Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi yapmışsın canım gule gule kullan .. ohh kocişte geliyor keyfin yerine gelmiştir
sağol canım inşaallah....evet geliyorrr....

Hah kdr bacim. Da geldi nerdesin kiz sen aaaaaa
Noluyo ya ben de giremedimz zaten gunduz telef oldum sicakta yollarda..topigimiz tekedilmis hepten ayoooll..m

öldüm ya bir nem var burda anlatamam..kıyafet giy çıkar..üstümemi yapışan dersin delirdim..
aradada üşenip tişörtün pantolunun üstüne direk geçirdim elbiseleri napıyımm
aynen terkedilmiş.. gülden ztaen yoğun ama herkeste bir meşguliyetde bu ara
kışın ehrşey daha güzel olur zaten napalım irtibat kopmasında değilmi canlarımm...
kışın bizd egebe oluruz onları konuşuruz geblerde bebişleirni anlatır ne güzellllll

Son düzenleme:
kızlar..
b,i rhoca elma okumuş benim niyteime dualar varmış eşim getircek kaynanam aradı dedi
bu 2.elma olucka bakalım..
heryeden ya dua ya ot ya elma..umut dünyası işteee

Aman da aman. Almis kina kiyafetini hayirlisi fotoyu bekliyom bak... Leopardan ne haber sekerimm hadi gozun aydin kocisin de geliyormus. Hasret bitiyor.

kızlar..
b,i rhoca elma okumuş benim niyteime dualar varmış eşim getircek kaynanam aradı dedi
bu 2.elma olucka bakalım..
heryeden ya dua ya ot ya elma..umut dünyası işteee

hayırlısı canım verecek rabbim neyi vesile eder bilemeyiz ama yarın kandil duanı yaparsın pazarda elmayı yersiniz

Aman da aman. Almis kina kiyafetini hayirlisi fotoyu bekliyom bak... Leopardan ne haber sekerimm hadi gozun aydin kocisin de geliyormus. Hasret bitiyor.

alıdm diğer tarafa bak atttım..
aman ne bileyim sıkıldım aldım işte ...
yokk leopar öldüben çarşı yorgunu oda yol yorgunu bakıcaz artık:18:

akasya,yağmur varmı hala,,serinledimi biraz hava,,burda yağmur yağmadı ama çok güzel serin serin,ohhh

semoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Burdayim kiizz ayy o kadarm cevap yazacakken sayfalarin hepsi bir kapandi erguvana d acevap yaziyordumen son seninki kalmis..m!enim koca bebek yuzunden bebek bakicisi gibi oldum kremle pudrala soguk suylakompres yap simdi de pudralayacam bekliyor icerde...
Ama ben o kadar kosturmaya ne kadar dinc hissediyorum kendimi hayret .m. Bisey yaa
Kdr gordum bacim elbisen sahane

tabiki dinç hissedeceksin sonuçta vicudun kendini anne olmaya hazırlıyo....
neysee bende yatayım bari,bu gece sessiz herkez,,iyi geceler

iyi geceler canım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…