Tüp Bebek Günlüğümüz !

[SUP][/SUP]Kimsecikler yok hi hiBende kızımı alır kapıyı çarpar giderim En son gelen ışığı da kapatıp gitsin lutfen

[SUP][/SUP]Kimsecikler yok hi hiBende kızımı alır kapıyı çarpar giderim En son gelen ışığı da kapatıp gitsin lutfen

tamam cicim ışıkları ben kapattımm........kızlarr bu arada geçen sene çok yakın bi arkadaşımı trafik kazasında kaybetmiştim yarın senesi ne çabuk geçtii bu gece çok agladım çokkkkkkkkkkkk hey gidi günler...muhtemelen yarın ugrayamıcam KURAN da olurum akşam görüşürüz...

mekanı cennet ollsun canım..

günaydın canlarım hayırlı ve bol dualı kandıllerrrrr rabbım bu gecede dualrınızı kabul etsın ınssss artık bızede evlat hasretı cektırmeden hepımıze gondersınnnnnn....

mekanı cennet olsun kuzummmm

şu kandil gününün, mucizelerin yaşandığı miraç kandilinin hürmetine allahım mucizeleri yaşatsın bize ve bebeklerimiz bizi bırakmasın..... amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

canımbenımmm ckk sukur mucızen gelmıss rabbım devamına erdırsınnnn dun hep dualarımdaydınızzzzzzz sekerler....güzelsonuc alanlara ınsl...darısı bıze ınsl...bu mubarek bolmucızelı mırac gecesınde ınsl..rabbım bızlerıdeeunutmaz ınsl...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…