Tüp Bebek Günlüğümüz !

akıntınmı var canım,ben de kullanıyorum fitil,üçgen,çok yakıyor yaa,pumificun..

canımm akıntı deyil eczaneye gittim anlattım ben MANTAR olmuşummmmm:)))banada neo-penotran forte diye bi fitil altındada vajinal ovül yazıyoo yakarmı acaba yatarken yapıcamm..

bogazım ağrımıyor.. ama sesim kısılıyor.. insallah hasta olmam... bebişlerime bir şey olmasın...

bir limonla birkaç portakalı sıkıp iç.ben yumurta toplandıktan sonra çok fena hasta oldum.hatta tranferden sora da devam etti.öksürmemek için kendimi tutmaya çalışırken az daha boğuluyodum birkaç kez.limon+portakal çok iyi geliyo.limon boğazındaki mikropları temizler.dene bence.

sonuçta insanız canım... ne kadar dikkat etsekte oluyo işte... rabbim korusun sağlık versin kuzucuklara...
Canim gebelikle ilgili kitapta okudum, bebek kilosu azsa anneye cinko takviyesi yapilabilirmis, cok etkiliymis. Dr una danis istersen, gunde 50 mg aliniyormus. Zayif annelerde ve sigara icen kadinlarin cocugunda da olabiliyormus..

aslında düşünebilirim... ama benim dr.a söylesem sunni şeyler düşüneceğine onu ye bunu ye diye saymaya başlar bana:)))))

arkadaşlar... ara ara kasık ağrılarım oluyor sanki adet olacakmışım gibi... sizde de oluyor mu? araştırdım, rahim büyüdüğü için yazıyor. ama kimisi de düşük tehlikesi falan yazmış... çok korktum... lütfen tecrübeleriniz doğrultusunda bir şey söyleyin... sizde de oluyor mu? çok çok şiddetli değil... hafif bir ağrı arada bir artıyor geri diniyor şiddeti... o şekilde. ya ben keseyi görmeden önce stres oldum şimdi git gide bağlanıyorum ona galiba... allahım ne olur sonunu iyi getirsin... göğüs ağrılarım oluyor çok... yürürken bile ağrıyor. onlar olsun da bebeğim orda ve oranın ağrıması korkutuyor...

canımm akıntı deyil eczaneye gittim anlattım ben MANTAR olmuşummmmm:)))banada neo-penotran forte diye bi fitil altındada vajinal ovül yazıyoo yakarmı acaba yatarken yapıcamm..

geçmiş olsun canım,,bende gece yatarken yapıyorum,biraz yakıyor tabi,ama ıslatıpta at fitili,yumuşasın,

ayy canım insallah hasta olmam ya... bu sıcakta yıkanınca bile saçımı kurutuyorum...kendi haline bırakmıyorum.. terleyince değiştiriyorum hemn üsstümü başımı.. ne olur hasta olmayayım....

ayyy cnm benım kıyamam ben ona yaaaaaaaa
dıkkat et cnm sakın hasta olma
rabbım 90 sene yapsın kuzummmm bende dayanamam oyleyaaa

dikkatliyim ama daha dikkatli olamam lazım anlaşılan canım...

zaten limon yiyip duruyorum... canım çekiyor.. bir limonu tuzlatıp yiyom.. önüme verseler 1 kilo limon onuda yicem.. hele ilk günler çok fenaydı.. şimi o kadar değil.. ama yiyim bari.. c vitamini olur hiç olmazsa...

canım korkma... düşüğün tek belirtisi kanama.. kanama olmadıktan sonra rahat ol.. sakın sıkma canını.. insallah mutlu sona ulaşacağız ikimizde...

canım kasık ağrıları oluyor tabi,endişelenme,ilerleyen aylarda daha çok oluyor,ama ilk başlarda da oluyor,benim çok olmuştu mesela kasık ve karın ağrım,hemde baya şiddetliydi ağrım,korkma lütfen,göğüs ağrılarıda normal ,bağlanmamak elde değilki canım,,Allah ayırmasın,ilk andan itibaren bağlanıyor insan,

bütün yakın arkadaşlarımın düğünü var... ben hiç birine gidemem herhalde.. bebişlerimi yormamak için.. 3 ayı geçmiş olsaydım neysede şimdi korkumdan gidemem.. offf yaaaa....onlarda bekledi bekledi... bu yılı buldular.. sonra evlerine giderim olmazsa...

Son düzenleme:
hadi gözünaydınnnn canım,,,peki annenler falan sendemi kalıcak ,kocişin gelince

yok canım gittiler... hafta içi gelecekler.. bizi yalnız bıraktılar.. gerçi ekşın yasak ama onun omzuna yaslanıp film izlemek bile güzel.. hamileliğimi öğrendiğimizden beri ilk defa yalnız kalcaz... ayyy... tam bir çekirdek aile olcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…