecek diye bekledim,ka0klıp kendim yapsam daha iyiydi...en iyisi kimseye söylemeden tedavi olmak mı bilemiyorum ama onda da bir şekilde gelip gitmeyince anlarlar...sadece biraz anlayış istiyoruz çok mu bilmiyorum...
defnecimm bu ne iğnesi yaaa hem...ben hiç böyle iğne olmadım, ama tutmadığı için olmadım herhalde:)kente mi gidiliyor bu iğneyi yapmak için?
CANIM SENİN SONUCU BAKMAK İÇİN GİRDİM ÇK MUTLU OLDUM MUHTEMELN İKİZİMİZ GELİYOR DESENE
aLLAH TAMAMINI ERDİRSİN
Selam millet cok cok yazmışsınız yine okuyamadım ki ne var ne yok Hamis var mı yeni ?elifce ne yaptı?
sağol ecrincim ama kızlar bana gükleniyorlar :)))))) bende katılmak istiyorum birtürlü cevap alamayınca kapatıyordum hastanede işler okadar yoğun olduğu halde ben genede fırsat bulup yazmaya çalışıyorum ağlıcam şimdi :)
canım benimki ağzından kaçırdı ya sorma.. amannn önce çok kızdım.. ama şimdi ne yapayım diyorum.. bebişlerim benimle olsunda sağlıcakla varsın herkes bilsin...
sor canım hangisini istiyorsun.. benim yazdığım msjlardan bak alttakini mi üsttekini mi?
ayyyy... bende bugün araştırdım magnezyum nerde var diye.. yiyim bari dedim.. kız ne çok benziyoz biz senle... aynı gün doğurursak hiç şaşmam...topiği ikiye bölcez valla...kızlar hangimizin doğumuna yetişeceğini şaşacak....
evet canım bacuk gecıyor sayfalar kıst varmıs ıste ne zaman olustu nedır ne deıldır bılmıoruz.doktor bakıcak ıyı huylu mu kotu mu dıye ama korkulcak bısey yok dıe tahmın edıyorum dedı.için rahat etmezse alırız dedı.tedavıye de basladım canım solee dıyım 4 temmuzda ılaçlara baslıcam iştee uzun protekol olucak
ikramaya çok teşekkür ederim. Allah senin de yardımcın olsun. Allahım bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah...Umarım bu sefer tutunur bebişin sana. Hayırlısı Allahtan...
kistler için soğan kürü denedin mi iyi diyorlar
biliyorum tatlım sizleri tanımasamda çok seviyorum
tamam tatlım yaptım sonunda :)
evet canım bacuk gecıyor sayfalar kıst varmıs ıste ne zaman olustu nedır ne deıldır bılmıoruz.doktor bakıcak ıyı huylu mu kotu mu dıye ama korkulcak bısey yok dıe tahmın edıyorum dedı.için rahat etmezse alırız dedı.tedavıye de basladım canım solee dıyım 4 temmuzda ılaçlara baslıcam iştee uzun protekol olucak
ecrin mert ben cerrahpaşadayım canım
ne biliyim daha önce hiç narkoz almadımya kim ne derse desin o an sakinleşiyom kendi kendime bak burdaki herkez yaptı aynısını bi cesaret yaw diyom on dakka sonra yine başa dönüyom , ay bugün bile yanımda opuya girecek olanı çağırdılar onun yerine ben bayıcaktım anında midem bulanmaya başladı stresten
mesela akasya bana yazdı mı bılmıorum cnku gecmısıs okumak zor gelıyorr
mesela akasya bana yazdı mı bılmıorum cnku gecmısıs okumak zor gelıyorr
biz koccaman bir aileyiz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?