valla canım bı nasip olmadı zaten smdı de kıst cıktı..esım dıyo aldıralım bılmem ne yapcamm
hosbulduk canımmmm :) prenses ve güzel annesi nasıllarrrr
bugün cok mutluyum hafta sonu geldi oleyyyyyy :)
sen ıcını ferah tut doktorun bi yol gostercek merak etme
gezme zamanınız geldı deseneeee
sıcak dışında iyiyim tatlım... tabi birde eşimin sürekli onu ye bunu ye diye baskısı var beni delirten....
Canım klima yokmu
Duştan çıkalı 5 dakka oldu yine yanıyoruuuummmmmmmmmmmmm........... Yetmezmiş gibi birde sokakta düğün var... Bu ara okadar sıklaştıki ezberledim şarkıları favorim :
Aman aman eller var
ellerde güzeller var
çek elini koynumdan
el değmedik yerler var
evettttttttttttttttt hemde dedeye hedıye bakcaz yarın babalar gunu malum
canım doktor bısey demıyo zaten ben esım pimpirik..
babalarr gunu pzr deıl mı canım yaa ala alaaa..ohh iyi olurr
e sor kist varken ne yapmalıyız tedavıye engel degıl mı vs. butun endıselrını sor
sıcak deme bana eriyorumbenımde eşimin annesi eşime diyorki hiç hamile gibi yemiyor diyor eşimi doldurmak için 17 kilo aldım daha ne yesemki?
çalışana ıyı tatıllerrr evde olanlara ve haftasonunu beklyen arkadaslara da ıyı gezmelerr dılıorum..ben cıkıorum kızlar...kıstımı de alıpp gıdıorumm burdann
canım arkadaşlarım..bugün kanamam kesilmiş gibi..hiçç mi hiçç takmıyorum kafama artık..çünkü düşündükçe kafayı yiyecek oluyorum...ya devam edecek,ya etmeyecek hayırlısını nasip etsin RABBİM...sabah gidip tahlil yaptırayım dedim vazgeçtim sonra..sadece kafamı bulandırıyor..deli gibi hesap yapıyorum yok ne kadar artmış diye..en iyisi bekleyip görmek...hala ağrılarım var adet ağrıları gibi...benden bu kadar haber vereyim dedim....
Duştan çıkalı 5 dakka oldu yine yanıyoruuuummmmmmmmmmmmm........... Yetmezmiş gibi birde sokakta düğün var... Bu ara okadar sıklaştıki ezberledim şarkıları favorim :
Aman aman eller var
ellerde güzeller var
çek elini koynumdan
el değmedik yerler var
duştan çıkalı 5 dakka oldu yine yanıyoruuuummmmmmmmmmmmm........... Yetmezmiş gibi birde sokakta düğün var... Bu ara okadar sıklaştıki ezberledim şarkıları favorim :
Aman aman eller var
ellerde güzeller var
çek elini koynumdan
el değmedik yerler var
sıcak dışında iyiyim tatlım... Tabi birde eşimin sürekli onu ye bunu ye diye baskısı var beni delirten....
canım ne bileyim ben hiç örgü örmedim ki.. Yine senin az çok maharetin varmış baksana.. Ben her şeyi paramla alacağım.. Parama kuvvet canım...:18:
temmuzda başlıcaksın uzun protokol olucak 45 gün sürecek havalar serinler biraz
böyle diyorlar ama nasip meslesi diyelim RaBBİM OLDEDİKTEN SONRA YAZ KIŞ FARKETMEZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?