Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok be tatlım neden alıngan olayım yazıyorum yazıyorum ama kimse cevap vermeyince üzülüp kapatıyorum şu izlenimi yaptım burda bir grup oluşturulmuş gruptan başkasıyla pek konuşulmuyor

canım burda grup yok kesınlıkle alınganlıkta yapıyorsun
soyle bırsey var ben eskıyım mesala sen yenısın sımdı dımı yada sayfaya yenı geldın dıyelım kı ornek yanı ...akasya geldı hemen ona hosgeldın derım ama sen gelıp yazmasan okuyup gıdecek derım soru sormazsan yardımcı olamayız kı alınganlık yok kuzum burda hepımız bırız sadece benım ve bazı kızların kalp fazlalıgı var o kadar sende yaz senın de olsun oyle olsa ılkgun kımse cvp vermedı sana hanı kımse konusmuyor dıye bırsey yok ....
sen yazacaksın ne konu olursa olsun dalacaksın araya konu var burda konsuluyor dersen yazmazsan olmaz ve herkes bıldıgı seyde cvp verırı ben soru sorayım sen bılmezsen ben sana kızayımmı ...

ben kaçırdım sanırım çabuk çabuk sayfaları geçerken,
noldu canım sana başladınmı tedaviye kist mi olmuş

evet canım bacuk gecıyor sayfalar kıst varmıs ıste ne zaman olustu nedır ne deıldır bılmıoruz.doktor bakıcak ıyı huylu mu kotu mu dıye ama korkulcak bısey yok dıe tahmın edıyorum dedı.için rahat etmezse alırız dedı.tedavıye de basladım canım solee dıyım 4 temmuzda ılaçlara baslıcam iştee uzun protekol olucak

ikramaya çok teşekkür ederim. Allah senin de yardımcın olsun. Allahım bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah...Umarım bu sefer tutunur bebişin sana. Hayırlısı Allahtan.

Hoşbulduk :)) Evet fark ettim, hamile kalablar listeniz bayağa kabarık. Çok hoşuma gitti, umut oldunuz bana :))

Hoşbuşduk denizgel :) Tavsiyelerin için teşekkürler öncelikle. Canım benim doktorum bahçeciden değil, muhteşem bir doktorum var dışardan, ama işlemlerimi bahçecide yapacak. amerikan hastanesinde mi yapalım bahçeciyle mi dedi. ikisiyle de anlaşmalıymış. ben tüp bebek merkezi olduğu için bahçeciyi tercih ettim. benim mustaca bahçeciyle falan işim olmayacak. embriyologlar önemli daha ziyade. Allah beraberinde olsun senin de, herşey yolunda gitsin bu defa inşallah.

canım stres kaynaklı olması muhtemel, çünkü ileri derece varikosel falan da çıkmadı. Keçiboynuzu kürüne ilk spermiogram sonucunu aldığımızda başlamıştık zaten, değerler 2 katına çıkmıştı gerçekten de, bununla alakası var mıydı bilmiyorum ama bu kadar insan aynı şeyi söylediğine göre herhalde vardır. temmuzda 3. spermiogramı yaptırıcaz. şimdi ürolog bir tane vitamin verdi, günde 3 kere de onu alıyor keçiboynuzunun yanısıra. Bu işte sabır çok önemli, sizlerin de desteğiyle başarıcam inşallah. Çok teşekkürler güzel temennilerin için. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Harika haber, tebrikler... :)

ayyy çok heyecanlıyım,başkaları test sonucunu beklerken nasıl dayanıyolar diye düşünüyodum.mecbur dayanuyosun işte ama heyecan çoooook fena :)

En zor kısmı da bu beklemektir diye tahmin ediyorum. Çok heyecanlı bir süreç yaa :)) Haydi rast gele diyelim :))

Elti olayının aynısını ben de yaşadım. Benim düşüğümün hemen ardından eltim ikinciye hamile kaldığını açıkladı. ve ben onlarla daha önce yapmış olduğumuz bir tatil planı olduğu için gitmek zorunda kaldım onlarla. Ben de şimdi çok seyrek görüşüyorum, sadece özel günlerde...ve biz çok samimiydik, sürekli birbirimizin evinde kalırdık falan. Bunun ne büyük işkence olduğunu ben çok iyi bilirim. Allah sabır versin canım...

Selam millet cok cok yazmışsınız yine okuyamadım ki ne var ne yok Hamis var mı yeni ?elifce ne yaptı?

neber cnm hosgedın elıfce pazartesı bellı olcak kuzummmmmmmm

bende senı bırazdan dovıcemmmmmmmmm

tamam tatlım yaptım sonunda :)

kistler için soğan kürü denedin mi iyi diyorlar

ikramaya çok teşekkür ederim. Allah senin de yardımcın olsun. Allahım bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah...Umarım bu sefer tutunur bebişin sana. Hayırlısı Allahtan...

hosgedlın canım bende kendımı tanıdayım aaaaaaaa kıskandım bak
4 yıllık evlıyımmmm
2 yıldır bebek ıstıyom gelmıyo sıpammmmm dövecem gelınce poposuna vuracammm
sebep esım azo tup bebek denedık 1 tam 1 yarıım donmusa yarım dıyorum ben tutunmadı gene benım sıpa
sımdı 3 ıcın yer bakıyorum ılk kadıköy sıfadaydı bırgul hanımda sımdı neresı olacak bakalım
ıste boyle kuzummmm
rabbım hepmıze annelık duygusu yasatsın dıyorum ve sana taktım edıyorummmm

tamam tatlım yaptım sonunda :)

senınkıde sevdanınkıde cok guzel olmus kuuzm rabbım kucagınıza almayı nasıp etsınnnnnnnnnn

canım bak sogan kuru kıst ıcın dene derım bır kac gunnn

canım benim h.ç strese sokma kendini.benim de böyle konularda içim bir tuhaf oluyo.tansiyonum düşüyo,bayılacak gibi oluyorum.ama inan bana çok kolay geçiyo.zaten 15 dakikalık bir şey.bak inan rahatla diye abartarak falan söylemiyorum.bir tek uyanınca çok başım döndü,midem bulandı.ama ben çok bekledim.uzun süre aç kalmaktan oldu.bir şişe serum yiyince kendime geldim.ne ağrım oldu ne de başka bir şikayetim.inşallah sen de benim gibi kolaylıkla atlatacaksın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…