Kizlar. Nereye kayboldunuz yaww
Ziyaretcilerimiz var hosgeldiniz bacim ... Benim koca havuzda istakoz gibi yanmis onunla ugrasmaktan evi bile toplayamadim... Ne var ne yok kizlar nasilsiniz bakemm
sağol canım inşaallah....evet geliyorrr....iyi yapmışsın canım gule gule kullan .. ohh kocişte geliyor keyfin yerine gelmiştir
Hah kdr bacim. Da geldi nerdesin kiz sen aaaaaa
Noluyo ya ben de giremedimz zaten gunduz telef oldum sicakta yollarda..topigimiz tekedilmis hepten ayoooll..m
canım yaa seni koca da tam koca bebek iyi ki senle evlenmiş yoksa ne yapardı
iyi geceler kızlar....
bu ara giremez oldum 2gün net yoktu bugünde sabahtan beri çarşıalrdaydım..
kına kıyafetimi aldım nihayet sağolsun komşulaırmla samsunu alt üst ettik...
nasibimde olanı aldım işte.bedeni olmayanı beğendim.
ya büyük gelen oldu ya beğendiimin olmadı derken çok yoruldum...
kocişimde yolda..gelir briazdan...
kızlar..
b,i rhoca elma okumuş benim niyteime dualar varmış eşim getircek kaynanam aradı dedi
bu 2.elma olucka bakalım..
heryeden ya dua ya ot ya elma..umut dünyası işteee
Aman da aman. Almis kina kiyafetini hayirlisi fotoyu bekliyom bak... Leopardan ne haber sekerimm hadi gozun aydin kocisin de geliyormus. Hasret bitiyor.
hayırlısı canım verecek rabbim neyi vesile eder bilemeyiz ama yarın kandil duanı yaparsın pazarda elmayı yersiniz
koştum geldim.... ama yetişemedim
bende geldim ama kimse yok galiba,,gittinizmiii
ben burdayım canım..... yağmur yok ki zaten 5 dakka anca yağdı... ama şuan hava aşiri sıcak değil yani sıcakta bayıltıcı değil... bu kadarına razıyo-ım yeterki çok sıcak olmasın..
semoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
aynen burasıda öyle,hep böle olsa keşkee
tabiki dinç hissedeceksin sonuçta vicudun kendini anne olmaya hazırlıyo....Burdayim kiizz ayy o kadarm cevap yazacakken sayfalarin hepsi bir kapandi erguvana d acevap yaziyordumen son seninki kalmis..m!enim koca bebek yuzunden bebek bakicisi gibi oldum kremle pudrala soguk suylakompres yap simdi de pudralayacam bekliyor icerde...
Ama ben o kadar kosturmaya ne kadar dinc hissediyorum kendimi hayret .m. Bisey yaa
Kdr gordum bacim elbisen sahane
neysee bende yatayım bari,bu gece sessiz herkez,,iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?