Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım klima yokmu

ne yazıkki yok canım... vantilatörle idare etmeye çalışıyom ama nafile.... akşamaca güneş evin içinde olduğu için akşam bile aşırı sıcak oluyo.. günün yarısını duş alark geçiriyom... zaten düşük tansiyonluyum iyice fena oluyorum birde eşim tepemde habire bişeyler yemem için baskı yapıyo... fenalardayım yani

hehe :) sarkıda guzelmıss heee

çalışana ıyı tatıllerrr evde olanlara ve haftasonunu beklyen arkadaslara da ıyı gezmelerr dılıorum..ben cıkıorum kızlar...kıstımı de alıpp gıdıorumm burdann

sıcak deme bana eriyorum benımde eşimin annesi eşime diyorki hiç hamile gibi yemiyor diyor eşimi doldurmak için 17 kilo aldım daha ne yesemki?

valla bir 17 kiloda ben aldım ama dr.um bile inanmıyo:))) birde son kontrolde dr. canımızı sıktığı bebeğin göbek çevresi küçük, bu iyiye işaret değil beslenmene özen göster dediği için eşim yakamı bırakmıyo... aslında yeterince yiyorum ama anlatamıyorum ki kocişe.... ama sıcakta da fazlası yenmiyoki daha ne kadar zorlayabilirim kendimi bilmiyorum.... inşallah haftaya kontrolde dr. iyi şeyler söylerde bende eşimin baskısından kurtulurum....

canım keşke bir test yaptırsaydın.. bir dr. a gitseydin... insallah bebeğin daha sıkı tutunur sana...

ayyyyy çok güldüm ya... el değmedik yer neresiymiş.. ayol bende kalmadı da.. tüp bebek ve anal fissür sayesinde görülmedik yerim kalmadı...
olmadı ama bu şarkı bana hiç uymadı...

vav sarkıya bakkkkkkkkkkkkk

Cok sıcak cnm dıkkat et kendıneeeee

sıcak dışında iyiyim tatlım... Tabi birde eşimin sürekli onu ye bunu ye diye baskısı var beni delirten....

naz yap kuzum sende cok yedım de yıyom de yada az az ye

canım ne bileyim ben hiç örgü örmedim ki.. yine senin az çok maharetin varmış baksana.. ben her şeyi paramla alacağım.. parama kuvvet canım...:18:

bebişlerimi merak ediyorum.. salıya kaç gün ar daha.. ooooo... hep beklemekle geçiyor.. bebişlerimi görmek istiyorum...

canım ne bileyim ben hiç örgü örmedim ki.. Yine senin az çok maharetin varmış baksana.. Ben her şeyi paramla alacağım.. Parama kuvvet canım...:18:

kaynanam ogrettı sagolsun cnm bızde yoktru oyle annem bılmez hanı esıme kazak hırka fln yapıyom ama model yok akıllı ıple

temmuzda başlıcaksın uzun protokol olucak 45 gün sürecek havalar serinler biraz
böyle diyorlar ama nasip meslesi diyelim RaBBİM OLDEDİKTEN SONRA YAZ KIŞ FARKETMEZ

canım onu bende duymuştum,,,yazın tüp bebek olmaz tutmaz diye,,doğruluk payı varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…