tuana geçmiş olsun canım,
şimdi pat diye öğrenince canın sıkılmıştır ama sıkmamaya çalış kötü bişi olsaydı dr derdi onu yapalım bunu yapalım diye 4 temmuzda ilaçlara başlarız demezdi diye düşünüyorum, demek sende uzun protokol olacan 21.günü bekleme kısmı baya sıkıyor
ayyyy kuzummmm uzgunum dun yazdım bıseyler ama cıkmıstınız
küsmüyüz???:2::2::2::2:
üzme canım kendini vardır herşeyde bir hayır önce kisti temizler doktorun hem yazın tüp bebek yaptırmayı önermiyorlar daha iyi olur kuzum.
bebem uzun olsun protokol boşver..geç olsun güç olmasın..kisti de boşver..RABBİM ol dedikten sonra hepsi bahane...en güzelinden,en kalitelilerinden yumoşların olsun da,yerleşsin göbüşüne...
tuana ablamda kıstıcın ılac kullanmıstı sonrada tedavı baslamıstı ama bak sımdı sıpaları 5yasında sonunda melegın gelsın sanada 1ayda gec oluversınuzulme canım benımmmmm
valla canım güldenın yaptığı gıbı mı yapcam..aman be ıcemem kı benn offf...
ayy kuzum gormedım valla bak..k.bkmaaa ben bosvercemde esım takıntılı ay ne olcak smdı ay coluk cocuk onemlı deıl sen ıyı ol dıyoo delı yainsallah gelır canım yaa
cok saolunn kızlarr ya sevıorum sızııı yaa ama okuyamam hıhh cok konusuyosunuzz pardon konusuyoruzz
iyi tatıllerrrrrrr canım..bılmem ıcebılırsemm denerımm tatlım yaaaa
kıyamam sızeee ya tamam askımcım bılme yazma ya ne olcak sana lafımzzz yok bazen takılıorzz o kadarrrr..valla engel deılmıs evettt bende umursamıcam bananeeebebek ıstıyom ben
ben geldimmmmmmm
hosgeldınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzhoşgeldin...hoşbulduk...
selam canım. bu kadar eziyetle kavuştuktan sonra bırak poposuna vurmayı afedersin ama bokunu bile yiyebilcek kıvamda olcaz bence :))) İyi şanslar ecrincim inşallah bu defa başarırsınız...Hayırlısı olsun diyelim tabi yine de.
evet aynen canım oylee...ya zaten doktor kotu bısey yoktur dıe dusunuorum dedıi..amaaa ben temmuzda baslıcam yanı yazın tam ortası tuhhh :26::26:
hı hı kısıldı ama takılmıyorum pek ya ne yapalım kısmetttt.....evett baya sıkılcak canımm sormaaa hee
evett cıkmıstım canımcım ya olsunn onemlı deıll...
aa kuzumm ben sanaa kıyarmıyım kusermıyım hıc telefondaydımm bebeımmmm....
evet aynen canım oylee...ya zaten doktor kotu bısey yoktur dıe dusunuorum dedıi..amaaa ben temmuzda baslıcam yanı yazın tam ortası tuhhh :26::26:
canım arkadaşlarım..bugün kanamam kesilmiş gibi..hiçç mi hiçç takmıyorum kafama artık..çünkü düşündükçe kafayı yiyecek oluyorum...ya devam edecek,ya etmeyecek hayırlısını nasip etsin RABBİM...sabah gidip tahlil yaptırayım dedim vazgeçtim sonra..sadece kafamı bulandırıyor..deli gibi hesap yapıyorum yok ne kadar artmış diye..en iyisi bekleyip görmek...hala ağrılarım var adet ağrıları gibi...benden bu kadar haber vereyim dedim....
ben sonra uğrarım öpüyorum hepinizi.....
ben geldimmmmmmm
ınsallah canım ınsalahh..oylee ya bebek ıcın gıttık mesela ne cıktı karsımıza..herseyde bı hayır vardır evett...uzun olmasına uzuldum bıraz o kadrrrr...
hıı anladım bıtanemm...masallah 5 yasındalar demek allah uzun omurler versın ınsalahh...aynen gec olsun guc olmasınn..hem zaten sen doğum yapınca bana kalcak badılerın ıyı olcakk
canım arkadaşlarım..bugün kanamam kesilmiş gibi..hiçç mi hiçç takmıyorum kafama artık..çünkü düşündükçe kafayı yiyecek oluyorum...ya devam edecek,ya etmeyecek hayırlısını nasip etsin rabbim...sabah gidip tahlil yaptırayım dedim vazgeçtim sonra..sadece kafamı bulandırıyor..deli gibi hesap yapıyorum yok ne kadar artmış diye..en iyisi bekleyip görmek...hala ağrılarım var adet ağrıları gibi...benden bu kadar haber vereyim dedim....
Soğan kürümüzü uygulayabilirsiniz.İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanmalıdır. Adet göremiyorsanız herayın 1’i ile 10’u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.Eğer gebe kalamıyorsanız ardından 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.
Not: Bu kürleri doktorunuzun vermiş olduğu ilaçlarla beraber uygulayabilirsiniz yardımcı ve destekleyicir.
sımdı yazdı saracoglu bır yerde al cnmmm
hosgeldınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nasılsınız bakalımmmmm
aynen cnm yaaa ıns rabbım yeterkı ol desın yaaa
canım arkadaşlarım..bugün kanamam kesilmiş gibi..hiçç mi hiçç takmıyorum kafama artık..çünkü düşündükçe kafayı yiyecek oluyorum...ya devam edecek,ya etmeyecek hayırlısını nasip etsin RABBİM...sabah gidip tahlil yaptırayım dedim vazgeçtim sonra..sadece kafamı bulandırıyor..deli gibi hesap yapıyorum yok ne kadar artmış diye..en iyisi bekleyip görmek...hala ağrılarım var adet ağrıları gibi...benden bu kadar haber vereyim dedim....
canım, benim doktorum bana temmuzda başlayalım demişti. ben kendim eylülde olmasını tercih ettim. çünkü yazın adamın tatile gideceği tutar, berikinin tatile gidecepi tutar falan, strese girerim die. hem kendim de rahat rahat tatilimi yapmak istedim. ama sakıncası olsaydı doktor bana temmuzda başlayalım demezdi. ben kendi doktoruma çok güveniyorum. o yüzden sen hazırsan sorun yok bence...çok fazla sıcak altında durmamaya özen gösterirsin sadece olur biter.
temmuzda başlıcaksın uzun protokol olucak 45 gün sürecek havalar serinler biraz
böyle diyorlar ama nasip meslesi diyelim RaBBİM OLDEDİKTEN SONRA YAZ KIŞ FARKETMEZ
hoşgeldiniz.................
sen göbeğine al meleklerini :)
duştan çıkalı 5 dakka oldu yine yanıyoruuuummmmmmmmmmmmm........... Yetmezmiş gibi birde sokakta düğün var... Bu ara okadar sıklaştıki ezberledim şarkıları favorim :
Aman aman eller var
ellerde güzeller var
çek elini koynumdan
el değmedik yerler var
hosbulduk canımmmm :) prenses ve güzel annesi nasıllarrrr
bugün cok mutluyum hafta sonu geldi oleyyyyyy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?