Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu sanırım herkesin favorisi her düğün de üç beş kere söyleniyo:)))) ve her duyuşumda gülüyorum....

vav sarkıya bakkkkkkkkkkkkk

Cok sıcak cnm dıkkat et kendıneeeee

naz yap kuzum sende cok yedım de yıyom de yada az az ye
ah kuzu işe gitmediği için bir haftadır hep evde o yüzden kandırmam imkansız,, içtiğim suyu bile sayıyo....

inş. canım hayırlı haberlerle gel inş.

aynı benımkısı hep dokdora şikayet edıyom valla o soylenıyor sık bogaz etme dıye ama nerdeeee

BENIMKI YEDİĞİME İÇTİĞİME karışmaz şanslıyım sanırım bu konuda

sizin sokak baya hareketli bu aralar desene,,elifnaz daha içerde oyuncu olacak:)))kıpır kıpır oynayacak yavrum,,
bende giricem birazdan duşa ama faydası olmuyor kiii

allahımm....... nasıl bir patlamaydı o..... sanırım gökyüzü delindi ama benim ödüm patladı galiba.... kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyo.... ben bu kadar korktuysam kızım ne yaptı acaba... korkmuşmudur ki ay endişelendim şimdi resmen yerimden fırladım....

sıcak deme bana eriyorum benımde eşimin annesi eşime diyorki hiç hamile gibi yemiyor diyor eşimi doldurmak için 17 kilo aldım daha ne yesemki?

ahh bu kaynanalar,,maşallah canım 17 kilo aldın demekigöstermiyosun ama o kadar,,yaa bende deli gibi yemek istiyorum artıkkk yaa,,canım herşey istiyorrr,,,senin kaynana beni görse ne yapar acaba:))7 kilo aldım ben:)))

valla canım bılmıorum kı yumurlalıklarda deıl rahımde bu ıyı dedı ama buyurmu daha fazla bılmıorum dedı

canım sakın bozma moralini .. ilaçlarla filan yok ediyorlar küçük kistleri.. laparoskopiyide ne rahat diyor bu doktorlar ya anlamıyorum.. ameliyattan önce başka yolları deneyin derim kuzum.. ilaç, aspire vs.. :)

ahhh canım ya kıyamam
valla sıcak hamıslık bırde trıp ısın zor kuzum bazen cekılmez olabılır yanı esın

canım onu bende duymuştum,,,yazın tüp bebek olmaz tutmaz diye,,doğruluk payı varmı acaba?

neden acaba bıryerde dıydum okudum aslında sonra baska bır yerde aslı yok yazısını okudum bende ramazandan sonra ıstıyorum bakalım eylul ekım gıbı cnm bırazda o yuzden ayzın olmaz dıye

ne patlaması ??? dikkat et canım benimm

hayırdır canım yaaaa,ne patlaması ne oldu???

bilmiyorum ki canım yaa,doğğrumudur değilmidir,insan neye inanacağını şaşırıyor,ben ekimde başlamıştım ,kasımda transfer olmuştu,hayırlısı olsun herkes içinn

kaynanam ogrettı sagolsun cnm bızde yoktru oyle annem bılmez hanı esıme kazak hırka fln yapıyom ama model yok akıllı ıple

bense kocama çıkarken atkı öreyim dedim olmadı.. bir arkadaşım ördü.. ben ördüm demiştim... ay aklıma geldi bak şimdi.. adamı yalanlarla mı tavlamışım ben ne?
9 sene oldu valla şaka maka....

canım onu bende duymuştum,,,yazın tüp bebek olmaz tutmaz diye,,doğruluk payı varmı acaba?

canım belki vücut sıcaklığı felan artıyordur.. bilmiyorum ki.. olmazsa aklıma gelirse bende bir dr. uma sorayım salı günü...

bu sanırım herkesin favorisi her düğün de üç beş kere söyleniyo:)))) ve her duyuşumda gülüyorum....
....

ben ne zamandır düğüne gitmiyorum...bu yaz çok düğün var.. ama bebişlerimi garantiye almadan gidemem düğüne...

48 kiloyla basladım canım tek artım zayıftım şimdi 65im

ayyy ne güzel.. ben şimdiden 65 kiloyum.. bakalım kaç kilo alıp kaçla bitireceğim hamileliği...çok yemek önemli değil ama .. bebeğin işine yarayacak şeyler yemek önemli...

BENIMKI YEDİĞİME İÇTİĞİME karışmaz şanslıyım sanırım bu konuda
bencede şanslısın... hani önceden az söyleniyodu ama üç gündür sürekli tepemde.. hani kalbinide kırmak istemiyorum çünkü benim ve bebğin sağlığı için uğraşıyo.. dün pazara gittik ne gördüyse aldı düşün arabaya üç kere gidip geldi taşıyamadığımız için şimdi de ye diye bunaltıyo

sizin sokak baya hareketli bu aralar desene,,elifnaz daha içerde oyuncu olacak:)))kıpır kıpır oynayacak yavrum,,
bende giricem birazdan duşa ama faydası olmuyor kiii

valla duşta donuyorum ama çıkınca maximum 5 dakkada vicut ısım geri yükseliyo....
ne patlaması ??? dikkat et canım benimm

hayırdır canım yaaaa,ne patlaması ne oldu???

gök gürültüsü canlarım ama böyle böyle değil... sokaktaki arabaların alarmları ötmeye başladı deli gibi... bir anda olunca sıçradım bende yağmur başladı. ama kalp atışlarım hala hızlı üstelik ben öyle gök gürültüsünden falan hiç korkmam.. elifim korktu diye endişelendim kıpırdanıp duruyodu şimdi sanki pıstı bi köşeye... karnımın gerginliğide gitti elimle yokluyorum ama sanırım arkalara kaçtı yavrum korkudan....

ayy kıyamam ben onaaa,,çok korktu demekki yavrummm,gerçi yağmur başlamış ii olmuştur serinler hava biraz,

aaaa... yağmur ha... burala yanıyor... izmir cayır cayır..

canım ben 3,5 ay sırtüstü yattım ve 12kılo o surecte aldım ne yzıkki oğluş benımle saglıklı ya gerısı onemlı degıl onları saglıkla kucagımıza alalım verırız evelallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…