Tüp Bebek Günlüğümüz !

bebem uzun olsun protokol boşver..geç olsun güç olmasın..kisti de boşver..RABBİM ol dedikten sonra hepsi bahane...en güzelinden,en kalitelilerinden yumoşların olsun da,yerleşsin göbüşüne...

tuana ablamda kıstıcın ılac kullanmıstı sonrada tedavı baslamıstı ama bak sımdı sıpaları 5yasında sonunda melegın gelsın sanada 1ayda gec oluversın uzulme canım benımmmmm

hı hı kısıldı ama takılmıyorum pek ya ne yapalım kısmetttt.....evett baya sıkılcak canımm sormaaa hee

ayyyy kuzummmm uzgunum dun yazdım bıseyler ama cıkmıstınız

evett cıkmıstım canımcım ya olsunn onemlı deıll...

küsmüyüz???:2::2::2::2:

aa kuzumm ben sanaa kıyarmıyım kusermıyım hıc telefondaydımm bebeımmmm....

üzme canım kendini vardır herşeyde bir hayır önce kisti temizler doktorun hem yazın tüp bebek yaptırmayı önermiyorlar daha iyi olur kuzum.

evet aynen canım oylee...ya zaten doktor kotu bısey yoktur dıe dusunuorum dedıi..amaaa ben temmuzda baslıcam yanı yazın tam ortası tuhhh :26::26:

bebem uzun olsun protokol boşver..geç olsun güç olmasın..kisti de boşver..RABBİM ol dedikten sonra hepsi bahane...en güzelinden,en kalitelilerinden yumoşların olsun da,yerleşsin göbüşüne...

ınsallah canım ınsalahh..oylee ya bebek ıcın gıttık mesela ne cıktı karsımıza..herseyde bı hayır vardır evett...uzun olmasına uzuldum bıraz o kadrrrr...

tuana ablamda kıstıcın ılac kullanmıstı sonrada tedavı baslamıstı ama bak sımdı sıpaları 5yasında sonunda melegın gelsın sanada 1ayda gec oluversın uzulme canım benımmmmm

hıı anladım bıtanemm...masallah 5 yasındalar demek allah uzun omurler versın ınsalahh...aynen gec olsun guc olmasınn..hem zaten sen doğum yapınca bana kalcak badılerın ıyı olcakk

Soğan kürümüzü uygulayabilirsiniz.İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanmalıdır. Adet göremiyorsanız herayın 1’i ile 10’u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.Eğer gebe kalamıyorsanız ardından 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.
Not: Bu kürleri doktorunuzun vermiş olduğu ilaçlarla beraber uygulayabilirsiniz yardımcı ve destekleyicir.

sımdı yazdı saracoglu bır yerde al cnmmm
ben geldimmmmmmm

hoşgeldin...hoşbulduk...
hosgeldınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nasılsınız bakalımmmmm

aynen cnm yaaa ıns rabbım yeterkı ol desın yaaa

canım arkadaşlarım..bugün kanamam kesilmiş gibi..hiçç mi hiçç takmıyorum kafama artık..çünkü düşündükçe kafayı yiyecek oluyorum...ya devam edecek,ya etmeyecek hayırlısını nasip etsin RABBİM...sabah gidip tahlil yaptırayım dedim vazgeçtim sonra..sadece kafamı bulandırıyor..deli gibi hesap yapıyorum yok ne kadar artmış diye..en iyisi bekleyip görmek...hala ağrılarım var adet ağrıları gibi...benden bu kadar haber vereyim dedim....

evet aynen canım oylee...ya zaten doktor kotu bısey yoktur dıe dusunuorum dedıi..amaaa ben temmuzda baslıcam yanı yazın tam ortası tuhhh :26::26:

canım, benim doktorum bana temmuzda başlayalım demişti. ben kendim eylülde olmasını tercih ettim. çünkü yazın adamın tatile gideceği tutar, berikinin tatile gidecepi tutar falan, strese girerim die. hem kendim de rahat rahat tatilimi yapmak istedim. ama sakıncası olsaydı doktor bana temmuzda başlayalım demezdi. ben kendi doktoruma çok güveniyorum. o yüzden sen hazırsan sorun yok bence...çok fazla sıcak altında durmamaya özen gösterirsin sadece olur biter.

temmuzda başlıcaksın uzun protokol olucak 45 gün sürecek havalar serinler biraz
böyle diyorlar ama nasip meslesi diyelim RaBBİM OLDEDİKTEN SONRA YAZ KIŞ FARKETMEZ

ben sonra uğrarım öpüyorum hepinizi.....

canım benım aferın uzulme ve takma kafana pazartesı olunca bka gorceksın hersey cok guzel olacakkkkkk
kıb canımmm

sen göbeğine al meleklerini :)

kuzum hep aklımdasın..... Inşallah savaşçı bebeğin terketmeyecek seni....

SAOL CANIM YAZDIMM

AYNEN canım takılma lutfenn ya hakkımzda hayırlısı neyse o olsunn...

anladım canım benmde ne olcağım bellı deık esım kıstı aldıralım dıyo olmaz ne olursa olsun dıyo ee amelıyat olursam belkı temmuzda bıle baslayamam offf...

temmuzda başlıcaksın uzun protokol olucak 45 gün sürecek havalar serinler biraz
böyle diyorlar ama nasip meslesi diyelim RaBBİM OLDEDİKTEN SONRA YAZ KIŞ FARKETMEZ

aynen canım ol dedıkten sonraa engel falan tanımazz...ama esım kıstı aldırcaz deyıp duruyo bu hafta sonuclar cıkar cıkmaz aldıralım dıyo

Duştan çıkalı 5 dakka oldu yine yanıyoruuuummmmmmmmmmmmm........... Yetmezmiş gibi birde sokakta düğün var... Bu ara okadar sıklaştıki ezberledim şarkıları favorim :
Aman aman eller var
ellerde güzeller var
çek elini koynumdan
el değmedik yerler var

canım ben durumunu yeni okudum bende kanama yaşadım başlarda düşük riskim cok yuksekti yaklasık 3-3,5 ay sırt üstü yattım ama cok sukur melegım benı bırakmadı sımdı doguma gun sayıyoruz ıns. sende atlatırsın pozıtıf dusun

Canım klima yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…