bu sanırım herkesin favorisi her düğün de üç beş kere söyleniyo:)))) ve her duyuşumda gülüyorum....canım keşke bir test yaptırsaydın.. bir dr. a gitseydin... insallah bebeğin daha sıkı tutunur sana...
ayyyyy çok güldüm ya... el değmedik yer neresiymiş.. ayol bende kalmadı da.. tüp bebek ve anal fissür sayesinde görülmedik yerim kalmadı...
olmadı ama bu şarkı bana hiç uymadı...
ah kuzu işe gitmediği için bir haftadır hep evde o yüzden kandırmam imkansız,, içtiğim suyu bile sayıyo....vav sarkıya bakkkkkkkkkkkkk
Cok sıcak cnm dıkkat et kendıneeeee
naz yap kuzum sende cok yedım de yıyom de yada az az ye
canım benım sordumm kı bısey olmaz dedıı..ama benım adam anlamıyo kıı???
valla bir 17 kiloda ben aldım ama dr.um bile inanmıyo:))) birde son kontrolde dr. canımızı sıktığı bebeğin göbek çevresi küçük, bu iyiye işaret değil beslenmene özen göster dediği için eşim yakamı bırakmıyo... aslında yeterince yiyorum ama anlatamıyorum ki kocişe.... ama sıcakta da fazlası yenmiyoki daha ne kadar zorlayabilirim kendimi bilmiyorum.... inşallah haftaya kontrolde dr. iyi şeyler söylerde bende eşimin baskısından kurtulurum....
bu sanırım herkesin favorisi her düğün de üç beş kere söyleniyo:)))) ve her duyuşumda gülüyorum....
ah kuzu işe gitmediği için bir haftadır hep evde o yüzden kandırmam imkansız,, içtiğim suyu bile sayıyo....
aynı benımkısı hep dokdora şikayet edıyom valla o soylenıyor sık bogaz etme dıye ama nerdeeee
Duştan çıkalı 5 dakka oldu yine yanıyoruuuummmmmmmmmmmmm........... Yetmezmiş gibi birde sokakta düğün var... Bu ara okadar sıklaştıki ezberledim şarkıları favorim :
Aman aman eller var
ellerde güzeller var
çek elini koynumdan
el değmedik yerler var
sıcak deme bana eriyorumbenımde eşimin annesi eşime diyorki hiç hamile gibi yemiyor diyor eşimi doldurmak için 17 kilo aldım daha ne yesemki?
valla canım bılmıorum kı yumurlalıklarda deıl rahımde bu ıyı dedı ama buyurmu daha fazla bılmıorum dedı
bu sanırım herkesin favorisi her düğün de üç beş kere söyleniyo:)))) ve her duyuşumda gülüyorum....
Ah kuzu işe gitmediği için bir haftadır hep evde o yüzden kandırmam imkansız,, içtiğim suyu bile sayıyo....
canım onu bende duymuştum,,,yazın tüp bebek olmaz tutmaz diye,,doğruluk payı varmı acaba?
allahımm....... nasıl bir patlamaydı o..... sanırım gökyüzü delindi ama benim ödüm patladı galiba.... kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyo.... ben bu kadar korktuysam kızım ne yaptı acaba... korkmuşmudur ki ay endişelendim şimdi resmen yerimden fırladım....
allahımm....... nasıl bir patlamaydı o..... sanırım gökyüzü delindi ama benim ödüm patladı galiba.... kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyo.... ben bu kadar korktuysam kızım ne yaptı acaba... korkmuşmudur ki ay endişelendim şimdi resmen yerimden fırladım....
ahhh canım ya kıyamam
valla sıcak hamıslık bırde trıp ısın zor kuzum bazen cekılmez olabılır yanı esın
neden acaba bıryerde dıydum okudum aslında sonra baska bır yerde aslı yok yazısını okudum bende ramazandan sonra ıstıyorum bakalım eylul ekım gıbı cnm bırazda o yuzden ayzın olmaz dıye
kaynanam ogrettı sagolsun cnm bızde yoktru oyle annem bılmez hanı esıme kazak hırka fln yapıyom ama model yok akıllı ıple
ahh bu kaynanalar,,maşallah canım 17 kilo aldın demekigöstermiyosun ama o kadar,,yaa bende deli gibi yemek istiyorum artıkkk yaa,,canım herşey istiyorrr,,,senin kaynana beni görse ne yapar acaba:))7 kilo aldım ben:)))
canım onu bende duymuştum,,,yazın tüp bebek olmaz tutmaz diye,,doğruluk payı varmı acaba?
