yok canım gittiler... hafta içi gelecekler.. bizi yalnız bıraktılar.. gerçi ekşın yasak ama onun omzuna yaslanıp film izlemek bile güzel.. hamileliğimi öğrendiğimizden beri ilk defa yalnız kalcaz... ayyy... tam bir çekirdek aile olcaz...
kimse yok mu? tak tak tak....
valla bu aralar topikkte kimseler olmuyor,güldenin yokluğuuu çokkk hissediliyor canım,:53
bebişlerimle karşılıcaz babasını.. yarında babalar günü...ne mutlu bu sene eşim babalar gününe bir anlam yükleyecek.. bende anneler gününe aynı anlamı yüklemiştim busene.. tamam hamile değildim ama anneler gününde tedavime başlamıştım...
Gecmis olsun fndonr bacim. Temizliginde hijyene dikkat et. Sirkeli su ile son durulamani yparsan tuvalet sonrasi. Daha cabuk toparlarsin..defnecigim aman hasta olma nane limon kaynat kendine... Karasucum ve akasyacimm bebislerinizin cinko ihtiyaci en dogal cevizle karsilanir bol bol yeyin hemde cok zeki olur kizcelerimiz..m!en ilk seansimi aldim bu gun 22 saat basinc odasinda cok bunalldim gecmedi zaman. Habire yutkunmak da cabasi ama napalim hersey bebislerimiz icin ... Bizim merkezden bir hatunla beraber girdik seansa onun da sorunu ayniymis... Garibim 4. Denemesi iptal olmus rahim 8.mm kadar kalinlasan rahim transfer gunu sak diye 6mm ye dusunce baslamis buraya ..m
Allahim nasil hastalarla beraber giriyoruz basinc odasina ..ayagi sargili ayagi kesik sedyede yatan kulaginda isitme kaybi olan mi istersiniz..Rabbim hepsinin sifasini versin biran once Allahim sana sukurler olsun dedim ...bizim imtihanimiz ne ki onlarin yaninda
yeni hamıle kalan arkadslar doktor bana pozıtıfı gördukten 15 gün sonraya gün verdi sadece keseyımı görecegız?
kalp atısları ıcın daha beklıcezmı ?
sagolasın kuzucumm karbonatlı suyu duydum ama sirkeli suyu senden duydum sagolasın kuzumm ..
Bana da 13 yillik arkadasim ki kendisi hijyen konusunda manyak bir hemsiredir o tavsiye etmisti..mhayatta sabun kullanmazdi vucuduna ph dengesini bozuyor diye iccamasirini da kururunca buharla utulersen mantarin tekrarlamaz ben transfer omcesi utulemeye bslayacagim utusuz don giymek yok kizlar ona gore bebislere mokrop bulastirmayalim. Vee bol su icin enfeksiyonu onluyormus herturlusunu..
Akasya noruyon bacimm...Guldencigim nerelerdesin ..hala pasalarinla mi vakit geciriyorsun bacimm..kotu bisey yok degil mi.m.
Elif I'm milstone canisi sen de yoksun .. Ozluyorum ben siziz
Kdr memlektim kokan arkadasimda gene kayiplarda nerelerdesiniz hangibirinizi sayayim...
Ben 2 gunde bir merkeze gidecegim tum gunum oluyor resmen 2 serden 4 saatim yolda geciyor 2 saat seans suruyor 1 saatte girme cikma hazirlik suresi oFf offf sabah 10 da evden cikip aksam 4 eve dondum bugun donerken. Yolumu kisalttim 3 vasitayla gittim 2 vasitayla dondum...yarin sabah gene erkenden yollardayimm
Kizlar. Nereye kayboldunuz yaww
Ziyaretcilerimiz var hosgeldiniz bacim ... Benim koca havuzda istakoz gibi yanmis onunla ugrasmaktan evi bile toplayamadim... Ne var ne yok kizlar nasilsiniz bakemm
iyi geceler kızlar....
bu ara giremez oldum 2gün net yoktu bugünde sabahtan beri çarşıalrdaydım..
kına kıyafetimi aldım nihayet sağolsun komşulaırmla samsunu alt üst ettik...
nasibimde olanı aldım işte.bedeni olmayanı beğendim.
ya büyük gelen oldu ya beğendiimin olmadı derken çok yoruldum...
kocişimde yolda..gelir briazdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?