Tüp Bebek Günlüğümüz !

bogazım ağrımıyor.. ama sesim kısılıyor.. insallah hasta olmam... bebişlerime bir şey olmasın...

yağmur başladıysa serinler biraz hava rahat edersin
korkmuştur küçük hanım sol tarafına yat biraz olmadı rahatlatmak için çikolata ye canım

ne oldu kuzummmmm

benımkı yediğime içtiğime karışmaz şanslıyım sanırım bu konuda

sanslısın cnm bence bu konuda sansını zorlama bence

bilmiyorum ki canım yaa,doğğrumudur değilmidir,insan neye inanacağını şaşırıyor,ben ekimde başlamıştım ,kasımda transfer olmuştu,hayırlısı olsun herkes içinn

hayırlısı olsun cnm olacaksa ne farkeder yaz kıs

kandırıkcı senıııııııııııııı gelsın dıycem sana yalan soyledı dıycemmmmmmm
bızımde 8 sene oldu

canım ben 3,5 ay sırtüstü yattım ve 12kılo o surecte aldım ne yzıkki oğluş benımle saglıklı ya gerısı onemlı degıl onları saglıkla kucagımıza alalım verırız evelallah

bende öyle düşünüyorum canım.. bende b kiloları bebek denerken aman kıpırdamıyım.. aman yemeğime dikkat edeyim diye diye aldım.. şimdi göbüşüm kocaman olacakk.. ama ben bu anı okadar çok bekledim ki... hiç umrumda değil.. veririm sonradan...

ayy kıyamam ben onaaa,,çok korktu demekki yavrummm,gerçi yağmur başlamış ii olmuştur serinler hava biraz,
sanki azıcık rahatladı.. yine sıcak ama o aşırı bunaltıcılığı gitti gibi
aaaa... yağmur ha... burala yanıyor... izmir cayır cayır..

kız yağmur olupta 5 dakka bile sürmedi... anca beni korkuttuğu ve sokağı çamura buladığıyla kaldı.... gerçi iyi oldu sokak hala kazılı olduğu için çok toz kalkıyodu

ayyy.. aman ha.... zaten hiç kullanmadı atkıyı.. adamın içine mi doğdu ne... ben örsem takardı kesin...hatta bir şey söyliyim mi belkide ben söylemişimdir bile böyle yaptığımı... dayanamam çünkü ben...

ah yağmur ah.. prensesi korkutmuş.. annesi konuş onunla.. korkmasın.. annesinden sonnra teyzeleri var onun burda...

yemek vakti... karnım aç değil ama.. erken yemezsem rahatsız ediyor.. gerçi yarım saat felan beklesem fena olmaz...

bogazım ağrımıyor.. ama sesim kısılıyor.. insallah hasta olmam... bebişlerime bir şey olmasın...

canım benimde sesim kısılıyordu kaç gündür ve akşamdan beride boğazım çok acıyor ve burnum akıyor,sanırım üşüttüm bende,ama grip olsanda bebişlere bişi olmaz,ben ilk aylarda grip olmuştum bayağıda ağır geçmişti,sadece ilaç alamadığın için uzun sürüyor,,

ayyy cnm benım kıyamam ben ona yaaaaaaaa

bogazım ağrımıyor.. Ama sesim kısılıyor.. Insallah hasta olmam... Bebişlerime bir şey olmasın...

dıkkat et cnm sakın hasta olma
rabbım 90 sene yapsın kuzummmm bende dayanamam oyleyaaa

Ay cok komiksin merak etme bene gecen gece cok heyecnlndim kalbim pit pit durmadı araştırdım onlar etkilenmiyormuş cnm çikolata ye minik kızımızı mutlu et raht ol ben senin gibi arada sinirlenince korkuyorum kızıma birsey olurmu diye Rabb'ime emanet artık insallh saglikla alırız kucağımıza kızlarımızı

ya karasu o kadar ani olduki bboş bulunduğum için bi anda çok korktum ve sıçradım.. yedim çikolatamı

Hiç belirti kasık ağrısı olmuşmuydu

olmaz mı hem de nasıl.bugün bile ara ara oldu.hep diyolardı kasık ağrısı olur diye ama bana çok inandırıcı gelmiyodu.hem de adet ağrısından hiçbir farkı yok.göğüslerim de büyüdü benim.bir de 7. gün kahverengi lekelenme oldu.

sağol canım inşallah seninki gibi kolay olur hemde mutlu son olur , sen zaten beni çok rahatlatıyon çok moral veriyon

inşallah canım inşallah senin de güzel haberlerine hep birlikte seviniriz.sabırsızlıkla bekliyorum o günleri de.hem belki hastanede de görüşürüz.bak beni haftaya perşembe çağırdılar.keseyi görmek için.belki karşılaşırız.

ya karasu o kadar ani olduki bboş bulunduğum için bi anda çok korktum ve sıçradım.. yedim çikolatamı
Cnm bnm kıyamam bn size ben cok yasıyorum korku ve arada sınır biranda parlıyorum sonra beni sınır edeni dövesin geliyor 6da motorlu birini dövecektim karşından karşıya geçiyoruz terbiyesiz deli gibi üzerimize geldi cok sinirlendim bağırdım baktım kizim Toplandı hemen ben de yedim eve girince çikolata walla inan o kadar korkuyorum ki zaman zaman ona birsey olucak diye ama sinirime engel olamıyorum bir an da

Canim gebelikle ilgili kitapta okudum, bebek kilosu azsa anneye cinko takviyesi yapilabilirmis, cok etkiliymis. Dr una danis istersen, gunde 50 mg aliniyormus. Zayif annelerde ve sigara icen kadinlarin cocugunda da olabiliyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…