bencede şanslısın... hani önceden az söyleniyodu ama üç gündür sürekli tepemde.. hani kalbinide kırmak istemiyorum çünkü benim ve bebğin sağlığı için uğraşıyo.. dün pazara gittik ne gördüyse aldı düşün arabaya üç kere gidip geldi taşıyamadığımız için şimdi de ye diye bunaltıyo
valla duşta donuyorum ama çıkınca maximum 5 dakkada vicut ısım geri yükseliyo....
gök gürültüsü canlarım ama böyle böyle değil... sokaktaki arabaların alarmları ötmeye başladı deli gibi... bir anda olunca sıçradım bende yağmur başladı. ama kalp atışlarım hala hızlı üstelik ben öyle gök gürültüsünden falan hiç korkmam.. elifim korktu diye endişelendim kıpırdanıp duruyodu şimdi sanki pıstı bi köşeye... karnımın gerginliğide gitti elimle yokluyorum ama sanırım arkalara kaçtı yavrum korkudan....
allahımm....... Nasıl bir patlamaydı o..... Sanırım gökyüzü delindi ama benim ödüm patladı galiba.... Kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyo.... Ben bu kadar korktuysam kızım ne yaptı acaba... Korkmuşmudur ki ay endişelendim şimdi resmen yerimden fırladım....
benımkı yediğime içtiğime karışmaz şanslıyım sanırım bu konuda
bilmiyorum ki canım yaa,doğğrumudur değilmidir,insan neye inanacağını şaşırıyor,ben ekimde başlamıştım ,kasımda transfer olmuştu,hayırlısı olsun herkes içinn
bense kocama çıkarken atkı öreyim dedim olmadı.. Bir arkadaşım ördü.. Ben ördüm demiştim... Ay aklıma geldi bak şimdi.. Adamı yalanlarla mı tavlamışım ben ne?
9 sene oldu valla şaka maka....
canım ben 3,5 ay sırtüstü yattım ve 12kılo o surecte aldım ne yzıkki oğluş benımle saglıklı ya gerısı onemlı degıl onları saglıkla kucagımıza alalım verırız evelallah
sanki azıcık rahatladı.. yine sıcak ama o aşırı bunaltıcılığı gitti gibiayy kıyamam ben onaaa,,çok korktu demekki yavrummm,gerçi yağmur başlamış ii olmuştur serinler hava biraz,
aaaa... yağmur ha... burala yanıyor... izmir cayır cayır..
ne oldu kuzummmmm
sanslısın cnm bence bu konuda sansını zorlama bence
hayırlısı olsun cnm olacaksa ne farkeder yaz kıs
kandırıkcı senıııııııııııııı gelsın dıycem sana yalan soyledı dıycemmmmmmm
bızımde 8 sene oldu
sanki azıcık rahatladı.. yine sıcak ama o aşırı bunaltıcılığı gitti gibi
kız yağmur olupta 5 dakka bile sürmedi... anca beni korkuttuğu ve sokağı çamura buladığıyla kaldı.... gerçi iyi oldu sokak hala kazılı olduğu için çok toz kalkıyodu
yağmur başladıysa serinler biraz hava rahat edersin
korkmuştur küçük hanım sol tarafına yat biraz olmadı rahatlatmak için çikolata ye canım
bogazım ağrımıyor.. ama sesim kısılıyor.. insallah hasta olmam... bebişlerime bir şey olmasın...
bencede şanslısın... Hani önceden az söyleniyodu ama üç gündür sürekli tepemde.. Hani kalbinide kırmak istemiyorum çünkü benim ve bebğin sağlığı için uğraşıyo.. Dün pazara gittik ne gördüyse aldı düşün arabaya üç kere gidip geldi taşıyamadığımız için şimdi de ye diye bunaltıyo
valla duşta donuyorum ama çıkınca maximum 5 dakkada vicut ısım geri yükseliyo....
Gök gürültüsü canlarım ama böyle böyle değil... Sokaktaki arabaların alarmları ötmeye başladı deli gibi... Bir anda olunca sıçradım bende yağmur başladı. Ama kalp atışlarım hala hızlı üstelik ben öyle gök gürültüsünden falan hiç korkmam.. Elifim korktu diye endişelendim kıpırdanıp duruyodu şimdi sanki pıstı bi köşeye... Karnımın gerginliğide gitti elimle yokluyorum ama sanırım arkalara kaçtı yavrum korkudan....
bogazım ağrımıyor.. Ama sesim kısılıyor.. Insallah hasta olmam... Bebişlerime bir şey olmasın...
dıkkat et cnm sakın hasta olmaayyy.. Aman ha.... Zaten hiç kullanmadı atkıyı.. Adamın içine mi doğdu ne... Ben örsem takardı kesin...hatta bir şey söyliyim mi belkide ben söylemişimdir bile böyle yaptığımı... Dayanamam çünkü ben...
bencede şanslısın... hani önceden az söyleniyodu ama üç gündür sürekli tepemde.. hani kalbinide kırmak istemiyorum çünkü benim ve bebğin sağlığı için uğraşıyo.. dün pazara gittik ne gördüyse aldı düşün arabaya üç kere gidip geldi taşıyamadığımız için şimdi de ye diye bunaltıyo
gök gürültüsü canlarım ama böyle böyle değil... sokaktaki arabaların alarmları ötmeye başladı deli gibi... bir anda olunca sıçradım bende yağmur başladı. ama kalp atışlarım hala hızlı üstelik ben öyle gök gürültüsünden falan hiç korkmam.. elifim korktu diye endişelendim kıpırdanıp duruyodu şimdi sanki pıstı bi köşeye... karnımın gerginliğide gitti elimle yokluyorum ama sanırım arkalara kaçtı yavrum korkudan....
Ay cok komiksin merak etme bene gecen gece cok heyecnlndim kalbim pit pit durmadı araştırdım onlar etkilenmiyormuş cnm çikolata ye minik kızımızı mutlu et raht ol ben senin gibi arada sinirlenince korkuyorum kızıma birsey olurmu diye Rabb'ime emanet artık insallh saglikla alırız kucağımıza kızlarımızı
Hiç belirti kasık ağrısı olmuşmuydu
sağol canım inşallah seninki gibi kolay olur hemde mutlu son olur , sen zaten beni çok rahatlatıyon çok moral veriyon
Cnm bnm kıyamam bn size ben cok yasıyorum korku ve arada sınır biranda parlıyorum sonra beni sınır edeni dövesin geliyor 6da motorlu birini dövecektim karşından karşıya geçiyoruz terbiyesiz deli gibi üzerimize geldi cok sinirlendim bağırdım baktım kizim Toplandı hemen ben de yedim eve girince çikolata walla inan o kadar korkuyorum ki zaman zaman ona birsey olucak diye ama sinirime engel olamıyorum bir an daya karasu o kadar ani olduki bboş bulunduğum için bi anda çok korktum ve sıçradım.. yedim çikolatamı
valla bir 17 kiloda ben aldım ama dr.um bile inanmıyo:))) birde son kontrolde dr. canımızı sıktığı bebeğin göbek çevresi küçük, bu iyiye işaret değil beslenmene özen göster dediği için eşim yakamı bırakmıyo... aslında yeterince yiyorum ama anlatamıyorum ki kocişe.... ama sıcakta da fazlası yenmiyoki daha ne kadar zorlayabilirim kendimi bilmiyorum.... inşallah haftaya kontrolde dr. iyi şeyler söylerde bende eşimin baskısından kurtulurum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?