....
48 kiloyla basladım canım tek artım zayıftım şimdi 65im
bencede şanslısın... hani önceden az söyleniyodu ama üç gündür sürekli tepemde.. hani kalbinide kırmak istemiyorum çünkü benim ve bebğin sağlığı için uğraşıyo.. dün pazara gittik ne gördüyse aldı düşün arabaya üç kere gidip geldi taşıyamadığımız için şimdi de ye diye bunaltıyoBENIMKI YEDİĞİME İÇTİĞİME karışmaz şanslıyım sanırım bu konuda
sizin sokak baya hareketli bu aralar desene,,elifnaz daha içerde oyuncu olacak:)))kıpır kıpır oynayacak yavrum,,
bende giricem birazdan duşa ama faydası olmuyor kiii
ne patlaması ??? dikkat et canım benimm
hayırdır canım yaaaa,ne patlaması ne oldu???
bencede şanslısın... hani önceden az söyleniyodu ama üç gündür sürekli tepemde.. hani kalbinide kırmak istemiyorum çünkü benim ve bebğin sağlığı için uğraşıyo.. dün pazara gittik ne gördüyse aldı düşün arabaya üç kere gidip geldi taşıyamadığımız için şimdi de ye diye bunaltıyo
valla duşta donuyorum ama çıkınca maximum 5 dakkada vicut ısım geri yükseliyo....
gök gürültüsü canlarım ama böyle böyle değil... sokaktaki arabaların alarmları ötmeye başladı deli gibi... bir anda olunca sıçradım bende yağmur başladı. ama kalp atışlarım hala hızlı üstelik ben öyle gök gürültüsünden falan hiç korkmam.. elifim korktu diye endişelendim kıpırdanıp duruyodu şimdi sanki pıstı bi köşeye... karnımın gerginliğide gitti elimle yokluyorum ama sanırım arkalara kaçtı yavrum korkudan....
bencede şanslısın... hani önceden az söyleniyodu ama üç gündür sürekli tepemde.. hani kalbinide kırmak istemiyorum çünkü benim ve bebğin sağlığı için uğraşıyo.. dün pazara gittik ne gördüyse aldı düşün arabaya üç kere gidip geldi taşıyamadığımız için şimdi de ye diye bunaltıyo
valla duşta donuyorum ama çıkınca maximum 5 dakkada vicut ısım geri yükseliyo....
gök gürültüsü canlarım ama böyle böyle değil... sokaktaki arabaların alarmları ötmeye başladı deli gibi... bir anda olunca sıçradım bende yağmur başladı. ama kalp atışlarım hala hızlı üstelik ben öyle gök gürültüsünden falan hiç korkmam.. elifim korktu diye endişelendim kıpırdanıp duruyodu şimdi sanki pıstı bi köşeye... karnımın gerginliğide gitti elimle yokluyorum ama sanırım arkalara kaçtı yavrum korkudan....
canım belki vücut sıcaklığı felan artıyordur.. bilmiyorum ki.. olmazsa aklıma gelirse bende bir dr. uma sorayım salı günü...
ben ne zamandır düğüne gitmiyorum...bu yaz çok düğün var.. ama bebişlerimi garantiye almadan gidemem düğüne...
ayyy ne güzel.. ben şimdiden 65 kiloyum.. bakalım kaç kilo alıp kaçla bitireceğim hamileliği...çok yemek önemli değil ama .. bebeğin işine yarayacak şeyler yemek önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?