Tüp Bebek Günlüğümüz !

Taze hamiş :)

Nasılsın? Nasıl gidiyor bebişlerinle hayat

hoşgeldiinnnn...

canım iyiyiz işte ne yapalım.. bugün onlarla konuştum yine.. onları çok sevdiğimi hiç üzmeyeceğimi...elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımı söyledim.. birde bugün babaları gelcek onu bekliyoz işte...

sen nasılısn canım?

canım ben ilk 3 gün yattım rapor aldım,sonraki günler hep çaıştım,çok şükür dün sonucu aldık pozitif, darısı senin ve isteyen herkesin basına,ama olacak olduktan sonra oluyo 12 gün yatan bir arkadaşımın tutmadı yani sen içini ferah tut Allah kısmet ettikten sonra oluyo...

Kıyamam hiiç

Allahım sorunsuz sağlıklı bir hamilelik nasip etsin cnm sana.. sana ve tüm hamişlere

Gözünaydın diyorum şimdiden.. İnşallah uzun bir süre ayrı kalmazsınız artık.. O zamanlar yakındır inşallah cnm..

Bende ne yapayım.. İlaç kullanıyorum boyun ağrım için , birde bir antidepresan verdi kasların daha iyi açılması için doktor. İyiyim yani bu aralar :)
Sadece hala adet olmadım dün olmam gerekiodu ama düzensizlik olabilir diye bekliyorum..

evet canımcım haklısınnn ben yanlış anlamışımm iştee 4 temmuzda baslıcam ılaclaraa:18::18: ama su kıst kfama takıldı gerekırse laparoskopi ıle alırız dedı yanı adetle kaybolcak gıbı olsa solerdı hatta elle muayene yaptı dokundu ona bılıomusnn offf cok kotuyduu...

şekerim ne kisti?

canım babamız sadce hafta sonu için geliyor ne yazık ki....
iki gün beraberiz ama...
geçmiş olsun canım.. ama natidepresan kullanmasan keşke.. dr. lar yazıyor öyle düşünmeden ama ben çok karşıyım nedense...

canım nasılsın herkese merhaba dedın bana demedın :2::2::2: al sana
duzensızlık olabılır 1-2 ay gecıkmen olucak malesef cnm bu ara sogan kuru corek otu fln kurlerını yap derım sana
elelerının terlemesı ıcın ne yaptın bakım

Daha uzun sürelerde olur inşallah cnm ya, sıkma canını.. Allah sağlık versin..

Ya aslına bakarsan iyi mi kötü mü bilmiyorum.. Pat diye bıraksam mı onuda bilmiyorum... Bir ara çok korktum bıraktım.. gün aşırı içtim.. Bugün yine içtim ama yan etkileride çokmuş... Ellerim uyuşuyor bazen.. Bayılcakmış gibi halsiz hissediyorum kendimi... :44:

amın canımmmmmmmmmmmmmm amınnnnn

ayyyy ıgrenc ya cnm...
sen daha oncelerı hıc gıtmedınmı hanı yenı mı oldu bu kıst ...
olsun kıst olsada baslıycak tedavıye sıkıntı yapma kuzum yaaaa

canım hiç takma kafana rabbim ol dedikten sonra olacaktır inşallah.... ben iş güç yapmadım ama yatmadımda.. evin içinde gezindim durdum:)) ikinci gün anneme karşı binaya gittim gün var diye:)) 3.gün markete gittim eşimle ama yormadım kendimi... zaten çok yatıp kasmakta iyi değil..... önemli olan kendini yormaman ve strese sokmaman...

evet canım aynen öyle.. faydasından çok zararı var.. canım dr. una danış.. ve bırakmak istediğini söyle bakalım ne diyecek.. belki dozunu düşürür.. ve bıraktırır..birde o tür ilaçlar bünyeden kolay atılmıyor diye biliyorum.. canım biz bebiş için uğraşıyoruz.. vücudumuz bizim en kıymetli hainemiz... ne kadar iyi bakarsak bebişimiz o kadar çabuk gelmek ister... boşver canım.. sen bırakmaya çalış...

kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm affet beniiiiii

ya belimde ağrıyor bu aralar ama hamilelik olursa diye tırsıyorum şimdide.. bir iki ekşın oldu da öyle

Ellerim için iyontoforez cihazını yeniden yapmaya başladım bebek gidince şimdi bir problemim yok.. o aleti yapmayı bırakınca tekrar terlemeye başlayacak.. ameliyatları çok araştırdım sanki pek iyi bir şey değil gibi geldi.. sonradan pişman olmaktansa böyle yaşamayı tercih ettim bende şimdilik

ecrin mert ben cerrahpaşadayım canım
ne biliyim daha önce hiç narkoz almadımya kim ne derse desin o an sakinleşiyom kendi kendime bak burdaki herkez yaptı aynısını bi cesaret yaw diyom on dakka sonra yine başa dönüyom , ay bugün bile yanımda opuya girecek olanı çağırdılar onun yerine ben bayıcaktım anında midem bulanmaya başladı stresten

çok şükür cnm ALLAH sonunu getirsin inşallah belirti herkeste aynı değilmiş ama sende oldumu genede bişeyler? öptm,kib...

ben en iyisi içmeyeyim hiç :) tek iyi yanı 3 senedir ağrıyan boynumun ağrısı geçti.. gerçi bende boyun düzleşmesi çıktı.. bu ağrı hep olacakmış...

evet doğru diyorsun cnm vucudumuz çok önemli.. iyi bakmamız lazım ki bebişlerimiz gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…